Λοιπον Γιουλι και υπολοιπα παιδακια
μετα απο τοσες πλεον μερες εχω να σας ομολογησω κατι με την κορουλα μου
ακουστε και πειτε μου,συμβουλευτε με
Η μικρη εχει προσκοληθει πανω μου σε απιστευτο βαθμο ηδη,παρ'ολο που την παιζουν και οι αλλοι δεν θελει πολλα πολλα,με το που βρισκει ευκαιρια το σκαει και αμεσως πανω μου,ουτε τουαλετα δεν παω,καθετε απ'εξω και νιαουριζει(που λεει ο λογος)
φυσικα την ημερα ολα οκ,ισα ισα που με χαιρομαι απιστευτα που ειναι βδελλα επανω μου,αλλα το ερχομαι στο ζουμι,την νυχτα θελει να κοιματε μονο πανω στο προσωπο μου,βαζει την μυτη στα χειλια μου(και λεω της αρεσει η οδοντεκρεμα μαλλον) αχαχαα και τα χερακια της σχεδον μεσα στα ρουθουνια μου,οπως και να την βαλω τοσες μερες τωρα παλι ετσι καθετε με παρα πολυ μεγαλο πισμα,ειναι εγωιστρια αυτο θελω λεει αυτο θα κανω αχαχαχα,ουτε στο γατοδεντρακι της ουτε στο κρεββατακι της ουτε κουβερτουλες μαξιλαρακια τιποτα,ουτε καν στο κρεββατι μου το υπολοιπο,μονο πανω στο προσωπο μου,αντε και στα μαλλια μου που τα μασαει ολη νυχτα,το τι τριχα κομμενη μαζευω καθε πρωι δε λεγεται,απλα ηθελα να πω πως με κουραζει αυτο ολη νυχτα και ειναι τωρα αυτες οι μερες αι αι αι σουρνομαι στις δουλειες που εχω να ανταπεξελθω,λετε να το κανει για παντα αχαχαχαχα θεε μου.