catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:38 Η catspy έγραψε: #34.381 25-12-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι γατακι πλεον αυτος Ευρωπη μου...ενας μπουνταλας ειναι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Costis έγραψε: #34.382 25-12-08 22:25 Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η catspy έγραψε: #34.383 26-12-08 11:17 Μα, τόσο διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η catspy έγραψε: #34.384 26-12-08 15:01 Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.385 26-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... καλιο αργα παρα αργοτερα Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα, τόσο διάβασμα; Click για ανάπτυξη... ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η bunny έγραψε: #34.386 27-12-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και του χρονου Χριστινακι με ενα βιρμανακι στην αγκαλια μπροστα στο τζάκι Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το 'θελα,αλλά δεν το βλέπω... Αλλά έχω τον Ελβισάκο και το ''Χουντινάκι'',κι έτσι δεν είμαι τόσο...ελειπής! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ωχ ,καταλαβαίνω τι τραβας,εγώ τραβάω τα ίδια και χειρότερα με το πιάνο της ντόρας !!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα φυσικά και θα πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι γατακι πλεον αυτος Ευρωπη μου...ενας μπουνταλας ειναι Click για ανάπτυξη... Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... Wellcome back! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η catspy έγραψε: #34.387 27-12-08 17:07 ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Έχω 3 φίλους στο γυμναστήριο που πάνε β λυκείου.Καλά,ο ένας είναι σκράπας στα μαθήματα 13 έβγαλε μέσο όρο.Καλά,ο αδερφός του(που πάει 3η γυμνασίου) είναι χειρότερος ,έβγαλε 11,3 μεσο όρο, όμως η αδερφή τους (που πάει 1η γυμνασίου σαν κι εμένα)ξεχωρίζει, έβγαλε 19!!!Οι άλλοι δύο είναι άριστοι,απορώ πως τα καταφέρνουν!!!Παντως εγώ με βλέπω να σταματάω του χρόνου την ενόργανη.Δεν θέλω να κοιμάμε κάθε μέρα 2' και 3' το βράδυ.Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η catspy έγραψε: #34.388 27-12-08 17:14 Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η catspy έγραψε: #34.389 27-12-08 17:17 Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η catspy έγραψε: #34.390 27-12-08 17:18 Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Συμφωνώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η catspy έγραψε: #34.391 27-12-08 17:53 Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Ο Costis έγραψε: #34.392 27-12-08 18:58 Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι γατακι πλεον αυτος Ευρωπη μου...ενας μπουνταλας ειναι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:25 Ο Costis έγραψε: #34.382 25-12-08 22:25 Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η catspy έγραψε: #34.383 26-12-08 11:17 Μα, τόσο διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η catspy έγραψε: #34.384 26-12-08 15:01 Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.385 26-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... καλιο αργα παρα αργοτερα Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα, τόσο διάβασμα; Click για ανάπτυξη... ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η bunny έγραψε: #34.386 27-12-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και του χρονου Χριστινακι με ενα βιρμανακι στην αγκαλια μπροστα στο τζάκι Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το 'θελα,αλλά δεν το βλέπω... Αλλά έχω τον Ελβισάκο και το ''Χουντινάκι'',κι έτσι δεν είμαι τόσο...ελειπής! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ωχ ,καταλαβαίνω τι τραβας,εγώ τραβάω τα ίδια και χειρότερα με το πιάνο της ντόρας !!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα φυσικά και θα πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι γατακι πλεον αυτος Ευρωπη μου...ενας μπουνταλας ειναι Click για ανάπτυξη... Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... Wellcome back! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η catspy έγραψε: #34.387 27-12-08 17:07 ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Έχω 3 φίλους στο γυμναστήριο που πάνε β λυκείου.Καλά,ο ένας είναι σκράπας στα μαθήματα 13 έβγαλε μέσο όρο.Καλά,ο αδερφός του(που πάει 3η γυμνασίου) είναι χειρότερος ,έβγαλε 11,3 μεσο όρο, όμως η αδερφή τους (που πάει 1η γυμνασίου σαν κι εμένα)ξεχωρίζει, έβγαλε 19!!!Οι άλλοι δύο είναι άριστοι,απορώ πως τα καταφέρνουν!!!Παντως εγώ με βλέπω να σταματάω του χρόνου την ενόργανη.Δεν θέλω να κοιμάμε κάθε μέρα 2' και 3' το βράδυ.Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η catspy έγραψε: #34.388 27-12-08 17:14 Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η catspy έγραψε: #34.389 27-12-08 17:17 Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η catspy έγραψε: #34.390 27-12-08 17:18 Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Συμφωνώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η catspy έγραψε: #34.391 27-12-08 17:53 Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Ο Costis έγραψε: #34.392 27-12-08 18:58 Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η catspy έγραψε: #34.383 26-12-08 11:17 Μα, τόσο διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η catspy έγραψε: #34.384 26-12-08 15:01 Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.385 26-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... καλιο αργα παρα αργοτερα Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα, τόσο διάβασμα; Click για ανάπτυξη... ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η bunny έγραψε: #34.386 27-12-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και του χρονου Χριστινακι με ενα βιρμανακι στην αγκαλια μπροστα στο τζάκι Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το 'θελα,αλλά δεν το βλέπω... Αλλά έχω τον Ελβισάκο και το ''Χουντινάκι'',κι έτσι δεν είμαι τόσο...ελειπής! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ωχ ,καταλαβαίνω τι τραβας,εγώ τραβάω τα ίδια και χειρότερα με το πιάνο της ντόρας !!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα φυσικά και θα πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι γατακι πλεον αυτος Ευρωπη μου...ενας μπουνταλας ειναι Click για ανάπτυξη... Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... Wellcome back! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η catspy έγραψε: #34.387 27-12-08 17:07 ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Έχω 3 φίλους στο γυμναστήριο που πάνε β λυκείου.Καλά,ο ένας είναι σκράπας στα μαθήματα 13 έβγαλε μέσο όρο.Καλά,ο αδερφός του(που πάει 3η γυμνασίου) είναι χειρότερος ,έβγαλε 11,3 μεσο όρο, όμως η αδερφή τους (που πάει 1η γυμνασίου σαν κι εμένα)ξεχωρίζει, έβγαλε 19!!!Οι άλλοι δύο είναι άριστοι,απορώ πως τα καταφέρνουν!!!Παντως εγώ με βλέπω να σταματάω του χρόνου την ενόργανη.Δεν θέλω να κοιμάμε κάθε μέρα 2' και 3' το βράδυ.Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η catspy έγραψε: #34.388 27-12-08 17:14 Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η catspy έγραψε: #34.389 27-12-08 17:17 Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η catspy έγραψε: #34.390 27-12-08 17:18 Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Συμφωνώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η catspy έγραψε: #34.391 27-12-08 17:53 Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Ο Costis έγραψε: #34.392 27-12-08 18:58 Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα, τόσο διάβασμα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:01 Η catspy έγραψε: #34.384 26-12-08 15:01 Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.385 26-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... καλιο αργα παρα αργοτερα Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα, τόσο διάβασμα; Click για ανάπτυξη... ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η bunny έγραψε: #34.386 27-12-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και του χρονου Χριστινακι με ενα βιρμανακι στην αγκαλια μπροστα στο τζάκι Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το 'θελα,αλλά δεν το βλέπω... Αλλά έχω τον Ελβισάκο και το ''Χουντινάκι'',κι έτσι δεν είμαι τόσο...ελειπής! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ωχ ,καταλαβαίνω τι τραβας,εγώ τραβάω τα ίδια και χειρότερα με το πιάνο της ντόρας !!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα φυσικά και θα πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι γατακι πλεον αυτος Ευρωπη μου...ενας μπουνταλας ειναι Click για ανάπτυξη... Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... Wellcome back! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η catspy έγραψε: #34.387 27-12-08 17:07 ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Έχω 3 φίλους στο γυμναστήριο που πάνε β λυκείου.Καλά,ο ένας είναι σκράπας στα μαθήματα 13 έβγαλε μέσο όρο.Καλά,ο αδερφός του(που πάει 3η γυμνασίου) είναι χειρότερος ,έβγαλε 11,3 μεσο όρο, όμως η αδερφή τους (που πάει 1η γυμνασίου σαν κι εμένα)ξεχωρίζει, έβγαλε 19!!!Οι άλλοι δύο είναι άριστοι,απορώ πως τα καταφέρνουν!!!Παντως εγώ με βλέπω να σταματάω του χρόνου την ενόργανη.Δεν θέλω να κοιμάμε κάθε μέρα 2' και 3' το βράδυ.Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η catspy έγραψε: #34.388 27-12-08 17:14 Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η catspy έγραψε: #34.389 27-12-08 17:17 Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η catspy έγραψε: #34.390 27-12-08 17:18 Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Συμφωνώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η catspy έγραψε: #34.391 27-12-08 17:53 Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Ο Costis έγραψε: #34.392 27-12-08 18:58 Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.385 26-12-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... καλιο αργα παρα αργοτερα Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα, τόσο διάβασμα; Click για ανάπτυξη... ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η bunny έγραψε: #34.386 27-12-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και του χρονου Χριστινακι με ενα βιρμανακι στην αγκαλια μπροστα στο τζάκι Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το 'θελα,αλλά δεν το βλέπω... Αλλά έχω τον Ελβισάκο και το ''Χουντινάκι'',κι έτσι δεν είμαι τόσο...