Birman-maniacs

Γιουλη στ'αληθεια τοσο περιεργη ειναι η Αθηνα;Τοτε καλυτερα με τον Ιωνα,που ειναι εξοικειωμενη.Ε ας περιμενει κι ο Μορφεας,σε λιγο δε θα ξερει ποια να πρωτοκανονισει!:lol:
Κορίτσια,αφιερωμένο!:D(πλάκα δεν έχει:lol:)
https://www.youtube.com/watch?v=u5HRzaOFhec

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά,έχω Αγγλικά,βγαίνω!:hello:
Τα λέμε αύριο!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου:P)

Γιουλη στ'αληθεια τοσο περιεργη ειναι η Αθηνα;Τοτε καλυτερα με τον Ιωνα,που ειναι εξοικειωμενη.Ε ας περιμενει κι ο Μορφεας,σε λιγο δε θα ξερει ποια να πρωτοκανονισει!:lol:
μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα:P:lol:

Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου:P)
πεστα,πεστα!!!!

μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα:P:lol:
μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα?

πεστα,πεστα!!!!
να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες.....:P:lol:
μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα?
καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ;):P
μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο:lol:

να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες.....:P:lol:

καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ;):P
μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο:lol:
θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος?

μαρι το'λεγα στη βασια οτι ειναι torbie το γατι και με κοροιδευε....αχαχ

θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου:mad::P

να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει?
Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα:redface:)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν?:P

θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου:mad::P

να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει?
Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα:redface:)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν?:P
θα σε κραξουν!!!
γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!!

εγω?:blink:μπα...:hmm:για γιαγια με βλέπω πιο συντομα:D
καλε τι πλακα εχει το μωρο:lol:

νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!!

εγω?:blink:μπα...:hmm:για γιαγια με βλέπω πιο συντομα:D
καλε τι πλακα εχει το μωρο:lol:
σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!!
ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι

θα σε κραξουν!!!
γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!!
Λες ε?
Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...:hmm::Pποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι...

Λες ε?
Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...:hmm::Pποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι...
επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο...:P

νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!!
Δωραααααα....θελω εναν ειδικο:/:ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ:blink::lol:
σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!!
ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι
μαρι ρεζιλι με εκανες:redface::P:lol:αλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις:lol:
το προσεξα το άλλο μωρο:up:

επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο...:P
:lol::lol::lol:και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ?:blink::lol:

Δωραααααα....θελω εναν ειδικο:/:ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ:blink::lol:

μαρι ρεζιλι με εκανες:redface::P:lol:αλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις:lol:
το προσεξα το άλλο μωρο:up:
ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο?:lol::lol::lol:

Παρακαλώ!:happy: Δε σας υπόσχωμαι τίποτα!:rolleyes: :P :lol:
πεστα,πεστα!!!!
Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά...:hmm::rolleyes: :P :lol::lol::lol:
Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!(;)):lol::lol::lol:
Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά;:hmm: Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back