ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.321 13-11-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Click για ανάπτυξη... ο Αλφι έζησε δύσκολα εφηβικά χρόνια όμως... όσα απωθημένα και να έχει...καλώς τα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #31.322 13-11-08 13:18 τωρα εχω σφουγγαρίσει και ειναι κλεισμένα στο δωμάτιο, πάει το κλάμα σύννεφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #31.323 13-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εχω σφουγγαρίσει και ειναι κλεισμένα στο δωμάτιο, πάει το κλάμα σύννεφο... Click για ανάπτυξη... Γιατι τα κλεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η katerina10: #31.324 13-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Click για ανάπτυξη... Αχ θα τα δω..!!!ΣΗΜΕΡΑ!!!Γιούπι γιούπι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Αλφι έζησε δύσκολα εφηβικά χρόνια όμως... όσα απωθημένα και να έχει...καλώς τα έχει... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.325 13-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιατι τα κλεινεις? Click για ανάπτυξη... αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Αντα έγραψε: #31.326 13-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:38 Η Lita έγραψε: #31.327 13-11-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Click για ανάπτυξη... η Μιου ανεβαινει καπου ψηλα γιατι φοβαται τη σκουπα και τη σφουγκαριστρα διαφορετικα θα πηδουσε μεσα στον κουβα και θα σφουγκαριζε αυτη το πατωμα !τρελενεται για το νερο !ετσι και πεσει μια σταγονα κατω θα τρεξει να κυλιστει πανω πανω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η katerina10: #31.328 13-11-08 13:41 Εμένα όταν σφουγγαρίζω παίρνουν θέση επίθεσης και κυνηγάνε την σφουγγαρίστρα..Αλλά πηγε η καρδιά μου στην κούλουρη όταν είδα και τα δύο πάνω από τον κουβά να πάρουν μία δόση για να δουν τι είναι!!!ΑΠΑΠΑ!!Από τότε τα βάζω στο δωμάτιο που δεν σφουγγαρίζω μέχρι να τελειώσω όλο το σπίτι..30 λεπτά μου παίρνει περιπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Αντα έγραψε: #31.329 13-11-08 13:45 Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.330 13-11-08 13:48 Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.331 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #31.332 13-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδικα ο Αλφι ενα χρονο μετα που τον πηρα, που τον επιασε να μαλαζει μαξιλαρια, κουβερτες, εμενα .......λες να μην ειναι αποθημενο???????? Click για ανάπτυξη... ο Αλφι έζησε δύσκολα εφηβικά χρόνια όμως... όσα απωθημένα και να έχει...καλώς τα έχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:18 Η Βάσια13859: #31.322 13-11-08 13:18 τωρα εχω σφουγγαρίσει και ειναι κλεισμένα στο δωμάτιο, πάει το κλάμα σύννεφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #31.323 13-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εχω σφουγγαρίσει και ειναι κλεισμένα στο δωμάτιο, πάει το κλάμα σύννεφο... Click για ανάπτυξη... Γιατι τα κλεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η katerina10: #31.324 13-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Click για ανάπτυξη... Αχ θα τα δω..!!!ΣΗΜΕΡΑ!!!Γιούπι γιούπι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Αλφι έζησε δύσκολα εφηβικά χρόνια όμως... όσα απωθημένα και να έχει...καλώς τα έχει... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.325 13-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιατι τα κλεινεις? Click για ανάπτυξη... αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Αντα έγραψε: #31.326 13-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:38 Η Lita έγραψε: #31.327 13-11-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Click για ανάπτυξη... η Μιου ανεβαινει καπου ψηλα γιατι φοβαται τη σκουπα και τη σφουγκαριστρα διαφορετικα θα πηδουσε μεσα στον κουβα και θα σφουγκαριζε αυτη το πατωμα !τρελενεται για το νερο !ετσι και πεσει μια σταγονα κατω θα τρεξει να κυλιστει πανω πανω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η katerina10: #31.328 13-11-08 13:41 Εμένα όταν σφουγγαρίζω παίρνουν θέση επίθεσης και κυνηγάνε την σφουγγαρίστρα..Αλλά πηγε η καρδιά μου στην κούλουρη όταν είδα και τα δύο πάνω από τον κουβά να πάρουν μία δόση για να δουν τι είναι!!!ΑΠΑΠΑ!!