British - maniacs

Δεν μπορω αλλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! :mad::mad:

Παθαινω κρίση νευρικη εδω μεσα καθε φορα με τοσες φωτο!!! Εγω δεν εχω γατάκι και βασανίζομαι που τα βλεπω ολα αυτα....:cry::cry:

Δεν με λυπαστε καθόλου :cry:

(αν απαχθουν ολα τα βρετανακια σας θα σας πω εγω)

μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τα μικρα γραμματακια!!χα!!:P:lol::lol::lol:εγω το δηλωνω...κλειδωνω απο τοτε που ακουσα για απαγωγες βρετανων...!!!:Dχα!!δεν θα τα καταφερετε!!:lol::lol::lol:

θα αποκτησεις συντομα και εσυ!!!μην ανησυχεις!!(αλλα οχι το δικο μου!!χιχιχιχ!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ δες το θετικά:D...σου κάνουμε προθέρμανση ώσπου να έρθεις!;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην νομιζεις οτι δεν βλεπω τα μικρα γραμματακια!!χα!!:P:lol::lol::lol:εγω το δηλωνω...κλειδωνω απο τοτε που ακουσα για απαγωγες βρετανων...!!!:Dχα!!δεν θα τα καταφερετε!!:lol::lol::lol:

θα αποκτησεις συντομα και εσυ!!!μην ανησυχεις!!(αλλα οχι το δικο μου!!χιχιχιχ!!)

(ποτε δεν ξερεις ποτε δεν ξερεις)

Αλλα ναι θ'αποκτησω και εγω τωρα το δικο μου! (το τωρα φυσικα ειναι σχετικο).

Αχχχ....υποφερω η γατομανα χωρις γατιιιιιιιιιιιιιιι

(ποτε δεν ξερεις ποτε δεν ξερεις)

Αλλα ναι θ'αποκτησω και εγω τωρα το δικο μου! (το τωρα φυσικα ειναι σχετικο).

Αχχχ....υποφερω η γατομανα χωρις γατιιιιιιιιιιιιιιι

:lol::Pυπομονη...υπομονη...:/:

Καλέ δες το θετικά:D...σου κάνουμε προθέρμανση ώσπου να έρθεις!;):D

Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα:blink::blink:

ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...:)βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...:Pμε απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...:|ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...:up:με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα??

Τι προθερμανση Νικολετα? Εχω παθει στερητικο συνδρομο. Καλε εβλεπα γατες προχθες στον υπνο μου να μου κανουν φιλακια και χουρχουρητα. Εχω χαζεψει η γυναικα δεν παω καλα:blink::blink:
Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? :hmm::hmm::D Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής!:D:D

ραισα...τωρα που ειπα για στρογγυλαδα...:)βλεπω κατι πολυ μικρα γατακια βρετανικια στο you tube στο εξωτερικο φυσικα...και ειναι πολυ πολυ χοντρα...:Pμε απιστευτα στρογγυλο και χοντρουλικο κεφαλι...:|ενω αλλα ειναι πιο νορμαλ...σαν τα δικα μας...:up:με τι εχει να κανει αυτη η διαφορα??

Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ:confused::confused:....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω:hmm:

Αν έπαιρνες μια λούτρινη προσωρινά? :hmm::hmm::D Να συνηθίσεις και στην υφή της βρετανικής!:D:D

Το σπιτι ειναι γεματα αρκουδακια. Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε....

Μα δεν ειναι το ιδιο!!

Να σου πω...την ίδια απορία έχω κι εγώ:confused::confused:....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι τα δίνουν κάτι....δεν ξέρω:hmm:

Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα.

Δεν ειναι το ιδιο. Αν δεν ακους και κανα "νιαου" καπου καπου τι χαρη εχει. Αν δεν ερχονται να σε ξυπνησουν για να φανε....

Μα δεν ειναι το ιδιο!!

Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου???:bleh::bleh::lol::lol::lol:

ειδικα σε ενα βιντεο δεν μπορουσαν να κρατησουν το κεφαλακι τους ορθιο...:|και πραγματικα ειναι λιγακι σαν μεταλλαγμενα βρετανακια...:|:hmm:

Μπα βρε παιδια. Μαλλον χαρακτηριστικο θα ειναι καποιων γατιων. Πως εμεις οι ανθρωποι διαφερουμε? Ε ετσι και αυτα.
Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια:hmm::hmm:

Αν έχει μπαταρίες και κουνάει ουρά και κάνει νιάου???:bleh::bleh::lol::lol::lol:

Καλα κοροιδευε εσυ!!!:mad::mad:

Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!!:P:P

Καλα κοροιδευε εσυ!!!:mad::mad:

Ποιος νομιζεις θα την πληρωσει? Θα σου πω εγω ποιος!! Ο μπουμπουκος!!! Εγω θα τον απαγαγω και εσυ θα τον ψαχνεις!!!:P:P
:lol::lol::lol::lol::lol:

εχει δικιο η ραισα!!εδω πουλανε τετοια λουτρινα!!!:P:P

Μη γελας Νικολετα γιατι θα μεινεις μονο με το μεγαλο το ελεφαντακι και την αλληνα στο χρωμα της λεβαντας. Το μινι ελεφαντακι θα απαχθει και θα κλαιτε!!!:mad:

Ναι, ίσως να έχουν πιο έντονο το γονίδιο της περσικής που έχουν μεγάλα κεφάλια:hmm::hmm:
σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας...:happy::happy:

Θα το κλεεεεψω.....το λαπαδαααακιιιι

θα το κλέψωωωωωωω μην το ξεχνατεεεεεε

θα το κλέψω τον λαπα μου θα τον κλεψωωωωωωωω
και μεταααααα θα κελαιδάτεεεεεε

σαν τελειοφοιτη βιολογος...θα θεσω ερωτηση στη σχολη και θα λυσουμε την απορια μας...:happy::happy:

Αυτο να κανεις. Να δουμε ποιος μπορει να το βρει :happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back