Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο Θεία Ραϊσας: #1.161 09-06-08 13:10 Δεν μπορώ να αντισταθώ όταν βλέπω μικρά γατάκια....... Γκουτσι γκουτσι γκουτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.162 09-06-08 13:12 Καλησπέρα Θεία! Καλέ που είναι η ανιψιά σου σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Θεία Ραϊσας: #1.163 09-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Θεία! Καλέ που είναι η ανιψιά σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω.... μάλλον θα έχει κανένα μάθημα να δώσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.164 09-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Δεν ξέρω.... μάλλον θα έχει κανένα μάθημα να δώσει....... Click για ανάπτυξη... Μπήκε μπήκε! Μέσα τη βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #1.165 09-06-08 13:32 Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.166 09-06-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Click για ανάπτυξη... Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #1.167 09-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Click για ανάπτυξη... Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.168 09-06-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Click για ανάπτυξη... Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #1.169 09-06-08 15:42 Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.170 09-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 16:08 Η moukelis έγραψε: #1.171 09-06-08 16:08 Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:07 Η Raisa έγραψε: #1.172 10-06-08 08:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν μπορώ να αντισταθώ όταν βλέπω μικρά γατάκια....... Γκουτσι γκουτσι γκουτσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.162 09-06-08 13:12 Καλησπέρα Θεία! Καλέ που είναι η ανιψιά σου σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Θεία Ραϊσας: #1.163 09-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Θεία! Καλέ που είναι η ανιψιά σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω.... μάλλον θα έχει κανένα μάθημα να δώσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.164 09-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Δεν ξέρω.... μάλλον θα έχει κανένα μάθημα να δώσει....... Click για ανάπτυξη... Μπήκε μπήκε! Μέσα τη βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #1.165 09-06-08 13:32 Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.166 09-06-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Click για ανάπτυξη... Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #1.167 09-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Click για ανάπτυξη... Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.168 09-06-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Click για ανάπτυξη... Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #1.169 09-06-08 15:42 Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.170 09-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 16:08 Η moukelis έγραψε: #1.171 09-06-08 16:08 Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:07 Η Raisa έγραψε: #1.172 10-06-08 08:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα Θεία! Καλέ που είναι η ανιψιά σου σήμερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Ο Θεία Ραϊσας: #1.163 09-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Θεία! Καλέ που είναι η ανιψιά σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω.... μάλλον θα έχει κανένα μάθημα να δώσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.164 09-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Δεν ξέρω.... μάλλον θα έχει κανένα μάθημα να δώσει....... Click για ανάπτυξη... Μπήκε μπήκε! Μέσα τη βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #1.165 09-06-08 13:32 Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.166 09-06-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Click για ανάπτυξη... Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #1.167 09-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Click για ανάπτυξη... Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.168 09-06-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Click για ανάπτυξη... Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #1.169 09-06-08 15:42 Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.170 09-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 16:08 Η moukelis έγραψε: #1.171 09-06-08 16:08 Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:07 Η Raisa έγραψε: #1.172 10-06-08 08:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Θεία! Καλέ που είναι η ανιψιά σου σήμερα? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω.... μάλλον θα έχει κανένα μάθημα να δώσει....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.164 09-06-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Δεν ξέρω.... μάλλον θα έχει κανένα μάθημα να δώσει....... Click για ανάπτυξη... Μπήκε μπήκε! Μέσα τη βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #1.165 09-06-08 13:32 Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.166 09-06-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Click για ανάπτυξη... Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #1.167 09-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Click για ανάπτυξη... Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.168 09-06-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Click για ανάπτυξη... Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #1.169 09-06-08 15:42 Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.170 09-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 16:08 Η moukelis έγραψε: #1.171 09-06-08 16:08 Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:07 Η Raisa έγραψε: #1.172 10-06-08 08:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Δεν ξέρω.... μάλλον θα έχει κανένα μάθημα να δώσει....... Click για ανάπτυξη... Μπήκε μπήκε! Μέσα τη βλέπω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #1.165 09-06-08 13:32 Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.166 09-06-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Click για ανάπτυξη... Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #1.167 09-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Click για ανάπτυξη... Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.168 09-06-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Click για ανάπτυξη... Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #1.169 09-06-08 15:42 Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.170 09-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 16:08 Η moukelis έγραψε: #1.171 09-06-08 16:08 Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:07 Η Raisa έγραψε: #1.172 10-06-08 08:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.166 09-06-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Click για ανάπτυξη... Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #1.167 09-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Click για ανάπτυξη... Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.168 09-06-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Click για ανάπτυξη... Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #1.169 09-06-08 15:42 Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.170 09-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 16:08 Η moukelis έγραψε: #1.171 09-06-08 16:08 Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:07 Η Raisa έγραψε: #1.172 10-06-08 08:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Νά΄μαι και γω!! Εδώ είμαι...είχα κάτι τρεχάματα το πρωί αλλά τώρα είμαι όλη δική σας Click για ανάπτυξη... Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:37 Η Raisa έγραψε: #1.167 09-06-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Click για ανάπτυξη... Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.168 09-06-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Click για ανάπτυξη... Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #1.169 09-06-08 15:42 Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.170 09-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 16:08 Η moukelis έγραψε: #1.171 09-06-08 16:08 Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:07 Η Raisa έγραψε: #1.172 10-06-08 08:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε ντε... και περνάμε αγωνίες! Η Βάσια και η Δανάη ήρθαν Αθήνα κι ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη συνάντηση αύριο!! Το timing του ερχομού τους είναι τυχαίο και λέμε να το εκμεταλλευτούμε!! Click για ανάπτυξη... Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 13:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.168 09-06-08 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Click για ανάπτυξη... Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #1.169 09-06-08 15:42 Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.170 09-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 16:08 Η moukelis έγραψε: #1.171 09-06-08 16:08 Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:07 Η Raisa έγραψε: #1.172 10-06-08 08:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ααχχχ...τι καλά..να γινόταν να έρθω και γω....πάντως πρέπει σε κάποια φάση να βρεθούμε όλες μαζί...θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά... Click για ανάπτυξη... Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #1.169 09-06-08 15:42 Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.170 09-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 16:08 Η moukelis έγραψε: #1.171 09-06-08 16:08 Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:07 Η Raisa έγραψε: #1.172 10-06-08 08:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 15:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.170 09-06-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 16:08 Η moukelis έγραψε: #1.171 09-06-08 16:08 Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:07 Η Raisa έγραψε: #1.172 10-06-08 08:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βόλο,Βόλο!!!Ελάτε βρε κορίτσια,να σας γνωρίσω κι εγώ... Click για ανάπτυξη... Σε σκέφτηκα όταν το πρότεινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Ιουνίου 2008 στις 16:08 Η moukelis έγραψε: #1.171 09-06-08 16:08 Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:07 Η Raisa έγραψε: #1.172 10-06-08 08:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:07 Η Raisa έγραψε: #1.172 10-06-08 08:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμείς το ίδιο! Με τη πρώτη ευκαρία που κάποια θα ανέβει ή που εσύ θα κατέβεις... θα ήταν ωραία να βρεθούμε! Ίσως κάπου ενδιάμεσα! Στο Βόλο π.χ.?? Ή στη Λαρισα! Η Βάσια όλη την ώρα πάει εκεί? Οδηγείς?? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ραίσα...Δε θα έρθεις να γνωρίσεις τον αδερφό του ξενιτεμένου Φιντέλ;;; Click για ανάπτυξη... Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 08:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.173 10-06-08 08:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι οδηγάω....και δεν είναι άσχημη ιδέα να βρεθούμε στο Βόλο...αλλά πότε βρε παιδιά??? Μέχρι τέλη Ιουνίου έχω εξεταστική και μετά θα πάμε Χαλκιδική στο εξοχικό μας...έχουμε πολλές δουλειές εκεί να κάνουμε!!! Εκτός αν το κανονίσω σαν εκδομούλα κανένα ΣΚ και βρεθούμε...θα δούμε Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Να οργανώσουμε εκδρομούλα στο Πήλιο τότε για ένα Σ/Κ!! Πετάω τη σκούφια μου για κάτι τέτοια βλέπεις εγώ... Μιλάω βέβαια εκ του ασφαλούς γιατί τα φοιτητικά μου τα'χω αφήσει πολλά χρόνια πίσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Ο Θεία Ραϊσας: #1.174 10-06-08 11:59 γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γκουτσι γκουτσι Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.175 10-06-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωωωωωω τέτοια μικρούλια Click για ανάπτυξη... Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 12:28 Ο Θεία Ραϊσας: #1.176 10-06-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ θεία, δεν έχεις γατούλα? Click για ανάπτυξη... ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.177 10-06-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Ο γιός μου είναι αλλεργικός και δεν μπορεί καθόλου με γατούλες. Και στην ΡαΪσας που πάμε τον πιάνει πολύ βαριά αλλεργία. Πριν κάνω όμως τα παιδιά είχα πάντα γάτα. Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:46 Ο Θεία Ραϊσας: #1.178 10-06-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ μωρέ κρίμα... για σκυλάκι το σκέφτεστε? Click για ανάπτυξη... Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.179 10-06-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 57 58 59 60 61 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 59 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θεία Ραϊσας: Όχι, κάθόλου. Δεν έχει κανένας μας τον χρόνο για ένα σκυλάκι. Αν και αυτά είναι γλύκα. Αλλά προτιμώ αυτααααααααα Πράγματι η γάτα είναι πιο εύκολο κατοικίδιο...! Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεία Ραϊσας Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θεία Ραϊσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 10 Ιουνίου 2008 στις 14:19 Ο Θεία Ραϊσας: #1.180 10-06-08 14:19 Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θεία... ρίξε και μια ματιά στις γάτες της Σιβηρίας! Είναι μετά τα Βιρμανικά οι αγαπημένες μου! Ειδικά οι tabby!! https://www.siberiancatworld.com/ Αααααχ, η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη Τα tubby μου τα πρωτοέδειξε η αδερφή μου και είναι φανταστικές. Δες και αυτές....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.