British - maniacs

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
τέλεια μονο????ολα τα θελω!!!σαν χιονομπαλες ειναι!!!!αν ειχα τετοια θα τα εβαζα σε γυαλα να μην χαλασουν!!!!:lol::lol:
η raisa εχει χαθει σημερα στον μπλε και μωβ χαμο....:D:D
ο fidel αποκλειεται να εχει προβλημα!!!!νομιζω οτι θα ειναι καλος μπαμπας!!!μετα το πρωτο σοκ φυσικα!!!!!:lol::lol:

Καλημέρα βρετανάκια μου....τι κάνετε???
Εχω χαθεί διότι είμαι Χαλκιδική και πρέπει να τρέχω κάθε φορά σε νετκαφέ για να σας διαβάσω:/:
Τα μωρούλια είναι όλα μια χαρά....ένα άνοιξε τα ματάκια του χθες:D
Ο Φιντέλ ακόμα δεν τα πλησίασε...δεν τον αφήνει η Ραίσα:mad:....κατά τα άλλα συνέρχεται από το πρώτο σοκ :rolleyes: και άρχισε πάλι τα πατουσάκια:rolleyes:
Φιλάκια πολλά και σύντομα νέες φωτό.:)...πρέπει να πάω Θεσ/νίκη εδώ που είμαι δεν μπορώ να ανεβάσω:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε άντε να έρθετε να μας δείξετε πόσο μεγάλωσαν τα μωράκια,περιμένουμε!Κάντε πολλά μπανάκια έτσι;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε άντε να έρθετε να μας δείξετε πόσο μεγάλωσαν τα μωράκια,περιμένουμε!Κάντε πολλά μπανάκια έτσι;:)

Ααααχχχ Δώρα μου....αν σου πω ότι δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο ακόμα:/:.....άσε σκέτη ταλαιπωρία είμαι....έχει πολλές δουλειές ακόμα στο εξοχικό:down:

Ααααχχχ Δώρα μου....αν σου πω ότι δεν έκανα ούτε ένα μπάνιο ακόμα:/:.....άσε σκέτη ταλαιπωρία είμαι....έχει πολλές δουλειές ακόμα στο εξοχικό:down:
Άσε,ούτε εγώ έχω κάνει,θα τα κάνω μαζεμένα στις διακοπές.:down:

Άσε,ούτε εγώ έχω κάνει,θα τα κάνω μαζεμένα στις διακοπές.:down:

Καθότι παραπονιάρα και γκρινιάρα να σας πω ότι υπάρχουν και χειρότερα..Εγώ δεν με βλέπω να κάνω μπάνια φέτος..Δεν θα φύγω ούτε για διακοπές!!!:(

Ελπίζω...

Raisa μου να έχεις πάρει το email μου...Κουράγιο με τις δουλείες του σπιτιού ..Κ που είσαι? Και να αφήσεις κάποια πράγματα έτσι δε πειράζει ,εσύ κοίτα να περάσεις καλά,να ξεκουραστείς,να γεμίσεις τις μπαταρίες σου κ να χορτάσεις ήλιο κ θάλασσα...
Φιλιά..

Πολλά Βιρμανικά φιλιά κι από μας!
Μεγαλώνουν τα μωρά σας ε?? Αχ...να΄τα βλεπα κι από κοντά... Η Καλυψώ μου δεν είναι έγκυος τελικά.
Μ'έφαγε ο Χρήστος Ραίσα...:(
Τον λυπήθηκα μωρέ, είχε τη πρόκληση μπροστά του και λίγωσε... Για ευνόητους λόγους όμως δεν μπορούμε να πάρουμε Βρετανάκι... Πάντως είναι στους στόχους του... κι ως πείσμων πλάσμα, είμαι σίγουρη ότι θα το κάνει αργότερα.
Αντε σύντομα να κάνεις και βουτίτσες!

Πολλά Βιρμανικά φιλιά κι από μας!
Μεγαλώνουν τα μωρά σας ε?? Αχ...να΄τα βλεπα κι από κοντά... Η Καλυψώ μου δεν είναι έγκυος τελικά.
Μ'έφαγε ο Χρήστος Ραίσα...:(
Τον λυπήθηκα μωρέ, είχε τη πρόκληση μπροστά του και λίγωσε... Για ευνόητους λόγους όμως δεν μπορούμε να πάρουμε Βρετανάκι... Πάντως είναι στους στόχους του... κι ως πείσμων πλάσμα, είμαι σίγουρη ότι θα το κάνει αργότερα.
Αντε σύντομα να κάνεις και βουτίτσες!

Κι εμείς από βουτιές γυρίσαμε... μια βδομάδα στο Κουφονήσι μας... και τώρα πάλι τέλη Αυγούστου...:(

Καθότι παραπονιάρα και γκρινιάρα να σας πω ότι υπάρχουν και χειρότερα..Εγώ δεν με βλέπω να κάνω μπάνια φέτος..Δεν θα φύγω ούτε για διακοπές!!!:(
ααααααααααααααχχχ δεν εισαι η μονη κατερινα μου!!!!!!!!

