Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Luna έγραψε: #721 11-05-08 14:21 καλημερα!!!μα τι ωραιες στιγμες ειναι αυτες?? ο fidel παιζει και να γινει πατερας?? κι αυτη η Σιλβη γιατι ησυχασε δηλαδη??κριμα ρε γαμωτο!!! πρεπει να δουμε κανενα μωρο επιτελους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #722 11-05-08 14:25 Θέλουμε μωράαααααααααα!Αλήθεια Raisa τι θα κάνετε τα μπεμπεκάκια;Θα τα κρατήσετε ή θα δοθούν σε συμβολική τιμή;Έχετε λίστα αναμονής;Αν μπορείς στείλε μου ένα ΡΜ σχετικό,έτσι να υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Raisa έγραψε: #723 11-05-08 14:41 Είδες βρε Λούνα....μόλις βρέθηκε γαμπρός άλλαξε γνώμη η Σίλβι....που θα πάει θα την τουμπάρουμε...ο Φιντέλ δε σηκώνει χυλόπιτα! Ακούς εκεί! Τόσες νύφες στήνουν ουρά για πάρτη του και μετά αυτό Κοίτα μη μας κάνει τα ίδια και το Λουνάκι....θέλει μωρά ο λαός! Δώρα τα μωρά ανήκουν στην θηλυκιά....ο αρσενικός παίρνει μόνο ένα μωρό Αυτό που θα πάρουμε εμείς....αν γίνει το προξενιό....θα το δώσουμε σε βρετανομανιακό ...η λίστα αναμονής είναι πολλή μεγάλη....αν θέλεις και συ στείλε μου πμ για παραπάνω πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Luna έγραψε: #724 11-05-08 14:56 ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #725 11-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... μετα θα γινει σαν τη Σιμπιλ το κουκουβαγιογατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η Luna έγραψε: #726 11-05-08 15:26 η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:32 Η Raisa έγραψε: #727 11-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω ....η Σιμπίλ είναι κούκλα....άσ΄τους να λένε οι άσχετοι όσο για τη Λούνα....κακομοίρα μου, το γατί και τα μάτια σου....έτσι μου είπε ο Φιντέλ να σου πω....την έχει ερωτευτεί βλέπεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Luna έγραψε: #728 11-05-08 15:47 ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:00 Η Lita έγραψε: #729 11-05-08 16:00 Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:19 Η Raisa έγραψε: #730 11-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! Αρχική Δημοσίευση από Lita: Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!! Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η Luna έγραψε: #731 11-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! λεεεςςςς????????? οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!! αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:41 Η Lita έγραψε: #732 11-05-08 16:41 Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα!!!μα τι ωραιες στιγμες ειναι αυτες?? ο fidel παιζει και να γινει πατερας?? κι αυτη η Σιλβη γιατι ησυχασε δηλαδη??κριμα ρε γαμωτο!!! πρεπει να δουμε κανενα μωρο επιτελους!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:25 Η moukelis έγραψε: #722 11-05-08 14:25 Θέλουμε μωράαααααααααα!Αλήθεια Raisa τι θα κάνετε τα μπεμπεκάκια;Θα τα κρατήσετε ή θα δοθούν σε συμβολική τιμή;Έχετε λίστα αναμονής;Αν μπορείς στείλε μου ένα ΡΜ σχετικό,έτσι να υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Raisa έγραψε: #723 11-05-08 14:41 Είδες βρε Λούνα....μόλις βρέθηκε γαμπρός άλλαξε γνώμη η Σίλβι....που θα πάει θα την τουμπάρουμε...ο Φιντέλ δε σηκώνει χυλόπιτα! Ακούς εκεί! Τόσες νύφες στήνουν ουρά για πάρτη του και μετά αυτό Κοίτα μη μας κάνει τα ίδια και το Λουνάκι....θέλει μωρά ο λαός! Δώρα τα μωρά ανήκουν στην θηλυκιά....ο αρσενικός παίρνει μόνο ένα μωρό Αυτό που θα πάρουμε εμείς....αν γίνει το προξενιό....θα το δώσουμε σε βρετανομανιακό ...η λίστα αναμονής είναι πολλή μεγάλη....αν θέλεις και συ στείλε μου πμ για παραπάνω πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Luna έγραψε: #724 11-05-08 14:56 ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #725 11-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... μετα θα γινει σαν τη Σιμπιλ το κουκουβαγιογατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η Luna έγραψε: #726 11-05-08 15:26 η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:32 Η Raisa έγραψε: #727 11-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω ....η Σιμπίλ είναι κούκλα....άσ΄τους να λένε οι άσχετοι όσο για τη Λούνα....κακομοίρα μου, το γατί και τα μάτια σου....έτσι μου είπε ο Φιντέλ να σου πω....την έχει ερωτευτεί βλέπεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Luna έγραψε: #728 11-05-08 15:47 ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:00 Η Lita έγραψε: #729 11-05-08 16:00 Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:19 Η Raisa έγραψε: #730 11-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! Αρχική Δημοσίευση από Lita: Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!! Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η Luna έγραψε: #731 11-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! λεεεςςςς????????? οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!! αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:41 Η Lita έγραψε: #732 11-05-08 16:41 Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλουμε μωράαααααααααα!Αλήθεια Raisa τι θα κάνετε τα μπεμπεκάκια;Θα τα κρατήσετε ή θα δοθούν σε συμβολική τιμή;Έχετε λίστα αναμονής;Αν μπορείς στείλε μου ένα ΡΜ σχετικό,έτσι να υπάρχει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:41 Η Raisa έγραψε: #723 11-05-08 14:41 Είδες βρε Λούνα....μόλις βρέθηκε γαμπρός άλλαξε γνώμη η Σίλβι....που θα πάει θα την τουμπάρουμε...ο Φιντέλ δε σηκώνει χυλόπιτα! Ακούς εκεί! Τόσες νύφες στήνουν ουρά για πάρτη του και μετά αυτό Κοίτα μη μας κάνει τα ίδια και το Λουνάκι....θέλει μωρά ο λαός! Δώρα τα μωρά ανήκουν στην θηλυκιά....ο αρσενικός παίρνει μόνο ένα μωρό Αυτό που θα πάρουμε εμείς....αν γίνει το προξενιό....θα το δώσουμε σε βρετανομανιακό ...η λίστα αναμονής είναι πολλή μεγάλη....αν θέλεις και συ στείλε μου πμ για παραπάνω πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Luna έγραψε: #724 11-05-08 14:56 ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #725 11-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... μετα θα γινει σαν τη Σιμπιλ το κουκουβαγιογατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η Luna έγραψε: #726 11-05-08 15:26 η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:32 Η Raisa έγραψε: #727 11-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω ....η Σιμπίλ είναι κούκλα....άσ΄τους να λένε οι άσχετοι όσο για τη Λούνα....κακομοίρα μου, το γατί και τα μάτια σου....έτσι μου είπε ο Φιντέλ να σου πω....την έχει ερωτευτεί βλέπεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Luna έγραψε: #728 11-05-08 15:47 ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:00 Η Lita έγραψε: #729 11-05-08 16:00 Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:19 Η Raisa έγραψε: #730 11-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! Αρχική Δημοσίευση από Lita: Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!! Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η Luna έγραψε: #731 11-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! λεεεςςςς????????? οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!! αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:41 Η Lita έγραψε: #732 11-05-08 16:41 Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδες βρε Λούνα....μόλις βρέθηκε γαμπρός άλλαξε γνώμη η Σίλβι....που θα πάει θα την τουμπάρουμε...ο Φιντέλ δε σηκώνει χυλόπιτα! Ακούς εκεί! Τόσες νύφες στήνουν ουρά για πάρτη του και μετά αυτό Κοίτα μη μας κάνει τα ίδια και το Λουνάκι....θέλει μωρά ο λαός! Δώρα τα μωρά ανήκουν στην θηλυκιά....ο αρσενικός παίρνει μόνο ένα μωρό Αυτό που θα πάρουμε εμείς....αν γίνει το προξενιό....θα το δώσουμε σε βρετανομανιακό ...η λίστα αναμονής είναι πολλή μεγάλη....αν θέλεις και συ στείλε μου πμ για παραπάνω πληροφορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 14:56 Η Luna έγραψε: #724 11-05-08 14:56 ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #725 11-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... μετα θα γινει σαν τη Σιμπιλ το κουκουβαγιογατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η Luna έγραψε: #726 11-05-08 15:26 η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:32 Η Raisa έγραψε: #727 11-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω ....η Σιμπίλ είναι κούκλα....άσ΄τους να λένε οι άσχετοι όσο για τη Λούνα....κακομοίρα μου, το γατί και τα μάτια σου....έτσι μου είπε ο Φιντέλ να σου πω....την έχει ερωτευτεί βλέπεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Luna έγραψε: #728 11-05-08 15:47 ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:00 Η Lita έγραψε: #729 11-05-08 16:00 Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:19 Η Raisa έγραψε: #730 11-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! Αρχική Δημοσίευση από Lita: Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!! Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η Luna έγραψε: #731 11-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! λεεεςςςς????????? οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!! αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:41 Η Lita έγραψε: #732 11-05-08 16:41 Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #725 11-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... μετα θα γινει σαν τη Σιμπιλ το κουκουβαγιογατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η Luna έγραψε: #726 11-05-08 15:26 η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:32 Η Raisa έγραψε: #727 11-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω ....η Σιμπίλ είναι κούκλα....άσ΄τους να λένε οι άσχετοι όσο για τη Λούνα....