Birman-maniacs

Γιουληηηηη είδα το Σεμελινι στην τηλεόραση κ με έπιασαν τα ζουμιά:cry::cry::cry:

και εγω Ελενακι μου πολυ συγκινηθηκα που το ειδα...:cry::cry::cry:
σας ευχαριστουμε κοριτσια! :redface::redface::redface:ολα ηταν πολυ ομορφα!
Καλα το συνεργειο συσσωμο ξετρελαθηκε με ολα, αλλα ειδικα με το Τροι...
να δειτε τη Νεκταρια να τον εχει με το λουρι κι αυτος να τρεχει και να τραβαει μπροστα σα σκυλος:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ήταν όλα καταπληκτικά βρε Αντωνία
cry.gif
Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα:lol: αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

cry.gif
Τον βρετανακο της Φωτεινής τον έλεγαν κεφάλα:lol: αλλά κ ο Κουνάκος της Νεκταρίας τι αρχοντόγατος ήταν;
μετα ο Φωτης δεν ξεκολλαγε απο το Σεμελουμπι...το αγαπησε το μωρακι μου...
ο Ιασωνας ειναι πολυ ομορφος αλλα και η Καρολαιν κι αυτη ΘΕΑ!!

σας ευχαριστουμε κοριτσια! :redface::redface::redface:ολα ηταν πολυ ομορφα!
Καλα το συνεργειο συσσωμο ξετρελαθηκε με ολα, αλλα ειδικα με το Τροι...
να δειτε τη Νεκταρια να τον εχει με το λουρι κι αυτος να τρεχει και να τραβαει μπροστα σα σκυλος:lol::lol::lol:

cry.gif
Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!!:D
Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!!

μετα ο Φωτης δεν ξεκολλαγε απο το Σεμελουμπι...το αγαπησε το μωρακι μου...
ο Ιασωνας ειναι πολυ ομορφος αλλα και η Καρολαιν κι αυτη ΘΕΑ!!
Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο :lol:
Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;.
Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή :lol:

Εγω σαν χαζη φωναζα να το Σεμελινι!! να και ο Τρου καλα ο Βασιλης επαθε την πλακα του με το ποσο ησυχα καθοντουσαν!!!:D
Και να λεω να αυτος ειναι ο μπαμπας της aurora που πηρε η Αναστασια!!:cry::cry: Πολυ συγκινηση!!
ελα ρε...τωρα συγκινουμαι εγω, που συγκινειστε εσεις...:redface::lol:

Καλά το Σεμελι τι το ζούλαγε τι το μάδαγε εκεί αυτό αγέρωχο με το βλέμμα το μοιραίο :lol:
Η Καρολάιν ήταν της Κατερίνας το ραγκντολάκι έ; η κυριά ήταν η μαμά της Κατερίνας;.
Εγώ παιδιά το είπα κ σε άλλο θεμα έκανα σαν κ αυτες΄τις τρελες που μαζεύονται στους γάμους κλαίνε κ φώναζα κ εγώ το Σεμελίνι ο Τρου αυτή είναι η Νεκταρία αυτή η Φωτεινή :lol:
καλε κοριτσια...εγω τωρα κλαιω...:/::redface:δηλαδη τι κλαιω...εχω πλανταξει:redface::lol:
μπα σε καλο σας!! σνιφ:redface::P
ετεροχρονισμενα μαλλον ε? :hmm:εκει ημουν εκτος πλανου διπλα στο καμεραμαν και καμαρωνα σαν το γυφτικο σκεπαρνι...
την εδειξε και απο κοντα τη μικρη??

ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας:lol::lol:

ναι αμέ κ είχε γίνει σαν κουβαράκι κ αυτή κοιτούσε μ αυτά τα αθώα μπλε ματάκια κ κυρία ουτε να νιαουρίσει ούτε τίποτα σα να της καλάρεσε η κάμερα της δεσποινίδας:lol::lol:
επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος?:redface:

Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!!:lol::lol::lol:
Μεγαλη χαρα πηρα!!:)

επειδη δεν φορουσα το μυωπικο γυαλι...ειχε τρομαγμενη εκφραση? η αυτο το αθωο χαζο υφος?:redface:

το χαζο υφος ειχε..:redface:

Εγω να δεις ποσο χαιρομουν και φωναζα μην αλλαξετε το σταρ θα δειξει το Σεμελινι.. και να λεω στο Βασιλη πως καθεται να πουδραριστει η σταρ!! Και οταν ειδε τον Τρου εμεινε λεει να γατες αντε πηγαινε το δικο μας εκει να τρελαθει!!:lol::lol::lol:
Μεγαλη χαρα πηρα!!:)
μωρε νομιζω οτι τα ειχαν τοσο χαμενα που ολες οι γατες ετσι θα καθοντουσαν...νομιζω:hmm:
Αα... μια χαρα τοτε:lol:το προτιμω απο το φοβισμενο:/:

Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο..:(
Ολα ετεροχρονισμενα τα σκεφτομαι..:redface:
Οταν θα ξαναεμφανιστειτε να μου το πειτε να το κανω..:)

Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος,. πάντως εμένα τα γατιά με γαλάζια μάτια κ με τέτοιο ύφος μου παίρνουν την ψυχή:up:

Καλε δεν είναι χαζό είναι αθωό κ άδολο αμάν πια άλλωστε τυπικά είναι ακόμα παρθένα γι αυτό έχει τέτοιο ύφος

Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο..:P:lol::lol:

Τι λες μαρη και εσυ αφου κανονικα την κουτουπωνε ο Μορφεας πριν λιγο καιρο..:P:lol::lol:
από την στιγμή που το σπέρμα δεν είχε το στόχο του η πράξη είναι σα να μην έγινε γιατί δεν υπάρχουν πειστήρια, μα καλά δεν βλέπεις CSI;;;

Μετα σκεφτηκα οτι επρεπε απο την καρτα τηλεορασης του Βασιλη να πατησουμε το rec να το γραψουμε γαμωτο..:(
Αλήθεια δεν μπορείτε βρε κορίτσια να ζητήσετε μια κόπια από την εκπομπή;

μιλα με τη Νεκ! τη Πεμπτη βγαινει στο Mega...εμεις οχι...
και του καθοταν και με μεγαλη χαρα:P

το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι:lol:

το κοριτσακι μου και εγκυος να μεινει, απο το κρινο θα΄ναι:lol:
σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point :lol::lol::lol:

σ αυτή την version ο κρίνος θα είναι blue point :lol::lol::lol:
απο το κρινο του Μορφεα εννοουσα!:lol:μωρε με ολα τα οπισθια συνεργα καραblue ειναι αυτος....:lol:
ρε συ Ελενα...περπαταει πλεον με ανοιχτα τα πισω ποδια...:blink:δεν εχω δει μεγαλυτερα:redface::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back