Birman-maniacs

:D:D

CIMG2360.JPG
Ομορφιάαα μου αγάααπη μου Μορφεάκι θεϊκό και αθώο!!! Φιλάκια από εμάς πολλά πολλά :up::up:

Δειτε και μια καινουργια φατσουλα:D!!Αυτος ειναι ο Mani ο 15 μηνων γατος που πηρα προσφατα!:up:

Ειναι απο κινητο LG viewty οχι και τοσο καλη εικονα.Εβγαλα και αλλες ,προσπαθω να της ανεβασω αλλα τις δειχνει σαν μαυρη εικονα...
Ειναι πολύ ομορφος ο γατουλης σου! Να τον χαίρεσαι:up:

Kαλησπερα σας:)

CIMG2697.JPG

CIMG2682.JPG
Γιουλάκο τι ομορφιά είναι αυτη της Σεμέλης!!!! Να την χαίρεσαι την κουκλάρα σου !! Πράγατι όσο μεγαλώνει τόσο γίνεται ωραιοτερη και πιο υπέροχη! Τοσο μοιάζει στον μπαμπά της:up::up:

πραγματι αυτη η γατα εχει κατι το σεβασμιο πανω της...
Και στην μικρη τους κοινωνια, θεωρουν και οι δυο τη Καλυψω αρχηγο....και το μαγικο ειναι οτι ποτε δεν τους επιβληθηκε με τη βια...απλα και οι δυο τη σεβονται:)
Ναι έχει κάτι το εντελώς σεβάσμιο επάνω της και το μυστηριώδες νομίζω... Οσο για τα άλλα που τη θεωρουν αρχηγό, έτσι είναι τους επιβάλεται με τον υπέροχο τροπο της αλλα είναι κ τόσο καλή η Καλυψω που κανείς δεν μπορει να της αντισταθει πιστεύω...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχει γινει παντως κουκλος,εγω εχω και μια μικρη αδυναμια στα μπλε,οχι οτι ο Ερωτας Δαναη δεν ειναι πανεμορφος!Σκεφτεσαι να του παρεις παρεουλα;
καλημερα σε ολους!
Δωρα μου ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!!:kiss:παρεουλα εχει τον Μελανωρα!;)
νυφη σκεφτομαι να του παρω,θα δουμε..:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα βιρμανάκια μου, τι κάνετε?:)
Δανάη ,πώς μεγάλωσε καλέ το καμάρι σου:blink:....να σου ζήσει, κούκλος είναι:inlove:

Καλημέρα βιρμανάκια μου, τι κάνετε?:)
Δανάη ,πώς μεγάλωσε καλέ το καμάρι σου:blink:....να σου ζήσει, κούκλος είναι:inlove:
καλημερα Νικολετα!!!
σ'ευχαριστουμε πολυ !!!:rolleyes:αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!!:)

καλημερα Νικολετα!!!
σ'ευχαριστουμε πολυ !!!:rolleyes:αλλα αυτες ειναι παλιες φωτογραφιες!!!που να δεις πως ειναι τωρα..με την πρωτη ευκαιρια θα τραβηξω να σας βαλω καινουριες!!!:)

Σοβαρά εεε???:confused: Ε, άντε τι κάθεσαι τότε:D...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ:lol::lol::lol:
Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε?:hmm:

Σοβαρά εεε???:confused: Ε, άντε τι κάθεσαι τότε:D...πάρε γρήγορα την μηχανή στο χέρι και βουρρρρ:lol::lol::lol:
Αλήθεια, από ορμές πώς πάτε?:hmm:
μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!!
με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα..

τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα?

Έχω μια ερώτηση::confused:
Μήπως δεν είναι υγειηνό να ανεβαίνουντα ζωάκια μας στα τραπέζια ή στους πάγκους;:hmm:
(μην το πάρετε στραβά,απλώς ρωτάω...:))

μωρε ολο τρεχω αλλιως θα ειχα βγαλει φωτο!!!
με τις ορμες,ευτυχως τιποτα ακομα!!!δεν μπορω να φανταστω να του ερχονται..το βλεπω σαν μωρο ακομα..

και να παρακαλάς να μείνει μωρό για καιρό ακόμα;)....ρώτα και την Γιούλη τι τραβάει με τον Μορφέα και τις νυχτερινές του καντάδες:lol::lol::lol:

τα δικα σου τι κανουν?η Ραισα ειναι εγκυος τελικα?
Καλά είναι τα δικά μου:)...ναι η Ραίσα είναι τελικά έγκυος....δεν ήθελα τόσο νωρίς:/:...υπολόγιζα για 3 μήνες αργότερα αλλά τελικά έγινε...δεν πειράζει, τώρα ετοιμάζω έναν χώρο στον ημι-υπαίθριο ώστε να μπορώ να τους χωρίζω χωρίς τον φόβο του κρύου.... :)

Kαλημερα!!!

Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου?:)
Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός:inlove::up:

Καλημέρα Θοδωρή...τι κάνεις εσύ και ο υπέροχος γάτος σου?:)
Καιρό έχει να ακούσουμε νέα σας, είδα τις φωτό που έβαλες....καλά....κούκλος και ο δικός:inlove::up:

Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια:happy:

Καλα ειμαστε...τον κυνηγαω απο πισω για αγκαλιτσες και χαδακια:happy:

Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται?:lol::lol::lol:
Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι:down::lol::lol:

Γιατί καλέ? Δεν σου κάθεται?:lol::lol::lol:
Το ίδιο κάνω κι εγώ με την Ραίσα...άσε ξέρω πώς είναι:down::lol::lol:

Δεν μου καθεται ο ατιμος,πρεπει εγω να τον κυνηγαω για χαδακια γιατι αμα περιμενω να μου ερθει εκεινος....:down::down::lol:

Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη;:lol:

Πολυ ντιβα βγηκε ο μικρος ε Θοδωρη;:lol:

Αστα να πανε...μας βγηκε πολυ ψηλομυτης:lol:

Ετσι ηταν κι ο Σειριος μικρουλης,παλι καλα που η Μόιρα είναι στο άλλο άκρο και βγαζω το αχτι μου!:lol:

καλησπέρα...θοδωρή κούκλος ο μικρός,μακάρι να μας κάτσει καμια γέννα,...:)Γιουλάκι βλέπω η Σεμέλη είναι στα ίδια μεγέθη με τον κοντό μου..κουκλίτσα!

DSCN1496.jpg

να πεφτει και λιγο ξύλο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back