ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.541 04-02-09 08:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: την φιλησα 10 φορες!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Κι αλλες 10 απο μενα 20! Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η staman2 έγραψε: #4.542 04-02-09 10:33 Καλημερουδια Βρετανακια!!!! Πάμε γερά για τη σημερινή μέρα και την αυριανή και όλες... με υγεία και χαρές καθημερινές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.543 04-02-09 10:42 Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #4.544 04-02-09 11:04 Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:13 Η Raisa έγραψε: #4.545 04-02-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από silvi: ο Φιντέλ πετάει σημερα 9:30 Click για ανάπτυξη... Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω μια προαισθηση οτι θα κυνηγαει οτι μικρο κινειται σε σχημα γατας...θα δουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.546 04-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Κι αλλες 10 απο μενα 20! Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.547 04-02-09 11:17 Ανακοίνωση ζευγαρωματος Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #4.548 04-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... καλέ στο δικό σου γελάω.....η διάθεση αναφέρεται στον Αχ Βαχ Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ ωραία νέα...πού χαίρομαι παιδιά....άντε με το καλό να μας έρθουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Η staman2 έγραψε: #4.549 04-02-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Click για ανάπτυξη... Αχχχχ καλέ σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια και προπάντων για την αγάπη σας!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Click για ανάπτυξη... Οποτε θέτε μανδάμ σας περιμένουμε για ... άγρια ζουλήγματα και κανακέματα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Click για ανάπτυξη... Χμμμ Σαν να υποψιάζομαι κι εγώ κάτι τέτοιο.. Το είδαν το αγόρι σου τρυφερό και γλυκό και το ζαχαρώνουν! Ναι έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα είναι ένας τρυφερός πατέρας κι ο Μορφεάκος Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #4.550 04-02-09 11:49 Τι ωραια!Εμεινε εγκυος δηλαδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #4.551 04-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.552 04-02-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: την φιλησα 10 φορες!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα! Κι αλλες 10 απο μενα 20! Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η staman2 έγραψε: #4.542 04-02-09 10:33 Καλημερουδια Βρετανακια!!!! Πάμε γερά για τη σημερινή μέρα και την αυριανή και όλες... με υγεία και χαρές καθημερινές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.543 04-02-09 10:42 Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #4.544 04-02-09 11:04 Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:13 Η Raisa έγραψε: #4.545 04-02-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από silvi: ο Φιντέλ πετάει σημερα 9:30 Click για ανάπτυξη... Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω μια προαισθηση οτι θα κυνηγαει οτι μικρο κινειται σε σχημα γατας...θα δουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.546 04-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Κι αλλες 10 απο μενα 20! Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.547 04-02-09 11:17 Ανακοίνωση ζευγαρωματος Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #4.548 04-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... καλέ στο δικό σου γελάω.....η διάθεση αναφέρεται στον Αχ Βαχ Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ ωραία νέα...πού χαίρομαι παιδιά....άντε με το καλό να μας έρθουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Η staman2 έγραψε: #4.549 04-02-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Click για ανάπτυξη... Αχχχχ καλέ σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια και προπάντων για την αγάπη σας!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Click για ανάπτυξη... Οποτε θέτε μανδάμ σας περιμένουμε για ... άγρια ζουλήγματα και κανακέματα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Click για ανάπτυξη... Χμμμ Σαν να υποψιάζομαι κι εγώ κάτι τέτοιο.. Το είδαν το αγόρι σου τρυφερό και γλυκό και το ζαχαρώνουν! Ναι έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα είναι ένας τρυφερός πατέρας κι ο Μορφεάκος Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #4.550 04-02-09 11:49 Τι ωραια!Εμεινε εγκυος δηλαδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #4.551 04-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.552 04-02-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερουδια Βρετανακια!!!! Πάμε γερά για τη σημερινή μέρα και την αυριανή και όλες... με υγεία και χαρές καθημερινές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.543 04-02-09 10:42 Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #4.544 04-02-09 11:04 Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:13 Η Raisa έγραψε: #4.545 04-02-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από silvi: ο Φιντέλ πετάει σημερα 9:30 Click για ανάπτυξη... Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω μια προαισθηση οτι θα κυνηγαει οτι μικρο κινειται σε σχημα γατας...