nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:57 Η nickis έγραψε: #1.981 15-10-08 23:57 οντως....μην το λες οτι θα κλεψεις το μωρο γιατι μετα οι κατηγοριες θα πεσουν πανω σου !!!!παιχ'το αδιαφορη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #1.982 16-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: οντως....μην το λες οτι θα κλεψεις το μωρο γιατι μετα οι κατηγοριες θα πεσουν πανω σου !!!!παιχ'το αδιαφορη!! Click για ανάπτυξη... Καλε κανεις δεν θα καταλαβει τιποτις. Ολοι θα νομίζουν οτι ειμαι ακομα αγγλια. Για χαζη μ'εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:29 Η nickis έγραψε: #1.983 16-10-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε κανεις δεν θα καταλαβει τιποτις. Ολοι θα νομίζουν οτι ειμαι ακομα αγγλια. Για χαζη μ'εχεις? Click για ανάπτυξη... ετσι σε θελω...και εγω δεν ξερω τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η aalyah έγραψε: #1.984 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι σε θελω...και εγω δεν ξερω τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η nickis έγραψε: #1.985 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"! Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η aalyah έγραψε: #1.986 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Click για ανάπτυξη... Ε καλα τώρα ειμαι αγγλια ετσι κι αλλιως αρα θα λες την αληθεια. Αλλα συντομα....να συνεχίσεις να λες το ιδιο τροπαρι. "Αυτη ειναι αγγλια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-10-08 10:05 Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Λοιπόν το σκέφτομαι για την έκθεση γιατί κατάλαβα ότι και το ξενοδοχείο είναι οικονομικό... θα δω... Θα έρθω και θα χαρώ πολύ να βοηθήσω και το Νικολετάκι και την Αννα και τη Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:11 Η sublime έγραψε: #1.988 16-10-08 10:11 Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 16-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φτιάχνομαι Αννούλα μου... θα έρθω για βοήθεια και χάζι... Επίσης θέλω να μιλήσω και με εκτροφείς Βιρμανικών! Ασε έχουν ξεσηκωθεί και οι Birmaniacs... για εμάς αφιερωματάκι δεν θα εχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.990 16-10-08 10:15 Αννα... δεν ανοίγεις ένα thread να τα λέμε εκεί οι ενδιαφερόμενοι?? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Raisa έγραψε: #1.991 16-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.992 16-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οντως....μην το λες οτι θα κλεψεις το μωρο γιατι μετα οι κατηγοριες θα πεσουν πανω σου !!!!παιχ'το αδιαφορη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η aalyah έγραψε: #1.982 16-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από nickis: οντως....μην το λες οτι θα κλεψεις το μωρο γιατι μετα οι κατηγοριες θα πεσουν πανω σου !!!!παιχ'το αδιαφορη!! Click για ανάπτυξη... Καλε κανεις δεν θα καταλαβει τιποτις. Ολοι θα νομίζουν οτι ειμαι ακομα αγγλια. Για χαζη μ'εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:29 Η nickis έγραψε: #1.983 16-10-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε κανεις δεν θα καταλαβει τιποτις. Ολοι θα νομίζουν οτι ειμαι ακομα αγγλια. Για χαζη μ'εχεις? Click για ανάπτυξη... ετσι σε θελω...και εγω δεν ξερω τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η aalyah έγραψε: #1.984 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι σε θελω...και εγω δεν ξερω τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η nickis έγραψε: #1.985 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"! Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η aalyah έγραψε: #1.986 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Click για ανάπτυξη... Ε καλα τώρα ειμαι αγγλια ετσι κι αλλιως αρα θα λες την αληθεια. Αλλα συντομα....να συνεχίσεις να λες το ιδιο τροπαρι. "Αυτη ειναι αγγλια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-10-08 10:05 Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Λοιπόν το σκέφτομαι για την έκθεση γιατί κατάλαβα ότι και το ξενοδοχείο είναι οικονομικό... θα δω... Θα έρθω και θα χαρώ πολύ να βοηθήσω και το Νικολετάκι και την Αννα και τη Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:11 Η sublime έγραψε: #1.988 16-10-08 10:11 Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 16-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φτιάχνομαι Αννούλα μου... θα έρθω για βοήθεια και χάζι... Επίσης θέλω να μιλήσω και με εκτροφείς Βιρμανικών! Ασε έχουν ξεσηκωθεί και οι Birmaniacs... για εμάς αφιερωματάκι δεν θα εχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.990 16-10-08 10:15 Αννα... δεν ανοίγεις ένα thread να τα λέμε εκεί οι ενδιαφερόμενοι?? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Raisa έγραψε: #1.991 16-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.992 16-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: οντως....μην το λες οτι θα κλεψεις το μωρο γιατι μετα οι κατηγοριες θα πεσουν πανω σου !!!!παιχ'το αδιαφορη!! Click για ανάπτυξη... Καλε κανεις δεν θα καταλαβει τιποτις. Ολοι θα νομίζουν οτι ειμαι ακομα αγγλια. Για χαζη μ'εχεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:29 Η nickis έγραψε: #1.983 16-10-08 00:29 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε κανεις δεν θα καταλαβει τιποτις. Ολοι θα νομίζουν οτι ειμαι ακομα αγγλια. Για χαζη μ'εχεις? Click για ανάπτυξη... ετσι σε θελω...και εγω δεν ξερω τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η aalyah έγραψε: #1.984 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι σε θελω...και εγω δεν ξερω τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η nickis έγραψε: #1.985 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"! Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η aalyah έγραψε: #1.986 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Click για ανάπτυξη... Ε καλα τώρα ειμαι αγγλια ετσι κι αλλιως αρα θα λες την αληθεια. Αλλα συντομα....να συνεχίσεις να λες το ιδιο τροπαρι. "Αυτη ειναι αγγλια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-10-08 10:05 Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Λοιπόν το σκέφτομαι για την έκθεση γιατί κατάλαβα ότι και το ξενοδοχείο είναι οικονομικό... θα δω... Θα έρθω και θα χαρώ πολύ να βοηθήσω και το Νικολετάκι και την Αννα και τη Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:11 Η sublime έγραψε: #1.988 16-10-08 10:11 Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 16-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φτιάχνομαι Αννούλα μου... θα έρθω για βοήθεια και χάζι... Επίσης θέλω να μιλήσω και με εκτροφείς Βιρμανικών! Ασε έχουν ξεσηκωθεί και οι Birmaniacs... για εμάς αφιερωματάκι δεν θα εχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.990 16-10-08 10:15 Αννα... δεν ανοίγεις ένα thread να τα λέμε εκεί οι ενδιαφερόμενοι?? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Raisa έγραψε: #1.991 16-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.992 16-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλε κανεις δεν θα καταλαβει τιποτις. Ολοι θα νομίζουν οτι ειμαι ακομα αγγλια. Για χαζη μ'εχεις? Click για ανάπτυξη... ετσι σε θελω...και εγω δεν ξερω τιποτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:39 Η aalyah έγραψε: #1.984 16-10-08 00:39 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι σε θελω...και εγω δεν ξερω τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η nickis έγραψε: #1.985 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"! Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η aalyah έγραψε: #1.986 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Click για ανάπτυξη... Ε καλα τώρα ειμαι αγγλια ετσι κι αλλιως αρα θα λες την αληθεια. Αλλα συντομα....να συνεχίσεις να λες το ιδιο τροπαρι. "Αυτη ειναι αγγλια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-10-08 10:05 Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Λοιπόν το σκέφτομαι για την έκθεση γιατί κατάλαβα ότι και το ξενοδοχείο είναι οικονομικό... θα δω... Θα έρθω και θα χαρώ πολύ να βοηθήσω και το Νικολετάκι και την Αννα και τη Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:11 Η sublime έγραψε: #1.988 16-10-08 10:11 Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 16-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φτιάχνομαι Αννούλα μου... θα έρθω για βοήθεια και χάζι... Επίσης θέλω να μιλήσω και με εκτροφείς Βιρμανικών! Ασε έχουν ξεσηκωθεί και οι Birmaniacs... για εμάς αφιερωματάκι δεν θα εχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.990 16-10-08 10:15 Αννα... δεν ανοίγεις ένα thread να τα λέμε εκεί οι ενδιαφερόμενοι?? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Raisa έγραψε: #1.991 16-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.992 16-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι σε θελω...και εγω δεν ξερω τιποτα... Click για ανάπτυξη... Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:48 Η nickis έγραψε: #1.985 16-10-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"! Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η aalyah έγραψε: #1.986 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Click για ανάπτυξη... Ε καλα τώρα ειμαι αγγλια ετσι κι αλλιως αρα θα λες την αληθεια. Αλλα συντομα....να συνεχίσεις να λες το ιδιο τροπαρι. "Αυτη ειναι αγγλια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-10-08 10:05 Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Λοιπόν το σκέφτομαι για την έκθεση γιατί κατάλαβα ότι και το ξενοδοχείο είναι οικονομικό... θα δω... Θα έρθω και θα χαρώ πολύ να βοηθήσω και το Νικολετάκι και την Αννα και τη Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:11 Η sublime έγραψε: #1.988 16-10-08 10:11 Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 16-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φτιάχνομαι Αννούλα μου... θα έρθω για βοήθεια και χάζι... Επίσης θέλω να μιλήσω και με εκτροφείς Βιρμανικών! Ασε έχουν ξεσηκωθεί και οι Birmaniacs... για εμάς αφιερωματάκι δεν θα εχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.990 16-10-08 10:15 Αννα... δεν ανοίγεις ένα thread να τα λέμε εκεί οι ενδιαφερόμενοι?? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Raisa έγραψε: #1.991 16-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.992 16-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"! Click για ανάπτυξη... αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 00:52 Η aalyah έγραψε: #1.986 16-10-08 00:52 Αρχική Δημοσίευση από nickis: αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Click για ανάπτυξη... Ε καλα τώρα ειμαι αγγλια ετσι κι αλλιως αρα θα λες την αληθεια. Αλλα συντομα....να συνεχίσεις να λες το ιδιο τροπαρι. "Αυτη ειναι αγγλια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-10-08 10:05 Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Λοιπόν το σκέφτομαι για την έκθεση γιατί κατάλαβα ότι και το ξενοδοχείο είναι οικονομικό... θα δω... Θα έρθω και θα χαρώ πολύ να βοηθήσω και το Νικολετάκι και την Αννα και τη Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:11 Η sublime έγραψε: #1.988 16-10-08 10:11 Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 16-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φτιάχνομαι Αννούλα μου... θα έρθω για βοήθεια και χάζι... Επίσης θέλω να μιλήσω και με εκτροφείς Βιρμανικών! Ασε έχουν ξεσηκωθεί και οι Birmaniacs... για εμάς αφιερωματάκι δεν θα εχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.990 16-10-08 10:15 Αννα... δεν ανοίγεις ένα thread να τα λέμε εκεί οι ενδιαφερόμενοι?? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Raisa έγραψε: #1.991 16-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.992 16-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα... Click για ανάπτυξη... Ε καλα τώρα ειμαι αγγλια ετσι κι αλλιως αρα θα λες την αληθεια. Αλλα συντομα....να συνεχίσεις να λες το ιδιο τροπαρι. "Αυτη ειναι αγγλια". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.987 16-10-08 10:05 Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Λοιπόν το σκέφτομαι για την έκθεση γιατί κατάλαβα ότι και το ξενοδοχείο είναι οικονομικό... θα δω... Θα έρθω και θα χαρώ πολύ να βοηθήσω και το Νικολετάκι και την Αννα και τη Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:11 Η sublime έγραψε: #1.988 16-10-08 10:11 Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 16-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φτιάχνομαι Αννούλα μου... θα έρθω για βοήθεια και χάζι... Επίσης θέλω να μιλήσω και με εκτροφείς Βιρμανικών! Ασε έχουν ξεσηκωθεί και οι Birmaniacs... για εμάς αφιερωματάκι δεν θα εχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.990 16-10-08 10:15 Αννα... δεν ανοίγεις ένα thread να τα λέμε εκεί οι ενδιαφερόμενοι?? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Raisa έγραψε: #1.991 16-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.992 16-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Λοιπόν το σκέφτομαι για την έκθεση γιατί κατάλαβα ότι και το ξενοδοχείο είναι οικονομικό... θα δω... Θα έρθω και θα χαρώ πολύ να βοηθήσω και το Νικολετάκι και την Αννα και τη Νεκταρία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:11 Η sublime έγραψε: #1.988 16-10-08 10:11 Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 16-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φτιάχνομαι Αννούλα μου... θα έρθω για βοήθεια και χάζι... Επίσης θέλω να μιλήσω και με εκτροφείς Βιρμανικών! Ασε έχουν ξεσηκωθεί και οι Birmaniacs... για εμάς αφιερωματάκι δεν θα εχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.990 16-10-08 10:15 Αννα... δεν ανοίγεις ένα thread να τα λέμε εκεί οι ενδιαφερόμενοι?? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Raisa έγραψε: #1.991 16-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.992 16-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.989 16-10-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φτιάχνομαι Αννούλα μου... θα έρθω για βοήθεια και χάζι... Επίσης θέλω να μιλήσω και με εκτροφείς Βιρμανικών! Ασε έχουν ξεσηκωθεί και οι Birmaniacs... για εμάς αφιερωματάκι δεν θα εχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.990 16-10-08 10:15 Αννα... δεν ανοίγεις ένα thread να τα λέμε εκεί οι ενδιαφερόμενοι?? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Raisa έγραψε: #1.991 16-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.992 16-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά! Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό φτιάχνομαι Αννούλα μου... θα έρθω για βοήθεια και χάζι... Επίσης θέλω να μιλήσω και με εκτροφείς Βιρμανικών! Ασε έχουν ξεσηκωθεί και οι Birmaniacs... για εμάς αφιερωματάκι δεν θα εχει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.990 16-10-08 10:15 Αννα... δεν ανοίγεις ένα thread να τα λέμε εκεί οι ενδιαφερόμενοι?? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Raisa έγραψε: #1.991 16-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.992 16-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αννα... δεν ανοίγεις ένα thread να τα λέμε εκεί οι ενδιαφερόμενοι?? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:13 Η Raisa έγραψε: #1.991 16-10-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.992 16-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum... πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε?? Στο χρωστάγαμε άλλωστε! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.992 16-10-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν έχουμε και λέμε: Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ..... Ευχαριστούμε για το χεράκι (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε ) Υ.Γ. Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση Click για ανάπτυξη... Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η Raisa έγραψε: #1.993 16-10-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer Και Ερωτας! Οι διάσημοι "Ερ" Click για ανάπτυξη... Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.994 16-10-08 15:18 το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:23 Η Raisa έγραψε: #1.995 16-10-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... (το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...) Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Η sublime έγραψε: #1.996 16-10-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε.....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό. Click για ανάπτυξη... Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2008 στις 15:47 Η nickis έγραψε: #1.997 16-10-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? ποιο πήρες εσυ?? Click για ανάπτυξη... γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:51 Ο πυρροθριξ: #1.998 17-10-08 20:51 Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικολετα κοιταααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:55 Η Raisa έγραψε: #1.999 17-10-08 20:55 ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 98 99 100 101 102 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 100 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Οκτωβρίου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #2.000 17-10-08 20:56 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.