Birman-maniacs

μια χαρα...δεν ειχε κίνηση και εδω ειναι ησυχα γενικως...μηπως μπερδεύεσαι με την Αναστασία?σε αυτη ηταν ο χαμος..:hmm:
οχι...γενικώς επειδη μένεις προς τα κάτω ρωτω μηπως έγινε κανενα εκτροπο κι εκει...
ελααααα.θα σε παω σε ενα ωραιο καφέ στου Παπαγου...μεσα στο δασακι:)τι ωρα λες?γιατι σήμερα εχω επισκεψη στη θεια μου..το βραδακι..;)
δεν θελω να πάμε εκει...:/:καλά θα δουμε...
τι φωτο ειναι αυτη????? :lol::lol:αχου μωρε!!!! να σε χαιρεται η μαμα σου κουκλι μου εσυ!!!!!:):):)
ευχαριστω πολύ πολυ...την χαιρεται...και την χαιρονται και οι φιλες της μαμας της:lol:
Βρε τον καημένο....με την φαντασία έμεινε:lol::lol:...τα ίδια μου έκανε και ο Φιντέλ πριν πάει Αθήνα;)
Εμείς δεν ξέρω....αυτή ηρέμησε αλλά αυτός ακόμα την μυρίζει και ανεβαίνει επάνω της.:confused:...λες να έχουμε κι εμείς γεννητούρια το Φλεβάρη:hmm:
λες μωρε?? Αν τη καβαλαει...;):)επειδη ομως ειναι στα τελειωματα της μπορει και οχι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λες μωρε?? Αν τη καβαλαει...;):)επειδη ομως ειναι στα τελειωματα της μπορει και οχι....

Αυτό ελπίζω κι εγώ:)...και όποτε τους βλέπω μαζί τους χωρίζω....πρέπει να μου έχει πολλά νεύρα ο Φιντελάκος:mad::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα:)
ελααααα.θα σε παω σε ενα ωραιο καφέ στου Παπαγου...μεσα στο δασακι:)τι ωρα λες?γιατι σήμερα εχω επισκεψη στη θεια μου..το βραδακι..;)
Πρόσεχε Γιούλη θέλει να σε ξεμοναχιάσει στο δάσος:lol::lol:
Κορίτσια αν θέλετε καφέ έξω να μη σας τη χαλάσω, κανονίστε το εδώ είμαστε δε χανόμαστε, μπορώ να δω και άλλη φορά τα χνουδωτούλια, ε Γιούλη, μπορώ έτσι;:D.
Α και να ρωτήσω που είναι τα Κέντια και μένα μου αρέσουν πολύ, αλλά στη γειτονία μου μόνο ο Hondos έχει, αλλά δεν έχει ποικιλία.

Εμείς δεν ξέρω....αυτή ηρέμησε αλλά αυτός ακόμα την μυρίζει και ανεβαίνει επάνω της.:confused:...λες να έχουμε κι εμείς γεννητούρια το Φλεβάρη:hmm:
Λες:up:. Ωραίος μήνας ο Φλεβάρης για γεννητούρια:rolleyes:.

Καλημέρα:)

Πρόσεχε Γιούλη θέλει να σε ξεμοναχιάσει στο δάσος:lol::lol:
Κορίτσια αν θέλετε καφέ έξω να μη σας τη χαλάσω, κανονίστε το εδώ είμαστε δε χανόμαστε, μπορώ να δω και άλλη φορά τα χνουδωτούλια, ε Γιούλη, μπορώ έτσι;:D.
Α και να ρωτήσω που είναι τα Κέντια και μένα μου αρέσουν πολύ, αλλά στη γειτονία μου μόνο ο Hondos έχει, αλλά δεν έχει ποικιλία.