θα δουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.546 04-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Κι αλλες 10 απο μενα 20! Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.547 04-02-09 11:17 Ανακοίνωση ζευγαρωματος Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #4.548 04-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... καλέ στο δικό σου γελάω.....η διάθεση αναφέρεται στον Αχ Βαχ Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ ωραία νέα...πού χαίρομαι παιδιά....άντε με το καλό να μας έρθουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Η staman2 έγραψε: #4.549 04-02-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Click για ανάπτυξη... Αχχχχ καλέ σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια και προπάντων για την αγάπη σας!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Click για ανάπτυξη... Οποτε θέτε μανδάμ σας περιμένουμε για ... άγρια ζουλήγματα και κανακέματα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Click για ανάπτυξη... Χμμμ Σαν να υποψιάζομαι κι εγώ κάτι τέτοιο.. Το είδαν το αγόρι σου τρυφερό και γλυκό και το ζαχαρώνουν! Ναι έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα είναι ένας τρυφερός πατέρας κι ο Μορφεάκος Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #4.550 04-02-09 11:49 Τι ωραια!Εμεινε εγκυος δηλαδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #4.551 04-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.552 04-02-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #4.544 04-02-09 11:04 Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:13 Η Raisa έγραψε: #4.545 04-02-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από silvi: ο Φιντέλ πετάει σημερα 9:30 Click για ανάπτυξη... Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω μια προαισθηση οτι θα κυνηγαει οτι μικρο κινειται σε σχημα γατας...θα δουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.546 04-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Κι αλλες 10 απο μενα 20! Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.547 04-02-09 11:17 Ανακοίνωση ζευγαρωματος Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #4.548 04-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... καλέ στο δικό σου γελάω.....η διάθεση αναφέρεται στον Αχ Βαχ Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ ωραία νέα...πού χαίρομαι παιδιά....άντε με το καλό να μας έρθουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Η staman2 έγραψε: #4.549 04-02-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Click για ανάπτυξη... Αχχχχ καλέ σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια και προπάντων για την αγάπη σας!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Click για ανάπτυξη... Οποτε θέτε μανδάμ σας περιμένουμε για ... άγρια ζουλήγματα και κανακέματα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Click για ανάπτυξη... Χμμμ Σαν να υποψιάζομαι κι εγώ κάτι τέτοιο.. Το είδαν το αγόρι σου τρυφερό και γλυκό και το ζαχαρώνουν! Ναι έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα είναι ένας τρυφερός πατέρας κι ο Μορφεάκος Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #4.550 04-02-09 11:49 Τι ωραια!Εμεινε εγκυος δηλαδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #4.551 04-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.552 04-02-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:13 Η Raisa έγραψε: #4.545 04-02-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από silvi: ο Φιντέλ πετάει σημερα 9:30 Click για ανάπτυξη... Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω μια προαισθηση οτι θα κυνηγαει οτι μικρο κινειται σε σχημα γατας...θα δουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.546 04-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Κι αλλες 10 απο μενα 20! Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.547 04-02-09 11:17 Ανακοίνωση ζευγαρωματος Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #4.548 04-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... καλέ στο δικό σου γελάω.....η διάθεση αναφέρεται στον Αχ Βαχ Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ ωραία νέα...πού χαίρομαι παιδιά....άντε με το καλό να μας έρθουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Η staman2 έγραψε: #4.549 04-02-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Click για ανάπτυξη... Αχχχχ καλέ σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια και προπάντων για την αγάπη σας!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Click για ανάπτυξη... Οποτε θέτε μανδάμ σας περιμένουμε για ... άγρια ζουλήγματα και κανακέματα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Click για ανάπτυξη... Χμμμ Σαν να υποψιάζομαι κι εγώ κάτι τέτοιο.. Το είδαν το αγόρι σου τρυφερό και γλυκό και το ζαχαρώνουν! Ναι έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα είναι ένας τρυφερός πατέρας κι ο Μορφεάκος Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #4.550 04-02-09 11:49 Τι ωραια!Εμεινε εγκυος δηλαδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #4.551 04-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.552 04-02-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από silvi: ο Φιντέλ πετάει σημερα 9:30 Click για ανάπτυξη... Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγω εχω μια προαισθηση οτι θα κυνηγαει οτι μικρο κινειται σε σχημα γατας...