bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η bunny έγραψε: #33.681 10-12-08 16:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη στ'αληθεια τοσο περιεργη ειναι η Αθηνα;Τοτε καλυτερα με τον Ιωνα,που ειναι εξοικειωμενη.Ε ας περιμενει κι ο Μορφεας,σε λιγο δε θα ξερει ποια να πρωτοκανονισει! Click για ανάπτυξη... Κορίτσια,αφιερωμένο!(πλάκα δεν έχει) https://www.youtube.com/watch?v=u5HRzaOFhec Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #33.682 10-12-08 16:37 Παιδιά,έχω Αγγλικά,βγαίνω! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #33.683 10-12-08 16:40 Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.684 10-12-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη στ'αληθεια τοσο περιεργη ειναι η Αθηνα;Τοτε καλυτερα με τον Ιωνα,που ειναι εξοικειωμενη.Ε ας περιμενει κι ο Μορφεας,σε λιγο δε θα ξερει ποια να πρωτοκανονισει! Click για ανάπτυξη... μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο πυρροθριξ: #33.685 10-12-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Ο πυρροθριξ: #33.686 10-12-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα Click για ανάπτυξη... μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.687 10-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Click για ανάπτυξη... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:18 Ο πυρροθριξ: #33.688 10-12-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Click για ανάπτυξη... θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο πυρροθριξ: #33.689 10-12-08 19:20 μαρι το'λεγα στη βασια οτι ειναι torbie το γατι και με κοροιδευε....αχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.690 10-12-08 19:29 θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #33.691 10-12-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Click για ανάπτυξη... θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.692 10-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη στ'αληθεια τοσο περιεργη ειναι η Αθηνα;Τοτε καλυτερα με τον Ιωνα,που ειναι εξοικειωμενη.Ε ας περιμενει κι ο Μορφεας,σε λιγο δε θα ξερει ποια να πρωτοκανονισει! Click για ανάπτυξη... Κορίτσια,αφιερωμένο!(πλάκα δεν έχει) https://www.youtube.com/watch?v=u5HRzaOFhec Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:37 Η bunny έγραψε: #33.682 10-12-08 16:37 Παιδιά,έχω Αγγλικά,βγαίνω! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #33.683 10-12-08 16:40 Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.684 10-12-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη στ'αληθεια τοσο περιεργη ειναι η Αθηνα;Τοτε καλυτερα με τον Ιωνα,που ειναι εξοικειωμενη.Ε ας περιμενει κι ο Μορφεας,σε λιγο δε θα ξερει ποια να πρωτοκανονισει! Click για ανάπτυξη... μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο πυρροθριξ: #33.685 10-12-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Ο πυρροθριξ: #33.686 10-12-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα Click για ανάπτυξη... μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.687 10-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Click για ανάπτυξη... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:18 Ο πυρροθριξ: #33.688 10-12-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Click για ανάπτυξη... θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο πυρροθριξ: #33.689 10-12-08 19:20 μαρι το'λεγα στη βασια οτι ειναι torbie το γατι και με κοροιδευε....αχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.690 10-12-08 19:29 θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #33.691 10-12-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Click για ανάπτυξη... θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.692 10-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά,έχω Αγγλικά,βγαίνω! Τα λέμε αύριο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η moukelis έγραψε: #33.683 10-12-08 16:40 Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.684 10-12-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη στ'αληθεια τοσο περιεργη ειναι η Αθηνα;Τοτε καλυτερα με τον Ιωνα,που ειναι εξοικειωμενη.Ε ας περιμενει κι ο Μορφεας,σε λιγο δε θα ξερει ποια να πρωτοκανονισει! Click για ανάπτυξη... μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο πυρροθριξ: #33.685 10-12-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Ο πυρροθριξ: #33.686 10-12-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα Click για ανάπτυξη... μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.687 10-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Click για ανάπτυξη... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:18 Ο πυρροθριξ: #33.688 10-12-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Click για ανάπτυξη... θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο πυρροθριξ: #33.689 10-12-08 19:20 μαρι το'λεγα στη βασια οτι ειναι torbie το γατι και με κοροιδευε....αχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.690 10-12-08 19:29 θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #33.691 10-12-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Click για ανάπτυξη... θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.692 10-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.684 10-12-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη στ'αληθεια τοσο περιεργη ειναι η Αθηνα;Τοτε καλυτερα με τον Ιωνα,που ειναι εξοικειωμενη.Ε ας περιμενει κι ο Μορφεας,σε λιγο δε θα ξερει ποια να πρωτοκανονισει! Click για ανάπτυξη... μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο πυρροθριξ: #33.685 10-12-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Ο πυρροθριξ: #33.686 10-12-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα Click για ανάπτυξη... μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.687 10-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Click για ανάπτυξη... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:18 Ο πυρροθριξ: #33.688 10-12-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Click για ανάπτυξη... θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο πυρροθριξ: #33.689 10-12-08 19:20 μαρι το'λεγα στη βασια οτι ειναι torbie το γατι και με κοροιδευε....αχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.690 10-12-08 19:29 θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #33.691 10-12-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Click για ανάπτυξη... θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.692 10-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη στ'αληθεια τοσο περιεργη ειναι η Αθηνα;Τοτε καλυτερα με τον Ιωνα,που ειναι εξοικειωμενη.Ε ας περιμενει κι ο Μορφεας,σε λιγο δε θα ξερει ποια να πρωτοκανονισει! Click για ανάπτυξη... μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:11 Ο πυρροθριξ: #33.685 10-12-08 19:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Ο πυρροθριξ: #33.686 10-12-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα Click για ανάπτυξη... μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.687 10-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Click για ανάπτυξη... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:18 Ο πυρροθριξ: #33.688 10-12-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Click για ανάπτυξη... θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο πυρροθριξ: #33.689 10-12-08 19:20 μαρι το'λεγα στη βασια οτι ειναι torbie το γατι και με κοροιδευε....αχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.690 10-12-08 19:29 θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #33.691 10-12-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Click για ανάπτυξη... θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.692 10-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... πεστα,πεστα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:12 Ο πυρροθριξ: #33.686 10-12-08 19:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα Click για ανάπτυξη... μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.687 10-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Click για ανάπτυξη... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:18 Ο πυρροθριξ: #33.688 10-12-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Click για ανάπτυξη... θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο πυρροθριξ: #33.689 10-12-08 19:20 μαρι το'λεγα στη βασια οτι ειναι torbie το γατι και με κοροιδευε....αχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.690 10-12-08 19:29 θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #33.691 10-12-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Click για ανάπτυξη... θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.692 10-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρε καμια φορα οι γατες ειναι περιεργες...αν στρεσαριστουν ή αν δεν γουσταρουν ή φοβουνται το γαμπρο, χαλαει η δουλεια..μη κοιτας τα Βρετανακια που ζευγαρωνουν απο τον αερα Click για ανάπτυξη... μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.687 10-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Click για ανάπτυξη... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:18 Ο πυρροθριξ: #33.688 10-12-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Click για ανάπτυξη... θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο πυρροθριξ: #33.689 10-12-08 19:20 μαρι το'λεγα στη βασια οτι ειναι torbie το γατι και με κοροιδευε....αχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.690 10-12-08 19:29 θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #33.691 10-12-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Click για ανάπτυξη... θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.692 10-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μμμ μηπως εχεις παρει λαθος ρατσα? Click για ανάπτυξη... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:18 Ο πυρροθριξ: #33.688 10-12-08 19:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Click για ανάπτυξη... θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο πυρροθριξ: #33.689 10-12-08 19:20 μαρι το'λεγα στη βασια οτι ειναι torbie το γατι και με κοροιδευε....αχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.690 10-12-08 19:29 θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #33.691 10-12-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Click για ανάπτυξη... θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.692 10-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να πως φαινονται οι αυστηρες δασκάλες..... καλαααά....σε λιγο καιρο που θα τριβεται τα ματια σας...θα σας πω εγώ μαρι Δαναη τι πλακα εχει αυτο το μωρο Click για ανάπτυξη... θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:20 Ο πυρροθριξ: #33.689 10-12-08 19:20 μαρι το'λεγα στη βασια οτι ειναι torbie το γατι και με κοροιδευε....αχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.690 10-12-08 19:29 θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #33.691 10-12-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Click για ανάπτυξη... θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.692 10-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαρι το'λεγα στη βασια οτι ειναι torbie το γατι και με κοροιδευε....αχαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.690 10-12-08 19:29 θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #33.691 10-12-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Click για ανάπτυξη... θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.692 10-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:31 Ο πυρροθριξ: #33.691 10-12-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Click για ανάπτυξη... θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.692 10-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα τη κανω ντα τη συμπεθερα εγω Δανακο μου να σου πω...μπορειτε να μου πειτε θηλυκη Βιρμανουλα 5 μηνων τι βαρος περιπου πρεπει να εχει? Λεω κι εγω να τη ζυγισω τη Σεμελου μου να δω πως παει...δεν εχω και στο σπιτι ζυγαρια (ποτε δεν ειχα)...μηπως να παω σε κανενα φαρμακειο ή θα με κραξουν? Click για ανάπτυξη... θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.692 10-12-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο πυρροθριξ: #33.693 10-12-08 19:33 νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Ο πυρροθριξ: #33.694 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω?μπα...για γιαγια με βλέπω πιο συντομα καλε τι πλακα εχει το μωρο Click για ανάπτυξη... σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.695 10-12-08 19:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα σε κραξουν!!! γιατι τι επαθες και θες να δεις το βαρος της?μια χαρα ειναι!!! Click για ανάπτυξη... Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:36 Ο πυρροθριξ: #33.696 10-12-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λες ε? Θα την εβαζα μωρε στο παλτο, και θα ζυγιζομουν μαζι της...ποιος θα μας επαιρνε χαμπαρι... Click για ανάπτυξη... επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.697 10-12-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: νομιζω για 5 μηνων απο 1800 μεχρι 2300 ειναι μια χαρα!!!αλλα ρωτα και τη Δωρα που ειναι η ειδικη στο βαρος,εγω εχω αλλη ειδικευση ειπαμε!!! Click για ανάπτυξη... Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σιγα μαρι εσυ!!!προλαβες και εγινες γιαγια!!!αφου εισαι σεξοβομβα!!! ειδες?ειναι αλλο μωρο αυτο...χιχι Click για ανάπτυξη... μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.698 10-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: επισης μπορεις να την βαλεις και κατω απο το καπελο... Click για ανάπτυξη... και να κανω το ταχυδακτυλουργο που παει στο φαρμακειο να αγορασει ντεπον πριν παει στο παιδικο παρτυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #33.699 10-12-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1683 1684 1685 1686 1687 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1685 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωραααααα....θελω εναν ειδικοΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ μαρι ρεζιλι με εκανεςαλλο το κοκο κι άλλο η τεκνοποιησις το προσεξα το άλλο μωρο Click για ανάπτυξη... ε οχι και ρεζιλι!!!!διαφημηση σου κανω!!!δεν ειπαμε ψαχνουμε κτηνιατρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η bunny έγραψε: #33.700 10-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλο μαθημα Χριστινακι,ευχαριστουμε για το βιντεο!(και προσοχη στ'αγγλικα,μη σκας τη δασκαλα σου) Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ! Δε σας υπόσχωμαι τίποτα! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πεστα,πεστα!!!! Click για ανάπτυξη... Κι έλεγα να μάθω Γαλλικά... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα τριβουμε τα ματια μας?λες να μεινεις εγκυος? Click για ανάπτυξη... Πλάκα που 'χει το ''μπεμπέ''!() Αυτά τα 'χεις κάνει download,σωστά; Δεν κολλάς ιούς απ' αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.