ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.621 20-10-08 11:40 ο Ιωνας θα πάει το Σ/Κ στις cataliνες για να προσαρμοστεί και μια εβδομάδα μαζί της! Το Σ/Κ μας υποσχέθηκαν φωτό... το σχέδιο λούτρινο αρκουδίτσα θα παίξει πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #28.622 20-10-08 11:40 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #28.623 20-10-08 11:41 Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.624 20-10-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη... Click για ανάπτυξη... μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:43 Ο πυρροθριξ: #28.625 20-10-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Catalinες μου γράψανε... τα λόγια της παρηγοριάς! Faraya is very soft and gentleJshe is playful and curious always but not wildJ Fadiyah is more full of temperament;-))) Just doing crazy things all the time. Faraya is a very gentle and soft girl and we think she should be a super member for your family cause she is very balanced and soft and not that wild as Fadiyah isJ Fadiyah is lovely and very funny;-)but Faraya is more the softer ladylike girl;-) Fadiyah is sometimes a lil rowdiJ We adore her for her funny nature but for your family we think Faraya was in anyway the best choice;-) You wished a nice tabby and she is very nice also in nature we think she will accept Calypso as huge over mommieJ Faraya got super show marks finally tooJand she has deep blue eyesJ Very very niceJ Click για ανάπτυξη... πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:45 Ο πυρροθριξ: #28.626 20-10-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη... Click για ανάπτυξη... μμμμμμ(σκεφτομαι) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ιωνας θα πάει το Σ/Κ στις cataliνες για να προσαρμοστεί και μια εβδομάδα μαζί της! Το Σ/Κ μας υποσχέθηκαν φωτό... το σχέδιο λούτρινο αρκουδίτσα θα παίξει πάλι... Click για ανάπτυξη... κλασικα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... μμμμμ Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!! Click για ανάπτυξη... ιδου η αποδειξη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.627 20-10-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.628 20-10-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... ναι... και θα μας μείνει η φωτοτυπία στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #28.629 20-10-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Click για ανάπτυξη... Ακους μωρε τι λες???? μοναχα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Ο πυρροθριξ: #28.630 20-10-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Click για ανάπτυξη... ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.631 20-10-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Click για ανάπτυξη... Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Ο πυρροθριξ: #28.632 20-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο Ιωνας θα πάει το Σ/Κ στις cataliνες για να προσαρμοστεί και μια εβδομάδα μαζί της! Το Σ/Κ μας υποσχέθηκαν φωτό... το σχέδιο λούτρινο αρκουδίτσα θα παίξει πάλι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:40 Η Αντα έγραψε: #28.622 20-10-08 11:40 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #28.623 20-10-08 11:41 Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.624 20-10-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη... Click για ανάπτυξη... μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:43 Ο πυρροθριξ: #28.625 20-10-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Catalinες μου γράψανε... τα λόγια της παρηγοριάς! Faraya is very soft and gentleJshe is playful and curious always but not wildJ Fadiyah is more full of temperament;-))) Just doing crazy things all the time. Faraya is a very gentle and soft girl and we think she should be a super member for your family cause she is very balanced and soft and not that wild as Fadiyah isJ Fadiyah is lovely and very funny;-)but Faraya is more the softer ladylike girl;-) Fadiyah is sometimes a lil rowdiJ We adore her for her funny nature but for your family we think Faraya was in anyway the best choice;-) You wished a nice tabby and she is very nice also in nature we think she will accept Calypso as huge over mommieJ Faraya got super show marks finally tooJand she has deep blue eyesJ Very very niceJ Click για ανάπτυξη... πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:45 Ο πυρροθριξ: #28.626 20-10-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη... Click για ανάπτυξη... μμμμμμ(σκεφτομαι) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ιωνας θα πάει το Σ/Κ στις cataliνες για να προσαρμοστεί και μια εβδομάδα μαζί της! Το Σ/Κ μας υποσχέθηκαν φωτό... το σχέδιο λούτρινο αρκουδίτσα θα παίξει πάλι... Click για ανάπτυξη... κλασικα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... μμμμμ Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!! Click για ανάπτυξη... ιδου η αποδειξη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.627 20-10-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.628 20-10-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... ναι... και θα μας μείνει η φωτοτυπία στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #28.629 20-10-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Click για ανάπτυξη... Ακους μωρε τι λες???? μοναχα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Ο πυρροθριξ: #28.630 20-10-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Click για ανάπτυξη... ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.631 20-10-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Click για ανάπτυξη... Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Ο πυρροθριξ: #28.632 20-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:41 Η Αντα έγραψε: #28.623 20-10-08 11:41 Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.624 20-10-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη... Click για ανάπτυξη... μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:43 Ο πυρροθριξ: #28.625 20-10-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Catalinες μου γράψανε... τα λόγια της παρηγοριάς! Faraya is very soft and gentleJshe is playful and curious always but not wildJ Fadiyah is more full of temperament;-))) Just doing crazy things all the time. Faraya is a very gentle and soft girl and we think she should be a super member for your family cause she is very balanced and soft and not that wild as Fadiyah isJ Fadiyah is lovely and very funny;-)but Faraya is more the softer ladylike girl;-) Fadiyah is sometimes a lil rowdiJ We adore her for her funny nature but for your family we think Faraya was in anyway the best choice;-) You wished a nice tabby and she is very nice also in nature we think she will accept Calypso as huge over mommieJ Faraya got super show marks finally tooJand she has deep blue eyesJ Very very niceJ Click για ανάπτυξη... πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:45 Ο πυρροθριξ: #28.626 20-10-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη... Click για ανάπτυξη... μμμμμμ(σκεφτομαι) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ιωνας θα πάει το Σ/Κ στις cataliνες για να προσαρμοστεί και μια εβδομάδα μαζί της! Το Σ/Κ μας υποσχέθηκαν φωτό... το σχέδιο λούτρινο αρκουδίτσα θα παίξει πάλι... Click για ανάπτυξη... κλασικα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... μμμμμ Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!! Click για ανάπτυξη... ιδου η αποδειξη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.627 20-10-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.628 20-10-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... ναι... και θα μας μείνει η φωτοτυπία στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #28.629 20-10-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Click για ανάπτυξη... Ακους μωρε τι λες???? μοναχα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Ο πυρροθριξ: #28.630 20-10-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Click για ανάπτυξη... ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.631 20-10-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Click για ανάπτυξη... Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Ο πυρροθριξ: #28.632 20-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.624 20-10-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη... Click για ανάπτυξη... μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:43 Ο πυρροθριξ: #28.625 20-10-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Catalinες μου γράψανε... τα λόγια της παρηγοριάς! Faraya is very soft and gentleJshe is playful and curious always but not wildJ Fadiyah is more full of temperament;-))) Just doing crazy things all the time. Faraya is a very gentle and soft girl and we think she should be a super member for your family cause she is very balanced and soft and not that wild as Fadiyah isJ Fadiyah is lovely and very funny;-)but Faraya is more the softer ladylike girl;-) Fadiyah is sometimes a lil rowdiJ We adore her for her funny nature but for your family we think Faraya was in anyway the best choice;-) You wished a nice tabby and she is very nice also in nature we think she will accept Calypso as huge over mommieJ Faraya got super show marks finally tooJand she has deep blue eyesJ Very very niceJ Click για ανάπτυξη... πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:45 Ο πυρροθριξ: #28.626 20-10-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη... Click για ανάπτυξη... μμμμμμ(σκεφτομαι) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ιωνας θα πάει το Σ/Κ στις cataliνες για να προσαρμοστεί και μια εβδομάδα μαζί της! Το Σ/Κ μας υποσχέθηκαν φωτό... το σχέδιο λούτρινο αρκουδίτσα θα παίξει πάλι... Click για ανάπτυξη... κλασικα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... μμμμμ Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!! Click για ανάπτυξη... ιδου η αποδειξη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.627 20-10-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.628 20-10-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... ναι... και θα μας μείνει η φωτοτυπία στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #28.629 20-10-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Click για ανάπτυξη... Ακους μωρε τι λες???? μοναχα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Ο πυρροθριξ: #28.630 20-10-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Click για ανάπτυξη... ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.631 20-10-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Click για ανάπτυξη... Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Ο πυρροθριξ: #28.632 20-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη... Click για ανάπτυξη... μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:43 Ο πυρροθριξ: #28.625 20-10-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Catalinες μου γράψανε... τα λόγια της παρηγοριάς! Faraya is very soft and gentleJshe is playful and curious always but not wildJ Fadiyah is more full of temperament;-))) Just doing crazy things all the time. Faraya is a very gentle and soft girl and we think she should be a super member for your family cause she is very balanced and soft and not that wild as Fadiyah isJ Fadiyah is lovely and very funny;-)but Faraya is more the softer ladylike girl;-) Fadiyah is sometimes a lil rowdiJ We adore her for her funny nature but for your family we think Faraya was in anyway the best choice;-) You wished a nice tabby and she is very nice also in nature we think she will accept Calypso as huge over mommieJ Faraya got super show marks finally tooJand she has deep blue eyesJ Very very niceJ Click για ανάπτυξη... πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:45 Ο πυρροθριξ: #28.626 20-10-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη... Click για ανάπτυξη... μμμμμμ(σκεφτομαι) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ιωνας θα πάει το Σ/Κ στις cataliνες για να προσαρμοστεί και μια εβδομάδα μαζί της! Το Σ/Κ μας υποσχέθηκαν φωτό... το σχέδιο λούτρινο αρκουδίτσα θα παίξει πάλι... Click για ανάπτυξη... κλασικα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... μμμμμ Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!! Click για ανάπτυξη... ιδου η αποδειξη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.627 20-10-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.628 20-10-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... ναι... και θα μας μείνει η φωτοτυπία στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #28.629 20-10-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Click για ανάπτυξη... Ακους μωρε τι λες???? μοναχα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Ο πυρροθριξ: #28.630 20-10-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Click για ανάπτυξη... ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.631 20-10-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Click για ανάπτυξη... Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Ο πυρροθριξ: #28.632 20-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οι Catalinες μου γράψανε... τα λόγια της παρηγοριάς! Faraya is very soft and gentleJshe is playful and curious always but not wildJ Fadiyah is more full of temperament;-))) Just doing crazy things all the time. Faraya is a very gentle and soft girl and we think she should be a super member for your family cause she is very balanced and soft and not that wild as Fadiyah isJ Fadiyah is lovely and very funny;-)but Faraya is more the softer ladylike girl;-) Fadiyah is sometimes a lil rowdiJ We adore her for her funny nature but for your family we think Faraya was in anyway the best choice;-) You wished a nice tabby and she is very nice also in nature we think she will accept Calypso as huge over mommieJ Faraya got super show marks finally tooJand she has deep blue eyesJ Very very niceJ Click για ανάπτυξη... πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:45 Ο πυρροθριξ: #28.626 20-10-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη... Click για ανάπτυξη... μμμμμμ(σκεφτομαι) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ιωνας θα πάει το Σ/Κ στις cataliνες για να προσαρμοστεί και μια εβδομάδα μαζί της! Το Σ/Κ μας υποσχέθηκαν φωτό... το σχέδιο λούτρινο αρκουδίτσα θα παίξει πάλι... Click για ανάπτυξη... κλασικα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... μμμμμ Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!! Click για ανάπτυξη... ιδου η αποδειξη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.627 20-10-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.628 20-10-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... ναι... και θα μας μείνει η φωτοτυπία στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #28.629 20-10-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Click για ανάπτυξη... Ακους μωρε τι λες???? μοναχα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Ο πυρροθριξ: #28.630 20-10-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Click για ανάπτυξη... ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.631 20-10-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Click για ανάπτυξη... Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Ο πυρροθριξ: #28.632 20-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη... Click για ανάπτυξη... μμμμμμ(σκεφτομαι) Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Ιωνας θα πάει το Σ/Κ στις cataliνες για να προσαρμοστεί και μια εβδομάδα μαζί της! Το Σ/Κ μας υποσχέθηκαν φωτό... το σχέδιο λούτρινο αρκουδίτσα θα παίξει πάλι... Click για ανάπτυξη... κλασικα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... μμμμμ Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!! Click για ανάπτυξη... ιδου η αποδειξη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.627 20-10-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.628 20-10-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... ναι... και θα μας μείνει η φωτοτυπία στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #28.629 20-10-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Click για ανάπτυξη... Ακους μωρε τι λες???? μοναχα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Ο πυρροθριξ: #28.630 20-10-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Click για ανάπτυξη... ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.631 20-10-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Click για ανάπτυξη... Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Ο πυρροθριξ: #28.632 20-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!! Click για ανάπτυξη... ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.628 20-10-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... ναι... και θα μας μείνει η φωτοτυπία στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #28.629 20-10-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Click για ανάπτυξη... Ακους μωρε τι λες???? μοναχα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Ο πυρροθριξ: #28.630 20-10-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Click για ανάπτυξη... ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.631 20-10-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Click για ανάπτυξη... Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Ο πυρροθριξ: #28.632 20-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο. Click για ανάπτυξη... ναι... και θα μας μείνει η φωτοτυπία στο χέρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:50 Η Αντα έγραψε: #28.629 20-10-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Click για ανάπτυξη... Ακους μωρε τι λες???? μοναχα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Ο πυρροθριξ: #28.630 20-10-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Click για ανάπτυξη... ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.631 20-10-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Click για ανάπτυξη... Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Ο πυρροθριξ: #28.632 20-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... Click για ανάπτυξη... Ακους μωρε τι λες???? μοναχα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:57 Ο πυρροθριξ: #28.630 20-10-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Click για ανάπτυξη... ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.631 20-10-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Click για ανάπτυξη... Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Ο πυρροθριξ: #28.632 20-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι... soft γλυκοπατάτα! μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... Click για ανάπτυξη... ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.631 20-10-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Click για ανάπτυξη... Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Ο πυρροθριξ: #28.632 20-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω) Click για ανάπτυξη... Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:03 Ο πυρροθριξ: #28.632 20-10-08 12:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:04 Η Αντα έγραψε: #28.633 20-10-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ερωτά μου τσαμπουκά!! Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντακαι είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ... Click για ανάπτυξη... Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.634 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ?????? να τον χαιρεσαι! Click για ανάπτυξη... Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.635 20-10-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααα να τον χαιρεσαι!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ κορίτσια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.636 20-10-08 12:09 Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:12 Ο πυρροθριξ: #28.637 20-10-08 12:12 να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #28.638 20-10-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ! το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!! Click για ανάπτυξη... φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:19 Η Αντα έγραψε: #28.639 20-10-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1430 1431 1432 1433 1434 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1432 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 20 Οκτωβρίου 2008 στις 12:25 Ο πυρροθριξ: #28.640 20-10-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει... ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!! Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει?? Click για ανάπτυξη... σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!! Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε μια ωραια παρεα!! Click για ανάπτυξη... αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.