ελειπής! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ωχ ,καταλαβαίνω τι τραβας,εγώ τραβάω τα ίδια και χειρότερα με το πιάνο της ντόρας !!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα φυσικά και θα πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι γατακι πλεον αυτος Ευρωπη μου...ενας μπουνταλας ειναι Click για ανάπτυξη... Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... Wellcome back! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η catspy έγραψε: #34.387 27-12-08 17:07 ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Έχω 3 φίλους στο γυμναστήριο που πάνε β λυκείου.Καλά,ο ένας είναι σκράπας στα μαθήματα 13 έβγαλε μέσο όρο.Καλά,ο αδερφός του(που πάει 3η γυμνασίου) είναι χειρότερος ,έβγαλε 11,3 μεσο όρο, όμως η αδερφή τους (που πάει 1η γυμνασίου σαν κι εμένα)ξεχωρίζει, έβγαλε 19!!!Οι άλλοι δύο είναι άριστοι,απορώ πως τα καταφέρνουν!!!Παντως εγώ με βλέπω να σταματάω του χρόνου την ενόργανη.Δεν θέλω να κοιμάμε κάθε μέρα 2' και 3' το βράδυ.Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η catspy έγραψε: #34.388 27-12-08 17:14 Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η catspy έγραψε: #34.389 27-12-08 17:17 Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η catspy έγραψε: #34.390 27-12-08 17:18 Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Συμφωνώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η catspy έγραψε: #34.391 27-12-08 17:53 Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Ο Costis έγραψε: #34.392 27-12-08 18:58 Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... καλιο αργα παρα αργοτερα Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα, τόσο διάβασμα; Click για ανάπτυξη... ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και εις ανωτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:37 Η bunny έγραψε: #34.386 27-12-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και του χρονου Χριστινακι με ενα βιρμανακι στην αγκαλια μπροστα στο τζάκι Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το 'θελα,αλλά δεν το βλέπω... Αλλά έχω τον Ελβισάκο και το ''Χουντινάκι'',κι έτσι δεν είμαι τόσο...ελειπής! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ωχ ,καταλαβαίνω τι τραβας,εγώ τραβάω τα ίδια και χειρότερα με το πιάνο της ντόρας !!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα φυσικά και θα πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι γατακι πλεον αυτος Ευρωπη μου...ενας μπουνταλας ειναι Click για ανάπτυξη... Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... Wellcome back! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η catspy έγραψε: #34.387 27-12-08 17:07 ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Έχω 3 φίλους στο γυμναστήριο που πάνε β λυκείου.Καλά,ο ένας είναι σκράπας στα μαθήματα 13 έβγαλε μέσο όρο.Καλά,ο αδερφός του(που πάει 3η γυμνασίου) είναι χειρότερος ,έβγαλε 11,3 μεσο όρο, όμως η αδερφή τους (που πάει 1η γυμνασίου σαν κι εμένα)ξεχωρίζει, έβγαλε 19!!!Οι άλλοι δύο είναι άριστοι,απορώ πως τα καταφέρνουν!!!Παντως εγώ με βλέπω να σταματάω του χρόνου την ενόργανη.Δεν θέλω να κοιμάμε κάθε μέρα 2' και 3' το βράδυ.Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η catspy έγραψε: #34.388 27-12-08 17:14 Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η catspy έγραψε: #34.389 27-12-08 17:17 Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η catspy έγραψε: #34.390 27-12-08 17:18 Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Συμφωνώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η catspy έγραψε: #34.391 27-12-08 17:53 Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Ο Costis έγραψε: #34.392 27-12-08 18:58 Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και του χρονου Χριστινακι με ενα βιρμανακι στην αγκαλια μπροστα στο τζάκι Click για ανάπτυξη... Πολύ θα το 'θελα,αλλά δεν το βλέπω... Αλλά έχω τον Ελβισάκο και το ''Χουντινάκι'',κι έτσι δεν είμαι τόσο...ελειπής! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Ωχ ,καταλαβαίνω τι τραβας,εγώ τραβάω τα ίδια και χειρότερα με το πιάνο της ντόρας !!! Click για ανάπτυξη... Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Μα φυσικά και θα πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι γατακι πλεον αυτος Ευρωπη μου...ενας μπουνταλας ειναι Click για ανάπτυξη... Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε! Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι Click για ανάπτυξη... Wellcome back! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:07 Η catspy έγραψε: #34.387 27-12-08 17:07 ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Έχω 3 φίλους στο γυμναστήριο που πάνε β λυκείου.Καλά,ο ένας είναι σκράπας στα μαθήματα 13 έβγαλε μέσο όρο.Καλά,ο αδερφός του(που πάει 3η γυμνασίου) είναι χειρότερος ,έβγαλε 11,3 μεσο όρο, όμως η αδερφή τους (που πάει 1η γυμνασίου σαν κι εμένα)ξεχωρίζει, έβγαλε 19!!!Οι άλλοι δύο είναι άριστοι,απορώ πως τα καταφέρνουν!!!Παντως εγώ με βλέπω να σταματάω του χρόνου την ενόργανη.Δεν θέλω να κοιμάμε κάθε μέρα 2' και 3' το βράδυ.Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η catspy έγραψε: #34.388 27-12-08 17:14 Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η catspy έγραψε: #34.389 27-12-08 17:17 Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η catspy έγραψε: #34.390 27-12-08 17:18 Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Συμφωνώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η catspy έγραψε: #34.391 27-12-08 17:53 Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Ο Costis έγραψε: #34.392 27-12-08 18:58 Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε.... Έχω 3 φίλους στο γυμναστήριο που πάνε β λυκείου.Καλά,ο ένας είναι σκράπας στα μαθήματα 13 έβγαλε μέσο όρο.Καλά,ο αδερφός του(που πάει 3η γυμνασίου) είναι χειρότερος ,έβγαλε 11,3 μεσο όρο, όμως η αδερφή τους (που πάει 1η γυμνασίου σαν κι εμένα)ξεχωρίζει, έβγαλε 19!!!Οι άλλοι δύο είναι άριστοι,απορώ πως τα καταφέρνουν!!!Παντως εγώ με βλέπω να σταματάω του χρόνου την ενόργανη.Δεν θέλω να κοιμάμε κάθε μέρα 2' και 3' το βράδυ.Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:14 Η catspy έγραψε: #34.388 27-12-08 17:14 Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η catspy έγραψε: #34.389 27-12-08 17:17 Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η catspy έγραψε: #34.390 27-12-08 17:18 Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Συμφωνώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η catspy έγραψε: #34.391 27-12-08 17:53 Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Ο Costis έγραψε: #34.392 27-12-08 18:58 Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καταλαβαινόμαστε δηλαδη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:17 Η catspy έγραψε: #34.389 27-12-08 17:17 Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η catspy έγραψε: #34.390 27-12-08 17:18 Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Συμφωνώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η catspy έγραψε: #34.391 27-12-08 17:53 Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Ο Costis έγραψε: #34.392 27-12-08 18:58 Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε; Ποια θα πάρεις; Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:18 Η catspy έγραψε: #34.390 27-12-08 17:18 Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Συμφωνώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η catspy έγραψε: #34.391 27-12-08 17:53 Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Ο Costis έγραψε: #34.392 27-12-08 18:58 Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε με πειράζει,γλύκας είναι! Συμφωνώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:53 Η catspy έγραψε: #34.391 27-12-08 17:53 Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Ο Costis έγραψε: #34.392 27-12-08 18:58 Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Costis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 321 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:58 Ο Costis έγραψε: #34.392 27-12-08 18:58 Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:03 Η bunny έγραψε: #34.393 28-12-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από catspy: .Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια; Click για ανάπτυξη... Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!! Ωραία! Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε... Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες... Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από catspy: Συμφωνώ!!! Click για ανάπτυξη... Εδώ τα βρίσκουμε! Αρχική Δημοσίευση από catspy: Χριστίνα πότε θα βρεθούμε; Click για ανάπτυξη... Όταν γυρίσω να κανονίσουμε! Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η catspy έγραψε: #34.394 28-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Costis: Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις.. Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται χαμός απο το χιόνι !! Click για ανάπτυξη... Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η catspy έγραψε: #34.395 28-12-08 15:15 Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέλεια! Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο! [/quote] ΤΗΧΕΡΗ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:36 Η catspy έγραψε: #34.396 28-12-08 21:36 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Aν ήτανε λέει... Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό. Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του. Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο. Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ! Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι... Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα! Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους. Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:48 Η elvenstar: #34.397 28-12-08 21:48 Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.398 29-12-08 09:06 Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Αντα έγραψε: #34.399 29-12-08 10:11 Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1718 1719 1720 1721 1722 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1720 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.400 29-12-08 10:13 Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!! Πως περασατε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.