Birman-maniacs

Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? :hmm::lol::lol:
ο Αλφι έζησε δύσκολα εφηβικά χρόνια όμως... όσα απωθημένα και να έχει...καλώς τα έχει...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα εχω σφουγγαρίσει και ειναι κλεισμένα στο δωμάτιο, πάει το κλάμα σύννεφο...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα εχω σφουγγαρίσει και ειναι κλεισμένα στο δωμάτιο, πάει το κλάμα σύννεφο...:)
Γιατι τα κλεινεις? :hmm:

Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος:cool:
Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! :lol:
Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει...
Αχ θα τα δω..!!!ΣΗΜΕΡΑ!!!Γιούπι γιούπι!!!:D
ο Αλφι έζησε δύσκολα εφηβικά χρόνια όμως... όσα απωθημένα και να έχει...καλώς τα έχει...:/:
Γιατί καλέ??:/::blink:

Γιατι τα κλεινεις? :hmm:
αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! :/:

αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! :/:
Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! :happy:

Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! :happy:
η Μιου ανεβαινει καπου ψηλα γιατι φοβαται τη σκουπα και τη σφουγκαριστρα διαφορετικα θα πηδουσε μεσα στον κουβα και θα σφουγκαριζε αυτη το πατωμα !τρελενεται για το νερο !ετσι και πεσει μια σταγονα κατω θα τρεξει να κυλιστει πανω πανω της:lol::lol::lol:

Εμένα όταν σφουγγαρίζω παίρνουν θέση επίθεσης και κυνηγάνε την σφουγγαρίστρα..:lol:Αλλά πηγε η καρδιά μου στην κούλουρη όταν είδα και τα δύο πάνω από τον κουβά να πάρουν μία δόση για να δουν τι είναι!!!ΑΠΑΠΑ!!:down:Από τότε τα βάζω στο δωμάτιο που δεν σφουγγαρίζω μέχρι να τελειώσω όλο το σπίτι..30 λεπτά μου παίρνει περιπου!:redface:

Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ

Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα):lol:
Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! :lol:

Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ
κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι...:down:
Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! :)

Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα):lol:
Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! :lol:
αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη!:up::up:

κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι...:down:
Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! :)
Ναι το χρησιμοποιω ...;)

αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη!:up::up:
εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε...:inlove::inlove::inlove:
και τα δελφίνια...

και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι:lol::lol::lol:.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα!:inlove::inlove:

και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι:lol::lol::lol:.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα!:inlove::inlove:
ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα!

κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό...
Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια:P)
Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω:P:lol:

Μιαου! :P

ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα!
ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα!

κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό...
Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια:P)
Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω:P:lol:

Μιαου! :P
εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα?:lol::lol::lol::lol:

Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι...
Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back