ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.261 12-06-08 16:16 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ε ε ε άμα είναι να κάνω κι εγώ διαφήμιση!Ακόμα και στους δρόμους με πανώ να βγω άμα είναι αυτή η πληρωμή! Click για ανάπτυξη... Εσύ να μείνεις με τη χρωματοβεντάλια σου! Μου θες κι επιταγές! Αυτή η Μπίζνα είναι για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.262 12-06-08 16:18 Γεια σας!! Εις αύριον το σπουδαία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #1.263 12-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ να μείνεις με τη χρωματοβεντάλια σου! Μου θες κι επιταγές! Αυτή η Μπίζνα είναι για μένα! Click για ανάπτυξη... Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Raisa έγραψε: #1.264 12-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Η Ραίσα είναι πανέμορφη και το ίδιο τα εγγονάκια της. Η Luna δε σκοπευει να κάνει εγγονάκια? Αν κάνει πόσο θα χρεώσει? Τα παιδάκια της Ραίσας πόσο κοστίζουν? Έλα ρε παιδιάαααα, αυτά τα λένε. Μη με κάνετε να ρωτάω τα αυτονόητα. Click για ανάπτυξη... kostbill σου έστειλα πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η Raisa έγραψε: #1.265 12-06-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.266 12-06-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Click για ανάπτυξη... ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:42 Η Raisa έγραψε: #1.267 12-06-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη γέννα ήταν όλα λιλά παρόλο που ο μπαμπάς τους ήταν μπλε...ελπίζω το ίδιο να γίνει και τώρα Οσο για τα ασημένια....εκείνα θέλουν 2 κουπόνια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Raisa έγραψε: #1.268 12-06-08 21:17 Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εγκυος.jpg 51 KB · Εμφανίσεις: 35 κοιλίτσα.jpg 52 KB · Εμφανίσεις: 36 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η moukelis έγραψε: #1.269 12-06-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Θέλω να την χαϊδέψω αυτή τη μωβ κοιλίτσα,είναι μια κούκλα!Βρε Νικολέττα,κάνε ένα φαν κλαμπ...Ο ξενιτεμένος έκανε τη δουλειά του να γυρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:37 Η Raisa έγραψε: #1.270 12-06-08 22:37 Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #1.271 12-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Click για ανάπτυξη... Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #1.272 12-06-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ε ε ε άμα είναι να κάνω κι εγώ διαφήμιση!Ακόμα και στους δρόμους με πανώ να βγω άμα είναι αυτή η πληρωμή! Click για ανάπτυξη... Εσύ να μείνεις με τη χρωματοβεντάλια σου! Μου θες κι επιταγές! Αυτή η Μπίζνα είναι για μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.262 12-06-08 16:18 Γεια σας!! Εις αύριον το σπουδαία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #1.263 12-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ να μείνεις με τη χρωματοβεντάλια σου! Μου θες κι επιταγές! Αυτή η Μπίζνα είναι για μένα! Click για ανάπτυξη... Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Raisa έγραψε: #1.264 12-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Η Ραίσα είναι πανέμορφη και το ίδιο τα εγγονάκια της. Η Luna δε σκοπευει να κάνει εγγονάκια? Αν κάνει πόσο θα χρεώσει? Τα παιδάκια της Ραίσας πόσο κοστίζουν? Έλα ρε παιδιάαααα, αυτά τα λένε. Μη με κάνετε να ρωτάω τα αυτονόητα. Click για ανάπτυξη... kostbill σου έστειλα πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η Raisa έγραψε: #1.265 12-06-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.266 12-06-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Click για ανάπτυξη... ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:42 Η Raisa έγραψε: #1.267 12-06-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη γέννα ήταν όλα λιλά παρόλο που ο μπαμπάς τους ήταν μπλε...ελπίζω το ίδιο να γίνει και τώρα Οσο για τα ασημένια....εκείνα θέλουν 2 κουπόνια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Raisa έγραψε: #1.268 12-06-08 21:17 Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εγκυος.jpg 51 KB · Εμφανίσεις: 35 κοιλίτσα.jpg 52 KB · Εμφανίσεις: 36 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η moukelis έγραψε: #1.269 12-06-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Θέλω να την χαϊδέψω αυτή τη μωβ κοιλίτσα,είναι μια κούκλα!Βρε Νικολέττα,κάνε ένα φαν κλαμπ...Ο ξενιτεμένος έκανε τη δουλειά του να γυρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:37 Η Raisa έγραψε: #1.270 12-06-08 22:37 Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #1.271 12-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Click για ανάπτυξη... Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #1.272 12-06-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας!! Εις αύριον το σπουδαία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:19 Η moukelis έγραψε: #1.263 12-06-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ να μείνεις με τη χρωματοβεντάλια σου! Μου θες κι επιταγές! Αυτή η Μπίζνα είναι για μένα! Click για ανάπτυξη... Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Raisa έγραψε: #1.264 12-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Η Ραίσα είναι πανέμορφη και το ίδιο τα εγγονάκια της. Η Luna δε σκοπευει να κάνει εγγονάκια? Αν κάνει πόσο θα χρεώσει? Τα παιδάκια της Ραίσας πόσο κοστίζουν? Έλα ρε παιδιάαααα, αυτά τα λένε. Μη με κάνετε να ρωτάω τα αυτονόητα. Click για ανάπτυξη... kostbill σου έστειλα πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η Raisa έγραψε: #1.265 12-06-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.266 12-06-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Click για ανάπτυξη... ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:42 Η Raisa έγραψε: #1.267 12-06-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη γέννα ήταν όλα λιλά παρόλο που ο μπαμπάς τους ήταν μπλε...ελπίζω το ίδιο να γίνει και τώρα Οσο για τα ασημένια....εκείνα θέλουν 2 κουπόνια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Raisa έγραψε: #1.268 12-06-08 21:17 Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εγκυος.jpg 51 KB · Εμφανίσεις: 35 κοιλίτσα.jpg 52 KB · Εμφανίσεις: 36 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η moukelis έγραψε: #1.269 12-06-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Θέλω να την χαϊδέψω αυτή τη μωβ κοιλίτσα,είναι μια κούκλα!Βρε Νικολέττα,κάνε ένα φαν κλαμπ...Ο ξενιτεμένος έκανε τη δουλειά του να γυρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:37 Η Raisa έγραψε: #1.270 12-06-08 22:37 Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #1.271 12-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Click για ανάπτυξη... Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #1.272 12-06-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ να μείνεις με τη χρωματοβεντάλια σου! Μου θες κι επιταγές! Αυτή η Μπίζνα είναι για μένα! Click για ανάπτυξη... Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:24 Η Raisa έγραψε: #1.264 12-06-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Η Ραίσα είναι πανέμορφη και το ίδιο τα εγγονάκια της. Η Luna δε σκοπευει να κάνει εγγονάκια? Αν κάνει πόσο θα χρεώσει? Τα παιδάκια της Ραίσας πόσο κοστίζουν? Έλα ρε παιδιάαααα, αυτά τα λένε. Μη με κάνετε να ρωτάω τα αυτονόητα. Click για ανάπτυξη... kostbill σου έστειλα πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η Raisa έγραψε: #1.265 12-06-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.266 12-06-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Click για ανάπτυξη... ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:42 Η Raisa έγραψε: #1.267 12-06-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη γέννα ήταν όλα λιλά παρόλο που ο μπαμπάς τους ήταν μπλε...ελπίζω το ίδιο να γίνει και τώρα Οσο για τα ασημένια....εκείνα θέλουν 2 κουπόνια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Raisa έγραψε: #1.268 12-06-08 21:17 Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εγκυος.jpg 51 KB · Εμφανίσεις: 35 κοιλίτσα.jpg 52 KB · Εμφανίσεις: 36 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η moukelis έγραψε: #1.269 12-06-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Θέλω να την χαϊδέψω αυτή τη μωβ κοιλίτσα,είναι μια κούκλα!Βρε Νικολέττα,κάνε ένα φαν κλαμπ...Ο ξενιτεμένος έκανε τη δουλειά του να γυρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:37 Η Raisa έγραψε: #1.270 12-06-08 22:37 Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #1.271 12-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Click για ανάπτυξη... Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #1.272 12-06-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Η Ραίσα είναι πανέμορφη και το ίδιο τα εγγονάκια της. Η Luna δε σκοπευει να κάνει εγγονάκια? Αν κάνει πόσο θα χρεώσει? Τα παιδάκια της Ραίσας πόσο κοστίζουν? Έλα ρε παιδιάαααα, αυτά τα λένε. Μη με κάνετε να ρωτάω τα αυτονόητα. Click για ανάπτυξη... kostbill σου έστειλα πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:26 Η Raisa έγραψε: #1.265 12-06-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.266 12-06-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Click για ανάπτυξη... ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:42 Η Raisa έγραψε: #1.267 12-06-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη γέννα ήταν όλα λιλά παρόλο που ο μπαμπάς τους ήταν μπλε...ελπίζω το ίδιο να γίνει και τώρα Οσο για τα ασημένια....εκείνα θέλουν 2 κουπόνια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Raisa έγραψε: #1.268 12-06-08 21:17 Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εγκυος.jpg 51 KB · Εμφανίσεις: 35 κοιλίτσα.jpg 52 KB · Εμφανίσεις: 36 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η moukelis έγραψε: #1.269 12-06-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Θέλω να την χαϊδέψω αυτή τη μωβ κοιλίτσα,είναι μια κούκλα!Βρε Νικολέττα,κάνε ένα φαν κλαμπ...Ο ξενιτεμένος έκανε τη δουλειά του να γυρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:37 Η Raisa έγραψε: #1.270 12-06-08 22:37 Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #1.271 12-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Click για ανάπτυξη... Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #1.272 12-06-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:30 Η moukelis έγραψε: #1.266 12-06-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Click για ανάπτυξη... ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:42 Η Raisa έγραψε: #1.267 12-06-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη γέννα ήταν όλα λιλά παρόλο που ο μπαμπάς τους ήταν μπλε...ελπίζω το ίδιο να γίνει και τώρα Οσο για τα ασημένια....εκείνα θέλουν 2 κουπόνια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Raisa έγραψε: #1.268 12-06-08 21:17 Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εγκυος.jpg 51 KB · Εμφανίσεις: 35 κοιλίτσα.jpg 52 KB · Εμφανίσεις: 36 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η moukelis έγραψε: #1.269 12-06-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Θέλω να την χαϊδέψω αυτή τη μωβ κοιλίτσα,είναι μια κούκλα!Βρε Νικολέττα,κάνε ένα φαν κλαμπ...Ο ξενιτεμένος έκανε τη δουλειά του να γυρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:37 Η Raisa έγραψε: #1.270 12-06-08 22:37 Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #1.271 12-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Click για ανάπτυξη... Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #1.272 12-06-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τα δικά μου βρετανάκια είναι λιλά...σκέψου το ....είναι και τις μόδας αυτή τη σεζόν!!! Click για ανάπτυξη... ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 16:42 Η Raisa έγραψε: #1.267 12-06-08 16:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη γέννα ήταν όλα λιλά παρόλο που ο μπαμπάς τους ήταν μπλε...ελπίζω το ίδιο να γίνει και τώρα Οσο για τα ασημένια....εκείνα θέλουν 2 κουπόνια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Raisa έγραψε: #1.268 12-06-08 21:17 Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εγκυος.jpg 51 KB · Εμφανίσεις: 35 κοιλίτσα.jpg 52 KB · Εμφανίσεις: 36 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η moukelis έγραψε: #1.269 12-06-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Θέλω να την χαϊδέψω αυτή τη μωβ κοιλίτσα,είναι μια κούκλα!Βρε Νικολέττα,κάνε ένα φαν κλαμπ...Ο ξενιτεμένος έκανε τη δουλειά του να γυρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:37 Η Raisa έγραψε: #1.270 12-06-08 22:37 Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #1.271 12-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Click για ανάπτυξη... Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #1.272 12-06-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΘΑ βγουν σίγουρα λιλά;Ή θα πάρουν κι από τον Φιντέλ;Λες να κρατήσω το κουπόνι μου μήπως πάρεις ασημένια και καταλήξω με 30 γάτες στο σπίτι;;;Γιατί με βασανίζετεεεεεεεεεεεεεε άτιμοι Βρετανοί!!! Click για ανάπτυξη... Στην πρώτη γέννα ήταν όλα λιλά παρόλο που ο μπαμπάς τους ήταν μπλε...ελπίζω το ίδιο να γίνει και τώρα Οσο για τα ασημένια....εκείνα θέλουν 2 κουπόνια.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 21:17 Η Raisa έγραψε: #1.268 12-06-08 21:17 Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εγκυος.jpg 51 KB · Εμφανίσεις: 35 κοιλίτσα.jpg 52 KB · Εμφανίσεις: 36 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η moukelis έγραψε: #1.269 12-06-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Θέλω να την χαϊδέψω αυτή τη μωβ κοιλίτσα,είναι μια κούκλα!Βρε Νικολέττα,κάνε ένα φαν κλαμπ...Ο ξενιτεμένος έκανε τη δουλειά του να γυρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:37 Η Raisa έγραψε: #1.270 12-06-08 22:37 Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #1.271 12-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Click για ανάπτυξη... Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #1.272 12-06-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:32 Η moukelis έγραψε: #1.269 12-06-08 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Θέλω να την χαϊδέψω αυτή τη μωβ κοιλίτσα,είναι μια κούκλα!Βρε Νικολέττα,κάνε ένα φαν κλαμπ...Ο ξενιτεμένος έκανε τη δουλειά του να γυρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:37 Η Raisa έγραψε: #1.270 12-06-08 22:37 Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #1.271 12-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Click για ανάπτυξη... Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #1.272 12-06-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... Αγάπη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! Θέλω να την χαϊδέψω αυτή τη μωβ κοιλίτσα,είναι μια κούκλα!Βρε Νικολέττα,κάνε ένα φαν κλαμπ...Ο ξενιτεμένος έκανε τη δουλειά του να γυρίσει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:37 Η Raisa έγραψε: #1.270 12-06-08 22:37 Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #1.271 12-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Click για ανάπτυξη... Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #1.272 12-06-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η moukelis έγραψε: #1.271 12-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Click για ανάπτυξη... Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #1.272 12-06-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Είδες κοιλίτσα που κάναμε??? Στρουμπουλή στρουμπουλή.... Ο Φιντελάκος ακόμα περιμένει ο καημένος ....άσε καημός μεγάλος η Σιλβί....άντε να δούμε πόσο θα πάει ακόμα Click για ανάπτυξη... Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:45 Η Raisa έγραψε: #1.272 12-06-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ακόμα δεν έχει οιστρο;Υπάρχει περίπτωση να ζευγάρωσαν και να μην έγινε αντιληπτό;Έπρεπε να της έχει έρθει ξανά. Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η moukelis έγραψε: #1.273 12-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα μου ντε....και μεις αυτό λέμε...θα έπρεπε να έχει έρθει ξανά ως τώρα! Μωρέ λες να την κάνανε κρυφά τη δουλειά ...αλλά αν είναι έτσι δε θα έπρεπε να φαίνεται λίγο κοιλίτσα στη Σίλβι....δνε ξέρω Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην φαινεται ακόμα,ειδικά αν έχει λίγα λόγω πρώτης γέννας...Αλλά ο οίστρος έπρεπε να έχει έρθει μετά από τόσο καιρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #1.274 12-06-08 22:55 τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 22:59 Η moukelis έγραψε: #1.275 12-06-08 22:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... Αν είχε οίστρο και δεν ζευγάρωσε,με το αρσενικό στο χώρο της θα έπρεπε να της έχει ξαναέρθει τόσο καιρό που είναι μαζί νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 12 Ιουνίου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #1.276 12-06-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι λετε καλε?? γιατι να εχει οιστρο η Σιλβη παλι???καθε ποτε πρεπει να εχουν οιστρο??? η luna εχει καθε μηνα αλλα εχει τυχει και να περασουν σχεδον 3 μηνες χωρις τιποτα!!!! Click για ανάπτυξη... ΩΩΩχχχχχχ....μη μας λες τέτοιαααααα δε θα το αντέξω να τον έχω 3 μήνες μακριά τον Φιντελάκο μουυυυυυυ:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.277 13-06-08 09:33 Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Τι ωραία κουβεντούλα είχατε? Τι ατέλειωτο μωρό η Ραίσα?? Φτου φτου φτου φτου φτου...... 'Αντε με το καλό... Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί θα κάνουμε τριήμερο στο εξοχικό!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.278 13-06-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλλαγές δέχεστε,η δε γίνονται μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου;Να αφήσω το βιρμανάκι να πάρω βρετανάκι;Αλλά μπλε έχω θα το έχω διπλό όπως τα αυτοκόλλητα που μαζευαμε μικρά! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:48 Ο kostbill έγραψε: #1.279 13-06-08 09:48 Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 62 63 64 65 66 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 64 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 09:54 Η moukelis έγραψε: #1.280 13-06-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Luna, σου έστειλα PM. Άν θές βοήθα να βγάλω καμιά άκρη. Ευχαριστώ. Click για ανάπτυξη... Καλή σου μέρα! Τελικά κόλλησες με τα διπλωτά αυτιά ε;Τι χρωματισμό σκέφτεσαι να πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.