staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 02:33 Η staman2 έγραψε: #35.141 18-01-09 02:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Ομορφιάαα μου αγάααπη μου Μορφεάκι θεϊκό και αθώο!!! Φιλάκια από εμάς πολλά πολλά Αρχική Δημοσίευση από Evma: Δειτε και μια καινουργια φατσουλα!!Αυτος ειναι ο Mani ο 15 μηνων γατος που πηρα προσφατα! Ειναι απο κινητο LG viewty οχι και τοσο καλη εικονα.Εβγαλα και αλλες ,προσπαθω να της ανεβασω αλλα τις δειχνει σαν μαυρη εικονα... Click για ανάπτυξη... Ειναι πολύ ομορφος ο γατουλης σου! Να τον χαίρεσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπερα σας Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο τι ομορφιά είναι αυτη της Σεμέλης!!!! Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου !! Πράγατι όσο μεγαλώνει τόσο γίνεται ωραιοτερη και πιο υπέροχη! Τοσο μοιάζει στον μπαμπά της Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι αυτη η γατα εχει κατι το σεβασμιο πανω της... Και στην μικρη τους κοινωνια, θεωρουν και οι δυο τη Καλυψω αρχηγο....και το μαγικο ειναι οτι ποτε δεν τους επιβληθηκε με τη βια...απλα και οι δυο τη σεβονται Click για ανάπτυξη... Ναι έχει κάτι το εντελώς σεβάσμιο επάνω της και το μυστηριώδες νομίζω... Οσο για τα άλλα που τη θεωρουν αρχηγό, έτσι είναι τους επιβάλεται με τον υπέροχο τροπο της αλλα είναι κ τόσο καλή η Καλυψω που κανείς δεν μπορει να της αντισταθει πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #35.142 18-01-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει γινει παντως κουκλος,εγω εχω και μια μικρη αδυναμια στα μπλε,οχι οτι ο Ερωτας Δαναη δεν ειναι πανεμορφος!Σκεφτεσαι να του παρεις παρεουλα; Click για ανάπτυξη... καλημερα σε ολους! Δωρα μου ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!!:kiss:παρεουλα εχει τον Μελανωρα! νυφη σκεφτομαι να του παρω,θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #35.143 18-01-09 11:34 Καλημέρα βιρμανάκια μου, τι κάνετε? Δανάη ,πώς μεγάλωσε καλέ το καμάρι σου....να σου ζήσει, κούκλος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Ο πυρροθριξ: #35.144 18-01-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου, τι κάνετε? Δανάη ,πώς μεγάλωσε καλέ το καμάρι σου....να σου ζήσει, κούκλος είναι Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετα!!! σ'ευχαριστουμε πολυ !!!αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Η Raisa έγραψε: #35.145 18-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλημερα Νικολετα!!! σ'ευχαριστουμε πολυ !!!αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #35.146 18-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Click για ανάπτυξη... μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:56 Ο πυρροθριξ: #35.147 18-01-09 11:56 τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η bunny έγραψε: #35.148 18-01-09 12:03 Έχω μια ερώτηση: Μήπως δεν είναι υγειηνό να ανεβαίνουντα ζωάκια μας στα τραπέζια ή στους πάγκους; (μην το πάρετε στραβά,απλώς ρωτάω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #35.149 18-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Click για ανάπτυξη... και να παρακαλάς να μείνει μωρό για καιρό ακόμα....ρώτα και την Γιούλη τι τραβάει με τον Μορφέα και τις νυχτερινές του καντάδες Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα δικά μου...ναι η Ραίσα είναι τελικά έγκυος....δεν ήθελα τόσο νωρίς...υπολόγιζα για 3 μήνες αργότερα αλλά τελικά έγινε...δεν πειράζει, τώρα ετοιμάζω έναν χώρο στον ημι-υπαίθριο ώστε να μπορώ να τους χωρίζω χωρίς τον φόβο του κρύου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.150 18-01-09 12:45 Kαλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Raisa έγραψε: #35.151 18-01-09 12:51 Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.152 18-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Ομορφιάαα μου αγάααπη μου Μορφεάκι θεϊκό και αθώο!!! Φιλάκια από εμάς πολλά πολλά Αρχική Δημοσίευση από Evma: Δειτε και μια καινουργια φατσουλα!!Αυτος ειναι ο Mani ο 15 μηνων γατος που πηρα προσφατα! Ειναι απο κινητο LG viewty οχι και τοσο καλη εικονα.