ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.881 24-11-09 20:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουληηηηη είδα το Σεμελινι στην τηλεόραση κ με έπιασαν τα ζουμιά:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: και εγω Ελενακι μου πολυ συγκινηθηκα που το ειδα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστουμε κοριτσια! ολα ηταν πολυ ομορφα! Καλα το συνεργειο συσσωμο ξετρελαθηκε με ολα, αλλα ειδικα με το Τροι... να δειτε τη Νεκταρια να τον εχει με το λουρι κι αυτος να τρεχει και να τραβαει μπροστα σα σκυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η elvenstar: #39.882 24-11-09 20:03 Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.883 24-11-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν; Click για ανάπτυξη... μετα ο Φωτης δεν ξεκολλαγε απο το Σεμελουμπι...το αγαπησε το μωρακι μου... ο Ιασωνας ειναι πολυ ομορφος αλλα και η Καρολαιν κι αυτη ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:08 Η avtwvia έγραψε: #39.884 24-11-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας ευχαριστουμε κοριτσια! ολα ηταν πολυ ομορφα! Καλα το συνεργειο συσσωμο ξετρελαθηκε με ολα, αλλα ειδικα με το Τροι... να δειτε τη Νεκταρια να τον εχει με το λουρι κι αυτος να τρεχει και να τραβαει μπροστα σα σκυλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν; Click για ανάπτυξη... Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!! Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:13 Η elvenstar: #39.885 24-11-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μετα ο Φωτης δεν ξεκολλαγε απο το Σεμελουμπι...το αγαπησε το μωρακι μου... ο Ιασωνας ειναι πολυ ομορφος αλλα και η Καρολαιν κι αυτη ΘΕΑ!! Click για ανάπτυξη... Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.886 24-11-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!! Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...τωρα συγκινουμαι εγω, που συγκινειστε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.887 24-11-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Click για ανάπτυξη... καλε κοριτσια...εγω τωρα κλαιω...δηλαδη τι κλαιω...εχω πλανταξει μπα σε καλο σας!! σνιφ ετεροχρονισμενα μαλλον ε? εκει ημουν εκτος πλανου διπλα στο καμεραμαν και καμαρωνα σαν το γυφτικο σκεπαρνι... την εδειξε και απο κοντα τη μικρη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #39.888 24-11-09 20:19 ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.889 24-11-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Click για ανάπτυξη... επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η avtwvia έγραψε: #39.890 24-11-09 20:47 Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η avtwvia έγραψε: #39.891 24-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... το χαζο υφος ειχε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.892 24-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Γιουληηηηη είδα το Σεμελινι στην τηλεόραση κ με έπιασαν τα ζουμιά:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: και εγω Ελενακι μου πολυ συγκινηθηκα που το ειδα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστουμε κοριτσια! ολα ηταν πολυ ομορφα! Καλα το συνεργειο συσσωμο ξετρελαθηκε με ολα, αλλα ειδικα με το Τροι... να δειτε τη Νεκταρια να τον εχει με το λουρι κι αυτος να τρεχει και να τραβαει μπροστα σα σκυλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:03 Η elvenstar: #39.882 24-11-09 20:03 Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.883 24-11-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν; Click για ανάπτυξη... μετα ο Φωτης δεν ξεκολλαγε απο το Σεμελουμπι...το αγαπησε το μωρακι μου... ο Ιασωνας ειναι πολυ ομορφος αλλα και η Καρολαιν κι αυτη ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:08 Η avtwvia έγραψε: #39.884 24-11-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας ευχαριστουμε κοριτσια! ολα ηταν πολυ ομορφα! Καλα το συνεργειο συσσωμο ξετρελαθηκε με ολα, αλλα ειδικα με το Τροι... να δειτε τη Νεκταρια να τον εχει με το λουρι κι αυτος να τρεχει και να τραβαει μπροστα σα σκυλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν; Click για ανάπτυξη... Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!! Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:13 Η elvenstar: #39.885 24-11-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μετα ο Φωτης δεν ξεκολλαγε απο το Σεμελουμπι...το αγαπησε το μωρακι μου... ο Ιασωνας ειναι πολυ ομορφος αλλα και η Καρολαιν κι αυτη ΘΕΑ!! Click για ανάπτυξη... Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.886 24-11-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!! Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...τωρα συγκινουμαι εγω, που συγκινειστε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.887 24-11-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Click για ανάπτυξη... καλε κοριτσια...εγω τωρα κλαιω...δηλαδη τι κλαιω...εχω πλανταξει μπα σε καλο σας!! σνιφ ετεροχρονισμενα μαλλον ε? εκει ημουν εκτος πλανου διπλα στο καμεραμαν και καμαρωνα σαν το γυφτικο σκεπαρνι... την εδειξε και απο κοντα τη μικρη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #39.888 24-11-09 20:19 ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.889 24-11-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Click για ανάπτυξη... επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η avtwvia έγραψε: #39.890 24-11-09 20:47 Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η avtwvia έγραψε: #39.891 24-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... το χαζο υφος ειχε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.892 24-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.883 24-11-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν; Click για ανάπτυξη... μετα ο Φωτης δεν ξεκολλαγε απο το Σεμελουμπι...το αγαπησε το μωρακι μου... ο Ιασωνας ειναι πολυ ομορφος αλλα και η Καρολαιν κι αυτη ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:08 Η avtwvia έγραψε: #39.884 24-11-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας ευχαριστουμε κοριτσια! ολα ηταν πολυ ομορφα! Καλα το συνεργειο συσσωμο ξετρελαθηκε με ολα, αλλα ειδικα με το Τροι... να δειτε τη Νεκταρια να τον εχει με το λουρι κι αυτος να τρεχει και να τραβαει μπροστα σα σκυλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν; Click για ανάπτυξη... Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!! Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:13 Η elvenstar: #39.885 24-11-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μετα ο Φωτης δεν ξεκολλαγε απο το Σεμελουμπι...το αγαπησε το μωρακι μου... ο Ιασωνας ειναι πολυ ομορφος αλλα και η Καρολαιν κι αυτη ΘΕΑ!! Click για ανάπτυξη... Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.886 24-11-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!! Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...τωρα συγκινουμαι εγω, που συγκινειστε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.887 24-11-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Click για ανάπτυξη... καλε κοριτσια...εγω τωρα κλαιω...δηλαδη τι κλαιω...εχω πλανταξει μπα σε καλο σας!! σνιφ ετεροχρονισμενα μαλλον ε? εκει ημουν εκτος πλανου διπλα στο καμεραμαν και καμαρωνα σαν το γυφτικο σκεπαρνι... την εδειξε και απο κοντα τη μικρη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #39.888 24-11-09 20:19 ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.889 24-11-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Click για ανάπτυξη... επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η avtwvia έγραψε: #39.890 24-11-09 20:47 Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η avtwvia έγραψε: #39.891 24-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... το χαζο υφος ειχε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.892 24-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν; Click για ανάπτυξη... μετα ο Φωτης δεν ξεκολλαγε απο το Σεμελουμπι...το αγαπησε το μωρακι μου... ο Ιασωνας ειναι πολυ ομορφος αλλα και η Καρολαιν κι αυτη ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:08 Η avtwvia έγραψε: #39.884 24-11-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας ευχαριστουμε κοριτσια! ολα ηταν πολυ ομορφα! Καλα το συνεργειο συσσωμο ξετρελαθηκε με ολα, αλλα ειδικα με το Τροι... να δειτε τη Νεκταρια να τον εχει με το λουρι κι αυτος να τρεχει και να τραβαει μπροστα σα σκυλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν; Click για ανάπτυξη... Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!! Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:13 Η elvenstar: #39.885 24-11-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μετα ο Φωτης δεν ξεκολλαγε απο το Σεμελουμπι...το αγαπησε το μωρακι μου... ο Ιασωνας ειναι πολυ ομορφος αλλα και η Καρολαιν κι αυτη ΘΕΑ!! Click για ανάπτυξη... Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.886 24-11-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!! Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...τωρα συγκινουμαι εγω, που συγκινειστε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.887 24-11-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Click για ανάπτυξη... καλε κοριτσια...εγω τωρα κλαιω...δηλαδη τι κλαιω...εχω πλανταξει μπα σε καλο σας!! σνιφ ετεροχρονισμενα μαλλον ε? εκει ημουν εκτος πλανου διπλα στο καμεραμαν και καμαρωνα σαν το γυφτικο σκεπαρνι... την εδειξε και απο κοντα τη μικρη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #39.888 24-11-09 20:19 ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.889 24-11-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Click για ανάπτυξη... επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η avtwvia έγραψε: #39.890 24-11-09 20:47 Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η avtwvia έγραψε: #39.891 24-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... το χαζο υφος ειχε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.892 24-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σας ευχαριστουμε κοριτσια! ολα ηταν πολυ ομορφα! Καλα το συνεργειο συσσωμο ξετρελαθηκε με ολα, αλλα ειδικα με το Τροι... να δειτε τη Νεκταρια να τον εχει με το λουρι κι αυτος να τρεχει και να τραβαει μπροστα σα σκυλος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν; Click για ανάπτυξη... Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!! Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:13 Η elvenstar: #39.885 24-11-09 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μετα ο Φωτης δεν ξεκολλαγε απο το Σεμελουμπι...το αγαπησε το μωρακι μου... ο Ιασωνας ειναι πολυ ομορφος αλλα και η Καρολαιν κι αυτη ΘΕΑ!! Click για ανάπτυξη... Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.886 24-11-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!! Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...τωρα συγκινουμαι εγω, που συγκινειστε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.887 24-11-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Click για ανάπτυξη... καλε κοριτσια...εγω τωρα κλαιω...δηλαδη τι κλαιω...εχω πλανταξει μπα σε καλο σας!! σνιφ ετεροχρονισμενα μαλλον ε? εκει ημουν εκτος πλανου διπλα στο καμεραμαν και καμαρωνα σαν το γυφτικο σκεπαρνι... την εδειξε και απο κοντα τη μικρη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #39.888 24-11-09 20:19 ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.889 24-11-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Click για ανάπτυξη... επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η avtwvia έγραψε: #39.890 24-11-09 20:47 Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η avtwvia έγραψε: #39.891 24-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... το χαζο υφος ειχε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.892 24-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μετα ο Φωτης δεν ξεκολλαγε απο το Σεμελουμπι...το αγαπησε το μωρακι μου... ο Ιασωνας ειναι πολυ ομορφος αλλα και η Καρολαιν κι αυτη ΘΕΑ!! Click για ανάπτυξη... Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.886 24-11-09 20:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!! Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...τωρα συγκινουμαι εγω, που συγκινειστε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.887 24-11-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Click για ανάπτυξη... καλε κοριτσια...εγω τωρα κλαιω...δηλαδη τι κλαιω...εχω πλανταξει μπα σε καλο σας!! σνιφ ετεροχρονισμενα μαλλον ε? εκει ημουν εκτος πλανου διπλα στο καμεραμαν και καμαρωνα σαν το γυφτικο σκεπαρνι... την εδειξε και απο κοντα τη μικρη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #39.888 24-11-09 20:19 ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.889 24-11-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Click για ανάπτυξη... επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η avtwvia έγραψε: #39.890 24-11-09 20:47 Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η avtwvia έγραψε: #39.891 24-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... το χαζο υφος ειχε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.892 24-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!! Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!! Click για ανάπτυξη... ελα ρε...τωρα συγκινουμαι εγω, που συγκινειστε εσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.887 24-11-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Click για ανάπτυξη... καλε κοριτσια...εγω τωρα κλαιω...δηλαδη τι κλαιω...εχω πλανταξει μπα σε καλο σας!! σνιφ ετεροχρονισμενα μαλλον ε? εκει ημουν εκτος πλανου διπλα στο καμεραμαν και καμαρωνα σαν το γυφτικο σκεπαρνι... την εδειξε και απο κοντα τη μικρη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #39.888 24-11-09 20:19 ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.889 24-11-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Click για ανάπτυξη... επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η avtwvia έγραψε: #39.890 24-11-09 20:47 Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η avtwvia έγραψε: #39.891 24-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... το χαζο υφος ειχε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.892 24-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;. Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή Click για ανάπτυξη... καλε κοριτσια...εγω τωρα κλαιω...δηλαδη τι κλαιω...εχω πλανταξει μπα σε καλο σας!! σνιφ ετεροχρονισμενα μαλλον ε? εκει ημουν εκτος πλανου διπλα στο καμεραμαν και καμαρωνα σαν το γυφτικο σκεπαρνι... την εδειξε και απο κοντα τη μικρη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:19 Η elvenstar: #39.888 24-11-09 20:19 ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.889 24-11-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Click για ανάπτυξη... επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η avtwvia έγραψε: #39.890 24-11-09 20:47 Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η avtwvia έγραψε: #39.891 24-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... το χαζο υφος ειχε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.892 24-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.889 24-11-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Click για ανάπτυξη... επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η avtwvia έγραψε: #39.890 24-11-09 20:47 Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η avtwvia έγραψε: #39.891 24-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... το χαζο υφος ειχε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.892 24-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας Click για ανάπτυξη... επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η avtwvia έγραψε: #39.890 24-11-09 20:47 Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η avtwvia έγραψε: #39.891 24-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... το χαζο υφος ειχε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.892 24-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:48 Η avtwvia έγραψε: #39.891 24-11-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... το χαζο υφος ειχε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.892 24-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... το χαζο υφος ειχε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.892 24-11-09 20:52 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!! Μεγαλη χαρα πηρα!! Click για ανάπτυξη... μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Αα... μια χαρα τοτετο προτιμω απο το φοβισμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η avtwvia έγραψε: #39.893 24-11-09 20:55 Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η elvenstar: #39.894 24-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: το χαζο υφος ειχε.. Click για ανάπτυξη... Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 20:57 Η avtwvia έγραψε: #39.895 24-11-09 20:57 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος Click για ανάπτυξη... Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #39.896 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;; Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.897 24-11-09 21:03 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο.. Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι.. Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω.. Click για ανάπτυξη... μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι... Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο.. Click για ανάπτυξη... και του καθοταν και με μεγαλη χαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.898 24-11-09 21:04 το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:06 Η elvenstar: #39.899 24-11-09 21:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1993 1994 1995 1996 1997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι Click για ανάπτυξη... σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 21:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.900 24-11-09 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point Click για ανάπτυξη... απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος.... ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...δεν εχω δει μεγαλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.