Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 11:32 Η Luna έγραψε: #561 18-04-08 11:32 πρεπει να φυγω γιατι εχω εναν φιλο μου κατω απο το σπιτι και περιμενει και θα ξαναερθω το μεσημερι!!!! ελπιζω αν σε βρω!!!!φιλιααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #562 18-04-08 11:35 Γειά, τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η Βάσια13859: #563 18-04-08 14:50 παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η Raisa έγραψε: #564 18-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η Fotini έγραψε: #565 18-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #566 18-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #567 19-04-08 19:14 χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:17 Η Raisa έγραψε: #568 19-04-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Click για ανάπτυξη... Δηλώνω παρούσα Τι κάνεις; Εγώ σήμερα έστειλα τον γιο μου στο χωριό στη γιαγιά, και άρχισα γενική στο σπίτι....να δω πότε θα τελειώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:34 Η Luna έγραψε: #569 19-04-08 19:34 χαλια ακουγεται!!!!καλο κουραγιο!!! εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #570 19-04-08 22:04 Γεια κι από μένα...Είπα να μπω λίγο αλλά εγώ έχω κατσικωθεί εδώ!!!Πωωωωω Ράισα να σου στείλω αύριο τα 5 ερωτηματολόγια..Πρέπει να πάω στον άνδρα και επειδή είναι τυπωμένα, έχω δουλίτσα να κάνω και πρέπει να ξεβρωμίσω κι όλας...Πωωωωωωω ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ααααα τώρα είδα πως είσαι εκτός..Λοιπόν πάω για μπανάκι, θα στα στείλω αύριο. Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:06 Η Raisa έγραψε: #571 20-04-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται...show παιδί μου...άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου....χμμμ, μήπως έπρεπε να τον στείλω και αυτόν στο χωριό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η Luna έγραψε: #572 20-04-08 13:53 Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πρεπει να φυγω γιατι εχω εναν φιλο μου κατω απο το σπιτι και περιμενει και θα ξαναερθω το μεσημερι!!!! ελπιζω αν σε βρω!!!!φιλιααα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #562 18-04-08 11:35 Γειά, τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η Βάσια13859: #563 18-04-08 14:50 παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η Raisa έγραψε: #564 18-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η Fotini έγραψε: #565 18-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #566 18-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #567 19-04-08 19:14 χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:17 Η Raisa έγραψε: #568 19-04-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Click για ανάπτυξη... Δηλώνω παρούσα Τι κάνεις; Εγώ σήμερα έστειλα τον γιο μου στο χωριό στη γιαγιά, και άρχισα γενική στο σπίτι....να δω πότε θα τελειώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:34 Η Luna έγραψε: #569 19-04-08 19:34 χαλια ακουγεται!!!!καλο κουραγιο!!! εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #570 19-04-08 22:04 Γεια κι από μένα...Είπα να μπω λίγο αλλά εγώ έχω κατσικωθεί εδώ!!!Πωωωωω Ράισα να σου στείλω αύριο τα 5 ερωτηματολόγια..Πρέπει να πάω στον άνδρα και επειδή είναι τυπωμένα, έχω δουλίτσα να κάνω και πρέπει να ξεβρωμίσω κι όλας...Πωωωωωωω ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ααααα τώρα είδα πως είσαι εκτός..Λοιπόν πάω για μπανάκι, θα στα στείλω αύριο. Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:06 Η Raisa έγραψε: #571 20-04-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται...show παιδί μου...άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου....χμμμ, μήπως έπρεπε να τον στείλω και αυτόν στο χωριό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η Luna έγραψε: #572 20-04-08 13:53 Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά, τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 14:50 Η Βάσια13859: #563 18-04-08 14:50 παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η Raisa έγραψε: #564 18-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η Fotini έγραψε: #565 18-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #566 18-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #567 19-04-08 19:14 χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:17 Η Raisa έγραψε: #568 19-04-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Click για ανάπτυξη... Δηλώνω παρούσα Τι κάνεις; Εγώ σήμερα έστειλα τον γιο μου στο χωριό στη γιαγιά, και άρχισα γενική στο σπίτι....