θα δουμε οταν ερθει εκεινη η ωρα... Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.546 04-02-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Κι αλλες 10 απο μενα 20! Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.547 04-02-09 11:17 Ανακοίνωση ζευγαρωματος Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #4.548 04-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... καλέ στο δικό σου γελάω.....η διάθεση αναφέρεται στον Αχ Βαχ Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ ωραία νέα...πού χαίρομαι παιδιά....άντε με το καλό να μας έρθουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Η staman2 έγραψε: #4.549 04-02-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Click για ανάπτυξη... Αχχχχ καλέ σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια και προπάντων για την αγάπη σας!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Click για ανάπτυξη... Οποτε θέτε μανδάμ σας περιμένουμε για ... άγρια ζουλήγματα και κανακέματα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Click για ανάπτυξη... Χμμμ Σαν να υποψιάζομαι κι εγώ κάτι τέτοιο.. Το είδαν το αγόρι σου τρυφερό και γλυκό και το ζαχαρώνουν! Ναι έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα είναι ένας τρυφερός πατέρας κι ο Μορφεάκος Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #4.550 04-02-09 11:49 Τι ωραια!Εμεινε εγκυος δηλαδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #4.551 04-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.552 04-02-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα! Κι αλλες 10 απο μενα 20! Η Luna πλεον δεν θα πλενεται...αναλαμβανει η Γιαννα Click για ανάπτυξη... Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.547 04-02-09 11:17 Ανακοίνωση ζευγαρωματος Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #4.548 04-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... καλέ στο δικό σου γελάω.....η διάθεση αναφέρεται στον Αχ Βαχ Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ ωραία νέα...πού χαίρομαι παιδιά....άντε με το καλό να μας έρθουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Η staman2 έγραψε: #4.549 04-02-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Click για ανάπτυξη... Αχχχχ καλέ σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια και προπάντων για την αγάπη σας!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Click για ανάπτυξη... Οποτε θέτε μανδάμ σας περιμένουμε για ... άγρια ζουλήγματα και κανακέματα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Click για ανάπτυξη... Χμμμ Σαν να υποψιάζομαι κι εγώ κάτι τέτοιο.. Το είδαν το αγόρι σου τρυφερό και γλυκό και το ζαχαρώνουν! Ναι έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα είναι ένας τρυφερός πατέρας κι ο Μορφεάκος Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #4.550 04-02-09 11:49 Τι ωραια!Εμεινε εγκυος δηλαδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #4.551 04-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.552 04-02-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανακοίνωση ζευγαρωματος Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:28 Η Raisa έγραψε: #4.548 04-02-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... καλέ στο δικό σου γελάω.....η διάθεση αναφέρεται στον Αχ Βαχ Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ ωραία νέα...πού χαίρομαι παιδιά....άντε με το καλό να μας έρθουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Η staman2 έγραψε: #4.549 04-02-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Click για ανάπτυξη... Αχχχχ καλέ σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια και προπάντων για την αγάπη σας!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Click για ανάπτυξη... Οποτε θέτε μανδάμ σας περιμένουμε για ... άγρια ζουλήγματα και κανακέματα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Click για ανάπτυξη... Χμμμ Σαν να υποψιάζομαι κι εγώ κάτι τέτοιο.. Το είδαν το αγόρι σου τρυφερό και γλυκό και το ζαχαρώνουν! Ναι έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα είναι ένας τρυφερός πατέρας κι ο Μορφεάκος Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #4.550 04-02-09 11:49 Τι ωραια!Εμεινε εγκυος δηλαδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #4.551 04-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.552 04-02-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... καλέ στο δικό σου γελάω.....η διάθεση αναφέρεται στον Αχ Βαχ Σεβάχ!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχω την τιμη και τη χαρα να σας ανακοινωσω οτι (πρωτα ο Θεος) σε 2 μηνες αναμενονται κουκουβαγιακια κοντοτριχα και μακρυτριχα απο τη Συμπιλ και το Cashmere της Αramis! Click για ανάπτυξη... Αχ πολύ ωραία νέα...πού χαίρομαι παιδιά....άντε με το καλό να μας έρθουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:46 Η staman2 έγραψε: #4.549 04-02-09 11:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Click για ανάπτυξη... Αχχχχ καλέ σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια και προπάντων για την αγάπη σας!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Click για ανάπτυξη... Οποτε θέτε μανδάμ σας περιμένουμε για ... άγρια ζουλήγματα και κανακέματα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Click για ανάπτυξη... Χμμμ Σαν να υποψιάζομαι κι εγώ κάτι τέτοιο.. Το είδαν το αγόρι σου τρυφερό και γλυκό και το ζαχαρώνουν! Ναι έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα είναι ένας τρυφερός πατέρας κι ο Μορφεάκος Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #4.550 04-02-09 11:49 Τι ωραια!Εμεινε εγκυος δηλαδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #4.551 04-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.552 04-02-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σεβαχουλινο μου βελουδινε! Ξερεις τι αλλο μου αρεσει στο γατο αυτο Αναστασια? Που τελειωνε το ονομα του σε ....αχ! Αχ! πολυ νταλκαδιαρικο ονομα...σαν αυτον ειναι Click για ανάπτυξη... Αχχχχ καλέ σας ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια και προπάντων για την αγάπη σας!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι κουκλι...Σεβαχουλινε μου ποτε θα σε ξαναζουληξω; Click για ανάπτυξη... Οποτε θέτε μανδάμ σας περιμένουμε για ... άγρια ζουλήγματα και κανακέματα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τζίφος και πάλι....πήγανε μέχρι το αεροδρόμιο και όπως πήγαν έφυγαν....ακυρώθηκε η πτήση λόγω αέρα....ααααααααααααα..........δεν το πιστεύω αυτό που γίνεται.......... αρχίζω να υποπτεύομαι ότι όλα τα κάνει ο κρητικός συμπέθερος που θέλει να μου τον κλέψει τον Φιντέλ Γιούλη μου να δεις που θα ίναι ένας τρυφερός πατέρας και ο Μορφέας.... Αναστασία μου έφτιαξες την διάθεση πρωί πρωί...και μόλις γύρισα από οδοντίατρο και απονεύρωση Click για ανάπτυξη... Χμμμ Σαν να υποψιάζομαι κι εγώ κάτι τέτοιο.. Το είδαν το αγόρι σου τρυφερό και γλυκό και το ζαχαρώνουν! Ναι έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα είναι ένας τρυφερός πατέρας κι ο Μορφεάκος Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:49 Η moukelis έγραψε: #4.550 04-02-09 11:49 Τι ωραια!Εμεινε εγκυος δηλαδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #4.551 04-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.552 04-02-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ωραια!Εμεινε εγκυος δηλαδη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:50 Η staman2 έγραψε: #4.551 04-02-09 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.552 04-02-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Nικολετα εγω το ειπα αυτο που σου εφτιαξε τη διαθεση Click για ανάπτυξη... Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:31 Η Raisa έγραψε: #4.552 04-02-09 12:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ειδες Νικολέτα μου τι κούκλος που έχει γίνει?Κι αυτη η φωτο είναι Χριστουγεννιάτικη. Πού να τον δεις τώρα. Το τρίχωμά του έχει γίνει εντελώς ροζέ και είναι ένα ροζ συννεφάκι με μωβ μυτάκι και ουλάκια και γλωσσίτσα ροζ. Και κάτι υπέροχα άσπρα δοντάκια όταν μου κάνει νιάουυυυ Περαστικά σου Νικολέτα μου! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Αναστασία μου καλέ έτσι που τον περιγράφεις μου άνοιξες την όρεξη.....θα τον φάω άμα τον δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.553 04-02-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα αγαπη μου δεν έννοούσε το σχόλιο σου για το Λουνάκι. ΓΙ αυτο, έβαλε η Νικολέτα τα γελάκια.. Εννοούσε τη φωτογραφία του κούκλου μου που της έβαλα ΕΝΤΑΞΕΙ???? Αντε μην πλακωθουμε τώρα επι τοπου στο φόρουμ για να σπάσουμε τη μοντοτονία. ΕΝΤΑΞΕΙ???? Click για ανάπτυξη... Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 Η staman2 έγραψε: #4.554 04-02-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ααααααα....τωρα το΄πιασα... Παω να τα βαψω ξανθα...θα μου ταιριαζε καλυτερα Click για ανάπτυξη... Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #4.555 04-02-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου πλάκα έκανα μωρέ. Δεν πιστεύω να σε στενοχώρησα Και.. μην τα βάψεις ξανθά δεν θα σου πηγαίνουν. Αυτος που έχεις είναι ο τύπος σου! Ειδες Νικολέτα μου??? Στον περιγράφω ακριβως όπως είναι για να σου ανοιξω την όρεξη να μας έρθεις να τον φας! Click για ανάπτυξη... Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:22 Η Raisa έγραψε: #4.556 04-02-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:28 Η staman2 έγραψε: #4.557 04-02-09 13:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι...με στεναχωρησες Αναστασια μουθα σε εκδικηθω το σ/κ Ποια ξανθια καλε? Γινονται ξανθιες οι μεσογειακες θερμες γυναικες? Μη κοιτας τις Ευρωπαιες Βορειοελλαδιτισες! Click για ανάπτυξη... Έτσι έ?? Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για ποιον χτυπάει η καμπάνααααα???? Click για ανάπτυξη... Ελα ντε για ποιον κτυπάει η καμπάνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:22 Η moukelis έγραψε: #4.558 04-02-09 17:22 Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας Βρετανακια! Τι κανουν τα μωρα σας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:03 Η aramis έγραψε: #4.559 04-02-09 20:03 Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 226 227 228 229 230 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 228 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα δειτε συντομα φωτογραφιες του ζευγαριου. Η Sybille εκτος απο οτι ειναι κουκλαειναι απιστευτα χαδιαρα, μεχρι σημερα που εφυγε,την ζουπηξα, την φιλησα κλπ εκεινη ηταν αχορταγη, σημερα το βραδυ βλεπω τον Cachemire να την ψαχνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:04 Η aramis έγραψε: #4.560 04-02-09 20:04 Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τρελα οι φωτογραφιες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.