Ραισάκι να σε ρωτήσω η calopet που μου είχες πει για αύξηση βάρους ποιας εταιρεία είναι; γιατί ρώτησα εδώ κ δεν την ξέρει κανείς κ μου είπαν ότι πρέπει να ξέρουν την εταιρεία για να την παραγγείλουν.

Βλέποντας τους Birman - maniacs να έχουν μαζευτεί και να έχουν στήσει μια όμορφη βιρμανοπαρέα ζήλεψα:redface: ....και είπα να κάνουμε και μεις μια γατοπαρέα...την British - maniacs:up:

Εμπρός λοιπόν, ας μαζευτούμε όλοι οι βρετανομανιακοί να τα λέμε εδώ!:up:
Ειμαι και εγω μια British maniac (long and Shorthair) Στις 5 γατες, εχω ενα British longhair blue smoke kai 1 british short hair black. Δεν καταφερω να βαλλω τισ φωτογραφιες. Οποιος ενδιαφερεται, να μου στειλει την ηλεκ. διευ/ση

Ραισάκι να σε ρωτήσω η calopet που μου είχες πει για αύξηση βάρους ποιας εταιρεία είναι; γιατί ρώτησα εδώ κ δεν την ξέρει κανείς κ μου είπαν ότι πρέπει να ξέρουν την εταιρεία για να την παραγγείλουν.

Η παστα CALO-PET της εταιριας Vetoquinol ειναι ειδικο θερμιδουχο συμπληρωμα διατροφης με βιταμινες και ιχνοστοιχεια για τον σκυλο και την γατα:) Εγω,που την δινω στην Μυρτουλα οταν δεν τρωει αρκετες κροκετες, την περνω απο τον κτηνιατρο μου, περιπου 8ευρω.Αλλα νομιζω οτι την ειδα σε πετ σοπ νομιζω στο Quicko εδω στην Θεσ/νικη.
Ελπιζω να βοηθησα:D

Επανερχόμαστε με νέες φωτό!!!!
Θαυμάστε μας:D:D:D:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• κοιμάμαι.jpg
    κοιμάμαι.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 37
  • ματάκια.jpg
    ματάκια.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 28
  • ματάκια2.jpg
    ματάκια2.jpg
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 28

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Αχου καλέ μεγάλωσαν!!! :inlove::inlove:

Ειμαι και εγω μια British maniac (long and Shorthair) Στις 5 γατες, εχω ενα British longhair blue smoke kai 1 british short hair black. Δεν καταφερω να βαλλω τισ φωτογραφιες. Οποιος ενδιαφερεται, να μου στειλει την ηλεκ. διευ/ση

Γεια σου Αραμις...καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!
Κρίμα που δεν μπορείς να ανεβάσεις φωτό (γιατί όμως:hmm:)....σίγουρα είναι θεϊκές πάντως οι γάτες έτσι που τις περιγράφεις!!!

Η παστα CALO-PET της εταιριας Vetoquinol ειναι ειδικο θερμιδουχο συμπληρωμα διατροφης με βιταμινες και ιχνοστοιχεια για τον σκυλο και την γατα:) Εγω,που την δινω στην Μυρτουλα οταν δεν τρωει αρκετες κροκετες, την περνω απο τον κτηνιατρο μου, περιπου 8ευρω.Αλλα νομιζω οτι την ειδα σε πετ σοπ νομιζω στο Quicko εδω στην Θεσ/νικη.
Ελπιζω να βοηθησα:D

Σλιθ....έτσι όπως τα λέει η Νίκη είναι !!! Αν δεν μπορείς να την βρεις πάλι πες να σου στείλω μερικές από δω!;)
Νίκη μου ευχαριστώ :kiss::kiss:

καλε τι κοιλιτσες ειναι αυτες?βλεπω η μαμα τα εχει πως και τι τα μικρα:)

Καλά, η πρώτη φωτογραφία είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!
ΚΑΙ ανασκελιές, ΚΑΙ κοιλίτσα τεράστια, ΚΑΙ γλωσσίτσα έξω! :inlove::baby:

Καλά, η πρώτη φωτογραφία είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!
ΚΑΙ ανασκελιές, ΚΑΙ κοιλίτσα τεράστια, ΚΑΙ γλωσσίτσα έξω! :inlove::baby:

Είδες κοιλίτσα Αλίκη μου....φουσκωτή φουσκωτή....:lol::D:D:D

Η Αλικη εχει δικιο.Η πρωτη φωτογραφια ειναι απλα θεικη:up::up: :up:Τι κοιλιτσα ειναι αυτη?:inlove::inlove::inlove:Και οι υπολοιπες φωτο τελειες:up::up::up:Μεγαλωνουν το μαναρακια μας, να δουμε ποτε θα μπορεσω να τα ξανακαμαρωσω λαιφ;):lol:
Νικολεττα εισαι εδω?:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back