να δω πότε θα τελειώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:34 Η Luna έγραψε: #569 19-04-08 19:34 χαλια ακουγεται!!!!καλο κουραγιο!!! εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #570 19-04-08 22:04 Γεια κι από μένα...Είπα να μπω λίγο αλλά εγώ έχω κατσικωθεί εδώ!!!Πωωωωω Ράισα να σου στείλω αύριο τα 5 ερωτηματολόγια..Πρέπει να πάω στον άνδρα και επειδή είναι τυπωμένα, έχω δουλίτσα να κάνω και πρέπει να ξεβρωμίσω κι όλας...Πωωωωωωω ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ααααα τώρα είδα πως είσαι εκτός..Λοιπόν πάω για μπανάκι, θα στα στείλω αύριο. Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:06 Η Raisa έγραψε: #571 20-04-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται...show παιδί μου...άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου....χμμμ, μήπως έπρεπε να τον στείλω και αυτόν στο χωριό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η Luna έγραψε: #572 20-04-08 13:53 Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 14:52 Η Raisa έγραψε: #564 18-04-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η Fotini έγραψε: #565 18-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #566 18-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #567 19-04-08 19:14 χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:17 Η Raisa έγραψε: #568 19-04-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Click για ανάπτυξη... Δηλώνω παρούσα Τι κάνεις; Εγώ σήμερα έστειλα τον γιο μου στο χωριό στη γιαγιά, και άρχισα γενική στο σπίτι....να δω πότε θα τελειώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:34 Η Luna έγραψε: #569 19-04-08 19:34 χαλια ακουγεται!!!!καλο κουραγιο!!! εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #570 19-04-08 22:04 Γεια κι από μένα...Είπα να μπω λίγο αλλά εγώ έχω κατσικωθεί εδώ!!!Πωωωωω Ράισα να σου στείλω αύριο τα 5 ερωτηματολόγια..Πρέπει να πάω στον άνδρα και επειδή είναι τυπωμένα, έχω δουλίτσα να κάνω και πρέπει να ξεβρωμίσω κι όλας...Πωωωωωωω ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ααααα τώρα είδα πως είσαι εκτός..Λοιπόν πάω για μπανάκι, θα στα στείλω αύριο. Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:06 Η Raisa έγραψε: #571 20-04-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται...show παιδί μου...άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου....χμμμ, μήπως έπρεπε να τον στείλω και αυτόν στο χωριό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η Luna έγραψε: #572 20-04-08 13:53 Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Click για ανάπτυξη... Σε καταλαβαίνω απόλυτα Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 14:54 Η Fotini έγραψε: #565 18-04-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #566 18-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #567 19-04-08 19:14 χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:17 Η Raisa έγραψε: #568 19-04-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Click για ανάπτυξη... Δηλώνω παρούσα Τι κάνεις; Εγώ σήμερα έστειλα τον γιο μου στο χωριό στη γιαγιά, και άρχισα γενική στο σπίτι....να δω πότε θα τελειώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:34 Η Luna έγραψε: #569 19-04-08 19:34 χαλια ακουγεται!!!!καλο κουραγιο!!! εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #570 19-04-08 22:04 Γεια κι από μένα...Είπα να μπω λίγο αλλά εγώ έχω κατσικωθεί εδώ!!!Πωωωωω Ράισα να σου στείλω αύριο τα 5 ερωτηματολόγια..Πρέπει να πάω στον άνδρα και επειδή είναι τυπωμένα, έχω δουλίτσα να κάνω και πρέπει να ξεβρωμίσω κι όλας...Πωωωωωωω ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ααααα τώρα είδα πως είσαι εκτός..Λοιπόν πάω για μπανάκι, θα στα στείλω αύριο. Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:06 Η Raisa έγραψε: #571 20-04-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται...show παιδί μου...άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου....χμμμ, μήπως έπρεπε να τον στείλω και αυτόν στο χωριό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η Luna έγραψε: #572 20-04-08 13:53 Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο! Click για ανάπτυξη... Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #566 18-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #567 19-04-08 19:14 χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:17 Η Raisa έγραψε: #568 19-04-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Click για ανάπτυξη... Δηλώνω παρούσα Τι κάνεις; Εγώ σήμερα έστειλα τον γιο μου στο χωριό στη γιαγιά, και άρχισα γενική στο σπίτι....να δω πότε θα τελειώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:34 Η Luna έγραψε: #569 19-04-08 19:34 χαλια ακουγεται!!!!καλο κουραγιο!!! εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #570 19-04-08 22:04 Γεια κι από μένα...Είπα να μπω λίγο αλλά εγώ έχω κατσικωθεί εδώ!!!Πωωωωω Ράισα να σου στείλω αύριο τα 5 ερωτηματολόγια..Πρέπει να πάω στον άνδρα και επειδή είναι τυπωμένα, έχω δουλίτσα να κάνω και πρέπει να ξεβρωμίσω κι όλας...Πωωωωωωω ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ααααα τώρα είδα πως είσαι εκτός..Λοιπόν πάω για μπανάκι, θα στα στείλω αύριο. Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:06 Η Raisa έγραψε: #571 20-04-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται...show παιδί μου...άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου....χμμμ, μήπως έπρεπε να τον στείλω και αυτόν στο χωριό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η Luna έγραψε: #572 20-04-08 13:53 Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:14 Η Luna έγραψε: #567 19-04-08 19:14 χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:17 Η Raisa έγραψε: #568 19-04-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Click για ανάπτυξη... Δηλώνω παρούσα Τι κάνεις; Εγώ σήμερα έστειλα τον γιο μου στο χωριό στη γιαγιά, και άρχισα γενική στο σπίτι....να δω πότε θα τελειώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:34 Η Luna έγραψε: #569 19-04-08 19:34 χαλια ακουγεται!!!!καλο κουραγιο!!! εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #570 19-04-08 22:04 Γεια κι από μένα...Είπα να μπω λίγο αλλά εγώ έχω κατσικωθεί εδώ!!!Πωωωωω Ράισα να σου στείλω αύριο τα 5 ερωτηματολόγια..Πρέπει να πάω στον άνδρα και επειδή είναι τυπωμένα, έχω δουλίτσα να κάνω και πρέπει να ξεβρωμίσω κι όλας...Πωωωωωωω ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ααααα τώρα είδα πως είσαι εκτός..Λοιπόν πάω για μπανάκι, θα στα στείλω αύριο. Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:06 Η Raisa έγραψε: #571 20-04-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται...show παιδί μου...άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου....χμμμ, μήπως έπρεπε να τον στείλω και αυτόν στο χωριό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η Luna έγραψε: #572 20-04-08 13:53 Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:17 Η Raisa έγραψε: #568 19-04-08 19:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Click για ανάπτυξη... Δηλώνω παρούσα Τι κάνεις; Εγώ σήμερα έστειλα τον γιο μου στο χωριό στη γιαγιά, και άρχισα γενική στο σπίτι....να δω πότε θα τελειώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:34 Η Luna έγραψε: #569 19-04-08 19:34 χαλια ακουγεται!!!!καλο κουραγιο!!! εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #570 19-04-08 22:04 Γεια κι από μένα...Είπα να μπω λίγο αλλά εγώ έχω κατσικωθεί εδώ!!!Πωωωωω Ράισα να σου στείλω αύριο τα 5 ερωτηματολόγια..Πρέπει να πάω στον άνδρα και επειδή είναι τυπωμένα, έχω δουλίτσα να κάνω και πρέπει να ξεβρωμίσω κι όλας...Πωωωωωωω ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ααααα τώρα είδα πως είσαι εκτός..Λοιπόν πάω για μπανάκι, θα στα στείλω αύριο. Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:06 Η Raisa έγραψε: #571 20-04-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται...show παιδί μου...άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου....χμμμ, μήπως έπρεπε να τον στείλω και αυτόν στο χωριό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η Luna έγραψε: #572 20-04-08 13:53 Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: χαιρετω την κοινοτητα!!! τι κανετε?ειναι κανεις εδω??? Click για ανάπτυξη... Δηλώνω παρούσα Τι κάνεις; Εγώ σήμερα έστειλα τον γιο μου στο χωριό στη γιαγιά, και άρχισα γενική στο σπίτι....να δω πότε θα τελειώσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:34 Η Luna έγραψε: #569 19-04-08 19:34 χαλια ακουγεται!!!!καλο κουραγιο!!! εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #570 19-04-08 22:04 Γεια κι από μένα...Είπα να μπω λίγο αλλά εγώ έχω κατσικωθεί εδώ!!!Πωωωωω Ράισα να σου στείλω αύριο τα 5 ερωτηματολόγια..Πρέπει να πάω στον άνδρα και επειδή είναι τυπωμένα, έχω δουλίτσα να κάνω και πρέπει να ξεβρωμίσω κι όλας...Πωωωωωωω ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ααααα τώρα είδα πως είσαι εκτός..Λοιπόν πάω για μπανάκι, θα στα στείλω αύριο. Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:06 Η Raisa έγραψε: #571 20-04-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται...show παιδί μου...άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου....χμμμ, μήπως έπρεπε να τον στείλω και αυτόν στο χωριό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η Luna έγραψε: #572 20-04-08 13:53 Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαλια ακουγεται!!!!καλο κουραγιο!!! εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:04 Η katerina10: #570 19-04-08 22:04 Γεια κι από μένα...Είπα να μπω λίγο αλλά εγώ έχω κατσικωθεί εδώ!!!Πωωωωω Ράισα να σου στείλω αύριο τα 5 ερωτηματολόγια..Πρέπει να πάω στον άνδρα και επειδή είναι τυπωμένα, έχω δουλίτσα να κάνω και πρέπει να ξεβρωμίσω κι όλας...Πωωωωωωω ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ααααα τώρα είδα πως είσαι εκτός..Λοιπόν πάω για μπανάκι, θα στα στείλω αύριο. Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:06 Η Raisa έγραψε: #571 20-04-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται...show παιδί μου...άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου....χμμμ, μήπως έπρεπε να τον στείλω και αυτόν στο χωριό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η Luna έγραψε: #572 20-04-08 13:53 Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια κι από μένα...Είπα να μπω λίγο αλλά εγώ έχω κατσικωθεί εδώ!!!Πωωωωω Ράισα να σου στείλω αύριο τα 5 ερωτηματολόγια..Πρέπει να πάω στον άνδρα και επειδή είναι τυπωμένα, έχω δουλίτσα να κάνω και πρέπει να ξεβρωμίσω κι όλας...Πωωωωωωω ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!! Ααααα τώρα είδα πως είσαι εκτός..Λοιπόν πάω για μπανάκι, θα στα στείλω αύριο. Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 00:06 Η Raisa έγραψε: #571 20-04-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται...show παιδί μου...άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου....χμμμ, μήπως έπρεπε να τον στείλω και αυτόν στο χωριό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η Luna έγραψε: #572 20-04-08 13:53 Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση???? Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται...show παιδί μου...άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου....χμμμ, μήπως έπρεπε να τον στείλω και αυτόν στο χωριό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:53 Η Luna έγραψε: #572 20-04-08 13:53 Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα!!!!! πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε?? η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...) στελτον πακετο να ησυχασεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Raisa έγραψε: #573 20-04-08 13:57 Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα!! Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:02 Η Luna έγραψε: #574 20-04-08 14:02 πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:04 Η Luna έγραψε: #575 20-04-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... !!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #576 20-04-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: πρεπει να εχουν γελιο!!!! τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες?? Click για ανάπτυξη... Πού καλέ!!! Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα ....σήμερα έχω ρεπό και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Luna έγραψε: #577 20-04-08 14:14 δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:18 Η Raisa έγραψε: #578 20-04-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δραμα η κατασταση!!!! το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!! ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 14:33 Η Luna έγραψε: #579 20-04-08 14:33 ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 28 29 30 31 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 29 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!! βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 20 Απριλίου 2008 στις 15:09 Η Raisa έγραψε: #580 20-04-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!! πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη) μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη??? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν... ό,τι θέλει το λουνάκι! Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας(έχουμε τα κιλάκια μας) και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.