Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Καταπληκτικό το μωρό σου γέλασα πάρα πολύ όταν έφαγε σουπα μαζί με την σκηνήΚαι τι ωραία σκηνούλα είναι αυτή; Από που την πήρατε Ευτυχία;
Κ εγώ χαχάνιζα αλλά δεν ακούγεται

!Από ΙΚΕΑ!!!Είναι πολύ χαριτωμένη κ κατά τα φαινόμενα ανθεκτική!
Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν έχουμε ΙΚΕΑΚ εγώ χαχάνιζα αλλά δεν ακούγεται!Από ΙΚΕΑ!!!Είναι πολύ χαριτωμένη κ κατά τα φαινόμενα ανθεκτική!
Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!
Αλλά λένε ότι θα φτιάξουν σύντομα οπότε μπορεί κ να πάρουμε κ εμείς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Δεν έχουμε ΙΚΕΑΑλλά λένε ότι θα φτιάξουν σύντομα οπότε μπορεί κ να πάρουμε κ εμείς
![]()
Πού βρίσκεσαι;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Στα ΤρίκαλαΠού βρίσκεσαι;;;![]()
Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείςΑχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες.![]()

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Αχ αυτη η σκηνη...Τρελάθηκα με το βιντεάκι Ευτυχία,τελικα ειναι ωραίο να εχεις μικρα γατια μονο και μονο για αυτες τις λωλαμαρες.![]()
Είναι απερίγραπτη η μικρούλα..κάθε μέρα που περνάει εγώ την ερωτεύομαι όλο κ περισσότερο κ εκείνη...γίνεται όλο κ πιο ζημιάρα

Δεν μπορώ να της θυμώσω επουδενί όμως, με κοιτάει κ λιώνω σαν παγωτό χωνάκι! Τα αναμενόμενα δλδ...Κ έτσι απ'τη μια θέλω να είναι πάντα έτσι παλαβιάρα κ ζωηρή κ απ'την άλλη θέλω να τη δω να μεγαλώνει κ να γίνεται ενήλικη τσαχπινοτσαπερδόνα. Τα μωράκια σας κοντεύουν λογικά;! Θα λωλαθείς κ εσύ εκ νέου μου φαίνεται πολύ σύντομα!

Φιλάκια στη γλυκιά μέλλουσα μανούλα κ στον μαφιόζο σου:kiss::kiss:1.Θέλεις άμα ξαναπεράσω να σου πάρω μια κ να σου τη στείλω; Αν προκύψει σχέδιο για ΙΚΕΑ, θα σε ειδοποιήσω εκ των προτέρων.Στα Τρίκαλα
Πραγματικά Δώρα κ έτσι δικαιολογείς κ τις δικές σου λωλαμάρες κ δεν σε καταλαβαίνει κανείς![]()
2. Εγώ δε δικαιολογώ τίποτα, επωμίζομαι πλήρως την εμμονή κ τον παλιμπαιδισμό μου

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

silvi
Νεοφερμένο μέλος
τι εγινε? είχαμε καμια εξέλιξη?Ναι τα περιμένουμε μάλλον το Παρασκευοσαββατοκύριακο.Εγω ειμαι ήδη λωλή,κι άλλο να λωλαθώ;![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Τι εξελιξη;
silvi
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
silvi
Νεοφερμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οχι,το Παρασκευοσαββατοκυριακο που μας ερχεται την περιμενουμε.

δε παιζω...να μας πεις μερα 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αν ειναι να γεννησει Παρασκευη μεσημερι, θα σου δειξει σημαδια απο το πρωι...ανησυχια και αλλαγη εκφρασης προσωπου...νιαουρητο, σκαψιμο στο κρεβατι της....υπερκινητικοτητα...Αχ δεν ξερω μερα...Την Παρασκευη εχω μισθοδοσια και σκεφτομαι να πεταχτω απο την τραπεζα πριν γυρισω στο γραφειο και να τη δω.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω.
ειναι Σιαμ απλα
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Cachou γεννησε χθες
αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε
. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο.Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool