moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:48 Η moukelis έγραψε: #38.321 30-04-09 17:48 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:49 Ο dion1 έγραψε: #38.322 30-04-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Click για ανάπτυξη... Συμπεθερα και τα δυο blue tabby ειναι. Νομιζω οτι, απο οσο μπορω να καταλαβω, το αριστερο μου αρεσει λιγο περισσοτερο. βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομη, αλλα.....λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.323 30-04-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Click για ανάπτυξη... μιλαει η πειρα...καλα παιζει να ειμαι και εντελως λαθος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.324 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από dion: Συμπεθερα και τα δυο blue tabby ειναι. Νομιζω οτι, απο οσο μπορω να καταλαβω, το αριστερο μου αρεσει λιγο περισσοτερο. βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομη, αλλα.....λεμε Click για ανάπτυξη... κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η bunny έγραψε: #38.325 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Σαγηνευτική... Για την κρεμ είπα απλά ότι έιναι όμορφη, αλλά αυτή έχει άλλη ομορφιά... Η κάθε γάτα είναι διαφορετική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #38.326 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας Click για ανάπτυξη... Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:52 Η moukelis έγραψε: #38.327 30-04-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:53 Ο dion1 έγραψε: #38.328 30-04-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!! Και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.329 30-04-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι....θα τα δω με ηρεμια οταν μου περασει ο στομαχοπονος που μολις μου ξεκινησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #38.330 30-04-09 17:55 Να μη σε πιανει κανενας στομαχοπονος,ολα θα πανε καλα (αν και νομιζω οτι θα στα αμολησει οπως κι εμενα πανω στο κρεβατι κι οχι στο γεννοκουτο) Αντε αντε πηγαινε να δεις τι κανει το κοριτσι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:56 Ο dion1 έγραψε: #38.331 30-04-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:00 Η bunny έγραψε: #38.332 30-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:49 Ο dion1 έγραψε: #38.322 30-04-09 17:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Click για ανάπτυξη... Συμπεθερα και τα δυο blue tabby ειναι. Νομιζω οτι, απο οσο μπορω να καταλαβω, το αριστερο μου αρεσει λιγο περισσοτερο. βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομη, αλλα.....λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.323 30-04-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Click για ανάπτυξη... μιλαει η πειρα...καλα παιζει να ειμαι και εντελως λαθος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.324 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από dion: Συμπεθερα και τα δυο blue tabby ειναι. Νομιζω οτι, απο οσο μπορω να καταλαβω, το αριστερο μου αρεσει λιγο περισσοτερο. βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομη, αλλα.....λεμε Click για ανάπτυξη... κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η bunny έγραψε: #38.325 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Σαγηνευτική... Για την κρεμ είπα απλά ότι έιναι όμορφη, αλλά αυτή έχει άλλη ομορφιά... Η κάθε γάτα είναι διαφορετική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #38.326 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας Click για ανάπτυξη... Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:52 Η moukelis έγραψε: #38.327 30-04-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:53 Ο dion1 έγραψε: #38.328 30-04-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!! Και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.329 30-04-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι....θα τα δω με ηρεμια οταν μου περασει ο στομαχοπονος που μολις μου ξεκινησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #38.330 30-04-09 17:55 Να μη σε πιανει κανενας στομαχοπονος,ολα θα πανε καλα (αν και νομιζω οτι θα στα αμολησει οπως κι εμενα πανω στο κρεβατι κι οχι στο γεννοκουτο) Αντε αντε πηγαινε να δεις τι κανει το κοριτσι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:56 Ο dion1 έγραψε: #38.331 30-04-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:00 Η bunny έγραψε: #38.332 30-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Click για ανάπτυξη... Συμπεθερα και τα δυο blue tabby ειναι. Νομιζω οτι, απο οσο μπορω να καταλαβω, το αριστερο μου αρεσει λιγο περισσοτερο. βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομη, αλλα.....λεμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.323 30-04-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Click για ανάπτυξη... μιλαει η πειρα...καλα παιζει να ειμαι και εντελως λαθος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.324 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από dion: Συμπεθερα και τα δυο blue tabby ειναι. Νομιζω οτι, απο οσο μπορω να καταλαβω, το αριστερο μου αρεσει λιγο περισσοτερο. βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομη, αλλα.....λεμε Click για ανάπτυξη... κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η bunny έγραψε: #38.325 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Σαγηνευτική... Για την κρεμ είπα απλά ότι έιναι όμορφη, αλλά αυτή έχει άλλη ομορφιά... Η κάθε γάτα είναι διαφορετική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #38.326 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας Click για ανάπτυξη... Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:52 Η moukelis έγραψε: #38.327 30-04-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:53 Ο dion1 έγραψε: #38.328 30-04-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!! Και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.329 30-04-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι....θα τα δω με ηρεμια οταν μου περασει ο στομαχοπονος που μολις μου ξεκινησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #38.330 30-04-09 17:55 Να μη σε πιανει κανενας στομαχοπονος,ολα θα πανε καλα (αν και νομιζω οτι θα στα αμολησει οπως κι εμενα πανω στο κρεβατι κι οχι στο γεννοκουτο) Αντε αντε πηγαινε να δεις τι κανει το κοριτσι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:56 Ο dion1 έγραψε: #38.331 30-04-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:00 Η bunny έγραψε: #38.332 30-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Click για ανάπτυξη... μιλαει η πειρα...καλα παιζει να ειμαι και εντελως λαθος Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.324 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από dion: Συμπεθερα και τα δυο blue tabby ειναι. Νομιζω οτι, απο οσο μπορω να καταλαβω, το αριστερο μου αρεσει λιγο περισσοτερο. βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομη, αλλα.....λεμε Click για ανάπτυξη... κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η bunny έγραψε: #38.325 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Σαγηνευτική... Για την κρεμ είπα απλά ότι έιναι όμορφη, αλλά αυτή έχει άλλη ομορφιά... Η κάθε γάτα είναι διαφορετική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #38.326 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας Click για ανάπτυξη... Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:52 Η moukelis έγραψε: #38.327 30-04-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:53 Ο dion1 έγραψε: #38.328 30-04-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!! Και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.329 30-04-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι....θα τα δω με ηρεμια οταν μου περασει ο στομαχοπονος που μολις μου ξεκινησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #38.330 30-04-09 17:55 Να μη σε πιανει κανενας στομαχοπονος,ολα θα πανε καλα (αν και νομιζω οτι θα στα αμολησει οπως κι εμενα πανω στο κρεβατι κι οχι στο γεννοκουτο) Αντε αντε πηγαινε να δεις τι κανει το κοριτσι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:56 Ο dion1 έγραψε: #38.331 30-04-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:00 Η bunny έγραψε: #38.332 30-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Συμπεθερα και τα δυο blue tabby ειναι. Νομιζω οτι, απο οσο μπορω να καταλαβω, το αριστερο μου αρεσει λιγο περισσοτερο. βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομη, αλλα.....λεμε Click για ανάπτυξη... κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η bunny έγραψε: #38.325 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Σαγηνευτική... Για την κρεμ είπα απλά ότι έιναι όμορφη, αλλά αυτή έχει άλλη ομορφιά... Η κάθε γάτα είναι διαφορετική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #38.326 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας Click για ανάπτυξη... Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:52 Η moukelis έγραψε: #38.327 30-04-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:53 Ο dion1 έγραψε: #38.328 30-04-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!! Και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.329 30-04-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι....θα τα δω με ηρεμια οταν μου περασει ο στομαχοπονος που μολις μου ξεκινησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #38.330 30-04-09 17:55 Να μη σε πιανει κανενας στομαχοπονος,ολα θα πανε καλα (αν και νομιζω οτι θα στα αμολησει οπως κι εμενα πανω στο κρεβατι κι οχι στο γεννοκουτο) Αντε αντε πηγαινε να δεις τι κανει το κοριτσι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:56 Ο dion1 έγραψε: #38.331 30-04-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:00 Η bunny έγραψε: #38.332 30-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Σαγηνευτική... Για την κρεμ είπα απλά ότι έιναι όμορφη, αλλά αυτή έχει άλλη ομορφιά... Η κάθε γάτα είναι διαφορετική! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:51 Η moukelis έγραψε: #38.326 30-04-09 17:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας Click για ανάπτυξη... Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:52 Η moukelis έγραψε: #38.327 30-04-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:53 Ο dion1 έγραψε: #38.328 30-04-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!! Και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.329 30-04-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι....θα τα δω με ηρεμια οταν μου περασει ο στομαχοπονος που μολις μου ξεκινησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #38.330 30-04-09 17:55 Να μη σε πιανει κανενας στομαχοπονος,ολα θα πανε καλα (αν και νομιζω οτι θα στα αμολησει οπως κι εμενα πανω στο κρεβατι κι οχι στο γεννοκουτο) Αντε αντε πηγαινε να δεις τι κανει το κοριτσι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:56 Ο dion1 έγραψε: #38.331 30-04-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:00 Η bunny έγραψε: #38.332 30-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας Click για ανάπτυξη... Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:52 Η moukelis έγραψε: #38.327 30-04-09 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:53 Ο dion1 έγραψε: #38.328 30-04-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!! Και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.329 30-04-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι....θα τα δω με ηρεμια οταν μου περασει ο στομαχοπονος που μολις μου ξεκινησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #38.330 30-04-09 17:55 Να μη σε πιανει κανενας στομαχοπονος,ολα θα πανε καλα (αν και νομιζω οτι θα στα αμολησει οπως κι εμενα πανω στο κρεβατι κι οχι στο γεννοκουτο) Αντε αντε πηγαινε να δεις τι κανει το κοριτσι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:56 Ο dion1 έγραψε: #38.331 30-04-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:00 Η bunny έγραψε: #38.332 30-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:53 Ο dion1 έγραψε: #38.328 30-04-09 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!! Και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.329 30-04-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι....θα τα δω με ηρεμια οταν μου περασει ο στομαχοπονος που μολις μου ξεκινησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #38.330 30-04-09 17:55 Να μη σε πιανει κανενας στομαχοπονος,ολα θα πανε καλα (αν και νομιζω οτι θα στα αμολησει οπως κι εμενα πανω στο κρεβατι κι οχι στο γεννοκουτο) Αντε αντε πηγαινε να δεις τι κανει το κοριτσι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:56 Ο dion1 έγραψε: #38.331 30-04-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:00 Η bunny έγραψε: #38.332 30-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενααλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι... ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλο!!!! Και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.329 30-04-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι....θα τα δω με ηρεμια οταν μου περασει ο στομαχοπονος που μολις μου ξεκινησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #38.330 30-04-09 17:55 Να μη σε πιανει κανενας στομαχοπονος,ολα θα πανε καλα (αν και νομιζω οτι θα στα αμολησει οπως κι εμενα πανω στο κρεβατι κι οχι στο γεννοκουτο) Αντε αντε πηγαινε να δεις τι κανει το κοριτσι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:56 Ο dion1 έγραψε: #38.331 30-04-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:00 Η bunny έγραψε: #38.332 30-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι....θα τα δω με ηρεμια οταν μου περασει ο στομαχοπονος που μολις μου ξεκινησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:55 Η moukelis έγραψε: #38.330 30-04-09 17:55 Να μη σε πιανει κανενας στομαχοπονος,ολα θα πανε καλα (αν και νομιζω οτι θα στα αμολησει οπως κι εμενα πανω στο κρεβατι κι οχι στο γεννοκουτο) Αντε αντε πηγαινε να δεις τι κανει το κοριτσι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:56 Ο dion1 έγραψε: #38.331 30-04-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:00 Η bunny έγραψε: #38.332 30-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μη σε πιανει κανενας στομαχοπονος,ολα θα πανε καλα (αν και νομιζω οτι θα στα αμολησει οπως κι εμενα πανω στο κρεβατι κι οχι στο γεννοκουτο) Αντε αντε πηγαινε να δεις τι κανει το κοριτσι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:56 Ο dion1 έγραψε: #38.331 30-04-09 17:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:00 Η bunny έγραψε: #38.332 30-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω; Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:00 Η bunny έγραψε: #38.332 30-04-09 18:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ.... Wish me luck! Click για ανάπτυξη... Καλή τύχη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:04 Η moukelis έγραψε: #38.333 30-04-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε? Click για ανάπτυξη... Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:05 Η bunny έγραψε: #38.334 30-04-09 18:05 Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:09 Ο dion1 έγραψε: #38.335 30-04-09 18:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα hembra3.jpg 20,8 KB · Εμφανίσεις: 23 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο: Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο: Click για ανάπτυξη... Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!! Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους? Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια? Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:16 Η moukelis έγραψε: #38.336 30-04-09 18:16 Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω. Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:22 Ο dion1 έγραψε: #38.337 30-04-09 18:22 Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!! Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις. Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια? Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι. Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:26 Η moukelis έγραψε: #38.338 30-04-09 18:26 Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:32 Ο dion1 έγραψε: #38.339 30-04-09 18:32 Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1915 1916 1917 1918 1919 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1917 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!! Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!! Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 18:42 Η moukelis έγραψε: #38.340 30-04-09 18:42 Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.