Birman-maniacs

Είναι χομπιτοβιρμανούλης που κάνει παρέα με ένα ασημένιο σκωτσεζοξωτικοαρκουδάκι!!!!:up::up::up: Βρε, λες ο Τόλκιν να είχε γάτες;!!!:hmm:
:hmm: νομιζω δεν αναφερονται πουθενα:hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.....:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαταλινοκοριτσα:P

Diams Lilac point

diams_200911_4.jpg

diams_200911_6.jpg

diams_200911_8.jpg

και Sassari blue point
Sassari200911_1.jpg

Sassari200911_2.jpg

Δωρα, κοιτα δυο show κοριτσια που εχει available η Μικαελα...

Black pearly...πολυ ομορφη και θα κανει τη σκουρα ονειρεμενη μασκα:inlove:
seal-point1_20091101.jpg

seal-point1_20091101_2.jpg

Samira, seal tabby ΘΕΑ:inlove:

seal-taby-point_20091101_1.jpg

seal-taby-point_20091101_2.jpg

seal-taby-point_20091101_3.jpg

Kαταλινοκοριτσα:P

Diams Lilac point

diams_200911_4.jpg

diams_200911_6.jpg

diams_200911_8.jpg

και Sassari blue point
Sassari200911_1.jpg

Sassari200911_2.jpg
Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;;:inlove::inlove::inlove::inlove: Η Diams ειναι ΘΕΑ!:rolleyes::up:Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα:redface:),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams:rolleyes:

Γιούληηηηηη γιατι μου το κανεις αυτοοοοο;;;;:inlove::inlove::inlove::inlove: Η Diams ειναι ΘΕΑ!:rolleyes::up:Όπως εχεις κολλησει με τον Versacce(αν το γραφω σωστα:redface:),το ιδιο εχω παθει κι εγώ με τη Diams:rolleyes:
ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα....
οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη:)
τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω:rolleyes:

αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου....
καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα...

diams_200911_8.jpg

Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ!

ειναι πραγματι πολυ ομορφη γατα....
οταν καποτε ζησεις μονη σου, να παρεις μια λιλα Βιρμανη:)
τα χρονια περνουν γρηγορα...και θα το κανεις το ξερω:rolleyes:

αυτο που με τρελαινει σε αυτη τη φυλη ειναι τα στιβαρα σαγονακια τους και το "υφος" του στοματος τους....τετοιο σφιχτο στοματακι εχει και ο Μορφουλης μου....
καλα μου εβγαλε κατι φωτο η Δωρα....θα παθεις πλακα...

diams_200911_8.jpg
Ηρθε από τώρα η Δώρα;:hmm:

Γιουλη η σοκολατα ειναι ΘΕΑ!
ειναι η Νutella ειναι...
Ηρθε από τώρα η Δώρα;:hmm:
ναι:)παρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση:lol::lol::lol:

ειναι η Νutella ειναι...

ναι:)παρακολουθει ενα κυκλο μαθηματων grooming στο σπιτι μου και θα κατσει μεχρι την εκθεση:lol::lol::lol:
Α ωραία!:lol: Μια χαρά σας βρίσκω;) Το αρκούδι μου τι θα τραβάει σκέφτομαι και ζουλεύωωω:rolleyes::P

Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!!:)
Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα:lol:

Γιουλη μου η κουκλίτσα που έβαλες πρώτη πρώτη απο τα διαθέσιμα μωράκια ειναι μια θεά πραγματικά!!! Αλλα και το λιλά νινάκι ειναι πολύ όμορφο αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ τα μπλε είπαμε!!!:)
Φίλησε μου τον ποιητή μου ΄ετσι όπως τον φίλησα εγώ προχθες παρακαλώ και στην στάση ακριβώς με κεφαλοκλείδωμα:lol:
:lol::lol::lol::lol:

Αγγελια...

Λοιπον!!
Γκουχου, γκουχου!!!! (Καθαρισμα λαιμου):P

Αναζητειται συνιδιοκτητης για ιδρυση Εκτροφειου Βιρμανικων!
Διατιθενται επιβητορας (Βlue point / breed quality) και Βασιλισσα (Chocolate Tabby point - Show / Breed quality) στο υπο ιδρυση εκτροφειο
"Calypsos' eyes"

:rolleyes:

Γκουχ Γκουχ...
Ηρθατε δευτεροι.:P:P:P:lol::lol::lol:

αν ακουσετε για καποιον Βιρμανομανιακο, στειλτε μου ενα pm, ευχαριστω:)

Γκουχ Γκουχ...
Ηρθατε δευτεροι.:P:P:P:lol::lol::lol:
τωρα που το μαθαμε? :lol::lol::lol:
τριτοι! η Νεκταρ ανοιξε το δρομο;):P
Βιρμανοεκτροφεις ομως πρωτοι:up:

Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο :P Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. :)

Α καλά.....το συστημα θα πάει σύννεφο :P Εγώ πολύ ευχαρίστως να το έκανα αλλά λυπάμαι πλέον για γνωστούς λόγους δεν είμαι διαθέσιμη....αλλά αν μάθω κάτι ενδιαφέρον επι του θέματος θα σας το προτείνω. :)
τα εκτροφεια στο εξωτερικο το κανουν κατα κορον Θενια;)

η μαυρη καλονη λοιπον:inlove:

seal-point1_20091101.jpg

η μαμα της, εκτροφη της Μικαελα seal tabby point
Irisha_2009053a.jpg

Και ο μπαμπας...choc. tabby, απο τα καλυτερα εκτροφεια στην Ολλανδια...:)
storm_20080806_6a.jpg

storm_020108_10akt.jpg

storm_020108_9akt.jpg

Ναι καλέ για το εξωτερικό το ξέρω. Λογικό είναι στο κάτω κάτω! Πόσα θηλυκά πια να έχει το κάθε εκτροφείο? ;) Απλά εδώ δεν είναι ακόμα πολύ διαδεδομένο. :)

Καλά ο μπαμπάς είναι ΘΕΟΣ!!! Πανέμορφος! Δε μου λες αυτήν σκέφτεσαι τελικά?

Γιουλη ποσο ειναι τωρα η μικρη;Γερμανια ειναι το εκτροφειο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back