ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.721 11-12-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... κι εμενα αργει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.722 11-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Η Αντα έγραψε: #33.723 11-12-08 10:46 Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #33.724 11-12-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Click για ανάπτυξη... Δωρα θα ερθεις στην Αθηνα? ή μετακομιζεις σε αλλο νησι ? εχω χασει μαλλον πολλα επεισοδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #33.725 11-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Click για ανάπτυξη... Μπα,αργουν ακομα οι ετοιμασιες,εξαλλου η μαμα μου επιμενει να μην παρω τιποτα σχεδον μαζι μου,μου εχει ετοιμασει ρουχα,δωματιο...τους ελειψα πολυ μωρε και με περιμενει πως και πως... Τα μωρα θα μπουν σε χωριστες γατοφορους,ο Σειριος στην πλαστικη γιατι εφτασε 4 κιλα και δεν γινεται να μπει σε πανινη,και η μικρη που ειναι μολις 2500 θα μπει στην πανινη για να την εχω στον ωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #33.726 11-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δωρα θα ερθεις στην Αθηνα? ή μετακομιζεις σε αλλο νησι ? εχω χασει μαλλον πολλα επεισοδια Click για ανάπτυξη... Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η Αντα έγραψε: #33.727 11-12-08 11:08 Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #33.728 11-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Click για ανάπτυξη... Υπαρχει περιπτωση να κανω μια διανυκτερευση γιατι θα εχουμε ταξιδεψει ενα δωδεκαωρο.Ναι θα την αφησω στον γαμβρο,και να σου πω την αληθεια θα ηθελα να μεινω ενα βραδυ να δω πως θα τα παει,ειναι πολυ δειλη και τρομαζει ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η gatouni έγραψε: #33.729 11-12-08 12:48 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.730 11-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Σερνεται...άγρια σήμερα Θα χαλαρώσεις το απογευμα Νεκταρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η gatouni έγραψε: #33.731 11-12-08 13:03 Ναι σίγουρα. Το περιμένω πως και πως. Ξαναβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #33.732 11-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... κι εμενα αργει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.722 11-12-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Η Αντα έγραψε: #33.723 11-12-08 10:46 Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #33.724 11-12-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Click για ανάπτυξη... Δωρα θα ερθεις στην Αθηνα? ή μετακομιζεις σε αλλο νησι ? εχω χασει μαλλον πολλα επεισοδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #33.725 11-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Click για ανάπτυξη... Μπα,αργουν ακομα οι ετοιμασιες,εξαλλου η μαμα μου επιμενει να μην παρω τιποτα σχεδον μαζι μου,μου εχει ετοιμασει ρουχα,δωματιο...τους ελειψα πολυ μωρε και με περιμενει πως και πως... Τα μωρα θα μπουν σε χωριστες γατοφορους,ο Σειριος στην πλαστικη γιατι εφτασε 4 κιλα και δεν γινεται να μπει σε πανινη,και η μικρη που ειναι μολις 2500 θα μπει στην πανινη για να την εχω στον ωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #33.726 11-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δωρα θα ερθεις στην Αθηνα? ή μετακομιζεις σε αλλο νησι ? εχω χασει μαλλον πολλα επεισοδια Click για ανάπτυξη... Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η Αντα έγραψε: #33.727 11-12-08 11:08 Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #33.728 11-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Click για ανάπτυξη... Υπαρχει περιπτωση να κανω μια διανυκτερευση γιατι θα εχουμε ταξιδεψει ενα δωδεκαωρο.Ναι θα την αφησω στον γαμβρο,και να σου πω την αληθεια θα ηθελα να μεινω ενα βραδυ να δω πως θα τα παει,ειναι πολυ δειλη και τρομαζει ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η gatouni έγραψε: #33.729 11-12-08 12:48 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.730 11-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Σερνεται...άγρια σήμερα Θα χαλαρώσεις το απογευμα Νεκταρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η gatouni έγραψε: #33.731 11-12-08 13:03 Ναι σίγουρα. Το περιμένω πως και πως. Ξαναβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #33.732 11-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:46 Η Αντα έγραψε: #33.723 11-12-08 10:46 Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #33.724 11-12-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Click για ανάπτυξη... Δωρα θα ερθεις στην Αθηνα? ή μετακομιζεις σε αλλο νησι ? εχω χασει μαλλον πολλα επεισοδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #33.725 11-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Click για ανάπτυξη... Μπα,αργουν ακομα οι ετοιμασιες,εξαλλου η μαμα μου επιμενει να μην παρω τιποτα σχεδον μαζι μου,μου εχει ετοιμασει ρουχα,δωματιο...τους ελειψα πολυ μωρε και με περιμενει πως και πως... Τα μωρα θα μπουν σε χωριστες γατοφορους,ο Σειριος στην πλαστικη γιατι εφτασε 4 κιλα και δεν γινεται να μπει σε πανινη,και η μικρη που ειναι μολις 2500 θα μπει στην πανινη για να την εχω στον ωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #33.726 11-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δωρα θα ερθεις στην Αθηνα? ή μετακομιζεις σε αλλο νησι ? εχω χασει μαλλον πολλα επεισοδια Click για ανάπτυξη... Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η Αντα έγραψε: #33.727 11-12-08 11:08 Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #33.728 11-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Click για ανάπτυξη... Υπαρχει περιπτωση να κανω μια διανυκτερευση γιατι θα εχουμε ταξιδεψει ενα δωδεκαωρο.Ναι θα την αφησω στον γαμβρο,και να σου πω την αληθεια θα ηθελα να μεινω ενα βραδυ να δω πως θα τα παει,ειναι πολυ δειλη και τρομαζει ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η gatouni έγραψε: #33.729 11-12-08 12:48 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.730 11-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Σερνεται...άγρια σήμερα Θα χαλαρώσεις το απογευμα Νεκταρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η gatouni έγραψε: #33.731 11-12-08 13:03 Ναι σίγουρα. Το περιμένω πως και πως. Ξαναβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #33.732 11-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Αντα έγραψε: #33.724 11-12-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Click για ανάπτυξη... Δωρα θα ερθεις στην Αθηνα? ή μετακομιζεις σε αλλο νησι ? εχω χασει μαλλον πολλα επεισοδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #33.725 11-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Click για ανάπτυξη... Μπα,αργουν ακομα οι ετοιμασιες,εξαλλου η μαμα μου επιμενει να μην παρω τιποτα σχεδον μαζι μου,μου εχει ετοιμασει ρουχα,δωματιο...τους ελειψα πολυ μωρε και με περιμενει πως και πως... Τα μωρα θα μπουν σε χωριστες γατοφορους,ο Σειριος στην πλαστικη γιατι εφτασε 4 κιλα και δεν γινεται να μπει σε πανινη,και η μικρη που ειναι μολις 2500 θα μπει στην πανινη για να την εχω στον ωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #33.726 11-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δωρα θα ερθεις στην Αθηνα? ή μετακομιζεις σε αλλο νησι ? εχω χασει μαλλον πολλα επεισοδια Click για ανάπτυξη... Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η Αντα έγραψε: #33.727 11-12-08 11:08 Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #33.728 11-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Click για ανάπτυξη... Υπαρχει περιπτωση να κανω μια διανυκτερευση γιατι θα εχουμε ταξιδεψει ενα δωδεκαωρο.Ναι θα την αφησω στον γαμβρο,και να σου πω την αληθεια θα ηθελα να μεινω ενα βραδυ να δω πως θα τα παει,ειναι πολυ δειλη και τρομαζει ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η gatouni έγραψε: #33.729 11-12-08 12:48 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.730 11-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Σερνεται...άγρια σήμερα Θα χαλαρώσεις το απογευμα Νεκταρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η gatouni έγραψε: #33.731 11-12-08 13:03 Ναι σίγουρα. Το περιμένω πως και πως. Ξαναβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #33.732 11-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Click για ανάπτυξη... Δωρα θα ερθεις στην Αθηνα? ή μετακομιζεις σε αλλο νησι ? εχω χασει μαλλον πολλα επεισοδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:56 Η moukelis έγραψε: #33.725 11-12-08 10:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Click για ανάπτυξη... Μπα,αργουν ακομα οι ετοιμασιες,εξαλλου η μαμα μου επιμενει να μην παρω τιποτα σχεδον μαζι μου,μου εχει ετοιμασει ρουχα,δωματιο...τους ελειψα πολυ μωρε και με περιμενει πως και πως... Τα μωρα θα μπουν σε χωριστες γατοφορους,ο Σειριος στην πλαστικη γιατι εφτασε 4 κιλα και δεν γινεται να μπει σε πανινη,και η μικρη που ειναι μολις 2500 θα μπει στην πανινη για να την εχω στον ωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #33.726 11-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δωρα θα ερθεις στην Αθηνα? ή μετακομιζεις σε αλλο νησι ? εχω χασει μαλλον πολλα επεισοδια Click για ανάπτυξη... Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η Αντα έγραψε: #33.727 11-12-08 11:08 Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #33.728 11-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Click για ανάπτυξη... Υπαρχει περιπτωση να κανω μια διανυκτερευση γιατι θα εχουμε ταξιδεψει ενα δωδεκαωρο.Ναι θα την αφησω στον γαμβρο,και να σου πω την αληθεια θα ηθελα να μεινω ενα βραδυ να δω πως θα τα παει,ειναι πολυ δειλη και τρομαζει ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η gatouni έγραψε: #33.729 11-12-08 12:48 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.730 11-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Σερνεται...άγρια σήμερα Θα χαλαρώσεις το απογευμα Νεκταρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η gatouni έγραψε: #33.731 11-12-08 13:03 Ναι σίγουρα. Το περιμένω πως και πως. Ξαναβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #33.732 11-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα Δωρακι! Ετοιμαζεσαι σιγα σιγα για το ταξειδι σου? Τα μωρα θα τα βάλεις σε ξεχωριστες γατοφορους? Click για ανάπτυξη... Μπα,αργουν ακομα οι ετοιμασιες,εξαλλου η μαμα μου επιμενει να μην παρω τιποτα σχεδον μαζι μου,μου εχει ετοιμασει ρουχα,δωματιο...τους ελειψα πολυ μωρε και με περιμενει πως και πως... Τα μωρα θα μπουν σε χωριστες γατοφορους,ο Σειριος στην πλαστικη γιατι εφτασε 4 κιλα και δεν γινεται να μπει σε πανινη,και η μικρη που ειναι μολις 2500 θα μπει στην πανινη για να την εχω στον ωμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:00 Η moukelis έγραψε: #33.726 11-12-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δωρα θα ερθεις στην Αθηνα? ή μετακομιζεις σε αλλο νησι ? εχω χασει μαλλον πολλα επεισοδια Click για ανάπτυξη... Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η Αντα έγραψε: #33.727 11-12-08 11:08 Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #33.728 11-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Click για ανάπτυξη... Υπαρχει περιπτωση να κανω μια διανυκτερευση γιατι θα εχουμε ταξιδεψει ενα δωδεκαωρο.Ναι θα την αφησω στον γαμβρο,και να σου πω την αληθεια θα ηθελα να μεινω ενα βραδυ να δω πως θα τα παει,ειναι πολυ δειλη και τρομαζει ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η gatouni έγραψε: #33.729 11-12-08 12:48 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.730 11-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Σερνεται...άγρια σήμερα Θα χαλαρώσεις το απογευμα Νεκταρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η gatouni έγραψε: #33.731 11-12-08 13:03 Ναι σίγουρα. Το περιμένω πως και πως. Ξαναβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #33.732 11-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Δωρα θα ερθεις στην Αθηνα? ή μετακομιζεις σε αλλο νησι ? εχω χασει μαλλον πολλα επεισοδια Click για ανάπτυξη... Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:08 Η Αντα έγραψε: #33.727 11-12-08 11:08 Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #33.728 11-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Click για ανάπτυξη... Υπαρχει περιπτωση να κανω μια διανυκτερευση γιατι θα εχουμε ταξιδεψει ενα δωδεκαωρο.Ναι θα την αφησω στον γαμβρο,και να σου πω την αληθεια θα ηθελα να μεινω ενα βραδυ να δω πως θα τα παει,ειναι πολυ δειλη και τρομαζει ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η gatouni έγραψε: #33.729 11-12-08 12:48 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.730 11-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Σερνεται...άγρια σήμερα Θα χαλαρώσεις το απογευμα Νεκταρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η gatouni έγραψε: #33.731 11-12-08 13:03 Ναι σίγουρα. Το περιμένω πως και πως. Ξαναβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #33.732 11-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η moukelis έγραψε: #33.728 11-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Click για ανάπτυξη... Υπαρχει περιπτωση να κανω μια διανυκτερευση γιατι θα εχουμε ταξιδεψει ενα δωδεκαωρο.Ναι θα την αφησω στον γαμβρο,και να σου πω την αληθεια θα ηθελα να μεινω ενα βραδυ να δω πως θα τα παει,ειναι πολυ δειλη και τρομαζει ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η gatouni έγραψε: #33.729 11-12-08 12:48 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.730 11-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Σερνεται...άγρια σήμερα Θα χαλαρώσεις το απογευμα Νεκταρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η gatouni έγραψε: #33.731 11-12-08 13:03 Ναι σίγουρα. Το περιμένω πως και πως. Ξαναβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #33.732 11-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θα εισαι μερες στην Αθηνα? που θα αφησεις τη μικρη? στο γαμπρο? Click για ανάπτυξη... Υπαρχει περιπτωση να κανω μια διανυκτερευση γιατι θα εχουμε ταξιδεψει ενα δωδεκαωρο.Ναι θα την αφησω στον γαμβρο,και να σου πω την αληθεια θα ηθελα να μεινω ενα βραδυ να δω πως θα τα παει,ειναι πολυ δειλη και τρομαζει ευκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:48 Η gatouni έγραψε: #33.729 11-12-08 12:48 Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.730 11-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Σερνεται...άγρια σήμερα Θα χαλαρώσεις το απογευμα Νεκταρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η gatouni έγραψε: #33.731 11-12-08 13:03 Ναι σίγουρα. Το περιμένω πως και πως. Ξαναβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #33.732 11-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χμμμ λες να ειναι προβλημα δηλαδη του σιτε? χτες γενικα δεν ανοιγε, και αν ανοιγε μετα απο και 5 λεπτα να φορτωσει μια σελιδα.... Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.730 11-12-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Σερνεται...άγρια σήμερα Θα χαλαρώσεις το απογευμα Νεκταρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η gatouni έγραψε: #33.731 11-12-08 13:03 Ναι σίγουρα. Το περιμένω πως και πως. Ξαναβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #33.732 11-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Σερνεται...άγρια σήμερα Θα χαλαρώσεις το απογευμα Νεκταρια μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:03 Η gatouni έγραψε: #33.731 11-12-08 13:03 Ναι σίγουρα. Το περιμένω πως και πως. Ξαναβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #33.732 11-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι σίγουρα. Το περιμένω πως και πως. Ξαναβγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:55 Η bunny έγραψε: #33.732 11-12-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ελα βρε κοριτσια...χαλαρωστε...κι εγω για πλακα το εξελαβα... Click για ανάπτυξη... Mάλλον πρέπει να το πείρε πολύ στα σοβαρά... Αλλά τώρα έφτιαξε! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: οχι μονο υπηρξα παιδι,αλλα ειμαι ακομα!!!! μια συμβουλη ειπα να δωσω,οποιος θελει ακουει!!!οπως καταλαβαινεις εγω δεν εχω να επωφεληθω απο κατι. Τα ευχαριστα πραγματα τα λεω στην ωρα τους,αν και με αυτο που σου ειπα δεν ειχα σκοπο να σε δυσαρεστησω, οπως προειπα, μια συμβουλη ηταν. Φυσικα και δεν εχω αντιρρηση να κλεισει εδω το θεμα, μιας και δεν εχει νοημα να το συζηταμε περαιτερω. Click για ανάπτυξη... Αχ,τέλεια! Τι θα γατοπούμε τώρα; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα κοριτσια! Και σε μας επεσε η θερμοκρασια λιγο,αλλα με ζακετακι πηγα παλι στη δουλεια,για μπουφαν ουτε λογος.Εχει κι εναν εκτυφλωτικο ηλιο... Click για ανάπτυξη... Πώς πάει η διάθεσή μας; Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Πως ειστε? εχω προβλημα με το ιντερνετ...γενικα φορτωνει αυτη το σιτε πολυ πολυ αργα....δεν ξερω τι φταιει. Click για ανάπτυξη... Άσε και 'γω τα ίδια... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα παω στο Βολο για τα Χριστουγεννα και θα κανω μια σταση στην Αθηνα να σας δω και να αφησσω τη Μόιρα. Click για ανάπτυξη... Α,κι εγώ!(μόλις κλείσουν τα σχολεία!) Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γεια σας Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Μπήκα για λίγο γιατί πήζω άσχημα σήμερα και κάνει μια ώρα. Click για ανάπτυξη... Μήπως εχει κάτι το My Cat; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η Αντα έγραψε: #33.733 11-12-08 16:06 Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:08 Η bunny έγραψε: #33.734 11-12-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Sex bomb,sex bomb!You're my sex bomb... Click για ανάπτυξη... Και hitάκι! https://www.youtube.com/watch?v=0zQ9uco9dAo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:15 Η bunny έγραψε: #33.735 11-12-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Χριστινα..εκτος απο πολυ δουλεια που εχει πεσει, το σιτε κινειται με πολυ αργους ρυθμους. Γι'αυτο και οι περισσοτερες πιστευω οτι απουσιαζουν Click για ανάπτυξη... Αααα... Δεν ωφείλουν όμως να είναι σωστοί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:38 Η moukelis έγραψε: #33.736 11-12-08 16:38 Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Χριστινακι!Ειμαι πολυ καλυτερα,σ'ευχαριστω που ρωτας.Κοριτσια κι εμενα κανει μια ωρα να φορτωσει,βγαινω και θα ξαναμπω το απογευμα,εχω και κατι αγγελιες να φτιαξω και αργει πολυ...Ελπιζω να φτιαξει γρηγορα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:50 Η aalyah έγραψε: #33.737 11-12-08 19:50 Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σας! Τι κάνετε? Εγώ καλά τρέχω λίγο με τελευταίες λεπτομέρειες αλλά κατα τ'αλλα όλα καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:40 Η catspy έγραψε: #33.738 11-12-08 20:40 Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η catspy έγραψε: #33.739 11-12-08 22:08 Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1685 1686 1687 1688 1689 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1687 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οπως ήρθα φεύγω,άργησα εεεε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.740 12-12-08 09:11 Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα! Σημερα θα'θελα να'μουν σπιτι και να κάνω ο,τι κανει κι ο Μορφέας.... Να κοιμαμαι και να ονειρευομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.