Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter dion1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Διονυση εγω δεν εχω καταλαβει,θα ασχοληθεις με την εκτροφη ή απλα θα την αφησεις να κανει μερικες γεννες πριν στειρωθει;Παντως εγω συνεχιζω να προτιιμω το γατακι της Ιταλιδας,εχει πολυ ομορφους γονεις και καλοσχηματισμενους.

Γιατι εγω νομιζεις εχω καταλαβει?:hmm:
Πλακα κανω:lol::lol:

Η αληθεια ειναι οτι θελω παρα πολυ να ασχοληθω με την εκτροφη. Για αρχη σκεφτομαι να παρω ενα κοριτσακι.
Με τη Γιουλη ηδη κανονησαμε να συμπεθεριασουμε.
Θα δω πως ειναι γενικα ολη αυτη η κατασταση των αναπαραγωγων και αναλογα θα πραξω.
Αν δω οτι τα καταφερνω ειναι πολυ πιθανο να ασχοληθω πιο εντατικα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως ο Μορφέας δλδ μόνο που αυτός έχει πολύ μεγάλα γαντακια…

Ετσι ακριβως;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι πανέμορφη εγώ θα την έπερνα αμέσως, ειδικά αν είναι για ζωάκι συντροφιάς τι πειράζει που δεν έχει σοσονάκια;
attachment.php
Είναι πανέμορφη κ.Δημήτρη!:happy: Συμφωνώ με τη Sli8erin,πάντως.:)

Διονυση εγω δεν εχω καταλαβει,θα ασχοληθεις με την εκτροφη ή απλα θα την αφησεις να κανει μερικες γεννες πριν στειρωθει;Παντως εγω συνεχιζω να προτιιμω το γατακι της Ιταλιδας,εχει πολυ ομορφους γονεις και καλοσχηματισμενους.
Εγώ δεν το είδα της ιταλίδας!:( Πού είναι;:hmm: Δεν ξέρω,ότι πιστεύετε εσείς.:happy: Η Καλυψούλα δεν έχει καθόλου γαντάκια, κι όμως είναι ένα ποίημα!:up:

Δεν λεω οτι ειναι ασχημο Χριστινακι,απλα δεν ειναι γατουλα εκτροφης,οπως αλλωστε και η Μόιρα.αυτο δεν τους στερει κατι απο την ομορφια τους,αλλα αν σχεδιαζει να ασχοληθει με την εκτροφη ισως ειναι μειον.

Αν σχεδιάζει για εκτροφή, τότε αλλάζουν τα πράγματα.:hmm: Έχει διαφορά το tortie από το torbie;:hmm:

Δεν λεω οτι ειναι ασχημο Χριστινακι,απλα δεν ειναι γατουλα εκτροφης,οπως αλλωστε και η Μόιρα.αυτο δεν τους στερει κατι απο την ομορφια τους,αλλα αν σχεδιαζει να ασχοληθει με την εκτροφη ισως ειναι μειον.

Τα λογια του εκτροφεα για τη συγκεκριμενη γατουλα :

[FONT=&quot]What makes her special is that she has everything a beautiful Birman needs only she donʼt got the white feet on her front paws.[/FONT]
[FONT=&quot]She has everything to give very nice kittens how can have also the white feet.[/FONT]

Αν σχεδιάζει για εκτροφή, τότε αλλάζουν τα πράγματα.:hmm: Έχει διαφορά το tortie από το torbie;:hmm:

Δεν υπαρχει torbie.
Μαλλον γραφτηκε ετσι απο βιασυνη;)

Δεν ξέρω, εγώ ίσως την έπαιρνα...:)

Νομιζω ότι υπαρχει torbie,το χρησιμοποιουν σε καποιες φυλες.

Δεν υπαρχει torbie.
Μαλλον γραφτηκε ετσι απο βιασυνη;)
Καλέ υπάρχει torbie!:D Είναι η tortie που είναι και tabby χαριτολογώντας torbie…:lol:

Καλέ υπάρχει torbie!:D Είναι η tortie που είναι και tabby χαριτολογώντας torbie…:lol:
Δηλαδή κάτι τέτοιο;:hmm:
whispurr.jpg

Ομορφη που ειναι!Αλλα θα προτιμουσα να παρεις ενα γατακι που εχει τα γαντακια του κανονικα.Νομιζω οτι ελεγε η Γιουλη οτι ειναι πολυ ευαισθητο χαρακτηριστικο και εγω δε θα το ρισκαρα.Θα της κανεις γεννες ετσι;
Διονυση δες τους γονεις της για να καταλαβεις αν θελεις να κανεις εκτροφη....δεν πειραζει που ειναι πολυ μικρα...εγω τα βλεπω πολυ μικρα οχι ανυπαρκτα...
Εμένα μου αρέσουν παιδιά έχουν κάτι που σε προκαλεί να τα πάρεις αγκαλιά κ να τα προστατέψει (ίσως το βλέμμα τους είναι σαν λυπημένο )
Τορτελινια λέτε τα τορτι;
[

Ναι τις τορτελινες λεμε ετσι.:lol:
Ετσι :up::lol::lol:
Κι εγω προτιμω να εχει τα γαντακια κανονικα.
Πολλοι εκτροφεις εχουν γατες αναπαραγωγης με οχι τελεια γαντακια.
Δεν σημαινει οτι αν θα τα εχουν οι γονεις θα τα παρουν και τα γατακια.
Και το αντιθετο επισης.
Στις γατες αναπαραγωγης παιζει το πιο σημαντικο ρολο η μορφολογια.
Απλα η συγκεκριμενη δε θα μπορει να παρει μερος σε show.

