British - maniacs

Ε ε ε ε άμα είναι να κάνω κι εγώ διαφήμιση!Ακόμα και στους δρόμους με πανώ να βγω άμα είναι αυτή η πληρωμή!:up:

Εσύ να μείνεις με τη χρωματοβεντάλια σου! :P:P:lol:
Μου θες κι επιταγές! :P:lol:
Αυτή η Μπίζνα είναι για μένα! :P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!!:hello:
Εις αύριον το σπουδαία!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εσύ να μείνεις με τη χρωματοβεντάλια σου! :P:P:lol:
Μου θες κι επιταγές! :P:lol:
Αυτή η Μπίζνα είναι για μένα! :P:lol:
Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά!:P:lol:

Η Ραίσα είναι πανέμορφη και το ίδιο τα εγγονάκια της.

Η Luna δε σκοπευει να κάνει εγγονάκια? Αν κάνει πόσο θα χρεώσει?
Τα παιδάκια της Ραίσας πόσο κοστίζουν?

Έλα ρε παιδιάαααα, αυτά τα λένε. Μη με κάνετε να ρωτάω τα αυτονόητα.

kostbill σου έστειλα πμ:)

Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά!:P:lol:

τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!!:P:lol::lol::lol::lol::lol:

τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!!:P:lol::lol::lol::lol::lol:
ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!!:P:P:P:lol::lol::lol:

ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!!:P:P:P:lol::lol::lol:

Στην πρώτη γέννα ήταν όλα λιλά παρόλο που ο μπαμπάς τους ήταν μπλε;)...ελπίζω το ίδιο να γίνει και τώρα:)

Οσο για τα ασημένια....εκείνα θέλουν 2 κουπόνια....:P:lol::lol::lol::lol:

Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας:P:lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε

Συνημμένα

• Εγκυος.jpg
    Εγκυος.jpg
    51 KB · Εμφανίσεις: 35
  • κοιλίτσα.jpg
    κοιλίτσα.jpg
    52 KB · Εμφανίσεις: 36
Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας:P:lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε
Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!
Θέλω να την χαϊδέψω αυτή τη μωβ κοιλίτσα,είναι μια κούκλα!Βρε Νικολέττα,κάνε ένα φαν κλαμπ...Ο ξενιτεμένος έκανε τη δουλειά του να γυρίσει;

Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή....:D

Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί.:/:...άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα:blink:

Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή....:D

Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί.:/:...άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα:blink:
Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά.:blink:

Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά.:blink:
Έλα μου ντε.:/:...και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα!
Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά:hmm: ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω:blink::blink:

Έλα μου ντε.:/:...και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα!
Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά:hmm: ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω:blink::blink:
Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό.:hmm:

τι λετε καλε??
γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο???
η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!!

τι λετε καλε??
η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!!
Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω.:/:

τι λετε καλε??

ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα:( δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry:

Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!!

Τι ωραία κουβεντούλα είχατε?
Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου......
'Αντε με το καλό...

Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα.

Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα.

Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη.

Ευχαριστώ.
Καλή σου μέρα!
Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;:rolleyes:Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back