British - maniacs

Δεν μπορώ να αντισταθώ όταν βλέπω μικρά γατάκια.......
Γκουτσι γκουτσι γκουτσι.:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Θεία! Καλέ που είναι η ανιψιά σου σήμερα? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Θεία! Καλέ που είναι η ανιψιά σου σήμερα? :hmm:

Δεν ξέρω....:hmm::hmm::hmm:
μάλλον θα έχει κανένα μάθημα να δώσει.......

Νά΄μαι και γω!!:)
Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί :down:αλλά τώρα είμαι όλη δική σας:D

Νά΄μαι και γω!!:)
Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί :down:αλλά τώρα είμαι όλη δική σας:D

:up:Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! ;):lol:
Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!!

:up:Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! ;):lol:
Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!!

Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω:/:....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά...:up::up::up:

Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω:/:....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά...:up::up::up:

Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε!
Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς??

Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ...:)

Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ...:)
Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα... ;)

Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;;:lol:

Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε!
Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς??

Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;;:lol:

Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά???
Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!!:/:
Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε;)

Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά???
Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!!:/:
Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε;)

Καλημέρα!!
Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! :up:
Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω!

γκουτσι γκουτσι

Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω:D:D:D:D:D τέτοια μικρούλια

Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? :hmm:

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:(:(:(:(

Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες.
Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία.

Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα.

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:(:(:(:(

Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες.
Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία.

Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα.
Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? :hmm:

Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? :hmm:

Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα.

Αλλά προτιμώ αυτααααααααα:up::up::up::up:

Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα.

Αλλά προτιμώ αυτααααααααα:up::up::up::up:

Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...!

Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!!
https://www.siberiancatworld.com/

3years500x397.jpg

Boy2.jpg

Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!!
https://www.siberiancatworld.com/

3years500x397.jpg

Boy2.jpg

Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη:up::up:

Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές.

Δες και αυτές.......

gordi_amantes.jpg

BD2slid.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back