bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:22 Η bunny έγραψε: #37.101 25-02-09 14:22 Τσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.102 26-02-09 12:59 Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:09 Η moukelis έγραψε: #37.103 26-02-09 13:09 Πω πω πως της παει το λευκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.104 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως της παει το λευκο... Click για ανάπτυξη... τι λες? Θα τα καταφερνες να ερχουσουν σπιτι μου τη Παρασκευη προ εκθεσης να τη δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #37.105 26-02-09 13:20 Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.106 26-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Click για ανάπτυξη... οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.107 26-02-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.108 26-02-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Click για ανάπτυξη... ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετα...Βορεια εγω, νοτια το ξενοδοχειο...καλα βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #37.109 26-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Click για ανάπτυξη... ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ!!!!Ποσο της παει το λευκο της Καλυψουλας !!! Φιλακι δώσε της απο εμάς ρουφηχτο Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #37.110 27-02-09 08:44 Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.111 27-02-09 08:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #37.112 27-02-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.102 26-02-09 12:59 Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:09 Η moukelis έγραψε: #37.103 26-02-09 13:09 Πω πω πως της παει το λευκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.104 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως της παει το λευκο... Click για ανάπτυξη... τι λες? Θα τα καταφερνες να ερχουσουν σπιτι μου τη Παρασκευη προ εκθεσης να τη δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #37.105 26-02-09 13:20 Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.106 26-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Click για ανάπτυξη... οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.107 26-02-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.108 26-02-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Click για ανάπτυξη... ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετα...Βορεια εγω, νοτια το ξενοδοχειο...καλα βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #37.109 26-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Click για ανάπτυξη... ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ!!!!Ποσο της παει το λευκο της Καλυψουλας !!! Φιλακι δώσε της απο εμάς ρουφηχτο Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #37.110 27-02-09 08:44 Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.111 27-02-09 08:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #37.112 27-02-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:09 Η moukelis έγραψε: #37.103 26-02-09 13:09 Πω πω πως της παει το λευκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.104 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως της παει το λευκο... Click για ανάπτυξη... τι λες? Θα τα καταφερνες να ερχουσουν σπιτι μου τη Παρασκευη προ εκθεσης να τη δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #37.105 26-02-09 13:20 Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.106 26-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Click για ανάπτυξη... οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.107 26-02-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.108 26-02-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Click για ανάπτυξη... ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετα...Βορεια εγω, νοτια το ξενοδοχειο...καλα βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #37.109 26-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Click για ανάπτυξη... ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ!!!!Ποσο της παει το λευκο της Καλυψουλας !!! Φιλακι δώσε της απο εμάς ρουφηχτο Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #37.110 27-02-09 08:44 Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.111 27-02-09 08:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #37.112 27-02-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω πως της παει το λευκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.104 26-02-09 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως της παει το λευκο... Click για ανάπτυξη... τι λες? Θα τα καταφερνες να ερχουσουν σπιτι μου τη Παρασκευη προ εκθεσης να τη δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #37.105 26-02-09 13:20 Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.106 26-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Click για ανάπτυξη... οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.107 26-02-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.108 26-02-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Click για ανάπτυξη... ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετα...Βορεια εγω, νοτια το ξενοδοχειο...καλα βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #37.109 26-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Click για ανάπτυξη... ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ!!!!Ποσο της παει το λευκο της Καλυψουλας !!! Φιλακι δώσε της απο εμάς ρουφηχτο Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #37.110 27-02-09 08:44 Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.111 27-02-09 08:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #37.112 27-02-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω πως της παει το λευκο... Click για ανάπτυξη... τι λες? Θα τα καταφερνες να ερχουσουν σπιτι μου τη Παρασκευη προ εκθεσης να τη δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:20 Η moukelis έγραψε: #37.105 26-02-09 13:20 Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.106 26-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Click για ανάπτυξη... οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.107 26-02-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.108 26-02-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Click για ανάπτυξη... ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετα...Βορεια εγω, νοτια το ξενοδοχειο...καλα βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #37.109 26-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Click για ανάπτυξη... ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ!!!!Ποσο της παει το λευκο της Καλυψουλας !!! Φιλακι δώσε της απο εμάς ρουφηχτο Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #37.110 27-02-09 08:44 Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.111 27-02-09 08:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #37.112 27-02-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.106 26-02-09 13:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Click για ανάπτυξη... οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.107 26-02-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.108 26-02-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Click για ανάπτυξη... ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετα...Βορεια εγω, νοτια το ξενοδοχειο...καλα βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #37.109 26-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Click για ανάπτυξη... ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ!!!!Ποσο της παει το λευκο της Καλυψουλας !!! Φιλακι δώσε της απο εμάς ρουφηχτο Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #37.110 27-02-09 08:44 Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.111 27-02-09 08:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #37.112 27-02-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...Ειμαι υπερβολικη λες; Click για ανάπτυξη... οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #37.107 26-02-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.108 26-02-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Click για ανάπτυξη... ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετα...Βορεια εγω, νοτια το ξενοδοχειο...καλα βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #37.109 26-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Click για ανάπτυξη... ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ!!!!Ποσο της παει το λευκο της Καλυψουλας !!! Φιλακι δώσε της απο εμάς ρουφηχτο Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #37.110 27-02-09 08:44 Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.111 27-02-09 08:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #37.112 27-02-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριομενω και πολυ μαρκυα βλεπεις... Click για ανάπτυξη... Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.108 26-02-09 13:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Click για ανάπτυξη... ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετα...Βορεια εγω, νοτια το ξενοδοχειο...καλα βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #37.109 26-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Click για ανάπτυξη... ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ!!!!Ποσο της παει το λευκο της Καλυψουλας !!! Φιλακι δώσε της απο εμάς ρουφηχτο Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #37.110 27-02-09 08:44 Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.111 27-02-09 08:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #37.112 27-02-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε. Click για ανάπτυξη... ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετα...Βορεια εγω, νοτια το ξενοδοχειο...καλα βλεπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:27 Η staman2 έγραψε: #37.109 26-02-09 14:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Click για ανάπτυξη... ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ!!!!Ποσο της παει το λευκο της Καλυψουλας !!! Φιλακι δώσε της απο εμάς ρουφηχτο Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #37.110 27-02-09 08:44 Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.111 27-02-09 08:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #37.112 27-02-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου... Click για ανάπτυξη... ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ!!!!Ποσο της παει το λευκο της Καλυψουλας !!! Φιλακι δώσε της απο εμάς ρουφηχτο Γιουλη μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:44 Η moukelis έγραψε: #37.110 27-02-09 08:44 Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.111 27-02-09 08:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #37.112 27-02-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.111 27-02-09 08:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #37.112 27-02-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας; Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:52 Η moukelis έγραψε: #37.112 27-02-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Click για ανάπτυξη... Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.113 27-02-09 09:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε... Click για ανάπτυξη... εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη... Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniacκαι δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας... Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:11 Η moukelis έγραψε: #37.114 27-02-09 09:11 Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:32 Η staman2 έγραψε: #37.115 27-02-09 09:32 Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.116 27-02-09 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κοπελούδες μου!! Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!! Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ... Click για ανάπτυξη... να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολαΥπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.117 27-02-09 09:37 Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:45 Η staman2 έγραψε: #37.118 27-02-09 09:45 Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο Click για ανάπτυξη... Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.119 27-02-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1854 1855 1856 1857 1858 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1856 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!! Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα... Click για ανάπτυξη... ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμεα ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:51 Η Lita έγραψε: #37.120 27-02-09 17:51 καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.