Birman-maniacs

Ξέρω ότι έχω χροοοοοοονια να συμμετάσχω στο Site αλλά να ξέρετε
ότι είμαι αθώος ! Με έφαγε το διάβασμα!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Να χέρεστε τα γατάκια σας και αυτούς που αγαπάτε!

Υ.Γ. Καλά , η Σεμέλη ... δεν παίζεται... Κ Ο Υ Κ Λ Ι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα, τόσο διάβασμα;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!:P:D:):up::lol::cool:!!!!

καλιο αργα παρα αργοτερα;):lol:
Μα, τόσο διάβασμα;:hmm:
ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε....:P
Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!:P:D:):up::lol::cool:!!!!
και εις ανωτερα:up::cool:

Και του χρονου Χριστινακι με ενα βιρμανακι στην αγκαλια μπροστα στο τζάκι;):)
Πολύ θα το 'θελα,αλλά δεν το βλέπω...:( Αλλά έχω τον Ελβισάκο και το ''Χουντινάκι'',κι έτσι δεν είμαι τόσο...ελειπής!:)
Ωχ ,καταλαβαίνω τι τραβας,εγώ τραβάω τα ίδια και χειρότερα με το πιάνο της ντόρας
!!!
Καταλαβαινόμαστε δηλαδη!
:up:Μα φυσικά και θα πάρω!!!:up:
Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε;:P:lol: Ποια θα πάρεις;:hmm:
δεν ειναι γατακι πλεον αυτος Ευρωπη μου...ενας μπουνταλας ειναι:lol:
Δε με πειράζει,γλύκας είναι!:inlove:

Wellcome back!:up:
Αχ τι ωραία έγινα cat friend!!!:P:D:cool:!!!!
Μπράβο!!!:up:

ειναι και 16 ετων το παιδι...αν ειναι β λυκειου...αστα να πανε....θυμηθηκα τα δικα μου τοοοοοοοτε....:P
:PΈχω 3 φίλους στο γυμναστήριο που πάνε β λυκείου.Καλά,ο ένας είναι σκράπας στα μαθήματα 13 έβγαλε μέσο όρο.Καλά,ο αδερφός του(που πάει 3η γυμνασίου) είναι χειρότερος ,έβγαλε 11,3 μεσο όρο, όμως η αδερφή τους (που πάει 1η γυμνασίου σαν κι εμένα)ξεχωρίζει, έβγαλε 19!!!Οι άλλοι δύο είναι άριστοι,απορώ πως τα καταφέρνουν!!!:confused:Παντως εγώ με βλέπω να σταματάω του χρόνου την ενόργανη.Δεν θέλω να κοιμάμε κάθε μέρα 2' και 3' το βράδυ:down:.Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια;:hmm:

Καταλαβαινόμαστε δηλαδη!
:lol::lol::lol::lol:

Τι ρωτάω κι εγώ τώρα,ε;:P:lol: Ποια θα πάρεις;:hmm:

:up:Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...:hmm:πρότεινε και εσύ κάτι!!!:rolleyes:

Δε με πειράζει,γλύκας είναι!:inlove:

:up:Συμφωνώ!!!:up:

Χριστίνα πότε θα βρεθούμε;:hmm:

Αφήστε η 2α είναι απο τις χειρότερες τάξεις..

Τώρα είμαι στο χωριό μου (Κοζάνη) και γίνεται
χαμός απο το χιόνι !!:up::up:

.Εσείς κυρία Γιούλη ήσασταν καλή μαθήτρια;:hmm:
Aν ήτανε λέει...:up:

Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό.
Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του:blink:.
Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε:up:).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο.;) Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ!:/: Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι...:/:
Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα!:mad:
Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους.:)
Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! :blink:
Πήρα τα σκυλάκια΄και θα πάρω τα γατάκια,τοSims 2 και μμμμμμμμμμμμμ...πρότεινε και εσύ κάτι!!!
Ωραία!:up:
Προτάσεις:Brain Age,Big Brain academy,Catz,Dogz,Horsez,Nintendogs,αυτή του Μπομπ Σφουγκαράκη που δε θυμάμαι πως τη λένε...
Ψάξε,υπάρχουν πολλές ωραίες...:up:
Μα πώς τα έβγαλα αυτά τα ωραία γράμματα;:hmm::inlove:

Εδώ τα βρίσκουμε!:up:

Χριστίνα πότε θα βρεθούμε;
Όταν γυρίσω να κανονίσουμε!:)

χαμός απο το χιόνι !!
Τέλεια!:rolleyes:
Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο!:up:

χαμός απο το χιόνι !!:up::up:
Ωχ τι μας το είπες τώρα για να χαρούμε;:/:

Τέλεια!:rolleyes:
Εγώ είμαι Βόλο και πάμε σχεδόν κάθε μέρα στο Πήλιο για σκι και χιονοπόλεμο!:up:
[/quote]
ΤΗΧΕΡΗ!!!

Aν ήτανε λέει...:up:

Παιδιά σήμερα πήγαμε για καφέ στην παραλία με ένα φίλο του μπαμπά μου,που έχει 2 αγόρια:το Βασίλη στην ηλικία μου(αυτός είναι υποφερτός) και το Γιωργάκη 5 χρονών(αυτός είναι η απόλυτη καταστροφή).Εγώ πήρα ένα σουφλέ σοκολάτας,ο αδερφός μου βάφλα,ο Γιωργάκης κρύα σοκολάτα και ο Βασίλης κρέπα με παγωτό.
Το μόνο απρόοπτο την ώρα που τρώγαμε ήταν ότι ο Γιωργάκης έχυσε όλη τη σοκολάτα πάνω του:blink:.
Μετά παίξαμε Jenga(τέλειο παιχνίδι,το διασκεδάσαμε:up:).Είναι αυτό που κάνεις ένα πύργο με ξυλάκια και μετά τα βγάζεις ένα ένα χωρίς να ρίξεις τον πύργο.;) Ο Γιωργάκης,καθώ προς μεγάλη μας λύπη,ήθελε να παίξει κι αυτός! Κουνούσε συνέχιεα το τραπέζι και ο πύργος...μπουμ!:/: Μετά έσπασε κι ένα ποτήρι...:/:
Μετά πληρώσαμε και πήγαμε για βόλτα στο λιμάνι.Ο Γιωργάκης είχε θυμώσει μαζί μας και έβριζε καλά,παρόλο που ο μπαμπάς το τον μάλωνε.Πολύ θα ήθελα να τον πετάξω στη θάλασσα!:mad:
Κάποια στιγμή ηρέμησε επιτέλους.:)
Και αύριο θα πάμε μαζί για σκι! :blink:
:lol::lol:Πρέπει να περάσατε ωραία!!!Να είχα και εγώ μια βάφλα τώρα!!!:up:

Καλησπέρα Βιρμανάκια ελπίζω να περάσατε όλοι καλά τα Χριστουγεννά, και μια κ ειναι γιορτές σαν έφερα κ ένα δωράκι να μην έρθω με τα χέρια άδεια:)
chrystal29jours.JPG
chrystalcinqsemaines.JPG

Kαλημερα Ελενα γκουβαρντού!! :up:

Καλημέρα!!!!!!!!!!! :)

Καλημερα και Χρονια Πολλα Αντα!!
Πως περασατε? :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back