Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:01 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.521 18-07-08 21:01 Ηταν υπουλο χτυπημα αυτο.....Μόνο αυτο έχω να πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η gatouni έγραψε: #1.522 18-07-08 21:09 ΑΑΑΑ!!! Θέλω κα γω μπλέ μωράααααα! Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #1.523 18-07-08 23:14 Ένα έχω να πω.....ζω στον γατοπαράδεισο ...τα μωρά μας είναι σκέτη τρέλα....άρχισαν πλέον να παίζουν και να παλεύουν, να περπατούν και να κάνουν νάζια.... ζήλιες...ζήλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Ο πυρροθριξ: #1.524 18-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα έχω να πω.....ζω στον γατοπαράδεισο ...τα μωρά μας είναι σκέτη τρέλα....άρχισαν πλέον να παίζουν και να παλεύουν, να περπατούν και να κάνουν νάζια.... ζήλιες...ζήλιες Click για ανάπτυξη... τυχερουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.525 19-07-08 13:23 Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #1.526 19-07-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.527 19-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ είμαι σαδίστρια ??? Ευχαριστώ για τις ευχές σου Αννα μου....και γω το ίδιο ελπίζω! Υ.Γ. Η θεία Ραίσας δυστυχώς έφυγε από τη δουλεία της και τώρα δεν έχει πρόσβαση σε Η/Υ....κατά τ΄άλλα είναι καλά, αν εξαιρέσουμε το ψάξιμο για δουλειά που κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η katerina10: #1.528 19-07-08 13:30 Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:35 Η Raisa έγραψε: #1.529 19-07-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Click για ανάπτυξη... Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.530 19-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #1.531 19-07-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #1.532 19-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηταν υπουλο χτυπημα αυτο.....Μόνο αυτο έχω να πω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η gatouni έγραψε: #1.522 18-07-08 21:09 ΑΑΑΑ!!! Θέλω κα γω μπλέ μωράααααα! Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #1.523 18-07-08 23:14 Ένα έχω να πω.....ζω στον γατοπαράδεισο ...τα μωρά μας είναι σκέτη τρέλα....άρχισαν πλέον να παίζουν και να παλεύουν, να περπατούν και να κάνουν νάζια.... ζήλιες...ζήλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Ο πυρροθριξ: #1.524 18-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα έχω να πω.....ζω στον γατοπαράδεισο ...τα μωρά μας είναι σκέτη τρέλα....άρχισαν πλέον να παίζουν και να παλεύουν, να περπατούν και να κάνουν νάζια.... ζήλιες...ζήλιες Click για ανάπτυξη... τυχερουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.525 19-07-08 13:23 Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #1.526 19-07-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.527 19-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ είμαι σαδίστρια ??? Ευχαριστώ για τις ευχές σου Αννα μου....και γω το ίδιο ελπίζω! Υ.Γ. Η θεία Ραίσας δυστυχώς έφυγε από τη δουλεία της και τώρα δεν έχει πρόσβαση σε Η/Υ....κατά τ΄άλλα είναι καλά, αν εξαιρέσουμε το ψάξιμο για δουλειά που κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η katerina10: #1.528 19-07-08 13:30 Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:35 Η Raisa έγραψε: #1.529 19-07-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Click για ανάπτυξη... Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.530 19-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #1.531 19-07-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #1.532 19-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΑΑΑΑ!!! Θέλω κα γω μπλέ μωράααααα! Τέλεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 23:14 Η Raisa έγραψε: #1.523 18-07-08 23:14 Ένα έχω να πω.....ζω στον γατοπαράδεισο ...τα μωρά μας είναι σκέτη τρέλα....άρχισαν πλέον να παίζουν και να παλεύουν, να περπατούν και να κάνουν νάζια.... ζήλιες...ζήλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Ο πυρροθριξ: #1.524 18-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα έχω να πω.....ζω στον γατοπαράδεισο ...τα μωρά μας είναι σκέτη τρέλα....άρχισαν πλέον να παίζουν και να παλεύουν, να περπατούν και να κάνουν νάζια.... ζήλιες...ζήλιες Click για ανάπτυξη... τυχερουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.525 19-07-08 13:23 Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #1.526 19-07-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.527 19-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ είμαι σαδίστρια ??? Ευχαριστώ για τις ευχές σου Αννα μου....και γω το ίδιο ελπίζω! Υ.Γ. Η θεία Ραίσας δυστυχώς έφυγε από τη δουλεία της και τώρα δεν έχει πρόσβαση σε Η/Υ....κατά τ΄άλλα είναι καλά, αν εξαιρέσουμε το ψάξιμο για δουλειά που κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η katerina10: #1.528 19-07-08 13:30 Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:35 Η Raisa έγραψε: #1.529 19-07-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Click για ανάπτυξη... Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.530 19-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #1.531 19-07-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #1.532 19-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα έχω να πω.....