nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:21 Η nickis έγραψε: #1.961 15-10-08 23:21 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Click για ανάπτυξη... μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τα μικρα γραμματακια!!χα!!εγω το δηλωνω...κλειδωνω απο τοτε που ακουσα για απαγωγες βρετανων...!!!χα!!δεν θα τα καταφερετε!! θα αποκτησεις συντομα και εσυ!!!μην ανησυχεις!!(αλλα οχι το δικο μου!!χιχιχιχ!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:22 Η Raisa έγραψε: #1.962 15-10-08 23:22 Καλέ δες το θετικά...σου κάνουμε προθέρμανση ώσπου να έρθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:24 Η aalyah έγραψε: #1.963 15-10-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τα μικρα γραμματακια!!χα!!εγω το δηλωνω...κλειδωνω απο τοτε που ακουσα για απαγωγες βρετανων...!!!χα!!δεν θα τα καταφερετε!! θα αποκτησεις συντομα και εσυ!!!μην ανησυχεις!!(αλλα οχι το δικο μου!!χιχιχιχ!!) Click για ανάπτυξη... (ποτε δεν ξερεις ποτε δεν ξερεις) Αλλα ναι θ'αποκτησω και εγω τωρα το δικο μου! (το τωρα φυσικα ειναι σχετικο). Αχχχ....υποφερω η γατομανα χωρις γατιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η nickis έγραψε: #1.964 15-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: (ποτε δεν ξερεις ποτε δεν ξερεις) Αλλα ναι θ'αποκτησω και εγω τωρα το δικο μου! (το τωρα φυσικα ειναι σχετικο). Αχχχ....υποφερω η γατομανα χωρις γατιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... υπομονη...υπομονη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #1.965 15-10-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ δες το θετικά...σου κάνουμε προθέρμανση ώσπου να έρθεις! Click για ανάπτυξη... Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η nickis έγραψε: #1.966 15-10-08 23:29 ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.967 15-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #1.968 15-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Click για ανάπτυξη... Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.969 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι γεματα αρκουδακια. Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.970 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.971 15-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Click για ανάπτυξη... Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #1.972 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry: Δεν με λυπαστε καθόλου :cry: (αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω) Click για ανάπτυξη... μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τα μικρα γραμματακια!!χα!!εγω το δηλωνω...κλειδωνω απο τοτε που ακουσα για απαγωγες βρετανων...!!!χα!!δεν θα τα καταφερετε!! θα αποκτησεις συντομα και εσυ!!!μην ανησυχεις!!(αλλα οχι το δικο μου!!χιχιχιχ!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:22 Η Raisa έγραψε: #1.962 15-10-08 23:22 Καλέ δες το θετικά...σου κάνουμε προθέρμανση ώσπου να έρθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:24 Η aalyah έγραψε: #1.963 15-10-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τα μικρα γραμματακια!!χα!!εγω το δηλωνω...κλειδωνω απο τοτε που ακουσα για απαγωγες βρετανων...!!!χα!!δεν θα τα καταφερετε!! θα αποκτησεις συντομα και εσυ!!!μην ανησυχεις!!(αλλα οχι το δικο μου!!χιχιχιχ!!) Click για ανάπτυξη... (ποτε δεν ξερεις ποτε δεν ξερεις) Αλλα ναι θ'αποκτησω και εγω τωρα το δικο μου! (το τωρα φυσικα ειναι σχετικο). Αχχχ....υποφερω η γατομανα χωρις γατιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η nickis έγραψε: #1.964 15-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: (ποτε δεν ξερεις ποτε δεν ξερεις) Αλλα ναι θ'αποκτησω και εγω τωρα το δικο μου! (το τωρα φυσικα ειναι σχετικο). Αχχχ....υποφερω η γατομανα χωρις γατιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... υπομονη...υπομονη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #1.965 15-10-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ δες το θετικά...σου κάνουμε προθέρμανση ώσπου να έρθεις! Click για ανάπτυξη... Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η nickis έγραψε: #1.966 15-10-08 23:29 ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.967 15-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #1.968 15-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Click για ανάπτυξη... Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.969 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι γεματα αρκουδακια. Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.970 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.971 15-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Click για ανάπτυξη... Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #1.972 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ δες το θετικά...σου κάνουμε προθέρμανση ώσπου να έρθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:24 Η aalyah έγραψε: #1.963 15-10-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τα μικρα γραμματακια!!χα!!εγω το δηλωνω...κλειδωνω απο τοτε που ακουσα για απαγωγες βρετανων...!!!χα!!δεν θα τα καταφερετε!! θα αποκτησεις συντομα και εσυ!!!μην ανησυχεις!!(αλλα οχι το δικο μου!!χιχιχιχ!!) Click για ανάπτυξη... (ποτε δεν ξερεις ποτε δεν ξερεις) Αλλα ναι θ'αποκτησω και εγω τωρα το δικο μου! (το τωρα φυσικα ειναι σχετικο). Αχχχ....υποφερω η γατομανα χωρις γατιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η nickis έγραψε: #1.964 15-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: (ποτε δεν ξερεις ποτε δεν ξερεις) Αλλα ναι θ'αποκτησω και εγω τωρα το δικο μου! (το τωρα φυσικα ειναι σχετικο). Αχχχ....υποφερω η γατομανα χωρις γατιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... υπομονη...υπομονη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #1.965 15-10-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ δες το θετικά...σου κάνουμε προθέρμανση ώσπου να έρθεις! Click για ανάπτυξη... Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η nickis έγραψε: #1.966 15-10-08 23:29 ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.967 15-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #1.968 15-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Click για ανάπτυξη... Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.969 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι γεματα αρκουδακια. Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.970 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.971 15-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Click για ανάπτυξη... Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #1.972 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τα μικρα γραμματακια!!χα!!εγω το δηλωνω...κλειδωνω απο τοτε που ακουσα για απαγωγες βρετανων...!!!χα!!δεν θα τα καταφερετε!! θα αποκτησεις συντομα και εσυ!!!μην ανησυχεις!!(αλλα οχι το δικο μου!!χιχιχιχ!!) Click για ανάπτυξη... (ποτε δεν ξερεις ποτε δεν ξερεις) Αλλα ναι θ'αποκτησω και εγω τωρα το δικο μου! (το τωρα φυσικα ειναι σχετικο). Αχχχ....