Από τότε τα βάζω στο δωμάτιο που δεν σφουγγαρίζω μέχρι να τελειώσω όλο το σπίτι..30 λεπτά μου παίρνει περιπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Αντα έγραψε: #31.329 13-11-08 13:45 Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.330 13-11-08 13:48 Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.331 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #31.332 13-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τωρα εχω σφουγγαρίσει και ειναι κλεισμένα στο δωμάτιο, πάει το κλάμα σύννεφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #31.323 13-11-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εχω σφουγγαρίσει και ειναι κλεισμένα στο δωμάτιο, πάει το κλάμα σύννεφο... Click για ανάπτυξη... Γιατι τα κλεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η katerina10: #31.324 13-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Click για ανάπτυξη... Αχ θα τα δω..!!!ΣΗΜΕΡΑ!!!Γιούπι γιούπι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Αλφι έζησε δύσκολα εφηβικά χρόνια όμως... όσα απωθημένα και να έχει...καλώς τα έχει... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.325 13-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιατι τα κλεινεις? Click για ανάπτυξη... αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Αντα έγραψε: #31.326 13-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:38 Η Lita έγραψε: #31.327 13-11-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Click για ανάπτυξη... η Μιου ανεβαινει καπου ψηλα γιατι φοβαται τη σκουπα και τη σφουγκαριστρα διαφορετικα θα πηδουσε μεσα στον κουβα και θα σφουγκαριζε αυτη το πατωμα !τρελενεται για το νερο !ετσι και πεσει μια σταγονα κατω θα τρεξει να κυλιστει πανω πανω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η katerina10: #31.328 13-11-08 13:41 Εμένα όταν σφουγγαρίζω παίρνουν θέση επίθεσης και κυνηγάνε την σφουγγαρίστρα..Αλλά πηγε η καρδιά μου στην κούλουρη όταν είδα και τα δύο πάνω από τον κουβά να πάρουν μία δόση για να δουν τι είναι!!!ΑΠΑΠΑ!!Από τότε τα βάζω στο δωμάτιο που δεν σφουγγαρίζω μέχρι να τελειώσω όλο το σπίτι..30 λεπτά μου παίρνει περιπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Αντα έγραψε: #31.329 13-11-08 13:45 Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.330 13-11-08 13:48 Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.331 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #31.332 13-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα εχω σφουγγαρίσει και ειναι κλεισμένα στο δωμάτιο, πάει το κλάμα σύννεφο... Click για ανάπτυξη... Γιατι τα κλεινεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η katerina10: #31.324 13-11-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Click για ανάπτυξη... Αχ θα τα δω..!!!ΣΗΜΕΡΑ!!!Γιούπι γιούπι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Αλφι έζησε δύσκολα εφηβικά χρόνια όμως... όσα απωθημένα και να έχει...καλώς τα έχει... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.325 13-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιατι τα κλεινεις? Click για ανάπτυξη... αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Αντα έγραψε: #31.326 13-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:38 Η Lita έγραψε: #31.327 13-11-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Click για ανάπτυξη... η Μιου ανεβαινει καπου ψηλα γιατι φοβαται τη σκουπα και τη σφουγκαριστρα διαφορετικα θα πηδουσε μεσα στον κουβα και θα σφουγκαριζε αυτη το πατωμα !τρελενεται για το νερο !ετσι και πεσει μια σταγονα κατω θα τρεξει να κυλιστει πανω πανω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η katerina10: #31.328 13-11-08 13:41 Εμένα όταν σφουγγαρίζω παίρνουν θέση επίθεσης και κυνηγάνε την σφουγγαρίστρα..Αλλά πηγε η καρδιά μου στην κούλουρη όταν είδα και τα δύο πάνω από τον κουβά να πάρουν μία δόση για να δουν τι είναι!!!ΑΠΑΠΑ!!Από τότε τα βάζω στο δωμάτιο που δεν σφουγγαρίζω μέχρι να τελειώσω όλο το σπίτι..30 λεπτά μου παίρνει περιπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Αντα έγραψε: #31.329 13-11-08 13:45 Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.330 13-11-08 13:48 Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.331 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #31.332 13-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας είναι πολύ ανεξαρτητος τύπος Κοιμάται στα κρύα πλακάκια και τη νύχτα στο γατομπάλκονο στο γατόδεντρο...δεν θέλει αγκαλιές... μόνο να σου τρίβεται στα πόδια και στα χέρια...είναι γενικώς στη κοσμάρα του και τώρα με τη Σεμέλη το παίζει αφεντικό του σπιτιού! Η Σεμέλη τρυφερή και χαδιάρα δεν είναι καθόλου κλαψού και δέχτηκε αμέσως τα μεγάλα εκτός απ'το Μορφέα που τον φοβάται...γιατί 1. ειναι τεράστιος και 2. τη κυνηγάει... Click για ανάπτυξη... Αχ θα τα δω..!!!ΣΗΜΕΡΑ!!!Γιούπι γιούπι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ο Αλφι έζησε δύσκολα εφηβικά χρόνια όμως... όσα απωθημένα και να έχει...καλώς τα έχει... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.325 13-11-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιατι τα κλεινεις? Click για ανάπτυξη... αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Αντα έγραψε: #31.326 13-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:38 Η Lita έγραψε: #31.327 13-11-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Click για ανάπτυξη... η Μιου ανεβαινει καπου ψηλα γιατι φοβαται τη σκουπα και τη σφουγκαριστρα διαφορετικα θα πηδουσε μεσα στον κουβα και θα σφουγκαριζε αυτη το πατωμα !τρελενεται για το νερο !ετσι και πεσει μια σταγονα κατω θα τρεξει να κυλιστει πανω πανω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η katerina10: #31.328 13-11-08 13:41 Εμένα όταν σφουγγαρίζω παίρνουν θέση επίθεσης και κυνηγάνε την σφουγγαρίστρα..Αλλά πηγε η καρδιά μου στην κούλουρη όταν είδα και τα δύο πάνω από τον κουβά να πάρουν μία δόση για να δουν τι είναι!!!ΑΠΑΠΑ!!Από τότε τα βάζω στο δωμάτιο που δεν σφουγγαρίζω μέχρι να τελειώσω όλο το σπίτι..30 λεπτά μου παίρνει περιπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Αντα έγραψε: #31.329 13-11-08 13:45 Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.330 13-11-08 13:48 Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.331 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #31.332 13-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιατι τα κλεινεις? Click για ανάπτυξη... αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Αντα έγραψε: #31.326 13-11-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:38 Η Lita έγραψε: #31.327 13-11-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Click για ανάπτυξη... η Μιου ανεβαινει καπου ψηλα γιατι φοβαται τη σκουπα και τη σφουγκαριστρα διαφορετικα θα πηδουσε μεσα στον κουβα και θα σφουγκαριζε αυτη το πατωμα !τρελενεται για το νερο !ετσι και πεσει μια σταγονα κατω θα τρεξει να κυλιστει πανω πανω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η katerina10: #31.328 13-11-08 13:41 Εμένα όταν σφουγγαρίζω παίρνουν θέση επίθεσης και κυνηγάνε την σφουγγαρίστρα..Αλλά πηγε η καρδιά μου στην κούλουρη όταν είδα και τα δύο πάνω από τον κουβά να πάρουν μία δόση για να δουν τι είναι!!!ΑΠΑΠΑ!!Από τότε τα βάζω στο δωμάτιο που δεν σφουγγαρίζω μέχρι να τελειώσω όλο το σπίτι..30 λεπτά μου παίρνει περιπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Αντα έγραψε: #31.329 13-11-08 13:45 Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.330 13-11-08 13:48 Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.331 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #31.332 13-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν βάζεις απορυπαντικό στο κουβά?? Και το ρωτάς? Μετά μπορεί να γλύφουν τα ποδαράκια με το απορυπαντικό! Click για ανάπτυξη... Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:38 Η Lita έγραψε: #31.327 13-11-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Click για ανάπτυξη... η Μιου ανεβαινει καπου ψηλα γιατι φοβαται τη σκουπα και τη σφουγκαριστρα διαφορετικα θα πηδουσε μεσα στον κουβα και θα σφουγκαριζε αυτη το πατωμα !τρελενεται για το νερο !ετσι και πεσει μια σταγονα κατω θα τρεξει να κυλιστει πανω πανω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η katerina10: #31.328 13-11-08 13:41 Εμένα όταν σφουγγαρίζω παίρνουν θέση επίθεσης και κυνηγάνε την σφουγγαρίστρα..Αλλά πηγε η καρδιά μου στην κούλουρη όταν είδα και τα δύο πάνω από τον κουβά να πάρουν μία δόση για να δουν τι είναι!!!ΑΠΑΠΑ!!Από τότε τα βάζω στο δωμάτιο που δεν σφουγγαρίζω μέχρι να τελειώσω όλο το σπίτι..30 λεπτά μου παίρνει περιπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Αντα έγραψε: #31.329 13-11-08 13:45 Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.330 13-11-08 13:48 Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.331 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #31.332 13-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι...καλα ελευθερα τα αφηνω....γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτο το θεμα, και παντα απο μονα τους πηγαινανε καπου που ειναι στεγνα.....σπανια τα δικα μου ειναι στο πατωμα!! συνηθως ειναι καπου ανεβασμενα ειτε αυτο λεγεται καναπε ειτε ντουλαπι! Click για ανάπτυξη... η Μιου ανεβαινει καπου ψηλα γιατι φοβαται τη σκουπα και τη σφουγκαριστρα διαφορετικα θα πηδουσε μεσα στον κουβα και θα σφουγκαριζε αυτη το πατωμα !τρελενεται για το νερο !ετσι και πεσει μια σταγονα κατω θα τρεξει να κυλιστει πανω πανω της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:41 Η katerina10: #31.328 13-11-08 13:41 Εμένα όταν σφουγγαρίζω παίρνουν θέση επίθεσης και κυνηγάνε την σφουγγαρίστρα..Αλλά πηγε η καρδιά μου στην κούλουρη όταν είδα και τα δύο πάνω από τον κουβά να πάρουν μία δόση για να δουν τι είναι!!!