Birman-maniacs

Τώρα φωτογραφίζουμε και το Σίμπα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα την αφησει να του τη παρει ο Μορφεας! :lol:Θα της ορμηξει...ειναι ο αντρας του σπιτιου:P:lol::lol::lol:

καλησπερα Ελβις:hello::lol:
σγδφακσξτωγςιτυθγγφδξκηδδδδδδδδδδδδδδηηηηηηη

Καλησπέρα λέει!;):lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα την αφησει να του τη παρει ο Μορφεας! :lol:Θα της ορμηξει...ειναι ο αντρας του σπιτιου:P:lol::lol::lol:

καλησπερα Ελβις:hello::lol:
τωρα που το σκεφτομαι παιζει να μπει κι ο Μορφεας μεσα στη τσαντα της Κατερινας για να τον παρετε κι αυτον....σε αυτη τη περιπτωση χαρισμα σας...το καημενο τον erefer σκεφτομαι...εχει να πεσει σφαλιαρα:/::(

σγδφακσξτωγςιτυθγγφδξκηδδδδδδδδδδδδδδηηηηηηη

Καλησπέρα λέει!;):lol::lol:
Σε ποιο φροντιστηριο της Κουνελικής γλώσσας πας?:hmm:

τωρα που το σκεφτομαι παιζει να μπει κι ο Μορφεας μεσα στη τσαντα της Κατερινας για να τον παρετε κι αυτον....σε αυτη τη περιπτωση χαρισμα σας...το καημενο τον erefer σκεφτομαι...εχει να πεσει σφαλιαρα:/::(
Δεν χωράει και ο Μορφέας αλλα αν κάνει προσπάθεια να μπεί, θα τον στριμώξω:lol:

Εγω παντως εχω μια πολυυυυυυυυυυυυ μεγαλη τσαντα:P
ειναι αν μην το παρω αποφαση και βγω εξω,θα σας τα μαζεψω ολα τα μπεμπακια και δεν θα θελω και λυτρα,ολα για εμενα θα ειναι:happy:
ααααααααααααχαχαχχχαχαχαχαχα:lol:
καλησπερα Βιρμανακια:up:
Γεια σου Γιουλη:D

Δεν χωράει και ο Μορφέας αλλα αν κάνει προσπάθεια να μπεί, θα τον στριμώξω:lol:
Μωρε πακετο την αλλη μερα θα μας τον στειλεις...ακου που σου λεω...:lol:Σαν το λυκο ουρλιαζει τα βραδυα...εκτος αν βαλετε ωτοασπιδες:P

ελα ρε συ!!!ειναι πολυ χοντρο!!!παει για εμφραγμα!!!

Τωρα το ειδα αχαχαχαχαχα:lol:
οχι μωλε μωλε:Pαπλα ειναι φαγανουλικο το τσαμενακι:D

Μωρε πακετο την αλλη μερα θα μας τον στειλεις...ακου που σου λεω...:lol:Σαν το λυκο ουρλιαζει τα βραδυα...εκτος αν βαλετε ωτοασπιδες:P
Πλάκα μου κάνεις??? Δεν εχεις ακούσει τον erefer μου φαίνεται:lol:
Λές και του στρίβεις λεπίδες στα έντερα κάνει:lol::lol::lol:
Τον παίρνουμε όμως και μπαίνει μεσα στις κουβέρτες αγκαλιά και το βουλώνει:)

O Μορφεας δεν κοιμαται ποτε μαζι μας...δεν κοιμαται σε κανενα μαλακο σημειο...μονο στα πλακακια και στα γατοδεντρα...το βραδυ μονο κοβει βολτες και ουρλιαζει...κοιμαται κανενα τριωρο το πρωι κι αυτο ειναι...
16 μηνων γατος το Γεναρη ειναι θριλερ:P:lol:

Ααααααααααχαχαχαχχχα:lol: λεπιδες στα αντερα λεει αχαχαχαχα:lol:

Καλησπερα Δημητρη...σημερα δε λειτουργω, κοιμαμαι ορθια:(

O Μορφεας δεν κοιμαται ποτε μαζι μας...δεν κοιμαται σε κανενα μαλακο σημειο...μονο στα πλακακια και στα γατοδεντρα...το βραδυ μονο κοβει βολτες και ουρλιαζει...κοιμαται κανενα τριωρο το πρωι κι αυτο ειναι...

