Luna
Περιβόητο μέλος
ελπιζω αν σε βρω!!!!φιλιααα!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα Βάσια

Fotini
Διάσημο μέλος
παιδια δεν σας έχω ξεχάσει αλλά έτσι όπως γραφουν οι τρελές σε εμας δεν προλαβαίνω να δω άλλα θέματα, δεν πρέπει να κάνω τίποτα αλλο!
Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Έπρεπε να διαχωρίσεις τα γατιά από τα πρόβατα, Βάσια![]()

Luna
Περιβόητο μέλος

τι κανετε?ειναι κανεις εδω???
Raisa
Περιβόητο μέλος
χαιρετω την κοινοτητα!!!
τι κανετε?ειναι κανεις εδω???
Δηλώνω παρούσα

Τι κάνεις;
Εγώ σήμερα έστειλα τον γιο μου στο χωριό στη γιαγιά, και άρχισα γενική στο σπίτι....να δω πότε θα τελειώσω
Luna
Περιβόητο μέλος
εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση????
katerina10
Περιβόητο μέλος

Ααααα τώρα είδα πως είσαι εκτός..Λοιπόν πάω για μπανάκι, θα στα στείλω αύριο.
Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
εχεις και fidelako να χαζολογαει την καθε σου κινηση????
Και όχι μόνο....εγώ ταιριάζω τα πράγματα αυτός πάει και τα ξαναχαλάει
...αφήνω το πανί για λίγο και το εξαφανίζει
...εγω να τον κυνηγάω αυτός να κρύβεται
...show παιδί μου.
..άντε να δω πότε θα τελειώσω με τον Φιντέλ στα πόδια μου
Luna
Περιβόητο μέλος
πρεπει να ειναι αφασια ο fidel..εε??
η raisa μου κανει εντυπωση που δεν ανακατευεται ποτε!!!δεν βλεπει τον αλλον και ξεσινεριζεται??? (δεν ξερω πως γραφεται η λεξη...
)στελτον πακετο να ησυχασεις!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος

Μπα, η Ραίσα δεν πτοείται με τίποτε....ε, που και που του κάνει τη χάρη να τον κυνηγήσει για λίγο αλλά ως εκεί
.... εκείνος πάλι είναι σκέτο πειραχτήρι και όλο την τσιγκλάει

Luna
Περιβόητο μέλος

τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες??
Luna
Περιβόητο μέλος
Λούνα γέμισε με φωτος το θέμα να ομορφήνει το site!!!!!!!!!!!

!!που θες να βαλω πες μου,και θα βαλω!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
πρεπει να εχουν γελιο!!!!
τελικα με το σπιτι τελειωσες??τα καταφερες??
Πού καλέ!!!
Μόνο το δωμάτιο του μικρού τελείωσα
....σήμερα έχω ρεπό
και από αύριο πάλι στον αγώνα....πιστεύω να τελειώσω μέχρι την Τετάρτη
..πέμπτη έχω να κάνω και τσουρέκια....αααχχχχ πότε θα τα κάνω όλα...μετά σου λέει διακοπές!!!
Luna
Περιβόητο μέλος
το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!!
ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις

εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
δραμα η κατασταση!!!!
το μονο που μπορω να σου πω ειναι να παρεις ετοιμα τσουρεκια!!!!!
ειναι τοσο νοστιμα εκει πανω που μενεις
εκτος αμα εσυ τα κανεις ακομα ποιο ωραια που τοτε κανε και στειλε μου κι εμενα!!!!!!!![]()
Μπα, δεν αγοράζω έτοιμα γλυκά...τα κάνω όλα μόνη μου

Διεύθηνση παρακαλώ και έφτασε το καλό τσουρέκι
να μου πεις και τη γνώμη σου...α, και που είσαι, θα δώσεις λίγο και στη Λούνα να δοκιμάσει...τη σόι πεθερά είμαι;;;

Luna
Περιβόητο μέλος
πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!

βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση

για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη
)μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη???
Raisa
Περιβόητο μέλος
ωωω!!!!καλο ηταν αυτο!!
πρεπει να φαει η νυφη το τσουρεκι της πεθερας για να εγκρινει κιολας!!!!βαλε και λιγη γαλοπουλα καπνιστη στην μεση
για να εγκρινει.....(μυστικη συμβουλη
)
μπραβο παντως!!ολα εσυ ρε παιδακι μου??εισαι η γυναικα λαστυχο δηλαδη???
Ευχαριστώ για τη συμβουλή...αντί για κόκκινο αυγό γαλοπούλα λοιπόν...
ό,τι θέλει το λουνάκι!

Γυναίκα λάστιχο, ναι...αλλά λάστιχο νταλίκας
(έχουμε τα κιλάκια μας)και με τόση δουλειά πάλι δεν στενεύουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool