Birman-maniacs

Την πήρα την acces!:D:D:D:D Με 94, και εγώ που νόμιζα δεν θα πέρναγα! είδατε την κάνουν τα βιβλία φαντασίας? (Καλά στης πανελλήνιες ήμουν σε χειρότερη φάση, ξετίναζα τον asterix ). :P

Τι κάνουνε σήμερα τα γατονια σας???:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητηρια!
Τι κανετε σημερα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα...ειμαστε με τη συμπεθερα μαζι....:)
Καλημέρα, καλησπέρα, όλα μαζί!!!!
Αααα έτσι πουλάκια μου. Είστε το άλλο συμπεθεριο. Απο την αλλη μεριά της πόλης που λέμε... Καλά ξεράθηκα όταν το διάβασα. ΚΑΙ αυτοματα μου ήρθε μια ιδέα. Λοιπόν εγώ από τέτοια εποχή κάθε χρόνο, μπαίνω στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Θα με πείτε τρελή?? Δεν πειράζει έτσι με λένε όλοι. Σκεφτηκα λοιπον όπως όλα τα συμπεθεριά, να ανταλλάσουμε μεταξύ μας επισκέψεις χριστουγεννιάτικες κ γιορτινές με τα μικρά μας γατούνια με αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια. Χεχεχε τι λέτε??? Γεύματα με κεριά κ κόκκινα αξεσουάρ χριστουγενιάτικα κ δεν συμμαζεύεται
.:lol::lol:

φιλάκια κοριτσια! η συμπεθέρα έχει ένα super designατο σπίτι!!!:up:
με καταπληκτική θέα:up:
και το αθηνιώ το βούτηξα με το ζόρι μου εκανε και χχχχχ και κουχ κουχ!! Λογικό μωρέ της μυρίζω μορφέα και Καλυψω!!
ειναι μια κουκλίτσα με υπέροχο μακρυ τριχωμα που έχει παραδοθεί στην αγκαλιά του μπαμπά της την ώρα που τη χτενίζει!!
Μπράβο!!! Χαιρετισματα πολλά κι από εμάς, σας στέλνουμε την αγάπη μας, ρίξε ρε Γιούλη κι ένα βλέμμα παραπάνω για εμενα να χορτάσεις θέα γιατί τρελαίνομαι για θέα κ φύση, και Βάσια ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το νεο σου σπίτι με υγεία κ χαρα κοπέλα μου. (νομίζω πως μετακόμισες πρόσφατα αν θυμαμαι από το καλοκαίρι που διάβαζα νέα σου)
Γιούλη, έτσι μπράβο, με το ζόρι το Αθηνιώ να το ζουλήξεις κι από εμενα κ να της δώσεις πολλά πολλα φιλάκια στο μουσούδι κ να της κάνεις κ πατουσίτσες. :lol:Εγώ θα κάνω στα δικά σου την επόμενη φορά!!!
:lol:
Περσης, Νάλα, Τίμυ, Λούση, Σεβάχ

θοδωρηηηη εξαφανιστικες!!!!:)
εχεις χαζεψει με το μικρο σου ε?
Ναι Θοδωρή πού εξαφανίστηκες??? Θελουμε φωτο!!!:up:

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σου:)κριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους...

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες Αναστασια...να σαι καλα κι εσυ κι ολη η οικογενεια σου:)κριμα το συμπεθερακι εφυγε:cry:λιγο ηταν...φιλια σε ολους...

Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα?

Την πήρα την acces!:D:D:D:D Με 94, και εγώ που νόμιζα δεν θα πέρναγα! είδατε την κάνουν τα βιβλία φαντασίας? (Καλά στης πανελλήνιες ήμουν σε χειρότερη φάση, ξετίναζα τον asterix ). :P

Τι κάνουνε σήμερα τα γατονια σας???:happy:
και εις ανωτερα!!!!:up:
μια χαρα ειναι τα δικα μου τα χρυσουλια,αποφασισα εγκλεισμο για τον μεγαλο-να δω αν μπορω να το κανω κιολας-για να ξεκοψει απο τις κακες συναναστοφες!!!

Υπομονη καλε Βασια! Θα σου ξανακανει καποια στιγμη επισκεψη το συμπεθερακι σου! Αληθεια ποτε θα ζευγαρωσει η Αθηνα? Δεν εχει οιστρο τωρα σωστα?
αυτη παιδι μου κοιμαται ολορθη!!!σιγα μην της ερθει οιστρος!!!!αν περιμενα γεννα της Αθηνας,ακομα θα περιμενα βιρμανακι!!!

Καλησπερα!

Καλησπερα!

Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! :up::up::lol::lol:

Καλησπερα! Παρακαλω η εισοδος εις το συγκεκριμενον θεμα χρεωνεται. Τιμη: φωτο του Πλατωνα!! :up::up::lol::lol:

Εμ τι. Εμεις εδω σκαμε απο την αγωνια μας και ο Θοδωρης ερχεται μ'ένα απλό "καλησπερα"? Τι θα πει καλησπερα? Φωτο του πλατωνα παρακαλω και ανατριχιαστικες λεπτομερειες της συμβιωσης. ΤΩΡΑ!!!! :mad::mad::P:P:lol::lol:

ειπε ενα γεια και εφυγε?τι εγινε?νιαουρισε ο Πλατωνακος?:lol::lol::lol:

Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει

Τωρα κοιμαται αλλα ειναι ολο χαδακια και συνεχεια εξερευνει τα παντα,το βραδυ που κοιμομουνα ηρθε στο προσωπο μου και ηθελε να με γλυψει

αχ το γλυκουλι μου!!!!!τι καλο που ειναιιιι!!!!!:inlove::inlove::inlove:
πες οτι εχεις τρελλαθει!!!!:lol::lol::lol:

χθες κοιμηθηκες τελικα?
πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!!
οικειοποιηθηκε τον χωρο?
με την αλλεργια σου τι γινεται?

νομιζω οτι τραβας κοντρα στο φως και δεν βγαινουν καθαρες οι φωτο!!!!θα φωναξω τον Αντρε!!!!:lol::lol::lol:

χθες κοιμηθηκες τελικα?
πως σου φαινεται η ζωη με τον Πλατωνα?θα κουραστεις λιγο τις πρωτες μερες μεχρι να μαθει ο ενας τα κουμπια του αλλου,αλλα αξιζει!!!
οικιοποιηθηκε τον χωρο?
με την αλλεργια σου τι γινεται?

Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο...

Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες?

Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Καταρχην να ρωτησω για ποια αλεργια μιλατε? Θοδωρη εισαι αλλεργικος στις γατες?

Κατα δευτερον ο μικρος σου ειναι ενα ΟΝΕΙΡΟ!!!!

Ναι ειμαι...:(

Χθες δεν κοιμηθηκα καλα αλλα αρχιζω να τον συνηθιζω και νομιζω οτι εχει αρχισει να οικιοποιειται τον χωρο τωρα οσον αναφορα την αλλεργια μου δεν με ενοχλει και τοσο αλλα την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα αλλεργιολογο...
ωχ!!!δηλαδη,ποια ειναι τα συμπτωματα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back