υποφερω η γατομανα χωρις γατιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:25 Η nickis έγραψε: #1.964 15-10-08 23:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: (ποτε δεν ξερεις ποτε δεν ξερεις) Αλλα ναι θ'αποκτησω και εγω τωρα το δικο μου! (το τωρα φυσικα ειναι σχετικο). Αχχχ....υποφερω η γατομανα χωρις γατιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... υπομονη...υπομονη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #1.965 15-10-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ δες το θετικά...σου κάνουμε προθέρμανση ώσπου να έρθεις! Click για ανάπτυξη... Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η nickis έγραψε: #1.966 15-10-08 23:29 ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.967 15-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #1.968 15-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Click για ανάπτυξη... Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.969 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι γεματα αρκουδακια. Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.970 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.971 15-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Click για ανάπτυξη... Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #1.972 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: (ποτε δεν ξερεις ποτε δεν ξερεις) Αλλα ναι θ'αποκτησω και εγω τωρα το δικο μου! (το τωρα φυσικα ειναι σχετικο). Αχχχ....υποφερω η γατομανα χωρις γατιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... υπομονη...υπομονη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:28 Η aalyah έγραψε: #1.965 15-10-08 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ δες το θετικά...σου κάνουμε προθέρμανση ώσπου να έρθεις! Click για ανάπτυξη... Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η nickis έγραψε: #1.966 15-10-08 23:29 ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.967 15-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #1.968 15-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Click για ανάπτυξη... Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.969 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι γεματα αρκουδακια. Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.970 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.971 15-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Click για ανάπτυξη... Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #1.972 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ δες το θετικά...σου κάνουμε προθέρμανση ώσπου να έρθεις! Click για ανάπτυξη... Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η nickis έγραψε: #1.966 15-10-08 23:29 ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.967 15-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #1.968 15-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Click για ανάπτυξη... Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.969 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι γεματα αρκουδακια. Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.970 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.971 15-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Click για ανάπτυξη... Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #1.972 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η Raisa έγραψε: #1.967 15-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #1.968 15-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Click για ανάπτυξη... Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.969 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι γεματα αρκουδακια. Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.970 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.971 15-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Click για ανάπτυξη... Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #1.972 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα Click για ανάπτυξη... Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:31 Η Raisa έγραψε: #1.968 15-10-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Click για ανάπτυξη... Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.969 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι γεματα αρκουδακια. Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.970 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.971 15-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Click για ανάπτυξη... Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #1.972 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...με απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα?? Click για ανάπτυξη... Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.969 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι γεματα αρκουδακια. Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.970 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.971 15-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Click για ανάπτυξη... Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #1.972 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής! Click για ανάπτυξη... Το σπιτι ειναι γεματα αρκουδακια. Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:33 Η aalyah έγραψε: #1.970 15-10-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.971 15-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Click για ανάπτυξη... Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #1.972 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.971 15-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Click για ανάπτυξη... Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #1.972 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε.... Μα δεν ειναι το ιδιο!! Click για ανάπτυξη... Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η nickis έγραψε: #1.972 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:35 Η Raisa έγραψε: #1.973 15-10-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα. Click για ανάπτυξη... Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:37 Η aalyah έγραψε: #1.974 15-10-08 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:39 Η Raisa έγραψε: #1.975 15-10-08 23:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλα κοροιδευε εσυ!!! Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:40 Η nickis έγραψε: #1.976 15-10-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου??? Click για ανάπτυξη... εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #1.977 15-10-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:45 Η nickis έγραψε: #1.978 15-10-08 23:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια Click για ανάπτυξη... σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.979 15-10-08 23:46 Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #1.980 15-10-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nickis: σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας... Click για ανάπτυξη... Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.