Εβγαλα και αλλες ,προσπαθω να της ανεβασω αλλα τις δειχνει σαν μαυρη εικονα... Click για ανάπτυξη... Ειναι πολύ ομορφος ο γατουλης σου! Να τον χαίρεσαι Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλησπερα σας Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο τι ομορφιά είναι αυτη της Σεμέλης!!!! Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου !! Πράγατι όσο μεγαλώνει τόσο γίνεται ωραιοτερη και πιο υπέροχη! Τοσο μοιάζει στον μπαμπά της Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πραγματι αυτη η γατα εχει κατι το σεβασμιο πανω της... Και στην μικρη τους κοινωνια, θεωρουν και οι δυο τη Καλυψω αρχηγο....και το μαγικο ειναι οτι ποτε δεν τους επιβληθηκε με τη βια...απλα και οι δυο τη σεβονται Click για ανάπτυξη... Ναι έχει κάτι το εντελώς σεβάσμιο επάνω της και το μυστηριώδες νομίζω... Οσο για τα άλλα που τη θεωρουν αρχηγό, έτσι είναι τους επιβάλεται με τον υπέροχο τροπο της αλλα είναι κ τόσο καλή η Καλυψω που κανείς δεν μπορει να της αντισταθει πιστεύω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:28 Ο πυρροθριξ: #35.142 18-01-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει γινει παντως κουκλος,εγω εχω και μια μικρη αδυναμια στα μπλε,οχι οτι ο Ερωτας Δαναη δεν ειναι πανεμορφος!Σκεφτεσαι να του παρεις παρεουλα; Click για ανάπτυξη... καλημερα σε ολους! Δωρα μου ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!!:kiss:παρεουλα εχει τον Μελανωρα! νυφη σκεφτομαι να του παρω,θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #35.143 18-01-09 11:34 Καλημέρα βιρμανάκια μου, τι κάνετε? Δανάη ,πώς μεγάλωσε καλέ το καμάρι σου....να σου ζήσει, κούκλος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Ο πυρροθριξ: #35.144 18-01-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου, τι κάνετε? Δανάη ,πώς μεγάλωσε καλέ το καμάρι σου....να σου ζήσει, κούκλος είναι Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετα!!! σ'ευχαριστουμε πολυ !!!αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Η Raisa έγραψε: #35.145 18-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλημερα Νικολετα!!! σ'ευχαριστουμε πολυ !!!αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #35.146 18-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Click για ανάπτυξη... μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:56 Ο πυρροθριξ: #35.147 18-01-09 11:56 τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η bunny έγραψε: #35.148 18-01-09 12:03 Έχω μια ερώτηση: Μήπως δεν είναι υγειηνό να ανεβαίνουντα ζωάκια μας στα τραπέζια ή στους πάγκους; (μην το πάρετε στραβά,απλώς ρωτάω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #35.149 18-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Click για ανάπτυξη... και να παρακαλάς να μείνει μωρό για καιρό ακόμα....ρώτα και την Γιούλη τι τραβάει με τον Μορφέα και τις νυχτερινές του καντάδες Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα δικά μου...ναι η Ραίσα είναι τελικά έγκυος....δεν ήθελα τόσο νωρίς...υπολόγιζα για 3 μήνες αργότερα αλλά τελικά έγινε...δεν πειράζει, τώρα ετοιμάζω έναν χώρο στον ημι-υπαίθριο ώστε να μπορώ να τους χωρίζω χωρίς τον φόβο του κρύου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.150 18-01-09 12:45 Kαλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Raisa έγραψε: #35.151 18-01-09 12:51 Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.152 18-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει γινει παντως κουκλος,εγω εχω και μια μικρη αδυναμια στα μπλε,οχι οτι ο Ερωτας Δαναη δεν ειναι πανεμορφος!Σκεφτεσαι να του παρεις παρεουλα; Click για ανάπτυξη... καλημερα σε ολους! Δωρα μου ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!!:kiss:παρεουλα εχει τον Μελανωρα! νυφη σκεφτομαι να του παρω,θα δουμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #35.143 18-01-09 11:34 Καλημέρα βιρμανάκια μου, τι κάνετε? Δανάη ,πώς μεγάλωσε καλέ το καμάρι σου....να σου ζήσει, κούκλος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Ο πυρροθριξ: #35.144 18-01-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου, τι κάνετε? Δανάη ,πώς μεγάλωσε καλέ το καμάρι σου....