Birman-maniacs

ο Ιωνας θα πάει το Σ/Κ στις cataliνες για να προσαρμοστεί και μια εβδομάδα μαζί της!
Το Σ/Κ μας υποσχέθηκαν φωτό... το σχέδιο λούτρινο αρκουδίτσα θα παίξει πάλι... :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!!

1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη...:/:
μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... :lol:

Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... :hmm::P:lol::lol::lol:

Οι Catalinες μου γράψανε...
τα λόγια της παρηγοριάς! :lol::lol:

Faraya is very soft and gentleJshe is playful and curious always but not wildJ
Fadiyah is more full of temperament;-)))
Just doing crazy things all the time.

Faraya is a very gentle and soft girl and we think she should be a super member for your family cause she is very balanced and soft and not that wild as Fadiyah isJ
Fadiyah is lovely and very funny;-)but Faraya is more the softer ladylike girl;-)
Fadiyah is sometimes a lil rowdiJ
We adore her for her funny nature but for your family we think Faraya was in anyway the best choice;-)
You wished a nice tabby and she is very nice also in nature we think she will accept Calypso as huge over mommieJ

Faraya got super show marks finally tooJand she has deep blue eyesJ
Very very niceJ
πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1) εχουμε ή δεν εχουμε αγορασει σχεδον τα παντα, και ακομη ψαχνομαστε και για αλλα πραγματακια για τα γατια μας = το αποτελεσμα ειναι να χρωσταμε τα μαλλια της κεφαλης μας και να μας κλεισουν φυλακη...:/:
μμμμμμ(σκεφτομαι)

ο Ιωνας θα πάει το Σ/Κ στις cataliνες για να προσαρμοστεί και μια εβδομάδα μαζί της!
Το Σ/Κ μας υποσχέθηκαν φωτό... το σχέδιο λούτρινο αρκουδίτσα θα παίξει πάλι... :lol:
κλασικα!!!

2) Και επειδη ησυχια δεν εχουμε και ολο παιρνουμε γατια, πραγματα για τα γατια, ψαχνουμε τροφες,αντικειμενα και τρεχουμε σαν παλαβα μολις εντοπισουμε καμια προσφορα και στο δι.....την ακρη του κοσμου να ειναι- βρισκουμε εμεις τροπο να φτασουμε κτλ κτλ, καποια στιγμη θα μουρλαθουμε και θα μας πανε στο ψυχιατρειο.
μμμμμ

Απροπο...Βασια τη γατοπολυκατοικια τη βρηκα στο carefour της Νεας Ιωνιας με 29,9 ευρω. Ειχε 9 κομματια το σαββατο!!!!
ιδου η αποδειξη!!!!

πωπω μια γλυκοπατατα θα ειναι το καλο μου!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ναι... soft γλυκοπατάτα! :P:lol:
μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! :up::lol::lol:
Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... :/::lol::lol:

ναι... και θα μας μείνει η φωτοτυπία στο χέρι... :P:lol::lol::lol:

μαρί το ντεκόρ "μοναστηράκι" στο δωμάτιό μου είναι δικά μου πράγματα... άσχετα αν η Καλυψώ μου έκανε κατάληψη... :lol:

Δηλαδή τι τους έχω πάρει?? 4 γατόδεντρα, μια γατοπολυκατοικία, 2 καλάθια ύπνου, και μια κατσικοπροβιά μονάχα... :hmm::P:lol::lol::lol:
Ακους μωρε τι λες???? μοναχα!!!!!!!! :lol::lol::lol:

ναι... soft γλυκοπατάτα! :P:lol:
μαρί που τις βρίσκεις αυτές τις λέξεις??? Θα με τρελάνεις! :up::lol::lol:
Εχει να φάει σφαλιάρα η δόλια απ'τη κυρά Καλυψώ... :/::lol::lol:
ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω)

ααα ο μικρος την εφαγε χθες απο τον μεγαλο!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ και μετα απο αυτο κατα πανω του πηγαινε!!!σε χχλωρο κλαρι δεν τον αφηνει τον δολιο!!!!(ο μικρος τον μεγαλο εννοω)
Ερωτά μου τσαμπουκά!!:lol:
Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντα:(και είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ...

Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαριός μου... δεν του πήρα τίποτα... έχει τα πάντα:(και είναι και δύσκολος... πείτε κάτι έξυπνο, προτότυπο κλπ...
ααααα να τον χαιρεσαι!!!!

Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ??????:lol::lol::lol: να τον χαιρεσαι!

Μα αφου θα του κανεις δωρο τη Σεμελη, τι αλλο θελει ??????:lol::lol::lol: να τον χαιρεσαι!
Και βέβαι δεν θέλει τίποτε άλλο... αυτό άλλωστε θα είναι το κανονικό δώρο!! Αλλά σήμερα μέρα που είναι?? :hmm:

Μήπως εμένα με ροζ κορδέλα?? Η θα απογοητευτεί ο άνθρωπος?? :hmm::P:lol:

να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ!
το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!!;)

να του κανεις δωρο γυναικεια εσωρουχα σε πακετο και γραψτου μια καρτα:αυτα θα φοραω το βραδυ!
το εχω εφαρμοσει με μεγαλη επιτυχια!!!!;)

φαντάζεσαι όμως να τα δει και να μου πει...
ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!
Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει??:blink::blink::blink: :P:lol::lol::lol::lol::lol:

Και μετά τσουπ! Να τα φορέσει??:blink::blink::blink: :P:lol::lol::lol::lol::lol:
Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε :lol::lol: μια ωραια παρεα!! :blink:

σιγα μην ειναι ο Μαριος αδελφη και νοσοκομα!!!

Μονο ο Μπεκαμ τα κανει αυτα..το θεμα ειναι εσυ να τα φορεσεις, και να του κανουν εκπληξη τα παιδια του, να δεις εκει τι ωραια θα εισαστε :lol::lol: μια ωραια παρεα!! :blink:
αυτο μαλιστα!!!μπορει να συμβει!!!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back