ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.561 03-11-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Είναι χομπιτοβιρμανούλης που κάνει παρέα με ένα ασημένιο σκωτσεζοξωτικοαρκουδάκι!!!! Βρε, λες ο Τόλκιν να είχε γάτες;!!! Click για ανάπτυξη... νομιζω δεν αναφερονται πουθενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:14 Η Βαβελόψαρο: #39.562 03-11-09 20:14 Για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.563 08-11-09 19:20 Kαταλινοκοριτσα Diams Lilac point και Sassari blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.564 08-11-09 19:35 Δωρα, κοιτα δυο show κοριτσια που εχει available η Μικαελα... Black pearly...πολυ ομορφη και θα κανει τη σκουρα ονειρεμενη μασκα Samira, seal tabby ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 20:42 Η bunny έγραψε: #39.565 08-11-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαταλινοκοριτσα Diams Lilac point και Sassari blue point Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.566 08-11-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #39.567 08-11-09 21:50 Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η bunny έγραψε: #39.568 08-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Click για ανάπτυξη... Ηρθε από τώρα η Δώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.569 08-11-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... ειναι η Νutella ειναι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ηρθε από τώρα η Δώρα; Click για ανάπτυξη... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η bunny έγραψε: #39.570 08-11-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι η Νutella ειναι... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Click για ανάπτυξη... Α ωραία! Μια χαρά σας βρίσκω Το αρκούδι μου τι θα τραβάει σκέφτομαι και ζουλεύωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #39.571 09-11-09 00:02 Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.572 09-11-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βαβελόψαρο: Είναι χομπιτοβιρμανούλης που κάνει παρέα με ένα ασημένιο σκωτσεζοξωτικοαρκουδάκι!!!! Βρε, λες ο Τόλκιν να είχε γάτες;!!! Click για ανάπτυξη... νομιζω δεν αναφερονται πουθενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο Δραστήριο μέλος Η Βαβελόψαρο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2009 στις 20:14 Η Βαβελόψαρο: #39.562 03-11-09 20:14 Για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.563 08-11-09 19:20 Kαταλινοκοριτσα Diams Lilac point και Sassari blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.564 08-11-09 19:35 Δωρα, κοιτα δυο show κοριτσια που εχει available η Μικαελα... Black pearly...πολυ ομορφη και θα κανει τη σκουρα ονειρεμενη μασκα Samira, seal tabby ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 20:42 Η bunny έγραψε: #39.565 08-11-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαταλινοκοριτσα Diams Lilac point και Sassari blue point Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.566 08-11-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #39.567 08-11-09 21:50 Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η bunny έγραψε: #39.568 08-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Click για ανάπτυξη... Ηρθε από τώρα η Δώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.569 08-11-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... ειναι η Νutella ειναι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ηρθε από τώρα η Δώρα; Click για ανάπτυξη... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η bunny έγραψε: #39.570 08-11-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι η Νutella ειναι... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Click για ανάπτυξη... Α ωραία! Μια χαρά σας βρίσκω Το αρκούδι μου τι θα τραβάει σκέφτομαι και ζουλεύωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #39.571 09-11-09 00:02 Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.572 09-11-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 19:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.563 08-11-09 19:20 Kαταλινοκοριτσα Diams Lilac point και Sassari blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.564 08-11-09 19:35 Δωρα, κοιτα δυο show κοριτσια που εχει available η Μικαελα... Black pearly...πολυ ομορφη και θα κανει τη σκουρα ονειρεμενη μασκα Samira, seal tabby ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 20:42 Η bunny έγραψε: #39.565 08-11-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαταλινοκοριτσα Diams Lilac point και Sassari blue point Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.566 08-11-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #39.567 08-11-09 21:50 Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η bunny έγραψε: #39.568 08-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Click για ανάπτυξη... Ηρθε από τώρα η Δώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.569 08-11-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... ειναι η Νutella ειναι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ηρθε από τώρα η Δώρα; Click για ανάπτυξη... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η bunny έγραψε: #39.570 08-11-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι η Νutella ειναι... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Click για ανάπτυξη... Α ωραία! Μια χαρά σας βρίσκω Το αρκούδι μου τι θα τραβάει σκέφτομαι και ζουλεύωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #39.571 09-11-09 00:02 Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.572 09-11-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαταλινοκοριτσα Diams Lilac point και Sassari blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 19:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.564 08-11-09 19:35 Δωρα, κοιτα δυο show κοριτσια που εχει available η Μικαελα... Black pearly...πολυ ομορφη και θα κανει τη σκουρα ονειρεμενη μασκα Samira, seal tabby ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 20:42 Η bunny έγραψε: #39.565 08-11-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαταλινοκοριτσα Diams Lilac point και Sassari blue point Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.566 08-11-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #39.567 08-11-09 21:50 Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η bunny έγραψε: #39.568 08-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Click για ανάπτυξη... Ηρθε από τώρα η Δώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.569 08-11-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... ειναι η Νutella ειναι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ηρθε από τώρα η Δώρα; Click για ανάπτυξη... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η bunny έγραψε: #39.570 08-11-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι η Νutella ειναι... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Click για ανάπτυξη... Α ωραία! Μια χαρά σας βρίσκω Το αρκούδι μου τι θα τραβάει σκέφτομαι και ζουλεύωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #39.571 09-11-09 00:02 Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.572 09-11-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δωρα, κοιτα δυο show κοριτσια που εχει available η Μικαελα... Black pearly...