ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.601 10-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μια χαρα...δεν ειχε κίνηση και εδω ειναι ησυχα γενικως...μηπως μπερδεύεσαι με την Αναστασία?σε αυτη ηταν ο χαμος.. Click για ανάπτυξη... οχι...γενικώς επειδη μένεις προς τα κάτω ρωτω μηπως έγινε κανενα εκτροπο κι εκει... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ελααααα.θα σε παω σε ενα ωραιο καφέ στου Παπαγου...μεσα στο δασακιτι ωρα λες?γιατι σήμερα εχω επισκεψη στη θεια μου..το βραδακι.. Click για ανάπτυξη... δεν θελω να πάμε εκει...καλά θα δουμε... Αρχική Δημοσίευση από ria23: τι φωτο ειναι αυτη????? αχου μωρε!!!! να σε χαιρεται η μαμα σου κουκλι μου εσυ!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολύ πολυ...την χαιρεται...και την χαιρονται και οι φιλες της μαμας της Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε τον καημένο....με την φαντασία έμεινε...τα ίδια μου έκανε και ο Φιντέλ πριν πάει Αθήνα Εμείς δεν ξέρω....αυτή ηρέμησε αλλά αυτός ακόμα την μυρίζει και ανεβαίνει επάνω της....λες να έχουμε κι εμείς γεννητούρια το Φλεβάρη Click για ανάπτυξη... λες μωρε?? Αν τη καβαλαει...επειδη ομως ειναι στα τελειωματα της μπορει και οχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η Raisa έγραψε: #33.602 10-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λες μωρε?? Αν τη καβαλαει...επειδη ομως ειναι στα τελειωματα της μπορει και οχι.... Click για ανάπτυξη... Αυτό ελπίζω κι εγώ...και όποτε τους βλέπω μαζί τους χωρίζω....πρέπει να μου έχει πολλά νεύρα ο Φιντελάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #33.603 10-12-08 10:40 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ελααααα.θα σε παω σε ενα ωραιο καφέ στου Παπαγου...μεσα στο δασακιτι ωρα λες?γιατι σήμερα εχω επισκεψη στη θεια μου..το βραδακι.. Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε Γιούλη θέλει να σε ξεμοναχιάσει στο δάσος Κορίτσια αν θέλετε καφέ έξω να μη σας τη χαλάσω, κανονίστε το εδώ είμαστε δε χανόμαστε, μπορώ να δω και άλλη φορά τα χνουδωτούλια, ε Γιούλη, μπορώ έτσι;. Α και να ρωτήσω που είναι τα Κέντια και μένα μου αρέσουν πολύ, αλλά στη γειτονία μου μόνο ο Hondos έχει, αλλά δεν έχει ποικιλία. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς δεν ξέρω....αυτή ηρέμησε αλλά αυτός ακόμα την μυρίζει και ανεβαίνει επάνω της....λες να έχουμε κι εμείς γεννητούρια το Φλεβάρη Click για ανάπτυξη... Λες. Ωραίος μήνας ο Φλεβάρης για γεννητούρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.604 10-12-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Πρόσεχε Γιούλη θέλει να σε ξεμοναχιάσει στο δάσος Κορίτσια αν θέλετε καφέ έξω να μη σας τη χαλάσω, κανονίστε το εδώ είμαστε δε χανόμαστε, μπορώ να δω και άλλη φορά τα χνουδωτούλια, ε Γιούλη, μπορώ έτσι;. Α και να ρωτήσω που είναι τα Κέντια και μένα μου αρέσουν πολύ, αλλά στη γειτονία μου μόνο ο Hondos έχει, αλλά δεν έχει ποικιλία. Λες. Ωραίος μήνας ο Φλεβάρης για γεννητούρια. Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου, θα βρεθουμε κανονικά εμεις αυριο σπιτι μου, κι αν ειναι τα λενε τα κοριτσια στη Κηφισια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η gatouni έγραψε: #33.605 10-12-08 11:00 Εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:35 Η catspy έγραψε: #33.606 10-12-08 12:35 Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η catspy έγραψε: #33.607 10-12-08 12:51 Είναι κανείς εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η catspy έγραψε: #33.608 10-12-08 12:53 Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.609 10-12-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η catspy έγραψε: #33.610 10-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η catspy έγραψε: #33.611 10-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου? Click για ανάπτυξη... Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #33.612 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μια χαρα...δεν ειχε κίνηση και εδω ειναι ησυχα γενικως...μηπως μπερδεύεσαι με την Αναστασία?σε αυτη ηταν ο χαμος.. Click για ανάπτυξη... οχι...γενικώς επειδη μένεις προς τα κάτω ρωτω μηπως έγινε κανενα εκτροπο κι εκει... Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ελααααα.θα σε παω σε ενα ωραιο καφέ στου Παπαγου...μεσα στο δασακιτι ωρα λες?γιατι σήμερα εχω επισκεψη στη θεια μου..το βραδακι.. Click για ανάπτυξη... δεν θελω να πάμε εκει...καλά θα δουμε... Αρχική Δημοσίευση από ria23: τι φωτο ειναι αυτη????? αχου μωρε!!!! να σε χαιρεται η μαμα σου κουκλι μου εσυ!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πολύ πολυ...την χαιρεται...και την χαιρονται και οι φιλες της μαμας της Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε τον καημένο....με την φαντασία έμεινε...τα ίδια μου έκανε και ο Φιντέλ πριν πάει Αθήνα Εμείς δεν ξέρω....