κακομοίρα μου, το γατί και τα μάτια σου....έτσι μου είπε ο Φιντέλ να σου πω....την έχει ερωτευτεί βλέπεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Luna έγραψε: #728 11-05-08 15:47 ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:00 Η Lita έγραψε: #729 11-05-08 16:00 Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:19 Η Raisa έγραψε: #730 11-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! Αρχική Δημοσίευση από Lita: Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!! Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η Luna έγραψε: #731 11-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! λεεεςςςς????????? οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!! αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:41 Η Lita έγραψε: #732 11-05-08 16:41 Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... μετα θα γινει σαν τη Σιμπιλ το κουκουβαγιογατο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:26 Η Luna έγραψε: #726 11-05-08 15:26 η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:32 Η Raisa έγραψε: #727 11-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω ....η Σιμπίλ είναι κούκλα....άσ΄τους να λένε οι άσχετοι όσο για τη Λούνα....κακομοίρα μου, το γατί και τα μάτια σου....έτσι μου είπε ο Φιντέλ να σου πω....την έχει ερωτευτεί βλέπεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Luna έγραψε: #728 11-05-08 15:47 ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:00 Η Lita έγραψε: #729 11-05-08 16:00 Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:19 Η Raisa έγραψε: #730 11-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! Αρχική Δημοσίευση από Lita: Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!! Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η Luna έγραψε: #731 11-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! λεεεςςςς????????? οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!! αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:41 Η Lita έγραψε: #732 11-05-08 16:41 Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:32 Η Raisa έγραψε: #727 11-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω ....η Σιμπίλ είναι κούκλα....άσ΄τους να λένε οι άσχετοι όσο για τη Λούνα....κακομοίρα μου, το γατί και τα μάτια σου....έτσι μου είπε ο Φιντέλ να σου πω....την έχει ερωτευτεί βλέπεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Luna έγραψε: #728 11-05-08 15:47 ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:00 Η Lita έγραψε: #729 11-05-08 16:00 Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:19 Η Raisa έγραψε: #730 11-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! Αρχική Δημοσίευση από Lita: Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!! Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η Luna έγραψε: #731 11-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! λεεεςςςς????????? οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!! αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:41 Η Lita έγραψε: #732 11-05-08 16:41 Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ελα ντε!!!θα παρεξηγηθει το παιδι!!!ειναι και σε μικρη ηλικια και θα το παρει βαρια!!!! αμα κανει τετοια το lunaki θα της κοψω τα αυτια!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Σιμπιλ ειναι φανταστικη!!!! και πιο σωστα αυτια για scottish εχει εκεινη απο την Luna!!!!! ετσι θα την κανω!!! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ και γω ....η Σιμπίλ είναι κούκλα....άσ΄τους να λένε οι άσχετοι όσο για τη Λούνα....κακομοίρα μου, το γατί και τα μάτια σου....έτσι μου είπε ο Φιντέλ να σου πω....την έχει ερωτευτεί βλέπεις ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Luna έγραψε: #728 11-05-08 15:47 ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:00 Η Lita έγραψε: #729 11-05-08 16:00 Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:19 Η Raisa έγραψε: #730 11-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! Αρχική Δημοσίευση από Lita: Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!! Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η Luna έγραψε: #731 11-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! λεεεςςςς????????? οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!! αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:41 Η Lita έγραψε: #732 11-05-08 16:41 Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:00 Η Lita έγραψε: #729 11-05-08 16:00 Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:19 Η Raisa έγραψε: #730 11-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! Αρχική Δημοσίευση από Lita: Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!! Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η Luna έγραψε: #731 11-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! λεεεςςςς????????? οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!! αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:41 Η Lita έγραψε: #732 11-05-08 16:41 Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:19 Η Raisa έγραψε: #730 11-05-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! Αρχική Δημοσίευση από Lita: Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!! Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η Luna έγραψε: #731 11-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! λεεεςςςς????????? οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!! αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:41 Η Lita έγραψε: #732 11-05-08 16:41 Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι ειναι!!!θεα!! αληθεια ερωτευτηκε???τι γλυκος που ειναι!!!μας συγκινησε παρα πολυ!!!!της το ψιθυσα στο αυτι τωρα που κοιμαται!!!!! Click για ανάπτυξη... Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! Αρχική Δημοσίευση από Lita: Ειναι απίστευτα όμορφες αλλα πολυ ακριβές για να τις αποκτήσεις!Ελπίζω μία μέρα να μπορέσω και εγώ να έχω και μια British cat !Εσεις που τις έχετε ήδη να τις χαίρεστε και να τις αγάπατε ! Click για ανάπτυξη... Σ΄ευχαριστούμε καλή μου!!! Ελπίζω να εκπληρώσεις κάποτε την επιθυμία σου....δεν είναι δα και τόοοοσο ακριβές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:29 Η Luna έγραψε: #731 11-05-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! λεεεςςςς????????? οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!! αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:41 Η Lita έγραψε: #732 11-05-08 16:41 Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θα έχει σίγουρα γλυκό ύπνο...και θα ονειρεύεται τον Φιντέλ! λεεεςςςς????????? οσο για την lita θα συμφωνησω με την Raisa!!!μπορεις να παρεις αν θες!! αληθεια δεν ειναι και πανακριβες!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 16:41 Η Lita έγραψε: #732 11-05-08 16:41 Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η αληθεια ειναι οτι ψαχνω να βρω καιρο αλλα η ρατσα αυτη εχει πανω απο 500? και ειναι πολλα για μενα για αυτο σας λεω οταν τελειωσω με τη σχολη μου και δουλέψω θα πάρω και εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 22:04 Η Βάσια13859: #733 11-05-08 22:04 αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ κοριτσια δεν ηξερα οτι ετοιμαζετε μωρακια, ελειπα και εχασα επεισοδια!αντε με το καλο να γεμισουμε παντου χνουδομπαλιτσες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
silvi Νεοφερμένο μέλος Η silvi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:21 Η silvi έγραψε: #734 11-05-08 23:21 τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Μαΐου 2008 στις 23:24 Η moukelis έγραψε: #735 11-05-08 23:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πω πω,δεν ξέρω γιατί με έχει πιάσει τόση αγωνία,λες και θα έκανα στον δικό μου προξενιό...Να μας πείτε νέα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Raisa έγραψε: #736 12-05-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από silvi: τελικα ειμαστε θασσαλονικη.μαλλον αυριο θα συναντησουμε το γαμπρο!σταυρωστε τα δακτυλα σας να πανε ολα καλα!ΓΙΟΥΠΙ Click για ανάπτυξη... Πότε ήρθατε καλέ κιόλας; σήμερα το πρωί το πήρα χαμπάρι Φιντέλ άκουσες; ήρθε η νύφη απ΄το νότο! Γρήγορα να πας να ετοιμαστείς!:cat: Ξέρεις τώρα...μπάνιο, κόψιμο νύχια, αποσμητικό, στένισμα κτλ Να σε δει η νύφη και να μην μπορεί να αντισταθεί! Νεότερα νέα με το απογευματινό δελτίο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η moukelis έγραψε: #737 12-05-08 11:28 Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε άντε αδερφούλη σου'φεξε!Κοίτα να είσαι γλυκομίλητος και καλός μαζί της,να κάνετε πολλά στρουμπουλά γατάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η moukelis έγραψε: #738 12-05-08 21:57 Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά τι έγινε,τα κατάφερε το ζευγαράκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:09 Η Raisa έγραψε: #739 12-05-08 22:09 Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα νέα απ ΄το στρατόπεδο Η Σίλβι ήρθε πριν 2 ώρες στο σπίτι μας.....έχω να δηλώσω ότι είναι μια κούκλα! Αυτή τη στιγμή είναι κρυμμένη στη φωλίτσα της Ραίσας...είναι λίγο φοβισμένη βλέπετε μετά από το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος:greycat:....ο Φιντέλ φυσικά κάτι μυρίστηκε και την έχει αράξει από έξω και φυλάει σκοπιά! Αυτά για την ώρα....νεότερα αύριο το πρωί.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Μαΐου 2008 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #740 12-05-08 22:21 Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Α τι καλα...Άντε Φιντελίνο μου βάλε τα δυνατά σου!(Και τίποτα άλλο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.