Υπαρχει ποιο ομορφο Θριλερ ομως?:P
δεν υπαρχει:D
ειναι κουκλι:up:

Υπαρχει ποιο ομορφο Θριλερ ομως?:P
δεν υπαρχει:D
ειναι κουκλι:up:
ειναι Δημητρη, αλλα αυτο δεν αρκει...κανουμε υπομονη γιατι τον αγαπαμε παρα πολυ και τους προσφερουμε εξτρα χαδακια αυτες τις "δυσκολες" μερες (σα διαφημιση σερβιετας ακουστηκε αυτο:P:lol:)

Ειναι ζορικος οχι σα τον δικο μας τον λαπα:D

Καλησπερα Δημητρη...σημερα δε λειτουργω, κοιμαμαι ορθια:(

Λοιπον Γιουλι και υπολοιπα παιδακια
μετα απο τοσες πλεον μερες εχω να σας ομολογησω κατι με την κορουλα μου
ακουστε και πειτε μου,συμβουλευτε με
Η μικρη εχει προσκοληθει πανω μου σε απιστευτο βαθμο ηδη,παρ'ολο που την παιζουν και οι αλλοι δεν θελει πολλα πολλα,με το που βρισκει ευκαιρια το σκαει και αμεσως πανω μου,ουτε τουαλετα δεν παω,καθετε απ'εξω και νιαουριζει(που λεει ο λογος)
φυσικα την ημερα ολα οκ,ισα ισα που με χαιρομαι απιστευτα που ειναι βδελλα επανω μου,αλλα το ερχομαι στο ζουμι,την νυχτα θελει να κοιματε μονο πανω στο προσωπο μου,βαζει την μυτη στα χειλια μου(και λεω της αρεσει η οδοντεκρεμα μαλλον) αχαχαα και τα χερακια της σχεδον μεσα στα ρουθουνια μου,οπως και να την βαλω τοσες μερες τωρα παλι ετσι καθετε με παρα πολυ μεγαλο πισμα,ειναι εγωιστρια αυτο θελω λεει αυτο θα κανω αχαχαχα,ουτε στο γατοδεντρακι της ουτε στο κρεββατακι της ουτε κουβερτουλες μαξιλαρακια τιποτα,ουτε καν στο κρεββατι μου το υπολοιπο,μονο πανω στο προσωπο μου,αντε και στα μαλλια μου που τα μασαει ολη νυχτα,το τι τριχα κομμενη μαζευω καθε πρωι δε λεγεται,απλα ηθελα να πω πως με κουραζει αυτο ολη νυχτα και ειναι τωρα αυτες οι μερες αι αι αι σουρνομαι στις δουλειες που εχω να ανταπεξελθω,λετε να το κανει για παντα αχαχαχαχα θεε μου.

Ειναι ζορικος οχι σα τον δικο μας τον λαπα:D
καλε ειναι μικρος ο δικος σας...κι εμενα στη ηλικια "σας" κοιμοταν με τα τσαρουχια...ουτε φωναζε ουτε τιποτα:P

Λοιπον Γιουλι και υπολοιπα παιδακια
μετα απο τοσες πλεον μερες εχω να σας ομολογησω κατι με την κορουλα μου
ακουστε και πειτε μου,συμβουλευτε με
Η μικρη εχει προσκοληθει πανω μου σε απιστευτο βαθμο ηδη,παρ'ολο που την παιζουν και οι αλλοι δεν θελει πολλα πολλα,με το που βρισκει ευκαιρια το σκαει και αμεσως πανω μου,ουτε τουαλετα δεν παω,καθετε απ'εξω και νιαουριζει(που λεει ο λογος)
φυσικα την ημερα ολα οκ,ισα ισα που με χαιρομαι απιστευτα που ειναι βδελλα επανω μου,αλλα το ερχομαι στο ζουμι,την νυχτα θελει να κοιματε μονο πανω στο προσωπο μου,βαζει την μυτη στα χειλια μου(και λεω της αρεσει η οδοντεκρεμα μαλλον) αχαχαα και τα χερακια της σχεδον μεσα στα ρουθουνια μου,οπως και να την βαλω τοσες μερες τωρα παλι ετσι καθετε με παρα πολυ μεγαλο πισμα,ειναι εγωιστρια αυτο θελω λεει αυτο θα κανω αχαχαχα,ουτε στο γατοδεντρακι της ουτε στο κρεββατακι της ουτε κουβερτουλες μαξιλαρακια τιποτα,ουτε καν στο κρεββατι μου το υπολοιπο,μονο πανω στο προσωπο μου,αντε και στα μαλλια μου που τα μασαει ολη νυχτα,το τι τριχα κομμενη μαζευω καθε πρωι δε λεγεται,απλα ηθελα να πω πως με κουραζει αυτο ολη νυχτα και ειναι τωρα αυτες οι μερες αι αι αι σουρνομαι στις δουλειες που εχω να ανταπεξελθω,λετε να το κανει για παντα αχαχαχαχα θεε μου.
Δημητρη δεν επρεπε η Sabi να στην δωσει τοσο μωρο...:/:
Δεν ειναι τυχαιο που τα δινουν 3 μηνων απο τα εκτροφεια...η εκπαιδευση με τη μητερα ειναι παρα πολυ σημαντικη.
Και η Καλυψω που την πηρα μονο 40 ημερων ετσι αυτοκολλητη μου ειναι...
Αλλα με την ενηλικιωση της εγινε λιγο πιο ανεξαρτητη...θελει χρονο και υπομονη για να σου ξεκολησει...αλλα παντα θα σε βλεπει σαν το μπαμπα της...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back