ΑΠΑΠΑ!!Από τότε τα βάζω στο δωμάτιο που δεν σφουγγαρίζω μέχρι να τελειώσω όλο το σπίτι..30 λεπτά μου παίρνει περιπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Αντα έγραψε: #31.329 13-11-08 13:45 Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.330 13-11-08 13:48 Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.331 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #31.332 13-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα όταν σφουγγαρίζω παίρνουν θέση επίθεσης και κυνηγάνε την σφουγγαρίστρα..Αλλά πηγε η καρδιά μου στην κούλουρη όταν είδα και τα δύο πάνω από τον κουβά να πάρουν μία δόση για να δουν τι είναι!!!ΑΠΑΠΑ!!Από τότε τα βάζω στο δωμάτιο που δεν σφουγγαρίζω μέχρι να τελειώσω όλο το σπίτι..30 λεπτά μου παίρνει περιπου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Αντα έγραψε: #31.329 13-11-08 13:45 Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.330 13-11-08 13:48 Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.331 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #31.332 13-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.330 13-11-08 13:48 Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.331 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #31.332 13-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.331 13-11-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #31.332 13-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και ο Αλφι εβαλε τη μουσουδα σε ενα λεκανακι που ειχα βαλει κατι να πλυνω, αλλα δεν δοκιμασε να το πιει. Εξαρταται ποσο διαλυεις το απορρυπαντικο. Γενικα δεν βαζω σχεδον καθολου χλωρινη, με ενοχλει απιστευτα η μυρωδια της και απεχθανομαι να μυριζει το σπιτι χλωρινηλα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ Click για ανάπτυξη... κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:53 Η Lita έγραψε: #31.332 13-11-08 13:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα, Κατερίνα και Γιώτα έχετε μεταξύ σας ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά γατιά! (το λέω απ'τη συμπεριφορά τους απέναντι στο κουβά και στη σφουγγαρίστρα) Γι'αυτό γουστάρω τις γάτες!! Είναι πάντα απρόβλεπτες! Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει!! Κάτι σαν το λοττο! Click για ανάπτυξη... αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:54 Η Αντα έγραψε: #31.333 13-11-08 13:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ αυτή τη Χλωρίνη τη σιχαίνομαι... Αντα το Τopine το έχεις δοκιμάσει? Απολυμαντικό και μοσχοβολάει...είναι ένα κόκκινο ζουμί! Click για ανάπτυξη... Ναι το χρησιμοποιω ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.334 13-11-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: αυτο εννοειται ειναι τα πιο ομορφα και τα πιο υπεροχα πλασματα πανω στη γη! Click για ανάπτυξη... εμένα μου αρέσουν κι άλλα...τα άλογα ας πούμε... και τα δελφίνια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:01 Η Lita έγραψε: #31.335 13-11-08 14:01 και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.336 13-11-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: και εμενα μου αρεσουν απλα το αλογο περα απο το γεγονος οτι δεν μπορουν να το εχουν και ολοι δεν μπορει να μεινει μαζι σου σπιτι.εχω και μια αδυναμια στα αιλουροειδη γενικα! Click για ανάπτυξη... ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.337 13-11-08 14:04 κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:05 Η Lita έγραψε: #31.338 13-11-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι φυσικά...αλλά μίλησες για ομορφιά γι'αυτό...είναι πανέξυπνα και πολύ γοητευτικά τα άλογα! Click για ανάπτυξη... ολα τα ζωακια ειναι ομορφα τα αλογα συγκεκριμενα ειναι και πολυ αρχοντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Lita έγραψε: #31.339 13-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1565 1566 1567 1568 1569 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1567 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ ξαφινκά συνειδητοποίησα πόσο μοιάζω με τις γάτες...τρομάζω μ'αυτό... Ειμαι λέων (για όποιον πιστεύει στα ζώδια) Μου αρέσει να χαιδεύομαι, αλλά βγάζω και νύχια που και που, μου αρέσει η ανεξαρτησία αλλά και το σπίτι μου...και λατρεύω τη ζέστη...και το χουχούλιασμα...μόνο που δε γουργουρίζω Μιαου! Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι κριος με ωροσκοπο κριο τι λεει για μενα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #31.340 13-11-08 14:10 Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βρε στο ζώδιο κόλλησες εσύ?? χι χι... Δεν ξέρω από ζώδια...αλλά γιατί δεν έχεις μια κατσικούλα σπίτι σου τότε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.