British - maniacs

ναι εεεε????δεν ανησυχω τοτε!!!

σημερα δεν της εχει κανει τιποτα!!λες να κραταει η κουραση απο χθες??
:lol::lol::lol:
στελτε κι εδω θετικη ενεργεια γιατι απο οτι βλεπω τωρα,κατι γινεται!!
αντιδρα ο κυριος και βγαζει ηχους!!!:up::up:

Ξύπνησε το πουλάκι μάλλον:lol::lol::lol::lol:

Τι θα γίνει με εκείνες τις φωτό που έλεγες:confused:....πότε θα τις δούμε επιτέλους:mad::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιταω και μαλιστα γουρλωνω κιολας!:P:P:P:lol::lol::lol::lol:
Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα;

Καλά κοίτα κοίτα. Αλλά αν όσο εσύ χαλβαδιάζεις το μωρό, τα παιδιά σου εξαφανιστούν μετά θα ψάχνεσαι!! :mad::P:lol::lol:

Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cry::cry:
Βρε Ελενα δε με λυπασαι;
Παντως ο γατος που ειχε φερει η Αννα για να ζευγαρωσει με την μεγαλη της,την Εστεε,κανονισε και τις δυο,γι'αυτο γεννησαν μαζι μαμα και κορη.
Θενια ξερεις τι βλεπω τωρα;Μωρο στη μπανιερα με αψεντι...:P
Τώρα εσύ για καλό τα λες αυτά???:confused::/:
Δώρα, μην αγχώνεσαι παιδί μου;)....ασ΄την να λέει ...από την ζήλια της τα λέει όλα....;):P:lol::lol::lol:
Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! :mad: ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry:
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!!

Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! :mad: ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά

:bleh::bleh::bleh::bleh:

(στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω:inlove:)

Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! :mad: ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά
Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα!

:cry::cry:

Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! :mad: ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry:
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!!

Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα".

'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. :P

Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα;

Δώρα μου δεν ξέρω:hmm:....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της;):lol::lol::lol::lol:

Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα".

'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. :P
:lol::lol::lol:

Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα!
Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;;:hmm:
:bleh::bleh::bleh::bleh:

(στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω:inlove:)
:mad::mad::mad::mad::mad:

(είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας)

Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν;

Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! :hmm:

Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν;

Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα :P:P

Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;;:hmm:

:mad::mad::mad::mad::mad:

(είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας)
Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι!:P:lol:

Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια?

ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!!:up::up::up::up::up::up:

Δώρα μου δεν ξέρω:hmm:....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της;):lol::lol::lol::lol:

ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!!:P:P:P:P:P:P
Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι):rolleyes::rolleyes:

ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω....;):up:

Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! :hmm:

Καλέ όχι:confused:....για το σύνδρομο γελάω:rolleyes:...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!!:mad::P:lol::lol:

ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!!:up:

ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!!:P
Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι):rolleyes::rolleyes:

Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί:up: ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι:mad:....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!!:P:lol::lol::lol:

Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι!:P:lol:

Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!!:mad: Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! :mad::P:P

Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια :up::up:

Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα:lol::lol: μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; :hmm:
Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι "

Καλέ όχι:confused:....για το σύνδρομο γελάω:rolleyes:...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!!:mad::P:lol::lol:

Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα:lol::lol: μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; :hmm:
Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι "

Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back