να σου ζήσει, κούκλος είναι Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετα!!! σ'ευχαριστουμε πολυ !!!αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Η Raisa έγραψε: #35.145 18-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλημερα Νικολετα!!! σ'ευχαριστουμε πολυ !!!αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #35.146 18-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Click για ανάπτυξη... μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:56 Ο πυρροθριξ: #35.147 18-01-09 11:56 τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η bunny έγραψε: #35.148 18-01-09 12:03 Έχω μια ερώτηση: Μήπως δεν είναι υγειηνό να ανεβαίνουντα ζωάκια μας στα τραπέζια ή στους πάγκους; (μην το πάρετε στραβά,απλώς ρωτάω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #35.149 18-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Click για ανάπτυξη... και να παρακαλάς να μείνει μωρό για καιρό ακόμα....ρώτα και την Γιούλη τι τραβάει με τον Μορφέα και τις νυχτερινές του καντάδες Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα δικά μου...ναι η Ραίσα είναι τελικά έγκυος....δεν ήθελα τόσο νωρίς...υπολόγιζα για 3 μήνες αργότερα αλλά τελικά έγινε...δεν πειράζει, τώρα ετοιμάζω έναν χώρο στον ημι-υπαίθριο ώστε να μπορώ να τους χωρίζω χωρίς τον φόβο του κρύου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.150 18-01-09 12:45 Kαλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Raisa έγραψε: #35.151 18-01-09 12:51 Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.152 18-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα βιρμανάκια μου, τι κάνετε? Δανάη ,πώς μεγάλωσε καλέ το καμάρι σου....να σου ζήσει, κούκλος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:40 Ο πυρροθριξ: #35.144 18-01-09 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου, τι κάνετε? Δανάη ,πώς μεγάλωσε καλέ το καμάρι σου....να σου ζήσει, κούκλος είναι Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετα!!! σ'ευχαριστουμε πολυ !!!αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Η Raisa έγραψε: #35.145 18-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλημερα Νικολετα!!! σ'ευχαριστουμε πολυ !!!αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #35.146 18-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Click για ανάπτυξη... μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:56 Ο πυρροθριξ: #35.147 18-01-09 11:56 τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η bunny έγραψε: #35.148 18-01-09 12:03 Έχω μια ερώτηση: Μήπως δεν είναι υγειηνό να ανεβαίνουντα ζωάκια μας στα τραπέζια ή στους πάγκους; (μην το πάρετε στραβά,απλώς ρωτάω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #35.149 18-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Click για ανάπτυξη... και να παρακαλάς να μείνει μωρό για καιρό ακόμα....ρώτα και την Γιούλη τι τραβάει με τον Μορφέα και τις νυχτερινές του καντάδες Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα δικά μου...ναι η Ραίσα είναι τελικά έγκυος....δεν ήθελα τόσο νωρίς...υπολόγιζα για 3 μήνες αργότερα αλλά τελικά έγινε...δεν πειράζει, τώρα ετοιμάζω έναν χώρο στον ημι-υπαίθριο ώστε να μπορώ να τους χωρίζω χωρίς τον φόβο του κρύου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.150 18-01-09 12:45 Kαλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Raisa έγραψε: #35.151 18-01-09 12:51 Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.152 18-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου, τι κάνετε? Δανάη ,πώς μεγάλωσε καλέ το καμάρι σου....να σου ζήσει, κούκλος είναι Click για ανάπτυξη... καλημερα Νικολετα!!! σ'ευχαριστουμε πολυ !!!αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:48 Η Raisa έγραψε: #35.145 18-01-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλημερα Νικολετα!!! σ'ευχαριστουμε πολυ !!!αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #35.146 18-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Click για ανάπτυξη... μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:56 Ο πυρροθριξ: #35.147 18-01-09 11:56 τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η bunny έγραψε: #35.148 18-01-09 12:03 Έχω μια ερώτηση: Μήπως δεν είναι υγειηνό να ανεβαίνουντα ζωάκια μας στα τραπέζια ή στους πάγκους; (μην το πάρετε στραβά,απλώς ρωτάω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #35.149 18-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Click για ανάπτυξη... και να παρακαλάς να μείνει μωρό για καιρό ακόμα....ρώτα και την Γιούλη τι τραβάει με τον Μορφέα και τις νυχτερινές του καντάδες Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα δικά μου...ναι η Ραίσα είναι τελικά έγκυος....δεν ήθελα τόσο νωρίς...υπολόγιζα για 3 μήνες αργότερα αλλά τελικά έγινε...δεν πειράζει, τώρα ετοιμάζω έναν χώρο στον ημι-υπαίθριο ώστε να μπορώ να τους χωρίζω χωρίς τον φόβο του κρύου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.150 18-01-09 12:45 Kαλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Raisa έγραψε: #35.151 18-01-09 12:51 Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.152 18-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλημερα Νικολετα!!! σ'ευχαριστουμε πολυ !!!αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!! Click για ανάπτυξη... Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #35.146 18-01-09 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Click για ανάπτυξη... μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:56 Ο πυρροθριξ: #35.147 18-01-09 11:56 τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η bunny έγραψε: #35.148 18-01-09 12:03 Έχω μια ερώτηση: Μήπως δεν είναι υγειηνό να ανεβαίνουντα ζωάκια μας στα τραπέζια ή στους πάγκους; (μην το πάρετε στραβά,απλώς ρωτάω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #35.149 18-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Click για ανάπτυξη... και να παρακαλάς να μείνει μωρό για καιρό ακόμα....ρώτα και την Γιούλη τι τραβάει με τον Μορφέα και τις νυχτερινές του καντάδες Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα δικά μου...ναι η Ραίσα είναι τελικά έγκυος....δεν ήθελα τόσο νωρίς...υπολόγιζα για 3 μήνες αργότερα αλλά τελικά έγινε...δεν πειράζει, τώρα ετοιμάζω έναν χώρο στον ημι-υπαίθριο ώστε να μπορώ να τους χωρίζω χωρίς τον φόβο του κρύου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.150 18-01-09 12:45 Kαλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Raisa έγραψε: #35.151 18-01-09 12:51 Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.152 18-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Σοβαρά εεε??? Ε, άντε τι κάθεσαι τότε...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε? Click για ανάπτυξη... μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 11:56 Ο πυρροθριξ: #35.147 18-01-09 11:56 τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η bunny έγραψε: #35.148 18-01-09 12:03 Έχω μια ερώτηση: Μήπως δεν είναι υγειηνό να ανεβαίνουντα ζωάκια μας στα τραπέζια ή στους πάγκους; (μην το πάρετε στραβά,απλώς ρωτάω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #35.149 18-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Click για ανάπτυξη... και να παρακαλάς να μείνει μωρό για καιρό ακόμα....ρώτα και την Γιούλη τι τραβάει με τον Μορφέα και τις νυχτερινές του καντάδες Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα δικά μου...ναι η Ραίσα είναι τελικά έγκυος....δεν ήθελα τόσο νωρίς...υπολόγιζα για 3 μήνες αργότερα αλλά τελικά έγινε...δεν πειράζει, τώρα ετοιμάζω έναν χώρο στον ημι-υπαίθριο ώστε να μπορώ να τους χωρίζω χωρίς τον φόβο του κρύου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.150 18-01-09 12:45 Kαλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Raisa έγραψε: #35.151 18-01-09 12:51 Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.152 18-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:03 Η bunny έγραψε: #35.148 18-01-09 12:03 Έχω μια ερώτηση: Μήπως δεν είναι υγειηνό να ανεβαίνουντα ζωάκια μας στα τραπέζια ή στους πάγκους; (μην το πάρετε στραβά,απλώς ρωτάω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #35.149 18-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Click για ανάπτυξη... και να παρακαλάς να μείνει μωρό για καιρό ακόμα....