Birman-maniacs

Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη:blink::blink::blink::blink:
Φαινεται πολυ μυστηριωδης!
Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω;:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω...

Συμπεθερα και τα δυο blue tabby ειναι.
Νομιζω οτι, απο οσο μπορω να καταλαβω, το αριστερο μου αρεσει λιγο περισσοτερο.
βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομη, αλλα.....λεμε;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη εβαλες και το μονοκλ;:lol::lol::lol:
:lol::lol:μιλαει η πειρα...καλα παιζει να ειμαι και εντελως λαθος
Το ξερω,ετσι οπως το emoticon ημουν κι εγω οταν την ειδα.Λετε να κανει κανενα μωρο ιδιο και να ξεχασω και ασημενια και μπλε και να το βουτηξω;:lol:
καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας;)

Συμπεθερα και τα δυο blue tabby ειναι.
Νομιζω οτι, απο οσο μπορω να καταλαβω, το αριστερο μου αρεσει λιγο περισσοτερο.
βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομη, αλλα.....λεμε;)
κι εμενα;)αλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ....
Wish me luck! :redface::D

Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος.
Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο.
hembra44.jpg
Σαγηνευτική...

Για την κρεμ είπα απλά ότι έιναι όμορφη, αλλά αυτή έχει άλλη ομορφιά...:happy: Η κάθε γάτα είναι διαφορετική!:happy:

καμια φορα ξεφευγουμε απο τα "standards"μας;)
Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.;)Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα!:lol:

κι εμενα;)αλλα κατσε να δεις...δεν ειναι ασχημο και το δεξι...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ....
Wish me luck! :redface::D

Αντε με το καλο!!!!
Και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα:)

Αμα πας σπιτι πες μου πως σου φαινονται και οι γονεις απο τα μπλε κρεμ στην πρωτη σελιδα,ισως βουτηξω κι ενα απο αυτα.;)Με το μονοκλ ε,σωστη δουλεια,δε θελω πασαλλειματα!:lol:

Break a leg γλιστρωντας στους πλακουντες!:lol::lol::lol:
:lol::lol:Δωρακι....θα τα δω με ηρεμια οταν μου περασει ο στομαχοπονος που μολις μου ξεκινησε:/:

Να μη σε πιανει κανενας στομαχοπονος,ολα θα πανε καλα (αν και νομιζω οτι θα στα αμολησει οπως κι εμενα πανω στο κρεβατι κι οχι στο γεννοκουτο:lol:)
Αντε αντε πηγαινε να δεις τι κανει το κοριτσι μας!

Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε?

Ποια ειναι τα ασημενια και μπλε?
Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο:
sera1.jpg

Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο:
a020808_Canoncamera08-42_400.jpg
five1.jpg

Πάω στον οφθαλμίατρο,τα λέμε!:hello:

Ψαχνω για ενα ζευγαρακι του οποιου το ενα μελος να ειναι μπλε σαν αυτο:
sera1.jpg

Και το αλλο ασημι με μαυρο σαν αυτο:
a020808_Canoncamera08-42_400.jpg
five1.jpg

Ρε συ ειναι παρα πολυ ομορφα!!!!
Ειναι ευκολο να βρεις τους συγκεκριμενους χρωματισμους?
Να ρωτησω τι τιμη εχουν αυτα τα γατια?

Μου αρεσει παρα πολυ και ακολουθη θυληκια αυτου του εκτροφειου

Συνημμένα

• hembra3.jpg
    hembra3.jpg
    20,8 KB · Εμφανίσεις: 24
Ξερω,ειναι πολυ πολυ ομορφη φυλη,γι'αυτο αποφασισα την εκτροφη της.Τα συγκεκριμενα χρωματα υστερουν στην ποιοτητα της τριχας.Το "φυσικο" τους χρωμα ειναι καφε tabby με ή χωρις λευκο,και ειναι καπως τραχυ το τριχωμα.Τα μονοχρωμα και τα ασημενια συνηθως εχουν πιο μαλακο τριχωμα,και ενα μπλε με ενα ασημενιο ειναι παρακινδυνευμενος συνδυασμος...:/:Δεν ειναι και ευκολο να τα βρεις,οι τιμες ποικιλλουν αναλογα τα χαρακτηριστικα του ζωου,μπορει να βρεις απο 500 εως 1300 ευρω.
Σκεφτηκα ισως να παρω ενα μπλε-κρεμ για αρχη,που θα μου δινει διαφορους χρωματισμους στις γεννες,και ενα αρσενικο σκουρο σαν τη Love me Do για να ενισχυσω το τριχωμα.

Μου φαινεται οτι μια χαρα τα εχεις οργανωμενα!!!
Μακαρι να βρεις αυτα που ψαχνεις.
Αληθεια, εχεις χωρο για τοσα γατια?
Εγω απερριψα τον αρσενικο και κατεληξα να παρω μονο μια θυληκια γιατι δεν εχω μεγαλο σπιτι.
Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να εχω κι εγω ενα ζευγαρι Βιρμανικων.

Αν με το καλο μετακομισω εχω αρκετο χωρο.Στο πατρικο μου εχουμε μεγαλη αυλη,βεραντα και ο μπαμπας σχεδιαζει ηδη ενα μινι κηπο με ενα λυομενο σπιτακι στην ταρατσα του σπιτιου μας.Ειναι διοροφο,οποτε δεν θα ειναι προβλημα,θα ειναι ολο δικο τους.Και στο σπιτι που θα μεινω τελικα υπαρχει ενα μικρο αιθριο στην πισω πλευρα που με ενα ομορφο κιοσκι και σιτα διαφανη θα γινει ο,τι πρεπει για εξωτερικος τους χωρος.

Ε ετσι μια χαρα θα εισαι!!!!
Παντως αν βρεις παιδακι απο την Love me do που να της μοιαζει , μην το σκεφτεις!!!
Μου φαινεται καταπληκτικο ζωντανο!!!!

Ναι ειναι πολυ ομορφη, με εναν δικο της τροπο,γατα.Αν τελικα αποφασισσω να παρω ενα απο τα μπλε της τωρινης γεννας θα τη ρωτησω αν μπορει να μου το κρατησει μεχρι να διαλεξω και να παραλαβω και καποιο μικρο της σοκολατενιας.Ισως εχει την ευκαιρια να παει τα μικρα και σε καποιο show,δε θα με ενοχλουσε καθολου αν εχουν μαθει και ισως κριθει σε καποια διοργανωση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back