Birman-maniacs

Τσα!:happy:
birman-kitten.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου...:)
CopyofCIMG2417.JPG

CIMG3016.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω πως της παει το λευκο...:inlove::inlove::inlove:

Πω πω πως της παει το λευκο...:inlove::inlove::inlove:
τι λες? Θα τα καταφερνες να ερχουσουν σπιτι μου τη Παρασκευη προ εκθεσης να τη δεις?:)

Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...:/:Ειμαι υπερβολικη λες;

Χμ...Σκεφτομαι το τερατινι μου που θα μεινει μονο του στο ξενοδοχειο και θα ειναι νεος χωρος για αυτον...:/:Ειμαι υπερβολικη λες;
οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριο;):)μενω και πολυ μαρκυα βλεπεις...:hmm:

οχι δεν εισαι...μεινε με το Σειριο;):)μενω και πολυ μαρκυα βλεπεις...:hmm:
Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε.

Ειναι πολυ μακρια η περιοχη σου απο το ξενοδοχειο;Αν δουμε οτι εχει προσαρμοστει και ειναι ηρεμος ισως το κανονισουμε.
ειμαστε εκ διαμετρου αντιθετα...Βορεια εγω, νοτια το ξενοδοχειο...καλα βλεπουμε:)

Σε ενα ερημωμενο νημα, εφερα το Καλυψακι μου...:)
CopyofCIMG2417.JPG
ΘΕΑ ΘΕΑ ΘΕΑ!!!!:up:Ποσο της παει το λευκο της Καλυψουλας !!! Φιλακι δώσε της απο εμάς ρουφηχτο Γιουλη μου!:up::up::up:

Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας;
Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη;

Βιρμανακια που χαθηκατε;Καποτε δε σας προλαβαιναμε σε αυτο το νημα...Που ειστε να μας δειξετε τα ομορφα γαντακια σας;
Γιουλη εγινε τιποτα με τον Μορφεα και την Καλυψω;Βγαινει και ο Φλεβαρης,δεν ειχε οιστρο η κορη;
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D:D:D

:up::up::up::up::up:
Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε...:lol:

:up::up::up::up::up:
Λεω να τη στειλω κι εγω τη μικρη το αλλο Σαββατοκυριακο.Βεβαια ο μπαμπας της στενοχωριεται που δε θα προλαβει να τη δει(ειναι που δεν ηθελε δευτερο) οποτε ισως το καθυστερησω δυο-τρεις μερες ακομα για να την προλαβει.Χτες νιαούρισε η Λίλιθ όσο μιλούσαμε και μου έκανε ολόκληρη ανάκριση γιατι νομιζε πως ηταν η Μόιρα και παραπονιόταν,και δεν του το ειπα.Εχουμε λαλησει λεμε...:lol:
εμενα μου ειπε χθες ο Μαριος οτι εχει τρελη αδυναμια στη Σεμελη...
Οπως ξερεις ο Μαριος ειναι clean maniac:blink:και δεν μπορει καθολου τις τριχες...ουτε συζητηση λοιπον να ερχονται στο κρεβατι μας...
Φανταζεσαι λοιπον την εκπληξη μου οταν ενα μεσημερι τον βρηκα αγκαλια με τη Σεμελη στο κρεβατι να κοιμουνται σαν αγγελακια? :blink::blink::lol:

Α καλα,απο τετοια εχω χορτασει...Μαλιστα την προηγουμενη φορα που ηρθε ο Δημητρης εκανε σκηνη μπροστα στη γειτονισσα επειδη ο Σειριος ανεβηκε στο νιπτηρα του μπανιου και μετα που εφυγε και του το επισημανα μονο συγνωμη που δεν του ζητησε.:lol:

Καλημέρα κοπελούδες μου!!:):up:
Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!!
Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε:lol::lol:
Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ...;):hmm:

Καλημέρα κοπελούδες μου!!:):up:
Λοιπόν απ΄ότι διαβάζω γενικώς έχουν πεσει τα τείχη αναμεσα στα γατουνια σας και στους συντρόφους σας και χαίρομαι πολύ γι αυτο!!!
Δώστε από δυο ρουφηχτά φιλάκια στα γατάκια σας το μεσημέρι που θα γυρίσετε σπίτι από εμένα!! Δηλ. 3+3=6Χ2=12 φιλιά ξόδεψα σήμερα για εσάς. Πωπω μου τα χρωστάτε:lol::lol:
Να σας ενημερώσω ότι η Νάλα με στραβοκοιτάζει οταν την πλησιάζω και με κοιτάζει επιφυλακτικά λόγω της κόντρας μας για το χτένισμα ...;):hmm:
να δωσω κι ενα ρουφηχτο φιλι στο Μαριο καθοτι ειναι και ζηλιαρογατος? :redface::lol::lol:
Σιγα σιγα θα το ξεπερασει η Ναλιτα μας Αναστασακο;)...θελει καποιο χρονο, καθοτι οι γατες ειναι και παραξενα πλασματα, που δεν ξεχνουν ευκολα:/:Υπομονη κι αγαπη (εχεις και τα 2 το ξερω):)

Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? :hmm:
Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο;):)

Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!!:):up:
Αναστασια, ο Ηλιας θα μπορουσε να αναλαβει τη Ναλα? Τι λες? :hmm:
Αν ναι...ασε αυτο το ρολο σε εκεινον...δεν ειναι κακο;):)
Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα...:hmm:

Γιουλάκο μου να δώσεις 2 ρουφηχτά φιλιά στον Μάριο.!!!! Εεε το αξίζει άλλωστε!!!!!!!:):up:

Τον έχω παρακαλέσει άπειρες φορές να το κάνει και την βουρτσίζει μόνον στην πλάτη και την ουρά. Μα αυτο είναι και το ευκολο! Στο στήθος και την κοιλιά έχουμε το πρόβλημα!!! Τι να πω... δεν θέλει λέει να γινει ο κακός στο ζωάκι και προσπαθει με ημίμετρα...:hmm:
ναι...δεν το'χει ο Ηλιας...:hmm:καλα...δοκιμασε αυτο που σου ειπα...και βλεπουμε;)α ναι...κοπανησε και κανα 2 σφηνακια πριν να εισαι ακομα πιο χαλαρη:lol::lol:

καλησπέρα βιρμανακια τι κάνετε? εμένα η Μίου μου περνάει το δεύτερο οίστρο της και δεν είναι καλά το παιδί μου έχει βραχνιασει!σκέφτομαι Γιούλη μου να την πάω για στείρωση τον επόμενο μήνα !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back