ζω στον γατοπαράδεισο ...τα μωρά μας είναι σκέτη τρέλα....άρχισαν πλέον να παίζουν και να παλεύουν, να περπατούν και να κάνουν νάζια.... ζήλιες...ζήλιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 23:36 Ο πυρροθριξ: #1.524 18-07-08 23:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα έχω να πω.....ζω στον γατοπαράδεισο ...τα μωρά μας είναι σκέτη τρέλα....άρχισαν πλέον να παίζουν και να παλεύουν, να περπατούν και να κάνουν νάζια.... ζήλιες...ζήλιες Click για ανάπτυξη... τυχερουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.525 19-07-08 13:23 Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #1.526 19-07-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.527 19-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ είμαι σαδίστρια ??? Ευχαριστώ για τις ευχές σου Αννα μου....και γω το ίδιο ελπίζω! Υ.Γ. Η θεία Ραίσας δυστυχώς έφυγε από τη δουλεία της και τώρα δεν έχει πρόσβαση σε Η/Υ....κατά τ΄άλλα είναι καλά, αν εξαιρέσουμε το ψάξιμο για δουλειά που κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η katerina10: #1.528 19-07-08 13:30 Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:35 Η Raisa έγραψε: #1.529 19-07-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Click για ανάπτυξη... Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.530 19-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #1.531 19-07-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #1.532 19-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ένα έχω να πω.....ζω στον γατοπαράδεισο ...τα μωρά μας είναι σκέτη τρέλα....άρχισαν πλέον να παίζουν και να παλεύουν, να περπατούν και να κάνουν νάζια.... ζήλιες...ζήλιες Click για ανάπτυξη... τυχερουλα!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.525 19-07-08 13:23 Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #1.526 19-07-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.527 19-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ είμαι σαδίστρια ??? Ευχαριστώ για τις ευχές σου Αννα μου....και γω το ίδιο ελπίζω! Υ.Γ. Η θεία Ραίσας δυστυχώς έφυγε από τη δουλεία της και τώρα δεν έχει πρόσβαση σε Η/Υ....κατά τ΄άλλα είναι καλά, αν εξαιρέσουμε το ψάξιμο για δουλειά που κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η katerina10: #1.528 19-07-08 13:30 Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:35 Η Raisa έγραψε: #1.529 19-07-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Click για ανάπτυξη... Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.530 19-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #1.531 19-07-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #1.532 19-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:25 Η moukelis έγραψε: #1.526 19-07-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.527 19-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ είμαι σαδίστρια ??? Ευχαριστώ για τις ευχές σου Αννα μου....και γω το ίδιο ελπίζω! Υ.Γ. Η θεία Ραίσας δυστυχώς έφυγε από τη δουλεία της και τώρα δεν έχει πρόσβαση σε Η/Υ....κατά τ΄άλλα είναι καλά, αν εξαιρέσουμε το ψάξιμο για δουλειά που κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η katerina10: #1.528 19-07-08 13:30 Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:35 Η Raisa έγραψε: #1.529 19-07-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Click για ανάπτυξη... Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.530 19-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #1.531 19-07-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #1.532 19-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Raisa έγραψε: #1.527 19-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ είμαι σαδίστρια ??? Ευχαριστώ για τις ευχές σου Αννα μου....και γω το ίδιο ελπίζω! Υ.Γ. Η θεία Ραίσας δυστυχώς έφυγε από τη δουλεία της και τώρα δεν έχει πρόσβαση σε Η/Υ....κατά τ΄άλλα είναι καλά, αν εξαιρέσουμε το ψάξιμο για δουλειά που κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η katerina10: #1.528 19-07-08 13:30 Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:35 Η Raisa έγραψε: #1.529 19-07-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Click για ανάπτυξη... Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.530 19-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #1.531 19-07-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #1.532 19-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Καλέ εσυ είσαι σαδίστρια!!! Νομίζω οτι θα πάθω κατάθλιψη...Θέλω ένα λιλά μωράκι..Είναι πανέμορφα όλα να σας ζήσουν και ευχομαι να πάνε σε καλά χέρια... Αλήθεια η θεία Ραϊσας που είναι? Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ είμαι σαδίστρια ??? Ευχαριστώ για τις ευχές σου Αννα μου....και γω το ίδιο ελπίζω! Υ.Γ. Η θεία Ραίσας δυστυχώς έφυγε από τη δουλεία της και τώρα δεν έχει πρόσβαση σε Η/Υ....κατά τ΄άλλα είναι καλά, αν εξαιρέσουμε το ψάξιμο για δουλειά που κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η katerina10: #1.528 19-07-08 13:30 Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:35 Η Raisa έγραψε: #1.529 19-07-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Click για ανάπτυξη... Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.530 19-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #1.531 19-07-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #1.532 19-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:35 Η Raisa έγραψε: #1.529 19-07-08 13:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Click για ανάπτυξη... Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.530 19-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #1.531 19-07-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #1.532 19-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Τι δουλειά ψάχνει καλέ??? Click για ανάπτυξη... Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:39 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.530 19-07-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #1.531 19-07-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #1.532 19-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε συμπεθέρα πες τους για το σχέδιό μας να το πάρουμε μισό μισό! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #1.531 19-07-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #1.532 19-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δουλειά σε γραφείο βασικά....στην Γερμανία ήταν βοηθός Δικηγόρου και εδώ δούλευε 3 χρόνια στα plus στο τμήμα αγορών....τώρα προσπαθεί να μπει στα aldi που θα ανοίξουν τέλος καλοκαιριού ...ελπίζω να τα καταφέρει! Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #1.532 19-07-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:55 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.533 19-07-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:02 Η moukelis έγραψε: #1.534 19-07-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Raisa έγραψε: #1.535 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Λοιπόν είπαμε με την συμπεθέρα να πάρουμε ένα μισο-μισό...Θα είναι γατί χωρισμένων γατογονιών.. Και να δεις τι καλη που ειναι η συμπεθέρα, πρότεινε να το εχω εγω όλη την εβδομάδα και αυτη τα σαββατοκυριακα.. Η επιμελεια φυσικά θα ειναι απο κοινού...(στην αρχή γιατι μετα θα το κλέψω και θα πάω να ζησω στα βάθη της Τουρκίας!!!!Θα φορεσουμε φερεντζε και εγω και το λιλά και μην τους ειδατε...Σατανικό ε?) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κακιά συμπεθέρα!Σιγά μη στο δώσουμε να του βάλεις φερετζέ του παιδιού!Θα στείλω τον Σειριο,κανόνισε,και είναι χειρότερος από μουτζαχεντίν! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Εχω μάθει και τους αποφευγω κατι τέτοιους...Ασε που μόλις με δει το αγόρι θα αναγνωρισει την πεθερουλα του και θα αγαπηθούμε!!!!! Ωραιά ιδεα πάντως στείλε τον Σειριο να ζησουμε όλοι μαζι, εγω, ο πασάς ο Σειριος και το χανουμάκι μας το λιλά!! Για εκδικηση θα κάνω δουλες την Εστεε, Ισαβέλλα και την Σακίρα (μου εχετε φάει την ζωη βρεεεεε!!!!) Click για ανάπτυξη... Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εύχομαι το καλύτερο..Για πωλήτρια το σκέφτεται? Click για ανάπτυξη... Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:08 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.536 19-07-08 14:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Συμπεθέρα οδηγείσαι σταθερά στην παράνοια!Όλα τα έχεις σκεφτεί βρε αθεόφοβη;Και τα λες και μπροστά στη μάνα του λιλά,θα στο δώσει έτσι νομίζεις;Τς τς τς...τιποτα δεν εχεις μαθει απο τις παγαποντιές του γαμπρού σου...Μάντεψε τι κάνω...Αδειάζω τη φωτογραφική για να έχω χώρο να βγάλω το μωρό όταν έρθω! Click για ανάπτυξη... Έλα βρε γιατι? Ξέρεις τι ωραία που περνούσαν οι χανούμισσες? Ολα ξάπλα, μασαζ και χορο! Ε λατρεμενη μου Ραισα? Ε? Ε? Καλά δεν τα λέω? Συμπεθέρα εχω προετοιμάσει την κόρη σου για τον ερχομό σου στα Χανιά, θα την μπανιάρω, θα την αρωματισω κιόλας (αν και δεν χρειαζεται γιατι μοσχοβολάει το χρυσό μου, να απλά πατάς λίγο την κοιλίτσα και απελευθερωνει αρωμα φρεσκάδας)Θα χτενισουμε μαλλάκι και θα κανουμε χωριστρα στο πλάι με μπόλικη μπριγιαλντινη και έτοιμη η κοράκλα σου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:10 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.537 19-07-08 14:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άννα και Δώρα....με αυτά που ακούω θα το σκεφτώ ΑΝ σας δώσω το λιλά μωρό... (τώρα που το σκέφτομαι, λες να τους πάει ο φερετζές? ) Κατερίνα μου δεν νομίζω να την ενδιαφέρει ως πωλήτρια θα την ρωτήσω όμως. Click για ανάπτυξη... Βρε μην μου αγχώνεσαι!!!Εχουν βγεί κάτι ωραίοι φερεντζεδες πολυ μοδάτοι...Θα διαλέξουμε ασορτι!!! Δεν φταίω εγω καλη μου Ραισα η συμπεθέρα με αναγκασε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:12 Ο erefer έγραψε: #1.538 19-07-08 14:12 Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #1.539 19-07-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 75 76 77 78 79 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 77 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αν θα έπαιρνα αυτή τη ράτσα και εγώ lilac θα έπαιρνα σίγουρα Είναι πανέμορφο αυτό το χρώμα Click για ανάπτυξη... Θα συμφωνησω απόλυτα ειναι θειικό το χρώμα και πανέμορφη ρατσα γενικά!!!! Ειλικρινα για μενα η Ραισα ειναι η πιο ομορφη γατα του φορουμ, την χαζευω πολλες φορες στο άσχετο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 14:20 Η katerina10: #1.540 19-07-08 14:20 Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τελικά μόνο εγώ θέλω ΜΠΛΕ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.