British - maniacs

Ότι δεν είναι κοντότριχο λέει;) μιλάμε για αυτό το πράσινο μωρό

original3n4.jpg

Το seal point δεν πήρε ακόμα το κανονικό του χρώμα....πιστεύω θα σκουρείνει ακόμα ;)....αλλά είναι καταπληκτικό μωρό:inlove::inlove::inlove:...το μόνο που δεν ξέρω είναι αν είναι αναγνωρισμένο χρώμα στα βρετανάκια:hmm:
Ναι ναι μπερδεύτηκα μακρυτριχο ήθελα να πω. Δηλαδή το seal point δεν είναι μακρύτριχο; Αν είναι κ μακρύτριχο θα είναι τέλειο (για τα γούστα μου πάντα ) γιατί εσένα ξέρω ότι σου αρέσουν τα ασημάκια. Αλήθεια highlander λέγονται τα μακρύτριχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι εχουμε εισβαλλει παντου!:lol:
Γιουλη αν θες στειλε μου με ΡΜ τι στοιχεια πρεπει να ρωτησουμε,και θα της ετοιμασω της Νικολετας το μειλ το απογευμα.Μη βιαζεσαι,κι εγω στη δουλεια ειμαι και δεν προλαβαινω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μένα μου άρεσε πολύ...αλλά θέλω κάτι ποιο κλασικό βρετανικό;)

Οχι Γιούλη, δεν το έκλεισα ακόμα....είναι αγοράκι:D...ποιο πάνω έβαλα το μειλ που μου έστειλε και τώρα θέλω να της απαντήσω και περίμενα εσένα να μου πεις τι λέμε τώρα...ξέρεις εσύ έχεις πείρα!;)

Θέλουμε να μας πεις εσύ πώς να συνεχίσουμε την διπλωματία :P;)

Αυτό σκέφτομαι κι εγώ...όλα μου άρεσαν πάρα πολύ...αν μπορούσα θα τα έπαιρνα ΟΛΑ....αλλά τα σιλβερ τάμπυ είναι πιο κλασικά βρετανάκια;)
Συμφωνω απολυτα με την επιλογη σου για silver tabby μακρυτριχο...θα ειναι λιγοτερο "πειραγμένο" γονιδιακα και συνεπως καλυτερο ζωο...
παω να σκεφτω την απάντηση:)

Πήρα απάντηση!!!!!!!!!!!!:up::up:

Δώρα, Γιούλη δείτε τι γράφει.....είναι breed quality λέει και είναι ακόμα διαθέσιμο!!!!!!!:D

Hello, Nikoletta!

Thank you very much for attention to our site and cattery. It was very pleasant to me to read your letter. Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander), he isn't shorthair kitten! Original is available now. I hope that you have correctly understood what it breeds. If you are interested till now in Silver Original (BLH), we will continue our conversation.

Best regards, Olga Smyk. "MystiCat House" cattery

Λοιπόν ετοιμάστε κειμενάκια να στείλω απάντηση.....δεν λέει πόσο κάνει και αν και πώς τα στέλνει:hmm: Μάνατζερ Γιούλη εσύ ξέρεις από αυτά;)....τι γράφουμε τώρα....:)
Για ποιο γατάκι μιλαει αυτη σε αυτο το γράμμα??

Για αυτό στο πράσινο φόντο :)
Κατάλαβα!
Ειναι αυτο που της αρέσει και την ενδιαφέρει τη Νικολ! ;)
Θα φτιάξω το αναλογο γράμμα τοτες:P:lol:

Κατάλαβα!
Ειναι αυτο που της αρέσει και την ενδιαφέρει τη Νικολ! ;)
Θα φτιάξω το αναλογο γράμμα τοτες:P:lol:

Ναι είναι το μακρύτριχο ασημάκι στο πράσινο φόντο....;)
γράψε βρε Γιούλη...εσύ ξέρεις από αυτά....ααα, και ρώτα αν έχει και ασημί κοριτσάκι από άλλη γέννα, είτε μακρύτριχο είτε κοντότριχο...μπας και κάνει καλύτερη τιμή αν πάρω και τα 2 από αυτήν;)

Κατι τέτοιο σκέφτηκα:hmm:

Dear Olga,

Thank you very much for youρprompt reply!
I am very much interested in the Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander) kitten,
It seems to be an alot promising breeding male & I got really fascinated from its fantastic morphology!
He looks very cute & I guarantee if I finally adopt him, to spend a happy life in my cat family in Thesaloniki.

Μετα ρωτα την τιμή, αν δεν τηνξέρεις και ways of paymentetc.
Επισης ποτε θα ειναι διαθεσιμο...:)

Dear Olga,

I am very much interested in the Silver Original a breed class and BLH - British LongHair (Highlander) kitten,
It seems to be an alot promising breeding male & I got really fascinated from its fantastic morphology!
He looks very cute & I guarantee if I finally adopt him, to spend a happy life in my cat family in Thesaloniki.

Ωχ τωρα ειδα το κοριτσακι που θες...

Γραφεις λοιπον,
I am also interested for a breeding quality female (shorthair or longhair same color) from a different litter.
Ι wonder Olga, if we can decrease the price if I adopt 2 kittens...

Να τα μεταφράσω ή τα καταλαβαινεις?:hmm:

Ναι ναι μπερδεύτηκα μακρυτριχο ήθελα να πω. Δηλαδή το seal point δεν είναι μακρύτριχο; Αν είναι κ μακρύτριχο θα είναι τέλειο (για τα γούστα μου πάντα ) γιατί εσένα ξέρω ότι σου αρέσουν τα ασημάκια. Αλήθεια highlander λέγονται τα μακρύτριχα

Είναι και εκείνο μακρύτριχο....αλλά εμείς μιλάμε για το τάμπυ στο πράσινο φόντο;)
Κι εμένα μου άρεσε παααρα πολύ το seal point....αλλά όπως είπα και πριν ψάχνω κάτι πιο κλασικό σε βρετανάκι...:D
Τα μακρύτριχα βρετανάκια τα λένε British Long Hair/ highlander;)

Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια που λένε!! Να δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα!:up:

Νικολέττα το σάιτ που σου έστειλα εγώ το είδες? Αν και εντελώς ανοργάνωτο σαν σάιτ δεν έχει τέλεια μωράκια? Είδες τις φωτό που τα έχει στον κήπο στο γρασίδι?

Ωχ τωρα ειδα το κοριτσακι που θες...

Γραφεις λοιπον,
I am also interested for a breeding quality female from a different litter.
Ι wonder Olga, if we can decrease the price if I adopt 2 kittens...

Να τα μεταφράσω ή τα καταλαβαινεις?:hmm:

Καταλαβαίνωωωω:up::up:

Καταλαβαίνωωωω:up::up:
Θες να τα κανουμε ολα σε ένα γράμμα και να στο στειλω με pm ολοκληρωμένο?
Υπαρχει και κατι άλλο που θες να ρωτησουμε?
Βρε παιδια φτιαξτε το κειμενο αν έχω κανενα λαθος στη γλώσσα...Θενια βλεπεις κάτι?:hmm:

Μ'ενα σμπάρο δυο τριγώνια που λένε!! Να δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα!:up:

Νικολέττα το σάιτ που σου έστειλα εγώ το είδες? Αν και εντελώς ανοργάνωτο σαν σάιτ δεν έχει τέλεια μωράκια? Είδες τις φωτό που τα έχει στον κήπο στο γρασίδι?

Τα είδα Θένια μου...όσο μπόρεσα βέβαια γιατί είναι ένα χάος το σαιτ...και δεν κατάλαβα και πολύ καλά αν έχει αυτή τη στιγμή μικρά, ποια είναι κτλ.

Τα είδα Θένια μου...όσο μπόρεσα βέβαια γιατί είναι ένα χάος το σαιτ...και δεν κατάλαβα και πολύ καλά αν έχει αυτή τη στιγμή μικρά, ποια είναι κτλ.

Ούτε εγώ ξέρω. Το σύστημα της αυτηνής (επειδή έχω επικοινωνήσει) απ'οτι κατάλαβα είναι οτι της στέλνεις email και αν την πείσεις να σου δώσει γατί (δεν ξέρω αν τα στέλνει εξωτερικό. εμένα θα μου έδινε γιατί ήξερε οτι είμαι αγγλία) μπαίνεις στην λίστα και όταν έρθει η σειρά σου το παίρνεις. Κάτι τέτοιο δηλαδή. Πρέπει να επικοινωνήσεις όμως. Δες εδώ για αυτά που σου λέω στο γρασίδι πάνω. Εγώ έχω πάθει την πλάκα μου.

Ούτε εγώ ξέρω. Το σύστημα της αυτηνής (επειδή έχω επικοινωνήσει) απ'οτι κατάλαβα είναι οτι της στέλνεις email και αν την πείσεις να σου δώσει γατί (δεν ξέρω αν τα στέλνει εξωτερικό. εμένα θα μου έδινε γιατί ήξερε οτι είμαι αγγλία) μπαίνεις στην λίστα και όταν έρθει η σειρά σου το παίρνεις. Κάτι τέτοιο δηλαδή. Πρέπει να επικοινωνήσεις όμως. Δες εδώ για αυτά που σου λέω στο γρασίδι πάνω. Εγώ έχω πάθει την πλάκα μου.
Τέλεια ειναι!:up:Μικρα γατακια στο λιβαδι:P:up::lol:

Νικολετα...θα πας εκει να το παρεις ε? :hmm:

Θες να τα κανουμε ολα σε ένα γράμμα και να στο στειλω με pm ολοκληρωμένο?
Υπαρχει και κατι άλλο που θες να ρωτησουμε?
Βρε παιδια φτιαξτε το κειμενο αν έχω κανενα λαθος στη γλώσσα...Θενια βλεπεις κάτι?:hmm:

Κοίτα, βασικά θέλω να ρωτήσω...1) πόσο κοστίζει 2) πώς θα πληρώσω 3) πότε είναι διαθέσιμο 4) πώς γίνεται η μεταφορά και 5) αν υπάρχει διαθέσιμο κορίτσι σε τάμπυ:hmm:

Θένια για δες λίγο και συ και πες μας...είσαι η πλέον ειδική στα Αγγλικά:D

Dear Olga,

Your prompt reply πρέπει να λέει Γιουλάκο διόρθωσε το. :)

Επίσης (αλλά καθαρά προσωπικά) θα εκφραζόμουν ως a very promising breeding male και επίσης θα έλεγα his fantastic morphology μιας και ξέρουμε οτι είναι αγόρι. Πέρα απο αυτά τα μικρά όλα είναι καλά. Αλλά να σου πω αυτά είναι λεπτομέρειες. Η κυρία δεν φαίνεται να είναι και άπταιστη στ'αγγλικά της άρα δεν νομίζω να μην καταλάβει κάτι όπως και να το παραλάβει το email. Δεν είμαι ξερόλας απλά απάντησα επειδή ρώτησες. :P

Πολύ πολύπλοκο μου ακούγεται όλο ....:/:

Αυτά στο γρασίδι είναι κουκλιάαααα:up::up:....αλλά σαν blue tabby μου κάνουν:hmm:

Κοίτα, βασικά θέλω να ρωτήσω...1) πόσο κοστίζει 2) πώς θα πληρώσω 3) πότε είναι διαθέσιμο 4) πώς γίνεται η μεταφορά και 5) αν υπάρχει διαθέσιμο κορίτσι σε τάμπυ:hmm:

Θένια για δες λίγο και συ και πες μας...είσαι η πλέον ειδική στα Αγγλικά:D
Ναι...Θενια δες το κειμενο μου...
Για το κοστος τροπο πληρωμης διαθεσιμοτητα και μεταφορα γράφεις

Olga, can you please advise the total cost for the ........breeding male kitten as well as the way of payment?
When will he be ready to move your cattery?
Θελω να σκεφτω το θεμα της μεταφορας πως να τους το πεις...δεν ξερω πως λειτουργουν οι Ρωσοι...οι Γερμανοι π.χ. ουτε συζητηση για ασυνοδευτο...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back