αυτή ηρέμησε αλλά αυτός ακόμα την μυρίζει και ανεβαίνει επάνω της....λες να έχουμε κι εμείς γεννητούρια το Φλεβάρη Click για ανάπτυξη... λες μωρε?? Αν τη καβαλαει...επειδη ομως ειναι στα τελειωματα της μπορει και οχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:17 Η Raisa έγραψε: #33.602 10-12-08 10:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λες μωρε?? Αν τη καβαλαει...επειδη ομως ειναι στα τελειωματα της μπορει και οχι.... Click για ανάπτυξη... Αυτό ελπίζω κι εγώ...και όποτε τους βλέπω μαζί τους χωρίζω....πρέπει να μου έχει πολλά νεύρα ο Φιντελάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #33.603 10-12-08 10:40 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ελααααα.θα σε παω σε ενα ωραιο καφέ στου Παπαγου...μεσα στο δασακιτι ωρα λες?γιατι σήμερα εχω επισκεψη στη θεια μου..το βραδακι.. Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε Γιούλη θέλει να σε ξεμοναχιάσει στο δάσος Κορίτσια αν θέλετε καφέ έξω να μη σας τη χαλάσω, κανονίστε το εδώ είμαστε δε χανόμαστε, μπορώ να δω και άλλη φορά τα χνουδωτούλια, ε Γιούλη, μπορώ έτσι;. Α και να ρωτήσω που είναι τα Κέντια και μένα μου αρέσουν πολύ, αλλά στη γειτονία μου μόνο ο Hondos έχει, αλλά δεν έχει ποικιλία. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς δεν ξέρω....αυτή ηρέμησε αλλά αυτός ακόμα την μυρίζει και ανεβαίνει επάνω της....λες να έχουμε κι εμείς γεννητούρια το Φλεβάρη Click για ανάπτυξη... Λες. Ωραίος μήνας ο Φλεβάρης για γεννητούρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.604 10-12-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Πρόσεχε Γιούλη θέλει να σε ξεμοναχιάσει στο δάσος Κορίτσια αν θέλετε καφέ έξω να μη σας τη χαλάσω, κανονίστε το εδώ είμαστε δε χανόμαστε, μπορώ να δω και άλλη φορά τα χνουδωτούλια, ε Γιούλη, μπορώ έτσι;. Α και να ρωτήσω που είναι τα Κέντια και μένα μου αρέσουν πολύ, αλλά στη γειτονία μου μόνο ο Hondos έχει, αλλά δεν έχει ποικιλία. Λες. Ωραίος μήνας ο Φλεβάρης για γεννητούρια. Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου, θα βρεθουμε κανονικά εμεις αυριο σπιτι μου, κι αν ειναι τα λενε τα κοριτσια στη Κηφισια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η gatouni έγραψε: #33.605 10-12-08 11:00 Εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:35 Η catspy έγραψε: #33.606 10-12-08 12:35 Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η catspy έγραψε: #33.607 10-12-08 12:51 Είναι κανείς εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η catspy έγραψε: #33.608 10-12-08 12:53 Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.609 10-12-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η catspy έγραψε: #33.610 10-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η catspy έγραψε: #33.611 10-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου? Click για ανάπτυξη... Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #33.612 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: λες μωρε?? Αν τη καβαλαει...επειδη ομως ειναι στα τελειωματα της μπορει και οχι.... Click για ανάπτυξη... Αυτό ελπίζω κι εγώ...και όποτε τους βλέπω μαζί τους χωρίζω....πρέπει να μου έχει πολλά νεύρα ο Φιντελάκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:40 Η gatouni έγραψε: #33.603 10-12-08 10:40 Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ελααααα.θα σε παω σε ενα ωραιο καφέ στου Παπαγου...μεσα στο δασακιτι ωρα λες?γιατι σήμερα εχω επισκεψη στη θεια μου..το βραδακι.. Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε Γιούλη θέλει να σε ξεμοναχιάσει στο δάσος Κορίτσια αν θέλετε καφέ έξω να μη σας τη χαλάσω, κανονίστε το εδώ είμαστε δε χανόμαστε, μπορώ να δω και άλλη φορά τα χνουδωτούλια, ε Γιούλη, μπορώ έτσι;. Α και να ρωτήσω που είναι τα Κέντια και μένα μου αρέσουν πολύ, αλλά στη γειτονία μου μόνο ο Hondos έχει, αλλά δεν έχει ποικιλία. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς δεν ξέρω....αυτή ηρέμησε αλλά αυτός ακόμα την μυρίζει και ανεβαίνει επάνω της....λες να έχουμε κι εμείς γεννητούρια το Φλεβάρη Click για ανάπτυξη... Λες. Ωραίος μήνας ο Φλεβάρης για γεννητούρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.604 10-12-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Πρόσεχε Γιούλη θέλει να σε ξεμοναχιάσει στο δάσος Κορίτσια αν θέλετε καφέ έξω να μη σας τη χαλάσω, κανονίστε το εδώ είμαστε δε χανόμαστε, μπορώ να δω και άλλη φορά τα χνουδωτούλια, ε Γιούλη, μπορώ έτσι;. Α και να ρωτήσω που είναι τα Κέντια και μένα μου αρέσουν πολύ, αλλά στη γειτονία μου μόνο ο Hondos έχει, αλλά δεν έχει ποικιλία. Λες. Ωραίος μήνας ο Φλεβάρης για γεννητούρια. Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου, θα βρεθουμε κανονικά εμεις αυριο σπιτι μου, κι αν ειναι τα λενε τα κοριτσια στη Κηφισια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η gatouni έγραψε: #33.605 10-12-08 11:00 Εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:35 Η catspy έγραψε: #33.606 10-12-08 12:35 Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η catspy έγραψε: #33.607 10-12-08 12:51 Είναι κανείς εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η catspy έγραψε: #33.608 10-12-08 12:53 Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.609 10-12-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η catspy έγραψε: #33.610 10-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η catspy έγραψε: #33.611 10-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου? Click για ανάπτυξη... Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #33.612 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ελααααα.θα σε παω σε ενα ωραιο καφέ στου Παπαγου...μεσα στο δασακιτι ωρα λες?γιατι σήμερα εχω επισκεψη στη θεια μου..το βραδακι.. Click για ανάπτυξη... Πρόσεχε Γιούλη θέλει να σε ξεμοναχιάσει στο δάσος Κορίτσια αν θέλετε καφέ έξω να μη σας τη χαλάσω, κανονίστε το εδώ είμαστε δε χανόμαστε, μπορώ να δω και άλλη φορά τα χνουδωτούλια, ε Γιούλη, μπορώ έτσι;. Α και να ρωτήσω που είναι τα Κέντια και μένα μου αρέσουν πολύ, αλλά στη γειτονία μου μόνο ο Hondos έχει, αλλά δεν έχει ποικιλία. Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Εμείς δεν ξέρω....αυτή ηρέμησε αλλά αυτός ακόμα την μυρίζει και ανεβαίνει επάνω της....λες να έχουμε κι εμείς γεννητούρια το Φλεβάρη Click για ανάπτυξη... Λες. Ωραίος μήνας ο Φλεβάρης για γεννητούρια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.604 10-12-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Πρόσεχε Γιούλη θέλει να σε ξεμοναχιάσει στο δάσος Κορίτσια αν θέλετε καφέ έξω να μη σας τη χαλάσω, κανονίστε το εδώ είμαστε δε χανόμαστε, μπορώ να δω και άλλη φορά τα χνουδωτούλια, ε Γιούλη, μπορώ έτσι;. Α και να ρωτήσω που είναι τα Κέντια και μένα μου αρέσουν πολύ, αλλά στη γειτονία μου μόνο ο Hondos έχει, αλλά δεν έχει ποικιλία. Λες. Ωραίος μήνας ο Φλεβάρης για γεννητούρια. Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου, θα βρεθουμε κανονικά εμεις αυριο σπιτι μου, κι αν ειναι τα λενε τα κοριτσια στη Κηφισια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η gatouni έγραψε: #33.605 10-12-08 11:00 Εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:35 Η catspy έγραψε: #33.606 10-12-08 12:35 Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η catspy έγραψε: #33.607 10-12-08 12:51 Είναι κανείς εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η catspy έγραψε: #33.608 10-12-08 12:53 Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.609 10-12-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η catspy έγραψε: #33.610 10-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η catspy έγραψε: #33.611 10-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου? Click για ανάπτυξη... Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #33.612 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα Πρόσεχε Γιούλη θέλει να σε ξεμοναχιάσει στο δάσος Κορίτσια αν θέλετε καφέ έξω να μη σας τη χαλάσω, κανονίστε το εδώ είμαστε δε χανόμαστε, μπορώ να δω και άλλη φορά τα χνουδωτούλια, ε Γιούλη, μπορώ έτσι;. Α και να ρωτήσω που είναι τα Κέντια και μένα μου αρέσουν πολύ, αλλά στη γειτονία μου μόνο ο Hondos έχει, αλλά δεν έχει ποικιλία. Λες. Ωραίος μήνας ο Φλεβάρης για γεννητούρια. Click για ανάπτυξη... Νεκταρια μου, θα βρεθουμε κανονικά εμεις αυριο σπιτι μου, κι αν ειναι τα λενε τα κοριτσια στη Κηφισια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η gatouni έγραψε: #33.605 10-12-08 11:00 Εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:35 Η catspy έγραψε: #33.606 10-12-08 12:35 Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η catspy έγραψε: #33.607 10-12-08 12:51 Είναι κανείς εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η catspy έγραψε: #33.608 10-12-08 12:53 Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.609 10-12-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η catspy έγραψε: #33.610 10-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η catspy έγραψε: #33.611 10-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου? Click για ανάπτυξη... Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #33.612 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:35 Η catspy έγραψε: #33.606 10-12-08 12:35 Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η catspy έγραψε: #33.607 10-12-08 12:51 Είναι κανείς εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η catspy έγραψε: #33.608 10-12-08 12:53 Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.609 10-12-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η catspy έγραψε: #33.610 10-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η catspy έγραψε: #33.611 10-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου? Click για ανάπτυξη... Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #33.612 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η catspy έγραψε: #33.607 10-12-08 12:51 Είναι κανείς εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η catspy έγραψε: #33.608 10-12-08 12:53 Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.609 10-12-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η catspy έγραψε: #33.610 10-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η catspy έγραψε: #33.611 10-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου? Click για ανάπτυξη... Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #33.612 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι κανείς εδώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η catspy έγραψε: #33.608 10-12-08 12:53 Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.609 10-12-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η catspy έγραψε: #33.610 10-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η catspy έγραψε: #33.611 10-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου? Click για ανάπτυξη... Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #33.612 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.609 10-12-08 13:00 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η catspy έγραψε: #33.610 10-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η catspy έγραψε: #33.611 10-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου? Click για ανάπτυξη... Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #33.612 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η catspy έγραψε: #33.610 10-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η catspy έγραψε: #33.611 10-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου? Click για ανάπτυξη... Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #33.612 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!! Click για ανάπτυξη... Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:22 Η catspy έγραψε: #33.611 10-12-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου? Click για ανάπτυξη... Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #33.612 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μπράβο...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου? Click για ανάπτυξη... Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η bunny έγραψε: #33.612 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!! Click για ανάπτυξη... Χι,χι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Είναι κανείς εδώ; Click για ανάπτυξη... Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Αρχική Δημοσίευση από catspy: Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!) Click για ανάπτυξη... Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:48 Η catspy έγραψε: #33.613 10-12-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Γειά σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Η catspy έγραψε: #33.614 10-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Χι,χι! Ηχώ! Ηχώ! Μάλλον όχι... Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!! Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Είναι,είναι! Ευρώπη,τσάκω το! https://www.birman.gr/ Τι λες καλέ! Εγώ στο 'πα χτες! Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια! Click για ανάπτυξη... Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:02 Η bunny έγραψε: #33.615 10-12-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε.Γειά σου Χριστίνα!!!! Click για ανάπτυξη... Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:09 Η catspy έγραψε: #33.616 10-12-08 14:09 Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμείς κάναμε 3ωρο! Κι αυτό το 3ωρο ήταν: Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!! Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:10 Η catspy έγραψε: #33.617 10-12-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Αυτό δεν είναι πολύ ωραίο; Click για ανάπτυξη... Ναι πολύ ωραίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:19 Η catspy έγραψε: #33.618 10-12-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Ευρώπη!! Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο... Click για ανάπτυξη... Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:21 Η catspy έγραψε: #33.619 10-12-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1679 1680 1681 1682 1683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1681 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:23 Η catspy έγραψε: #33.620 10-12-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σου! Αυτό το είδες;https://www.birman.gr/ Καλέ που τα βρίσκεις αυτά; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.