Luna
Περιβόητο μέλος
οχι η μαμα ειναι μαζι της αλλα θα φυγει αυριο για κρητη.Εγω ειμαι ο μπαμπας που εχω μεινει μονος και περιμενω!
τωρα καταλαβαινω!!!!

σου εχουν λειψει κ τα κοριτσια σου!!!

αντε,ευχομαι να της ερθει γρηγορα της κοπελιας να ερθει πισω με γεματη κοιλιτσα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
καλα αποτελεσματα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως φαίνεται ότι δεν τα πάω καλά με τους άντρες ε;τους μεγάλους,τους μικρούς μια χαρά τους εκπαιδεύω!γι σας κορίτσια κάτω τον 20,άντε και πάνω δεν με πειράζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ο Χρήστης ovelix (Ο γιόκας μου) σας στέλνει τα χαιρετισματά του... θα τσατάρει μαζί σας μετά το σχολείο... (αυστηρή μαμά)....
Είναι ξετρελαμένος με τα γατιά σας. Πήραμε το βιβλίο "η γάτα" από τις εκδόσεις Σαβάλας... και έχει ξετρελαθεί με τις φωτό... Αγαπημένη του η Βρετανική λιλά...
Ραίσααααααααα!!!
Συνημμένα
Raisa
Περιβόητο μέλος

Οβελιξ...καλώς μας ήρθες στη βρετανομανιακή παρέα
(καλα, με τόσα κουκλιά στο σπίτι και με μαμά βιρμανομανιακή εσύ πώς ξέφυγες;
) 

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αχου....τον περιμένουμε στην παρέα μας με μεγάλη αγωνία!
Οβελιξ...καλώς μας ήρθες στη βρετανομανιακή παρέα(καλα, με τόσα κουκλιά στο σπίτι και με μαμά βιρμανομανιακή εσύ πώς ξέφυγες;
)
![]()
Μου είπε ότι με το που θα μείνει μόνος του... θα πάρει έναν αρσενικό λιλά... έχουμε καιρό ακόμα... η μαμά δεν μπορεί τώρα... γιατί αν του πάρω, θα φτιάξουμε την περίφημη Ιερή Γάτα της Βρετανίας!

Θεία Ραϊσας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εξάλλου ο γιος μου είναι αλλεργικός στις γάτες και έτσι.....

Λατρεύω τις γάτες όμως και έτσι είπα να συμμετάσχω και εγώ.
Με θέλετε στην παρέα σας.....ε???????????

Luna
Περιβόητο μέλος

σε θελουμε θεια Ραισας!!!!αφου εισαι γατανθρωπος καλα εκανες και ηρθες!!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Οχι, γατουλάκι δεν έχω εγώ. Με δυο ανύψια και τώρα με κούκλα νύφη νομίζω πως δεν χρειάζεται.
Με θέλετε στην παρέα σας.....ε???????????![]()
Θα πρέπει βέβαια πρώτα να δηλώσεις επίσημα Βρετανομανιακή για να σε δεχτούμε....

δεν μπαίνει στο club όποιος κι όποιος

Λουνάκι τι κάνεις;;;
Πως τα πάει η υποψήφια νύφη μας, έβαλε κανένα κιλό ή θα χρειαστεί να την ντοπάρουμε λίγο

Raisa
Περιβόητο μέλος
Μου είπε ότι με το που θα μείνει μόνος του... θα πάρει έναν αρσενικό λιλά... έχουμε καιρό ακόμα... η μαμά δεν μπορεί τώρα... γιατί αν του πάρω, θα φτιάξουμε την περίφημη Ιερή Γάτα της Βρετανίας!![]()
Ιερή Γάτα της Βρετανίας!

Δεν είναι και άσχημη ιδέα....θα την δηλώσουμε και επίσημα ως νέα ράτσα
.....έ, ρε γλέντια

Μέχρι να έρθει η ώρα να μείνει μόνος ο μικρός έχει ακόμα, (ο μικρός της φωτό δεν είναι
...που ξέρεις μέχρι τότε μπορεί να αλλαξει στρατόπεδο
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Καλώς όρισε το νέο σας μέλος...

Είστε τυχερή που έχετε μια τόσο καλή ανιψούλα σαν τη Ραίσα και τα παιδάκια της!!
Luna
Περιβόητο μέλος
Λουνάκι τι κάνεις;;;Πως τα πάει η υποψήφια νύφη μας, έβαλε κανένα κιλό ή θα χρειαστεί να την ντοπάρουμε λίγο
![]()

!!!εγω λεω να την ντοπαρουμε να τελειωνει η ιστορια!!!τρωει παντως!!!αυτο ειναι το 1 θετικο!!!τωρα δεν εχουμε ζυγιστει τις τελευταιες 20 μερες!!!δεν θελω να νιωσει οτι την πιεζω....

εσεις??ολα καλα?
Raisa
Περιβόητο μέλος
!!!εγω λεω να την ντοπαρουμε να τελειωνει η ιστορια!!!
τρωει παντως!!!αυτο ειναι το 1 θετικο!!!τωρα δεν εχουμε ζυγιστει τις τελευταιες 20 μερες!!!δεν θελω να νιωσει οτι την πιεζω....
εσεις??ολα καλα?
Μπράβο, μπάβο.....άντε να δούμε!!!

Καλά κάνεις και δεν την πιέζεις...μη μας πάθει και τίποτε ψυχολογικά η μικρή

Σε μας επικρατεί ησυχία
....είμαστε όλοι στο περίμενε.
..εκτός απ΄την Ραίσα
...εκείνη είναι στον κόσμο της

Θεία Ραϊσας
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και άμα τελικά μας κάτσει και η νύφη και έρθουν τα μικρά, εκεί να δεις τη μανιακή που θα γίνω.

moukelis
Επιφανές μέλος
Φυσικά και σας θέλουμε,εξάλλου όντως τι να την κάνετε τη γατούλα με τον Φιντέλ και τη Ραισα ανήψια...Οχι, γατουλάκι δεν έχω εγώ. Με δυο ανύψια και τώρα με κούκλα νύφη νομίζω πως δεν χρειάζεται.
Με θέλετε στην παρέα σας.....ε???????????![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
τι νεα??? εχω ενα πρβλημα με τον γατουλη του φιλου μου κ εχουμε παθει πανικο!!!
μπορει να μας βοηθησει κανεις αν ξερει??
δειχνει να μην αναπνεει σωστα!κανει κοντες αναπνοες κ ανεβοκατεβαινει ολοκληρος κ αν πας κοντα τον ακους,κ που κ ΄που τρεχει λιγο σαλιο απο το στομα του!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
ο γιατρος του δεν ειναι ανοιχτος βεβαια και το μονο στανταρ ειναι το νοσοκομειο της παλληνης αλλα πεφτει μακρια!δεν εχεις καμια ιδεα τι μπορουμε να κανουμε εεε????
moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool