NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ραισα πως το πηρε που την απαταει ο Φιντελ???
Φιντελλλλλ καλό βόλι

περιμενουμε νεα!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλως την δεχτηκατε την νυφη!!!!!!!!!!!!!
Η Ραισα πως το πηρε που την απαταει ο Φιντελ???![]()
Φιντελλλλλ καλό βόλιπεριμενουμε νεα!!!!!!!!
Η Ραίσα είναι σα΄να μη τρέχει τίποτε....ακόμα και στην απιστία του Φιντέλ...κρυόκωλη

Καλό βόλι....ναι,
αν τον αφήσει η νύφη...
..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ραίσα είναι σα΄να μη τρέχει τίποτε....ακόμα και στην απιστία του Φιντέλ...κρυόκωλη
Καλό βόλι....ναι,αν τον αφήσει η νύφη...
..
εεεεεε οχι δα!Απλα ειναι σε αλλο επιπεδο αυτη η γατα.... ΚΙΟΥΡΙΑ!!! οχι και κρυόκωλη!!!
Η νυφη ηρθε απο την αλλη ακρη να μας το παιξει δυσκολη? χαχα! κατσ ενα ασκησει ο Φιντελακος την γοητεια του!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
....ίσα ίσα που ακούμπησαν τις μυτούλες τους...και μετά πάλι χχχχρρρρρρ...ελπίζω μόνο η γοητεία του Φιντέλ να την τουμπάρει
Νιαρ μου τι να σου πώ....πολύ επίπεδο η κρυόκωλη

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa εχεις εκει και την θηλυκια σου γατα?
Ναι, γιατί;;;;

moukelis
Επιφανές μέλος
Ο μικρός αδερφός ρωτάει,άμα δε μας κάτσει,να στείλει να την...τακτοποιήσουν;Τέτοιες προσβολές δεν τις σηκώνουμε,άκου εκεί!Άσε , Δώρα....τίποτε ακόμα....ίσα ίσα που ακούμπησαν τις μυτούλες τους...και μετά πάλι χχχχρρρρρρ...ελπίζω μόνο η γοητεία του Φιντέλ να την τουμπάρει
Νιαρ μου τι να σου πώ....πολύ επίπεδο η κρυόκωλη![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
καλα οι 2 θηλυκες ειναι ενταξει μεταξυ τους?περιεργο μου φαινεται, μην τις αφηνεις μονες γιατι δεν ξερεις τι θα συμβει!επισης τωρα που μυριζει και την αλλη δυσκολο το βλεπω να κατσει!Ναι, γιατί;;;;![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ο μικρός αδερφός ρωτάει,άμα δε μας κάτσει,να στείλει να την...τακτοποιήσουν;Τέτοιες προσβολές δεν τις σηκώνουμε,άκου εκεί!![]()
Σε έχω υπόψη μου μικρέ αδελφέ.....όταν είναι θα σου σφυρίξω

καλα οι 2 θηλυκες ειναι ενταξει μεταξυ τους?περιεργο μου φαινεται, μην τις αφηνεις μονες γιατι δεν ξερεις τι θα συμβει!επισης τωρα που μυριζει και την αλλη δυσκολο το βλεπω να κατσει!
Η Ραισα ούτε που της έδωσε σημασία....στον κόσμο του αυτό το γατί!

Τον Φιντέλ με τη νύφη τους έχω σε άλλο δωμάτιο
....να είναι μόνο τους τα χρυσά μου....το βράδυ λέω να τους ανάψω και κεράκια...έτσι για ατμόσφαιρα

moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πόσες μέρες θα κρατήσετε την κουκλιτσα Silvi;
Το Σάββατο φεύγει για Κρήτη πάλι....δεν ξέρω αν μείνει μέχρι τότε σε μένα

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Το Σάββατο φεύγει για Κρήτη πάλι....δεν ξέρω αν μείνει μέχρι τότε σε μένα![]()
Παιδί μου ντάκο της έδωσες και τσικουδιά να νοιώσει σα στο σπίτι του το γατί να χαλαρώσει??
Βάψε ντε και τα μουστάκια του Φιντελ μαύρα, να της θυμίσει Κρητίκαρο να γίνει χαμός στο σπίτι! 'Αντε!!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Παιδί μου ντάκο της έδωσες και τσικουδιά να νοιώσει σα στο σπίτι του το γατί να χαλαρώσει??
Βάψε ντε και τα μουστάκια του Φιντελ μαύρα, να της θυμίσει Κρητίκαρο να γίνει χαμός στο σπίτι! 'Αντε!!![]()

Δεν το σκέφτηκα.....Μωρέ λεςςςςςς;;;;;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δεν το σκέφτηκα.....
Μωρέ λεςςςςςς;;;;;![]()
Πάντως χωρίς πλάκα...θέλει το χρόνο του το πράγμα... η γάτα εκδηλώνει οίστρο με τα συμπτώματά του?
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πάντως χωρίς πλάκα...θέλει το χρόνο του το πράγμα... η γάτα εκδηλώνει οίστρο με τα συμπτώματά του?
Το μόνο που εκδηλώνει αυτή τη στιγμή είναι το κρητικό της ταμπεραμέντο

Τώρα πήγα να δω τι κάνουν μόνα τους στο δωμάτιο και τα είδα πλάι πλάι να κοιμούνται
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Το μόνο που εκδηλώνει αυτή τη στιγμή είναι το κρητικό της ταμπεραμέντοΤώρα πήγα να δω τι κάνουν μόνα τους στο δωμάτιο και τα είδα πλάι πλάι να κοιμούνται
![]()
πολυ καλο αυτο!κοιμουνται μετα το sex μηπως?αλλα και να ας μην εγινε τιποτα οτι ειναι κοντα ειναι καλο, η δικια μου μια ολοκληρη μερα ουτε στο ιδιο δωματιο δεν ηταν με τον Μορφέα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool