British - maniacs

• Thread starter Thread starter staman2
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Το βίντεο που όλοι περιμένατε!!! Η συνέχεια της ιστορίας μας μόλις κυκλοφόρησε στο γιουτιούμπ, τρεχάτε δαχτυλάκια μας!!!:P:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=IDyLREhLnyQ
Τι κουκλίτσα είναι η Όντρεϋ!!! Οσο μεγαλώνει και πιο τσαχπινογαργαλιάρα γίνεται!:lol::up:

Η Cachou γεννησε χθες:) αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε:(. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο.
Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα.
Να σας ζήσουν τα μωράκια!!! ΜΕ το καλό να μεγαλώσουν και να γίνουν γάταροι!!! Περιμένουμε φωτό!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Cachou γεννησε χθες:)
Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα.
Συγχαρητήρια, Πασκάλ! Να σας ζήσουν τα μωράκια και να τα χαίρεστε!!!
Περιμένουμε τις φωτογραφίες! Εύχομαι η μαμά να έχει πολύ γάλα και τα παιδάκια - πολύ όρεξη:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο να ζήσουν τα γλυκα μωράκια , αυτο το black smoke θελω πολύ να το δω:)

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες. Εχω βγαλει φωτογραφιες αλλα δεν δειχνουν ωραια, σαν ποντικια γκρινιαρικα ειναι ενω στην πραγματικοτητα ειναι πιο ομορφα.

Μπραβο να ζήσουν τα γλυκα μωράκια , αυτο το black smoke θελω πολύ να το δω:)
Οριστε το μαυροκαπνιστο, η πιο φωνακλου της παρεας. Σορρυ για την ποιοτητα της φωτογραφιας αλλα τα ατιμα δεν καθονται.

Συνημμένα

• P5040417.jpg
    P5040417.jpg
    147,3 KB · Εμφανίσεις: 30
Η Cachou γεννησε χθες:) αλλα ειχαμε μαζι με την χαρα, 4 μωρακια υγειεστατα ενα που δεν το καταφερε:(. Το πρωι που σηκωθηκα, το βρηκα κρυο και ακομα μεσ τα υγρα.Πιστευω οτι βγηκε νεκρο.
Να σου ζήσουν Πασκαλ τα νέα μωράκια:up:

Η Cachou γεννησε χθες:) Τα αλλα 4 , θα δειτε σε λιγο φωτογραφιες ειναι παρα πολυ ζωηρα, χρωματα μπλε, μαυρο και black smoke, πολυ ωραια αποχρωση. Δεν τα χορταινω,παρολο που ειναι δευτερη φορα που τα ζω αυτα.

:up::up::up::up:
Να τα χαίρεστε!!!

Τι κουκλίτσα είναι η Όντρεϋ!!! Οσο μεγαλώνει και πιο τσαχπινογαργαλιάρα γίνεται!:lol::up:

Σ'ευχαριστώ, είναι τελείως παλαβιάρα κ πεθαίνω στα γέλια με τα καμώματά της, κάθε μέρα κ νέο ρεπερτόριο. Είμαι πολύ-πολύ-πολύ κ τρελά-τρελά-τρελά ερωτευμένη μαζί της....Χτες μας έκανε πιρουέτες:lol::lol::lol::lol:!!!

Αυτη εχει τρεις μερες που σκαβει στο κρεβατι της Γιουλη,και νιαουριζει ολη μερα,μας εχει παρει τα αυτια,ασε ειναι περιπτωση σου λεω.

Τι γίνεται; Έχουμε εξελίξεις; Πώς πάει;

κάθε μέρα κ νέο ρεπερτόριο. Είμαι πολύ-πολύ-πολύ κ τρελά-τρελά-τρελά ερωτευμένη μαζί της....Χτες μας έκανε πιρουέτες:lol::lol::lol::lol:!!!
Εμ! έτσι τυχαία το πήρε το αγαλματίδιο από την ακαδημία;:lol::lol::lol:

Εμ! έτσι τυχαία το πήρε το αγαλματίδιο από την ακαδημία;:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εγώ την πήρα για γάτα κ εκείνη μου βγήκε Πάβλοβα (όχι τούρτα -σλουρπ, νιαμνιαμ - μπαλαρίνα)!!:lol::lol::lol::lol:

Nα ρωτησω κατι, Δωρα, την ομορφουλα,την Breena ειναι καινουργια σου γατα ?

Ειναι το κοριτσακι που εχω κλεισει για το ζευγαρακι εκτροφης μου Πασκαλ,σου αρεσει;

Ειναι πραγματικα πολυ όμορφη γάτα, τι ράτσα είναι?

Ειναι νορβηγικου δασους.:)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Εγώ την πήρα για γάτα κ εκείνη μου βγήκε Πάβλοβα (όχι τούρτα -σλουρπ, νιαμνιαμ - μπαλαρίνα)!!:lol::lol::lol::lol:
Πάντως αν κ πήρατε βρετανάκια ένα Ρωσικό παίζει παντού:lol::lol:
Καλημέρα Δωράκι στείλε μου λίγο πάλι το μέιλ σου με ΡΜ γιατί το έχασα:redface:

Ειναι moukelis@yahoo.com.:)

Οχι καλε ειναι νωρις ακομα,ειπαμε,στο τελος της εβδομαδας.:)
Ααααα!!!άντε-άντε, με το καλό!!!Με έναν πόνο!!!!

Μποτάκια σου δείξανε ή είναι έκπληξη το σχέδιο; :lol::lol::lol:
Κουκλίτσα είναι πάντως η μικρή! Πότε με το καλό θα την έχεις κοντά σου;

Πάντως αν κ πήρατε βρετανάκια ένα Ρωσικό παίζει παντού:lol::lol:
Αλήθεια είναι αυτό κ με έχει προβληματίσει κ εμένα, αυτός ο Πούτιν τα κάνει όλα!!! Η κόκκινη αρκούδα ξύπνησε(;!) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δε θα μου δωσουν μποτακια μωρε Βαβελοψαλο,με κοροϊδεψαν...:(:lol:
Θα δουμε τι θα κανω με το αρσενικο για να κανονισουμε μηπως τα παραλαβω μαζι.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back