Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 14:07 Η Raisa έγραψε: #2.361 18-11-08 14:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Click για ανάπτυξη... ίσως να είναι ο ανιψιός του ξαδέλφου του κουμπάρου του παππού δεν είναι ο παππούς μας αλλά αδελφός του παππού από την μεριά του μπαμπά....ελπίζω να είναι κατανοητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.362 18-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ίσως να είναι ο ανιψιός του ξαδέλφου του κουμπάρου του παππού δεν είναι ο παππούς μας αλλά αδελφός του παππού από την μεριά του μπαμπά....ελπίζω να είναι κατανοητό Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα... γι'αυτό σου είπα ότι μήπως είναι ο αδελφός του παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:15 Η moukelis έγραψε: #2.363 18-11-08 21:15 Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.364 18-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... μονο Δωράκι, πριν τον φιλήσεις δες αν το έχουν στειρωμένο, γιατί μάλλον δεν θα σου κάνει μετά για πρίγκηπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Raisa έγραψε: #2.365 18-11-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Πω πω.....τι μωρό είναι αυτό!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο Δωράκι, πριν τον φιλήσεις δες αν το έχουν στειρωμένο, γιατί μάλλον δεν θα σου κάνει μετά για πρίγκηπας Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #2.366 19-11-08 00:21 Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 01:12 Η aalyah έγραψε: #2.367 19-11-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Click για ανάπτυξη... Δώρα άστο θα σου πιάνει πολύ χώρο στο ράφι αν είναι να γίνει πρίγκηπας και να τον έχεις μόνο για μπιμπελό. Καλύτερα κράτα τον σαν γάτο. Θα ευχαριστηθείς πολύ περισσοτερο ζούληγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #2.368 19-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:22 Η aalyah έγραψε: #2.369 19-11-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον Batman? XAXAXAXAXAXAXAXAXA Αυτή η παρομοίωση πολύ μ'αρεσε! Και ο βατραχάκος δίπλα είναι το side kick o Robin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #2.370 19-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #2.371 19-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Raisa έγραψε: #2.372 19-11-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν έχει μπαμπά το προπαππού σας τότε αυτός δεν είναι ο παππούς σας? εκτός αν είναι κάποιο από τα αδέλφια...κι όχι ο ίδιος ο παππούς... Click για ανάπτυξη... ίσως να είναι ο ανιψιός του ξαδέλφου του κουμπάρου του παππού δεν είναι ο παππούς μας αλλά αδελφός του παππού από την μεριά του μπαμπά....ελπίζω να είναι κατανοητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.362 18-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ίσως να είναι ο ανιψιός του ξαδέλφου του κουμπάρου του παππού δεν είναι ο παππούς μας αλλά αδελφός του παππού από την μεριά του μπαμπά....ελπίζω να είναι κατανοητό Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα... γι'αυτό σου είπα ότι μήπως είναι ο αδελφός του παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:15 Η moukelis έγραψε: #2.363 18-11-08 21:15 Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.364 18-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... μονο Δωράκι, πριν τον φιλήσεις δες αν το έχουν στειρωμένο, γιατί μάλλον δεν θα σου κάνει μετά για πρίγκηπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Raisa έγραψε: #2.365 18-11-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Πω πω.....τι μωρό είναι αυτό!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο Δωράκι, πριν τον φιλήσεις δες αν το έχουν στειρωμένο, γιατί μάλλον δεν θα σου κάνει μετά για πρίγκηπας Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #2.366 19-11-08 00:21 Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 01:12 Η aalyah έγραψε: #2.367 19-11-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Click για ανάπτυξη... Δώρα άστο θα σου πιάνει πολύ χώρο στο ράφι αν είναι να γίνει πρίγκηπας και να τον έχεις μόνο για μπιμπελό. Καλύτερα κράτα τον σαν γάτο. Θα ευχαριστηθείς πολύ περισσοτερο ζούληγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #2.368 19-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:22 Η aalyah έγραψε: #2.369 19-11-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον Batman? XAXAXAXAXAXAXAXAXA Αυτή η παρομοίωση πολύ μ'αρεσε! Και ο βατραχάκος δίπλα είναι το side kick o Robin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #2.370 19-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #2.371 19-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Raisa έγραψε: #2.372 19-11-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ίσως να είναι ο ανιψιός του ξαδέλφου του κουμπάρου του παππού δεν είναι ο παππούς μας αλλά αδελφός του παππού από την μεριά του μπαμπά....ελπίζω να είναι κατανοητό Click για ανάπτυξη... το κατάλαβα... γι'αυτό σου είπα ότι μήπως είναι ο αδελφός του παππού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 21:15 Η moukelis έγραψε: #2.363 18-11-08 21:15 Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.364 18-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... μονο Δωράκι, πριν τον φιλήσεις δες αν το έχουν στειρωμένο, γιατί μάλλον δεν θα σου κάνει μετά για πρίγκηπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Raisa έγραψε: #2.365 18-11-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Πω πω.....τι μωρό είναι αυτό!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο Δωράκι, πριν τον φιλήσεις δες αν το έχουν στειρωμένο, γιατί μάλλον δεν θα σου κάνει μετά για πρίγκηπας Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #2.366 19-11-08 00:21 Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 01:12 Η aalyah έγραψε: #2.367 19-11-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Click για ανάπτυξη... Δώρα άστο θα σου πιάνει πολύ χώρο στο ράφι αν είναι να γίνει πρίγκηπας και να τον έχεις μόνο για μπιμπελό. Καλύτερα κράτα τον σαν γάτο. Θα ευχαριστηθείς πολύ περισσοτερο ζούληγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #2.368 19-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:22 Η aalyah έγραψε: #2.369 19-11-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον Batman? XAXAXAXAXAXAXAXAXA Αυτή η παρομοίωση πολύ μ'αρεσε! Και ο βατραχάκος δίπλα είναι το side kick o Robin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #2.370 19-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #2.371 19-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Raisa έγραψε: #2.372 19-11-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.364 18-11-08 22:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... μονο Δωράκι, πριν τον φιλήσεις δες αν το έχουν στειρωμένο, γιατί μάλλον δεν θα σου κάνει μετά για πρίγκηπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Raisa έγραψε: #2.365 18-11-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Πω πω.....τι μωρό είναι αυτό!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο Δωράκι, πριν τον φιλήσεις δες αν το έχουν στειρωμένο, γιατί μάλλον δεν θα σου κάνει μετά για πρίγκηπας Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #2.366 19-11-08 00:21 Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 01:12 Η aalyah έγραψε: #2.367 19-11-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Click για ανάπτυξη... Δώρα άστο θα σου πιάνει πολύ χώρο στο ράφι αν είναι να γίνει πρίγκηπας και να τον έχεις μόνο για μπιμπελό. Καλύτερα κράτα τον σαν γάτο. Θα ευχαριστηθείς πολύ περισσοτερο ζούληγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #2.368 19-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:22 Η aalyah έγραψε: #2.369 19-11-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον Batman? XAXAXAXAXAXAXAXAXA Αυτή η παρομοίωση πολύ μ'αρεσε! Και ο βατραχάκος δίπλα είναι το side kick o Robin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #2.370 19-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #2.371 19-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Raisa έγραψε: #2.372 19-11-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... μονο Δωράκι, πριν τον φιλήσεις δες αν το έχουν στειρωμένο, γιατί μάλλον δεν θα σου κάνει μετά για πρίγκηπας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Νοεμβρίου 2008 στις 22:29 Η Raisa έγραψε: #2.365 18-11-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Πω πω.....τι μωρό είναι αυτό!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο Δωράκι, πριν τον φιλήσεις δες αν το έχουν στειρωμένο, γιατί μάλλον δεν θα σου κάνει μετά για πρίγκηπας Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #2.366 19-11-08 00:21 Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 01:12 Η aalyah έγραψε: #2.367 19-11-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Click για ανάπτυξη... Δώρα άστο θα σου πιάνει πολύ χώρο στο ράφι αν είναι να γίνει πρίγκηπας και να τον έχεις μόνο για μπιμπελό. Καλύτερα κράτα τον σαν γάτο. Θα ευχαριστηθείς πολύ περισσοτερο ζούληγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #2.368 19-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:22 Η aalyah έγραψε: #2.369 19-11-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον Batman? XAXAXAXAXAXAXAXAXA Αυτή η παρομοίωση πολύ μ'αρεσε! Και ο βατραχάκος δίπλα είναι το side kick o Robin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #2.370 19-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #2.371 19-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Raisa έγραψε: #2.372 19-11-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Πω πω.....τι μωρό είναι αυτό!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μονο Δωράκι, πριν τον φιλήσεις δες αν το έχουν στειρωμένο, γιατί μάλλον δεν θα σου κάνει μετά για πρίγκηπας Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 00:21 Η moukelis έγραψε: #2.366 19-11-08 00:21 Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 01:12 Η aalyah έγραψε: #2.367 19-11-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Click για ανάπτυξη... Δώρα άστο θα σου πιάνει πολύ χώρο στο ράφι αν είναι να γίνει πρίγκηπας και να τον έχεις μόνο για μπιμπελό. Καλύτερα κράτα τον σαν γάτο. Θα ευχαριστηθείς πολύ περισσοτερο ζούληγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #2.368 19-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:22 Η aalyah έγραψε: #2.369 19-11-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον Batman? XAXAXAXAXAXAXAXAXA Αυτή η παρομοίωση πολύ μ'αρεσε! Και ο βατραχάκος δίπλα είναι το side kick o Robin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #2.370 19-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #2.371 19-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Raisa έγραψε: #2.372 19-11-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 01:12 Η aalyah έγραψε: #2.367 19-11-08 01:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Click για ανάπτυξη... Δώρα άστο θα σου πιάνει πολύ χώρο στο ράφι αν είναι να γίνει πρίγκηπας και να τον έχεις μόνο για μπιμπελό. Καλύτερα κράτα τον σαν γάτο. Θα ευχαριστηθείς πολύ περισσοτερο ζούληγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #2.368 19-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:22 Η aalyah έγραψε: #2.369 19-11-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον Batman? XAXAXAXAXAXAXAXAXA Αυτή η παρομοίωση πολύ μ'αρεσε! Και ο βατραχάκος δίπλα είναι το side kick o Robin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #2.370 19-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #2.371 19-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Raisa έγραψε: #2.372 19-11-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε με νοιαζει μανδαμ,θα τον εχω για μπιμπελο! Click για ανάπτυξη... Δώρα άστο θα σου πιάνει πολύ χώρο στο ράφι αν είναι να γίνει πρίγκηπας και να τον έχεις μόνο για μπιμπελό. Καλύτερα κράτα τον σαν γάτο. Θα ευχαριστηθείς πολύ περισσοτερο ζούληγμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #2.368 19-11-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:22 Η aalyah έγραψε: #2.369 19-11-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον Batman? XAXAXAXAXAXAXAXAXA Αυτή η παρομοίωση πολύ μ'αρεσε! Και ο βατραχάκος δίπλα είναι το side kick o Robin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #2.370 19-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #2.371 19-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Raisa έγραψε: #2.372 19-11-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρετανακια τι κανετε;Δειτε εναν σοβαρο αντρα...Παντως εγω ανετα θα τον φιλουσα για να γινει πριγκηπας... Click για ανάπτυξη... Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 15:22 Η aalyah έγραψε: #2.369 19-11-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον Batman? XAXAXAXAXAXAXAXAXA Αυτή η παρομοίωση πολύ μ'αρεσε! Και ο βατραχάκος δίπλα είναι το side kick o Robin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #2.370 19-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #2.371 19-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Raisa έγραψε: #2.372 19-11-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον Batman? XAXAXAXAXAXAXAXAXA Αυτή η παρομοίωση πολύ μ'αρεσε! Και ο βατραχάκος δίπλα είναι το side kick o Robin Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:10 Η Raisa έγραψε: #2.370 19-11-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #2.371 19-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Raisa έγραψε: #2.372 19-11-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραιος ειναι δεν λεω, αλλα πολυ βλοσυρο βλεμα εχει... χμμ λιγο τον Batman μου θυμισε!!!!! Click για ανάπτυξη... τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #2.371 19-11-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Raisa έγραψε: #2.372 19-11-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τώρα που το λες....δεν έχεις και άδικο....και εγώ έλεγα "τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει?" Click για ανάπτυξη... Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:20 Η Raisa έγραψε: #2.372 19-11-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παντα ημουν καλη στο να βρισκω με ποιον μοιαζει ο καθενας απο μας....ειδικα με καρτουν Click για ανάπτυξη... Ναι εεε???? Για λέγε λοιπόν, με ποιον μοιάζουν τα γατούνια μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Νοεμβρίου 2008 στις 16:23 Η Αντα έγραψε: #2.373 19-11-08 16:23 Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα το σκεφτω λιγο και θα σου πω...συνηθως μου ερχεται αυθορμητα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #2.374 21-11-08 14:27 Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #2.375 21-11-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: Βρε Νικολετα τι ωραια φωτογραφια που εβαλες??? μα απο που ειναι???φαινεται πολυ επαγγελματικη............... Click για ανάπτυξη... Δε σου λέεεεω να σκάσεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #2.376 21-11-08 15:04 μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μα πες μου......!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:30 Η staman2 έγραψε: #2.377 21-11-08 15:30 Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ Νικολέτα πές μου κι εμένα καλέεεεε!!!!! Φιλάκια στα μουσούδια του μπαμπά μας κ της μαμάς μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:38 Η Raisa έγραψε: #2.378 21-11-08 15:38 Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:51 Η Luna έγραψε: #2.379 21-11-08 15:51 ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 117 118 119 120 121 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 119 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ναι καλε!!!το ξερουμε!!απλα παμε να σε κανουμε να πουλησεις λιγο μουρη ρε παιδι μου!!!!! οχι μονο εχουμε δει το αλμπουμ αλλα τις εχω κρατησει και στο pc μου να την βλεπω την μαμουνα σου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:55 Η aalyah έγραψε: #2.380 21-11-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν σας λέω που να σκάστε...όποιος θέλει να δει να πάει στο άλμπουμ μας.... είναι οι φωτό που βγάλαμε στην έκθεση σε επαγγελματία φωτογράφο Click για ανάπτυξη... Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Αν δεν έχεις πάρει ταμπυ μέχρι να μπορώ να πάρω βρετανάκι θα πάρω ραισάκι οπωσδήποτε! Και ας μην είναι ταμπυ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.