ρώτα και την Γιούλη τι τραβάει με τον Μορφέα και τις νυχτερινές του καντάδες Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα δικά μου...ναι η Ραίσα είναι τελικά έγκυος....δεν ήθελα τόσο νωρίς...υπολόγιζα για 3 μήνες αργότερα αλλά τελικά έγινε...δεν πειράζει, τώρα ετοιμάζω έναν χώρο στον ημι-υπαίθριο ώστε να μπορώ να τους χωρίζω χωρίς τον φόβο του κρύου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.150 18-01-09 12:45 Kαλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Raisa έγραψε: #35.151 18-01-09 12:51 Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.152 18-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω μια ερώτηση: Μήπως δεν είναι υγειηνό να ανεβαίνουντα ζωάκια μας στα τραπέζια ή στους πάγκους; (μην το πάρετε στραβά,απλώς ρωτάω...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 Η Raisa έγραψε: #35.149 18-01-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Click για ανάπτυξη... και να παρακαλάς να μείνει μωρό για καιρό ακόμα....ρώτα και την Γιούλη τι τραβάει με τον Μορφέα και τις νυχτερινές του καντάδες Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα δικά μου...ναι η Ραίσα είναι τελικά έγκυος....δεν ήθελα τόσο νωρίς...υπολόγιζα για 3 μήνες αργότερα αλλά τελικά έγινε...δεν πειράζει, τώρα ετοιμάζω έναν χώρο στον ημι-υπαίθριο ώστε να μπορώ να τους χωρίζω χωρίς τον φόβο του κρύου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.150 18-01-09 12:45 Kαλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Raisa έγραψε: #35.151 18-01-09 12:51 Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.152 18-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!! με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα.. Click για ανάπτυξη... και να παρακαλάς να μείνει μωρό για καιρό ακόμα....ρώτα και την Γιούλη τι τραβάει με τον Μορφέα και τις νυχτερινές του καντάδες Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα δικά μου...ναι η Ραίσα είναι τελικά έγκυος....δεν ήθελα τόσο νωρίς...υπολόγιζα για 3 μήνες αργότερα αλλά τελικά έγινε...δεν πειράζει, τώρα ετοιμάζω έναν χώρο στον ημι-υπαίθριο ώστε να μπορώ να τους χωρίζω χωρίς τον φόβο του κρύου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.150 18-01-09 12:45 Kαλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Raisa έγραψε: #35.151 18-01-09 12:51 Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.152 18-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:51 Η Raisa έγραψε: #35.151 18-01-09 12:51 Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.152 18-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.152 18-01-09 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου? Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #35.153 18-01-09 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.154 18-01-09 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται? Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι Click για ανάπτυξη... Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:36 Η moukelis έγραψε: #35.155 18-01-09 13:36 Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.156 18-01-09 13:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη; Click για ανάπτυξη... Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #35.157 18-01-09 13:40 Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:06 Η Βάσια13859: #35.158 18-01-09 16:06 καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:21 Η Βάσια13859: #35.159 18-01-09 16:21 να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1756 1757 1758 1759 1760 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1758 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
να πεφτει και λιγο ξύλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 16:24 Η Βάσια13859: #35.160 18-01-09 16:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.