Λες:up:. Ωραίος μήνας ο Φλεβάρης για γεννητούρια:rolleyes:.
Νεκταρια μου, θα βρεθουμε κανονικά εμεις αυριο σπιτι μου, :up:κι αν ειναι τα λενε τα κοριτσια στη Κηφισια! ;):)

Εντάξει :)

:cool::up::DΚαλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!!:cool::up::D

Είναι κανείς εδώ;:hmm:

Καλά θα περιμένω λίγο,έτσι κι αλλιώς η ώρα σας είναι τώρα!!!:)

Γεια σου Ευρώπη!! :)
Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο...

Καλά Χριστούγεννα Βirmaniacs!!!!:happy:
Birman-Cat-Kittens-wearing-Christmas-hats_644837.jpg
:up:Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!!:up:

Μπράβο:up:...αλλάζεις μονο το χρώμα των γραμματων σου...γιατι καθότι μεγαλη γυναικα δεν βλέπουν παιδι μου τα ματάκια μου?:P:lol:
Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!):lol::up::lol:

Καλημέρα,σήμερα δεν είχαμε σχολείο(πήγαμε και ξαναγυρίσαμε,άδειο το σχολείο όλοι απεργία)μόνο πρωινή προπόνηση κάναμε!!!Γι' αυτό βρήκα την ευκαιρία και μπήκα λίγο!!!
Χι,χι!
Είναι κανείς εδώ;:hmm:
Ηχώ! Ηχώ!:lol: Μάλλον όχι...:/: :P :lol:
Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!!:D
Ο Χρηστος έκανε κανονικά μαθημα...μονο 4 καθηγητες έκαναν απεργια απο ολο το σχολειο...
Εμείς κάναμε 3ωρο!:) Κι αυτό το 3ωρο ήταν:
Γυμναστική-Κενό-Διάλειμμα-Γυμναστική!!!:P:up:
:up:Αχ ,τι γλυκουλια που είναι!!!:up:
Είναι,είναι!:rolleyes: Ευρώπη,τσάκω το!;) https://www.birman.gr/
Α το χρώμα.Εγώ νόμιζα το μέγεθος νόμιζα(τι χαζή που είμαι!!!):lol::up:
Τι λες καλέ!:P Εγώ στο 'πα χτες!:lol:
Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια!:)

Γειά σας!!!!:up::hello:

Χι,χι!

Ηχώ! Ηχώ!:lol: Μάλλον όχι...:/: :P :lol:

Είναι και συνεπής,η φιλενάδα μου!!!:D

Είναι,είναι!:rolleyes: Ευρώπη,τσάκω το!;) https://www.birman.gr/

Τι λες καλέ!:P Εγώ στο 'πα χτες!:lol:
Και δεν είσαι χαζή! Αν ήσουν δε θα έπερνες 20άρια συνέχεια!:)
Ναι, ξέχασα ,η Χριστίνα μου το είπε:lol::lol::lol:.Γειά σου Χριστίνα!!!!:hello:

Και να ήταν όλοι οι καθηγητές πάλι μάθημα δεν θα κάναμε(με 2 παιδιά ποιος κάνει μάθημα).Α δεν σας έχω πει ότι είμαστε μόνο 2 κορίτσια στη τάξη(καταλαβαίνετε τι τραβάω και αποφεύγω το σχολείο,κάθε μέρα με πονοκέφαλο γυρνάω στο σπίτι)

:up:Εμείς κάθε μέρα και απο ένα κενό κάνουμε και Δευτέρα,Τετάρτη κάνουμε 8άωρα διότι τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση(είμαστε αθλητικό)δλδ κάνουμε μόνο 6 ώρες μάθημα όμως την Παρασκευή σχολάμε κανονικά και τις 2 πρώτες ώρες έχουμε προπόνηση δλδ κάνουμε 5 ώρες μάθημα!!!:up:

Γεια σου!:happy:
Αυτό το είδες;:hmm:https://www.birman.gr/
Καλέ που τα βρίσκεις αυτά;:up::hmm:
Δεν ξέρω τι να πρωτοκατεβάσω!!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back