Δεν ειπα οτι θα την παρω.
Η προτεραιοτητα ειναι το γατακι απο την Ιταλια που εχω δωσει και προκαταβολη.;)
Τα λογια του εκτροφεα για τη συγκεκριμενη γατουλα :

[FONT=&quot]What makes her special is that she has everything a beautiful Birman needs only she donʼt got the white feet on her front paws.[/FONT]
[FONT=&quot]She has everything to give very nice kittens how can have also the white feet.[/FONT]
συμφωνω απολυτα:)
ο Μορφεας που εχει μεγαλα γαντια κανει για αναπαραγωγη αλλα φυσικα οχι για show...
Σωστα:)ειναι συμπτιξη του tortie και του tabby... δυο σε ενα:lol:

ΓΑΤΑΚΙ?

Καλημέρα Βιρμανιομανεις,

Η αγαπημένη μας γιαγιά μια Σιάμ 19ετών μας άφησε πριν 2,5 χρόνια.(Ατύχημα δυστυχώς όχι γήρας)
Μετά από αρκετό καιρό μας γεννήθηκε πάλι η επιθυμία να αποκτήσουμε ένα γατάκι.
Μετά από καμιά ντουζίνα Βιρμανέζικα κουκλάκια που είδαμε στο internet καταλήξαμε οτί αυτή θα ειναί το νέο μέλος της οικογένειας.

Θα μπορούσατε να με κατατοπίσετε σχετικά με το που μπορώ να απευθυνθώ και πως μπορώ να αποκτησώ ενα γατάκι?

Ευχαριστώ

ΥΓ Το αυτο εσταλει με email και στο birman.gr

Καλημέρα Βιρμανιομανεις,

Η αγαπημένη μας γιαγιά μια Σιάμ 19ετών μας άφησε πριν 2,5 χρόνια.(Ατύχημα δυστυχώς όχι γήρας)
Μετά από καμιά ντουζίνα Βιρμανέζικα κουκλάκια που είδαμε στο internet καταλήξαμε οτί αυτή θα ειναί το νέο μέλος της οικογένειας.

Θα μπορούσατε να με κατατοπίσετε σχετικά με το που μπορώ να απευθυνθώ και πως μπορώ να αποκτησώ ενα γατάκι?

Ευχαριστώ

Καλησπερα και καλωσηρθατε!
Απο ποια χωρα θα σας βολευε να παρετε γατακι;Σιγουρα οι ιδιοκτητες βιρμανικων θα σας κατατοπισουν καλυτερα,αλλα μπορειτε να κανετε απο εδω μια αρχη.

Καλημέρα Βιρμανιομανεις,

Ευχαριστώ

Καλησπερα και καλως ηρθες στη παρεα.
Τωρα σχετικα με το ερωτημα σου εχω να σου πω οτι δυστυχως οι περισσοτεροι που εχουν βιρμανακια τα εχουν παρει απο εκτροφεια του εξωτερικου:/:
Κι εγω ( δεν εχω ακομα) απο εκτροφειο της Ιταλιας θα το παρω.

Βεβαια υπαρχουν καποιες γεννες εδω αλλα φανταζομαι οτι τα γατακια ια ειναι ηδη δοσμενα:hmm::hmm:
Χωρις να ειμαι σιγουρος.

Παντως αν διατιθεσαι να παρεις απο εκτροφειο εξωτερικου στο Birman.gr εχει λιστα με εκτροφεια.

Πηρα mail απο την εκτροφεα και μου λεει οτι πρεπει να περιμενουμε κι αλλο για να δουμε τα markings γιατι σαν blue tabby που ειναι, καθυστερουν να φανουν λιγο περισοοτερο απο οτι στα σκουρα χρωματα.:/:
Πω....πω ....αυτη η αναμονη ειναι η χειροτερη:mad:

Πες το ψεμματα...Κι εγω αργησα να παρω τη μικρη μου λογω υποχρεωσεων και ειχα σκασει.Ποσο ειναι τωρα;

Πες το ψεμματα...Κι εγω αργησα να παρω τη μικρη μου λογω υποχρεωσεων και ειχα σκασει.Ποσο ειναι τωρα;

Ειναι ενος μηνα και 2 ημερων!:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back