Birman-maniacs

Αστα μωρέ Αντα...χθες 8 ώρες τα χάιδευα δεν με άφηναν να περπατήσω και τα τρία μες το σπίτι...όλο πρου πρου και χαιδολογήματα:/:
Σου λεω με κοιτουσαν με θλιμμενο βλεμμα ενω εκλεινα τη πορτα....φαγητο ειχαν για δυο μερες ακομη, δεν θα ειχαν προβλημα, η συντροφια ειναι που τους λειπει. Τους λειπουμε εμεις :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τους εφερες καμια λιχουδια? κανενα δωρακι - ποντικακι? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:DΤα είδα μόλις!!!;)

Τι άλλο θα έλεγες....!!!???:lol::lol::lol::lol:

Αχου μωρέ...Τα γλυκούλια τους έλλειψες!!!:rolleyes:
γι'αυτό έβαλα τις φωτό!;) Μιλάνε μόνες τους... έπρεπε να έβλεπες άλλες γάτες που τσινάγανε...και φοβόταν...:/:

Τους εφερες καμια λιχουδια? κανενα δωρακι - ποντικακι? :hmm:
και λιχουδιές και παιχνιδάκια!! Γεμάτη γύρισα! :up:

Άντα ποια ξηρά τροφή προτιμάς..???Στειλε πμ..!!!

κοιτάξτε βρε παιδιά τι πλάσματα έχουμε... στήνονται:redface: στο κριτή για να τις περάσει...απλά κάθονταν ήσυχα και ναζιάρικα...
Τα Βιρμανάκια είναι έρωτας! Τέλος! :inlove::inlove:
συμφωνω απολυτα! η δικια μου παλι δεν ξερω αν φταιει η καταγωγη της αλλα αν την αγγιζε κοντα στην αρχη της ουρας της θα τσιριζε!:lol::lol::lol::lol::lol:

καλιμερα κοριτσια !Τι ομορφα γατια εχειτε μια ωρα χαζεβω....μηπος πειρα λαθος ρατσα........:/:

καλιμερα κοριτσια !Τι ομορφα γατια εχειτε μια ωρα χαζεβω....μηπος πειρα λαθος ρατσα........:/:

ποιος μιλαει????? γιατι τα δικα σου πανε πισω απο ομορφια ?????? :lol::lol:

Καλημέρα!
Καλέ εσύ με τα θεικά μωρά το λες αυτο???? :blink:
Sabi θέλω να σου έρθω σπίτι μια Κυριακή:redface::DΜενουμε πολύ κοντά! Μένω στην Ερυθραία! Να φερω και τη φίλη μου την Άντα?
Αντα η Sabi έχει τρομερές τσιντσιλά και υπέροχα γατάκια!!!

ΚΑλημέρα...:(

Σαμπι έχεις υπέροχες γατούλες..Σαν αρκουδάκια είναι!!!:)

ΚΑλημέρα...:(

Σαμπι έχεις υπέροχες γατούλες..Σαν αρκουδάκια είναι!!!:)
Καλημέρα! Γιατί θλιμένη φατσούλα??:hmm:
πως είναι ο μάπας??

Καλημέρα! Γιατί θλιμένη φατσούλα??:hmm:
πως είναι ο μάπας??
Δεν του έδωσα φαί και έτσι νιαούριζε πολλή ώρα..Εκανε άλλες 3 φορές εμετό!!!:(Τι χαμένο...έχει πρόβλημα ευαισθησιας με το στομάχχι του, δεν μασάει και την τροφή!!!:mad:Αμαν!!!!!!:mad::mad:Πήρα την γιατρό μας..θα παιρνω μια που μου είπε είναι άνοστη οποτε θατους κοπεί και η πολλή όρεξη!Είναι φαρμακευτική και την δίνουν μόνο κτηνιατρεία!Προτιμώ ρογιαλ κανιν φυσικά από χιλς..οποτε πρέπει να την παραγγείλει γιατί αυτή έχει όλη την σειρά της χιλς!:/:Μήπως να πάρω της χιλς????:hmm::hmm:

Δεν του έδωσα φαί και έτσι νιαούριζε πολλή ώρα..Εκανε άλλες 3 φορές εμετό!!!:(Τι χαμένο...έχει πρόβλημα ευαισθησιας με το στομάχχι του, δεν μασάει και την τροφή!!!:mad:Αμαν!!!!!!:mad::mad:Πήρα την γιατρό μας..θα παιρνω μια που μου είπε είναι άνοστη οποτε θατους κοπεί και η πολλή όρεξη!Είναι φαρμακευτική και την δίνουν μόνο κτηνιατρεία!Προτιμώ ρογιαλ κανιν φυσικά από χιλς..οποτε πρέπει να την παραγγείλει γιατί αυτή έχει όλη την σειρά της χιλς!:/:Μήπως να πάρω της χιλς????:hmm::hmm:
Σου έγραψα στο θέμα σου;)

πάλι ερωτεύτηκα:inlove:
https://www.thecatgallery.co.uk/
Εδικά στο "Country Artists" ;)

για σας για σας:Pδεν λεω οτι δικα μου δεν ειναι ομορφα απλα πανδα ειχα αδιναμια στα βιρμανικα και τωρα που τους βλεπω τοσο τελιους ζηλεβω τι να κανω......:/:Γιουλη βεβεα σασ περιμενω στο σπητι μου,κοριτσια να τρελαθειτε προσεξε τα μωρα μου απο κοντα ειναι πολυ γοητευτικα:Dαλλη κυρια που πειρε το θυληκο θελει να το επισκεθτετε καθε μερα:blink:

για σας για σας:Pδεν λεω οτι δικα μου δεν ειναι ομορφα απλα πανδα ειχα αδιναμια στα βιρμανικα και τωρα που τους βλεπω τοσο τελιους ζηλεβω τι να κανω......:/:Γιουλη βεβεα σασ περιμενω στο σπητι μου,κοριτσια να τρελαθειτε προσεξε τα μωρα μου απο κοντα ειναι πολυ γοητευτικα:Dαλλη κυρια που πειρε το θυληκο θελει να το επισκεθτετε καθε μερα:blink:
Α...να έρθεις κι εσύ τότε να δεις τα δικά μου!!! :up:
Καθημεριμά θέλει να το βλέπει? Κουφό ε? Γιατί? :hmm:

Α...να έρθεις κι εσύ τότε να δεις τα δικά μου!!! :up:
Καθημεριμά θέλει να το βλέπει? Κουφό ε? Γιατί? :hmm:
μου λεει οτι τις αρεσει πολυ το γατακι και θελει να το παρει τωρα ,τις λεω οτι δεν γεινετε,την καταλαβενο οταν το περνεις στα χερια δεν θελεις να το αφεισεις:)

μου λεει οτι τις αρεσει πολυ το γατακι και θελει να το παρει τωρα ,τις λεω οτι δεν γεινετε,την καταλαβενο οταν το περνεις στα χερια δεν θελεις να το αφεισεις:)
ε ναι...είναι εγωιστικό να θέλει να το πάρει από τώρα... πρέπει να καταλάβει ότι το καλό για το γατάκι αν το αγαπά είναι να μείνει με τη μητέρα του όσο χρειάζεται...

αν καταλαβα καλα ειναι προτο γατακι τις,την ειπα μαλιστα να γεινει μελος στο σαιτ για να περνει σιμβουλες οποτε εχει θεμα,αλλα ειναι καλη και ειμαι συγουρη οτι θα το αγαπαει και να το προσεχει πολυ...:up:

Καλημέρα!
Καλέ εσύ με τα θεικά μωρά το λες αυτο???? :blink:
Sabi θέλω να σου έρθω σπίτι μια Κυριακή:redface::DΜενουμε πολύ κοντά! Μένω στην Ερυθραία! Να φερω και τη φίλη μου την Άντα?
Αντα η Sabi έχει τρομερές τσιντσιλά και υπέροχα γατάκια!!!
Καλημερα!! αχχ ναι τα ειδα τα μικρα, θα ηθελα και εγω ενα...:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back