British - maniacs

Findel & Silvy ;) ευχαριστούμε
ωα το χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου!!!!δηλαδη αδερφουλης μας και αυτός!!!:lol::lol:πως τον λες???;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αδερφάκια ναι!!!!
τον λένε Πάρι, καταλαβαίνεις τον λόγο:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και Καλο μηνα! :)
Βρεττανακια ειδατε τη διαφημιση της whiskas με το καταπληκτικο Tabby Βρεττανακι που ξαπλωνει στο κρεβατι του γοητειτικου εργενη?
Τι πλασμα ε? το γατι εννοω...:lol:

Καλημερα και Καλο μηνα! :)
Βρεττανακια ειδατε τη διαφημιση της whiskas με το καταπληκτικο Tabby Βρεττανακι που ξαπλωνει στο κρεβατι του γοητειτικου εργενη?
Τι πλασμα ε? το γατι εννοω...:lol:

:lol::lol::lol:
ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα :P)
και τα δυο ειναι... :redface:

ναιιιι νομίζω το αποκαλεί Χάρη (το γατί όχι το πλάσμα :P)
και τα δυο ειναι... :redface:
ναι ετσι τον λεει:up:

ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα:lol::lol::lol::lol::P:P:P....

τωρα για να σοβαρευτουμε :P:P εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!!:cool::cool:

ναι ναι...εγω παντως αφου εχω ενα βρετανακι θα προτιμουσα το αλλο πλασμα:lol::lol::lol::lol::P:P:P....

τωρα για να σοβαρευτουμε :P:P εγω την παλια διαφημιση whiskas ειχα δει με το silver tabby και ετσι κολλησα!!!:cool::cool:
πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas:lol:

πολλοι βλεποντας αυτη τη δοαφημιση κολλησαν με αυτο το γατι...το ελεγαν το γατι του whiskas:lol:
:redface::redface: και εγω ετσι το ελεγα:D:D:D!!!!αφου δεν ηξεραααααα......:cool::cool::cool::P:P

ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever:lol:

ενα πραγμα σαν τα σκυλακια της softex τα golden retriever:lol:
μπραβο ναι!!!:up:ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!!:D:D με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!!:happy:
Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas :P:P :cool:!!!

μπραβο ναι!!!:up:ειδες...αν θελουν να πρωοθησουν κάτι!!!:D:D με τετοιες φατσουλες σου μενουν τα αντικειμενα που διαφημίζουν!!!!:happy:
Βεβαια, τo Χαρη της whiskas δεν νομιζω να τον ταιζαν/ταιζουν whiskas :P:P :cool:!!!
φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas?
Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα:lol::lol::lol:

φανταζεσαι να τρωει royal και να διαφημιζει whiskas?
Παντως ο ιδιοκτητης πρεπει να τα αρπαξε γερα:lol::lol::lol:
καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas:P:P:P :lol::lol::lol: Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια??:hmm::hmm:

καπως ετσι θα ειναι φανταζομαι!!!!εγω παντως αν ημουν γατα δεν θα ετρωγα whiskas:P:P:P :lol::lol::lol: Συνηθως απο εκτροφεια δεν ειναι αυτα τα γατουλινια??:hmm::hmm:
δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο εκτροφειο!
Καποτε ενας φιλος μου πιτσαδωρος ειχε γνωρισει μια κυρια που ειχε ενα Περσικο που το ειχε δωσει για διαφημιση...δεν θυμαμαι ποιο ακριβως προιον διαφημιζε:hmm:

και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...:redface:ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο...

semelisantorini.jpg

και το Σεμελακι μου το βαλανε σε ενα περιοδικο...:redface:ειναι φωτομονταζ φυσικα η φωτο...

:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up: Κ ο υ κ λ α κ ι !!!!!:inlove::inlove::inlove:!!!
ευχομαι την επομενη στη whiskas :):):D!!!
μπορουμε να πουμε να μας κανουν μια διαφημιση ολες τις γατες του mycat!!!:):)

https://www.youtube.com/watch?v=I3iMOuD0bis&feature=related
εδω ο χαρης αν δεν κανω λαθος!!!

τι γλυκο που ειναι:inlove:...μοιαζει με το Χαρη οταν ηταν μικρουλης:hmm::up:
Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!!:hmm:
ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει...:cool:
Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα..
φιλικα- Χρύσα

αυτο για τους Βρετανοταμπομανιακους:P

https://www.youtube.com/watch?v=aszhP38hCS4&feature=related

Ναι, και ο μεγαλος χαρης (!!!) ειναι ο ιδιος ετσι??!!:hmm:
ψαχνω να βρω αυτη που παιζεται τωρα αλλα...δεν τη βρισκω :greycat: οποιος αλλος μπορεσει...:cool:
Καλο μεσημερι γουλακι απο μενα..
φιλικα- Χρύσα
καλο μεσημερι Χρυσα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back