Luna
Περιβόητο μέλος
ο fidel παιζει και να γινει πατερας??

κι αυτη η Σιλβη γιατι ησυχασε δηλαδη??κριμα ρε γαμωτο!!!
πρεπει να δουμε κανενα μωρο επιτελους!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
....μόλις βρέθηκε γαμπρός άλλαξε γνώμη η Σίλβι....που θα πάει θα την τουμπάρουμε...ο Φιντέλ δε σηκώνει χυλόπιτα! Ακούς εκεί!

Τόσες νύφες στήνουν ουρά για πάρτη του και μετά αυτό

Κοίτα μη μας κάνει τα ίδια και το Λουνάκι
....θέλει μωρά ο λαός!
Δώρα τα μωρά ανήκουν στην θηλυκιά....ο αρσενικός παίρνει μόνο ένα μωρό

Αυτό που θα πάρουμε εμείς....αν γίνει το προξενιό....θα το δώσουμε σε βρετανομανιακό ...η λίστα αναμονής είναι πολλή μεγάλη....αν θέλεις και συ στείλε μου πμ για παραπάνω πληροφορίες!

Luna
Περιβόητο μέλος

αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!!

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
μετα θα γινει σαν τη Σιμπιλ το κουκουβαγιογατο...ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!!
αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος

η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!!
και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!!
ετσι θα την κανω!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!!
αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!!![]()
η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!!
και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!!
ετσι θα την κανω!!!

Συμφωνώ και γω ....η Σιμπίλ είναι κούκλα....άσ΄τους να λένε οι άσχετοι

όσο για τη Λούνα....κακομοίρα μου, το γατί και τα μάτια σου
....έτσι μου είπε ο Φιντέλ να σου πω
....την έχει ερωτευτεί βλέπεις !

Luna
Περιβόητο μέλος

αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε !
Raisa
Περιβόητο μέλος
ειναι ειναι!!!θεα!!
αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!!![]()
Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ!

Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε !
![]()
Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!!
Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές!

Luna
Περιβόητο μέλος
Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ!
λεεεςςςς?????????
οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!!
αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!!
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
silvi
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα!τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ![]()
Πότε ήρθατε καλέ κιόλας;
σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι

Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ
Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί!

Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο

moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα!

Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε
και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά!
Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί....
moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool