Birman-maniacs

καλα δεν σε πιστευω!!!!ακομα παιδευεσαι?εγω ντρεπομαι που σου ανεφερα την παλιοΤζεην!!!!ειδες και ολες τις βλακειες πριν!!!!πω πω!!!δεν ξερω τι να πω!!!!:redface:
Βρε σιγά λες κ το κουβαλάω στην πλάτη; Εκεί που κατεβάζω τις δικές μου κατεβάζω κ αυτή, μην αγχώνεσαι ελπίζω μονο αυτή τη φορά να είναι η σωστή γιατί ταιριάζει κ στην χρονιά παραγωγής.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ καλημέρα...Κανεις δεν είναι εδώ???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κανεις αδερφουλα μου???Εγώ πονάω πολυ λιγότερο σήμερα και είμαι μες στην τρελή χαρα!Δεν πήγα και δουλειά...Αλλά παραμένω πατατοκέφαλη!!!

Καλημέραααααααααααααααααααα.........:D

Τι κανεις αδερφουλα μου???Εγώ πονάω πολυ λιγότερο σήμερα και είμαι μες στην τρελή χαρα!Δεν πήγα και δουλειά...Αλλά παραμένω πατατοκέφαλη!!!
Αχου το μωρέ:(...αλλά και που δεν πήγες και στη δουλειά τέλεια δε είναι ε?? Αυριο φαντάζομαι δεν δουλεύετε και σου ήρθε τέλειο τετραήμερο:up:
Καλημέραααααααααααααααααααα.........:D
Καλημέρα Τορτελίνι! :P

Αχου το μωρέ:(...αλλά και που δεν πήγες και στη δουλειά τέλεια δε είναι ε?? Αυριο φαντάζομαι δεν δουλεύετε και σου ήρθε τέλειο τετραήμερο:up:
Τώρα το τετραημερο δεν μου φαίνεται..Είμαι λίγο ταλαιπωρημενη με τα φάρμακα και έτσι μου φαίνεται διήμερο αλλά οκ..Αυριο που μάλλον θα είμαι καλύτερα αφου και τώρα δεν πονάω πολύ, θα το διασκεδάσω..ΓΜΤ αν έφευγε το πρήξιμο θα πήγαινα στους φίλους μου...αλλά ΕΤΣΙ???:mad:Ρόμπα..ΠΑΕΙ η φήμη μου...:lol::lol::lol:

Κορίτσια έκλεισα σήμερα το θηλυκό Μειν κουνάκι απο τη Νεκταρία!!Είμαι πολύ ευτυχισμένη!!!Θα το έχω με το καλό στην αγκαλιά μου σε 3 βδομάδες περίπου!Επισκεφτήκαμε και το απόγευμα μια οικογένεια εδώ στη Θεσσαλονίκη που έχει ένα ζευγάρι Μειν Κουν απο τη Νεκταρία και πάθαμε πλάκα!!Είναι τρομερά ζώα!!Τεράστια και πανέμορφα!!Ο άντρας μου έκανε και κράτηση και για αρσενικό!!Δυστυχώς προς το παρόν δεν συζητάμε και για τρίτο (Bιρμανάκι) αλλά ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!! Η μικρούλα που θα αποκτήσεις είναι μια τρέλα!!! Θα γίνει υπέροχη γάτα και θα ξετρελαθείτε μαζί της. Την πήρα αγκαλια κ της έκανα μουσουδίτσα. Ξετρελάθηκα σου λέω!!! Συγχαρητήρια κ για το αρσενικο που θέλετε να πάρετε για παρεούλα.!!!!!:up:
Αναστασάκο δεν στέλνεις με κάποιο τρόπο τις φωτό που τράβηξες της Camy στην estelle??:)
Ναι ναι θα τις στείλω αλλά στα μέιν κουνάκια εμ τι να γίνει πρέπει κι εκεί να ψλυαρούμε λίγο, γιατί εδώ εσείς οι βιρμανοί μας έχετε ξεπερασει στις σελίδες. Παπαρδέλες κ μας ξεσηκώνετε για καφεδάκι, κρασάκι κάθημερινώς κ λείπουμε από τα δικά μας θεματάκια!!! (ψέματα, τραβάτε με κι ας κλαίω χιχιχιχι):lol::lol::lol:

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε; Τι βλέπω ξενυχτάτε κ εσείς;; Μην ανοίξει ένα μαγαζί βράδυ αμέσως να παρουσιαστούν κ άλλα στη γειτονιά; Και εσύ κυρία Αναστασία γιατί είσαι σε ξένο μαγαζί:mad:
Μωρέ με παρασύρουν κάθε φορά... Και η ψυχολογία μου εν τω μεταξύ είναι ανώμαλη μάλλον. Μπαίνω πρώτα στα άλλα θέματα κι αφήνω το δικό μας τελευταίο για καλλίτερο.!!:up:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ολη η μέρα!!!!

Περαστικά Κατερινάκι!!!!

Περαστικά Κατερινάκι!!!!

Ευχαριστώ Αναστασία μου!Τι κανουν τα 3285723958327 μωρά σου!!!???:P

Η fadiya ακόμα να βρει γατογονείς...:(

fadiyah_20081026_3.jpg

Πλάκα κάνεις..Είναι πανέμορφη ρε ΓΙΟΥΛΗ!!!!:hmm::confused:

Όντος, είναι κουκλίτσα!;)

Σήμερα η Βάσια... θα σας δείξει τον Ιωνά της που μεγάλωσε...:inlove::inlove:

Αντε που είναι η Βάσια μας????:hmm:ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣ!!!!

Συνημμένα

• xander_1008_1.jpg
    xander_1008_1.jpg
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • xander_1008_2.jpg
    xander_1008_2.jpg
    39,9 KB · Εμφανίσεις: 28

Συνημμένα

• xander_1008_3.jpg
    xander_1008_3.jpg
    61,6 KB · Εμφανίσεις: 25
ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!Παρατάω τα πάντα και μετακομίζω γερμανία Σεμέλη και Ιωνας δεν θα φτάσουν ποτέ Ελλάδα!!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!Βάσια....Δηλώνω ερωτευμένη μεχρι το κόκκαλο!!!

ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!Παρατάω τα πάντα και μετακομίζω γερμανία Σεμέλη και Ιωνας δεν θα φτάσουν ποτέ Ελλάδα!!!ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!Βάσια....Δηλώνω ερωτευμένη μεχρι το κόκκαλο!!!
Η Σεμέλη είναι tabby...θα γλιτώσει...:P:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back