πολυ ομορφη και θα κανει τη σκουρα ονειρεμενη μασκα Samira, seal tabby ΘΕΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 20:42 Η bunny έγραψε: #39.565 08-11-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαταλινοκοριτσα Diams Lilac point και Sassari blue point Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.566 08-11-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #39.567 08-11-09 21:50 Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η bunny έγραψε: #39.568 08-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Click για ανάπτυξη... Ηρθε από τώρα η Δώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.569 08-11-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... ειναι η Νutella ειναι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ηρθε από τώρα η Δώρα; Click για ανάπτυξη... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η bunny έγραψε: #39.570 08-11-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι η Νutella ειναι... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Click για ανάπτυξη... Α ωραία! Μια χαρά σας βρίσκω Το αρκούδι μου τι θα τραβάει σκέφτομαι και ζουλεύωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #39.571 09-11-09 00:02 Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.572 09-11-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαταλινοκοριτσα Diams Lilac point και Sassari blue point Click για ανάπτυξη... Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.566 08-11-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #39.567 08-11-09 21:50 Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η bunny έγραψε: #39.568 08-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Click για ανάπτυξη... Ηρθε από τώρα η Δώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.569 08-11-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... ειναι η Νutella ειναι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ηρθε από τώρα η Δώρα; Click για ανάπτυξη... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η bunny έγραψε: #39.570 08-11-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι η Νutella ειναι... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Click για ανάπτυξη... Α ωραία! Μια χαρά σας βρίσκω Το αρκούδι μου τι θα τραβάει σκέφτομαι και ζουλεύωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #39.571 09-11-09 00:02 Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.572 09-11-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;; Η Diams ειναι ΘΕΑ!Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams Click για ανάπτυξη... ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #39.567 08-11-09 21:50 Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η bunny έγραψε: #39.568 08-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Click για ανάπτυξη... Ηρθε από τώρα η Δώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.569 08-11-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... ειναι η Νutella ειναι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ηρθε από τώρα η Δώρα; Click για ανάπτυξη... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η bunny έγραψε: #39.570 08-11-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι η Νutella ειναι... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Click για ανάπτυξη... Α ωραία! Μια χαρά σας βρίσκω Το αρκούδι μου τι θα τραβάει σκέφτομαι και ζουλεύωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #39.571 09-11-09 00:02 Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.572 09-11-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η bunny έγραψε: #39.568 08-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Click για ανάπτυξη... Ηρθε από τώρα η Δώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.569 08-11-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... ειναι η Νutella ειναι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ηρθε από τώρα η Δώρα; Click για ανάπτυξη... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η bunny έγραψε: #39.570 08-11-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι η Νutella ειναι... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Click για ανάπτυξη... Α ωραία! Μια χαρά σας βρίσκω Το αρκούδι μου τι θα τραβάει σκέφτομαι και ζουλεύωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #39.571 09-11-09 00:02 Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.572 09-11-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα.... οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου.... καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα... Click για ανάπτυξη... Ηρθε από τώρα η Δώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.569 08-11-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... ειναι η Νutella ειναι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ηρθε από τώρα η Δώρα; Click για ανάπτυξη... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η bunny έγραψε: #39.570 08-11-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι η Νutella ειναι... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Click για ανάπτυξη... Α ωραία! Μια χαρά σας βρίσκω Το αρκούδι μου τι θα τραβάει σκέφτομαι και ζουλεύωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #39.571 09-11-09 00:02 Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.572 09-11-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... ειναι η Νutella ειναι... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Ηρθε από τώρα η Δώρα; Click για ανάπτυξη... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2009 στις 22:21 Η bunny έγραψε: #39.570 08-11-09 22:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι η Νutella ειναι... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Click για ανάπτυξη... Α ωραία! Μια χαρά σας βρίσκω Το αρκούδι μου τι θα τραβάει σκέφτομαι και ζουλεύωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #39.571 09-11-09 00:02 Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.572 09-11-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι η Νutella ειναι... ναιπαρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση Click για ανάπτυξη... Α ωραία! Μια χαρά σας βρίσκω Το αρκούδι μου τι θα τραβάει σκέφτομαι και ζουλεύωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #39.571 09-11-09 00:02 Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.572 09-11-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.572 09-11-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!! Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.573 09-11-09 10:55 Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγγελια... Λοιπον!! Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου) Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων! Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο "Calypsos' eyes" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.574 09-11-09 10:58 Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.575 09-11-09 11:03 αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 11:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.576 09-11-09 11:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γκουχ Γκουχ... Ηρθατε δευτεροι. Click για ανάπτυξη... τωρα που το μαθαμε? τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 15:52 Η aalyah έγραψε: #39.577 09-11-09 15:52 Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.578 09-11-09 16:02 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. Click για ανάπτυξη... τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια η μαυρη καλονη λοιπον η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:08 Η aalyah έγραψε: #39.579 09-11-09 16:08 Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1977 1978 1979 1980 1981 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1979 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2009 στις 16:46 Η moukelis έγραψε: #39.580 09-11-09 16:46 Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.