Θεία Ραϊσας
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεία Ραϊσας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα Θεία! Καλέ που είναι η ανιψιά σου σήμερα?![]()
Δεν ξέρω....

μάλλον θα έχει κανένα μάθημα να δώσει.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπήκε μπήκε! Μέσα τη βλέπω!Δεν ξέρω....
μάλλον θα έχει κανένα μάθημα να δώσει.......

Raisa
Περιβόητο μέλος

Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νά΄μαι και γω!!
Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωίαλλά τώρα είμαι όλη δική σας
![]()
Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! 

Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες!
Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!!
Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω
....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά...
![]()
Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε!
Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς??
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα...Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ...![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε!
Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς??
Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;;![]()
Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά???
Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!!

Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά???
Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!!
Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε![]()
Καλημέρα!!
Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!!

Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω!
Θεία Ραϊσας
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα?

Θεία Ραϊσας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα?![]()
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες.
Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία.
Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε?ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες.
Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία.
Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα.

Θεία Ραϊσας
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα.
Αλλά προτιμώ αυτααααααααα
Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...!
Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!!
https://www.siberiancatworld.com/
![]()
![]()
Θεία Ραϊσας
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.siberiancatworld.com/
Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη

Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές.
Δες και αυτές.......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool