elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:14 Η elvenstar: #3.501 08-01-09 00:14 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα έχεις πολλά τέτοια μαγικά γατούνια σε μπλε χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.502 08-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Click για ανάπτυξη... σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννανε μαλιστα και την περιμενουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:59 Η elvenstar: #3.503 08-01-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννανε μαλιστα και την περιμενουν Click για ανάπτυξη... Τα γλυκά μου αλήθεια; φαντάζομαι αυτό θα συμβαίνει στα γατάκια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #3.504 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννάνε μάλιστα και την περιμενουν Click για ανάπτυξη... Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά. Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.505 08-01-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γλυκά μου αλήθεια; φαντάζομαι αυτό θα συμβαίνει στα γατάκια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία Click για ανάπτυξη... μμμμ....λες ε? Επειδη ειναι μικρομανες και μετα που θα ειναι εμπειρες να μην τις νοιζει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά. Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της. Click για ανάπτυξη... μωρε το ξερει κι η Αναστασια απλα μας πιανει μια μανια για γεννητουρια ειναι μαγικη η στιγμη που ερχεται στο κοσμο μια ζωουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:56 Η Raisa έγραψε: #3.506 08-01-09 17:56 Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:15 Η Luna έγραψε: #3.507 08-01-09 18:15 ουαου!! ποιος ειναι αυτος???μηπως ειναι ο Νερων??ή ο Σιμπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:20 Η Raisa έγραψε: #3.508 08-01-09 18:20 Δεν σας λέω ακόμα νια νια νια Το Λουνάκι τι κάνει? Αλήθεια έγινε ποιο χαδιάρα τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:26 Η Luna έγραψε: #3.509 08-01-09 18:26 ελα καλεεεε!!!!πες μας!!!!!κατσε περιμενε: το 7ο μωρο τι ηταν??αγορι ή κοριτσι??? μηπως ειναι αυτο??? Η Luna εχει λιωσει στον υπνο!!κοιμαται μονιμα!!παιζει πολυ λιγο και ΝΑΙ ειναι αληθεια,εχει γινει ακομα πιο χαδιαρα!!οταν δεν κοιμαται και δεν τρωει βεβαια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Raisa έγραψε: #3.510 08-01-09 18:33 εδώ ο ίδιος κούκλος πιο μικρός.... σας λέει τίποτα??? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m2.jpg 25,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.511 08-01-09 18:37 ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η Luna έγραψε: #3.512 08-01-09 18:38 Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μαγικο γατουνι ειναι!!!!thanx!! Click για ανάπτυξη... Σε λίγο θα έχεις πολλά τέτοια μαγικά γατούνια σε μπλε χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.502 08-01-09 00:26 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Click για ανάπτυξη... σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννανε μαλιστα και την περιμενουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:59 Η elvenstar: #3.503 08-01-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννανε μαλιστα και την περιμενουν Click για ανάπτυξη... Τα γλυκά μου αλήθεια; φαντάζομαι αυτό θα συμβαίνει στα γατάκια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #3.504 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννάνε μάλιστα και την περιμενουν Click για ανάπτυξη... Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά. Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.505 08-01-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γλυκά μου αλήθεια; φαντάζομαι αυτό θα συμβαίνει στα γατάκια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία Click για ανάπτυξη... μμμμ....λες ε? Επειδη ειναι μικρομανες και μετα που θα ειναι εμπειρες να μην τις νοιζει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά. Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της. Click για ανάπτυξη... μωρε το ξερει κι η Αναστασια απλα μας πιανει μια μανια για γεννητουρια ειναι μαγικη η στιγμη που ερχεται στο κοσμο μια ζωουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:56 Η Raisa έγραψε: #3.506 08-01-09 17:56 Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:15 Η Luna έγραψε: #3.507 08-01-09 18:15 ουαου!! ποιος ειναι αυτος???μηπως ειναι ο Νερων??ή ο Σιμπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:20 Η Raisa έγραψε: #3.508 08-01-09 18:20 Δεν σας λέω ακόμα νια νια νια Το Λουνάκι τι κάνει? Αλήθεια έγινε ποιο χαδιάρα τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:26 Η Luna έγραψε: #3.509 08-01-09 18:26 ελα καλεεεε!!!!πες μας!!!!!κατσε περιμενε: το 7ο μωρο τι ηταν??αγορι ή κοριτσι??? μηπως ειναι αυτο??? Η Luna εχει λιωσει στον υπνο!!κοιμαται μονιμα!!παιζει πολυ λιγο και ΝΑΙ ειναι αληθεια,εχει γινει ακομα πιο χαδιαρα!!οταν δεν κοιμαται και δεν τρωει βεβαια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Raisa έγραψε: #3.510 08-01-09 18:33 εδώ ο ίδιος κούκλος πιο μικρός.... σας λέει τίποτα??? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m2.jpg 25,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.511 08-01-09 18:37 ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η Luna έγραψε: #3.512 08-01-09 18:38 Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Click για ανάπτυξη... σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννανε μαλιστα και την περιμενουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 00:59 Η elvenstar: #3.503 08-01-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννανε μαλιστα και την περιμενουν Click για ανάπτυξη... Τα γλυκά μου αλήθεια; φαντάζομαι αυτό θα συμβαίνει στα γατάκια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #3.504 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννάνε μάλιστα και την περιμενουν Click για ανάπτυξη... Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά. Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.505 08-01-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γλυκά μου αλήθεια; φαντάζομαι αυτό θα συμβαίνει στα γατάκια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία Click για ανάπτυξη... μμμμ....λες ε? Επειδη ειναι μικρομανες και μετα που θα ειναι εμπειρες να μην τις νοιζει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά. Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της. Click για ανάπτυξη... μωρε το ξερει κι η Αναστασια απλα μας πιανει μια μανια για γεννητουρια ειναι μαγικη η στιγμη που ερχεται στο κοσμο μια ζωουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:56 Η Raisa έγραψε: #3.506 08-01-09 17:56 Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:15 Η Luna έγραψε: #3.507 08-01-09 18:15 ουαου!! ποιος ειναι αυτος???μηπως ειναι ο Νερων??ή ο Σιμπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:20 Η Raisa έγραψε: #3.508 08-01-09 18:20 Δεν σας λέω ακόμα νια νια νια Το Λουνάκι τι κάνει? Αλήθεια έγινε ποιο χαδιάρα τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:26 Η Luna έγραψε: #3.509 08-01-09 18:26 ελα καλεεεε!!!!πες μας!!!!!κατσε περιμενε: το 7ο μωρο τι ηταν??αγορι ή κοριτσι??? μηπως ειναι αυτο??? Η Luna εχει λιωσει στον υπνο!!κοιμαται μονιμα!!παιζει πολυ λιγο και ΝΑΙ ειναι αληθεια,εχει γινει ακομα πιο χαδιαρα!!οταν δεν κοιμαται και δεν τρωει βεβαια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Raisa έγραψε: #3.510 08-01-09 18:33 εδώ ο ίδιος κούκλος πιο μικρός.... σας λέει τίποτα??? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m2.jpg 25,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.511 08-01-09 18:37 ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η Luna έγραψε: #3.512 08-01-09 18:38 Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννανε μαλιστα και την περιμενουν Click για ανάπτυξη... Τα γλυκά μου αλήθεια; φαντάζομαι αυτό θα συμβαίνει στα γατάκια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #3.504 08-01-09 10:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννάνε μάλιστα και την περιμενουν Click για ανάπτυξη... Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά. Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.505 08-01-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γλυκά μου αλήθεια; φαντάζομαι αυτό θα συμβαίνει στα γατάκια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία Click για ανάπτυξη... μμμμ....λες ε? Επειδη ειναι μικρομανες και μετα που θα ειναι εμπειρες να μην τις νοιζει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά. Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της. Click για ανάπτυξη... μωρε το ξερει κι η Αναστασια απλα μας πιανει μια μανια για γεννητουρια ειναι μαγικη η στιγμη που ερχεται στο κοσμο μια ζωουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:56 Η Raisa έγραψε: #3.506 08-01-09 17:56 Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:15 Η Luna έγραψε: #3.507 08-01-09 18:15 ουαου!! ποιος ειναι αυτος???μηπως ειναι ο Νερων??ή ο Σιμπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:20 Η Raisa έγραψε: #3.508 08-01-09 18:20 Δεν σας λέω ακόμα νια νια νια Το Λουνάκι τι κάνει? Αλήθεια έγινε ποιο χαδιάρα τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:26 Η Luna έγραψε: #3.509 08-01-09 18:26 ελα καλεεεε!!!!πες μας!!!!!κατσε περιμενε: το 7ο μωρο τι ηταν??αγορι ή κοριτσι??? μηπως ειναι αυτο??? Η Luna εχει λιωσει στον υπνο!!κοιμαται μονιμα!!παιζει πολυ λιγο και ΝΑΙ ειναι αληθεια,εχει γινει ακομα πιο χαδιαρα!!οταν δεν κοιμαται και δεν τρωει βεβαια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Raisa έγραψε: #3.510 08-01-09 18:33 εδώ ο ίδιος κούκλος πιο μικρός.... σας λέει τίποτα??? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m2.jpg 25,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.511 08-01-09 18:37 ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η Luna έγραψε: #3.512 08-01-09 18:38 Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μην το πολυλές μην το πολυ λές θα έρθω για συμπαράστασηηηη!Αλλα πάνω απ΄όλα θα μας το πει η Νικολέτα που ξέρει από γέννες Μήπως το γλυκό μου δεν θέλει ξένα άτομα. Ξέρω εγώ πώς γίνεται σ΄αυτές τις περιπτώσεις? Εμείς θέλουμε να έρθουμε. Αυτή θα θέλει να βλέπει τις μούρες μας? Που δεν μας ξέρει καλά? Προέχει η γατουλα κ η άνεσή της πέρ απ΄την επιθυμία μας!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σιγουρα δεν θελει ξενους παιδια οταν γενναει...μονο τη μαμα της...καμια φορα δεν γεννάνε μάλιστα και την περιμενουν Click για ανάπτυξη... Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά. Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 10:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.505 08-01-09 10:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γλυκά μου αλήθεια; φαντάζομαι αυτό θα συμβαίνει στα γατάκια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία Click για ανάπτυξη... μμμμ....λες ε? Επειδη ειναι μικρομανες και μετα που θα ειναι εμπειρες να μην τις νοιζει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά. Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της. Click για ανάπτυξη... μωρε το ξερει κι η Αναστασια απλα μας πιανει μια μανια για γεννητουρια ειναι μαγικη η στιγμη που ερχεται στο κοσμο μια ζωουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:56 Η Raisa έγραψε: #3.506 08-01-09 17:56 Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:15 Η Luna έγραψε: #3.507 08-01-09 18:15 ουαου!! ποιος ειναι αυτος???μηπως ειναι ο Νερων??ή ο Σιμπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:20 Η Raisa έγραψε: #3.508 08-01-09 18:20 Δεν σας λέω ακόμα νια νια νια Το Λουνάκι τι κάνει? Αλήθεια έγινε ποιο χαδιάρα τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:26 Η Luna έγραψε: #3.509 08-01-09 18:26 ελα καλεεεε!!!!πες μας!!!!!κατσε περιμενε: το 7ο μωρο τι ηταν??αγορι ή κοριτσι??? μηπως ειναι αυτο??? Η Luna εχει λιωσει στον υπνο!!κοιμαται μονιμα!!παιζει πολυ λιγο και ΝΑΙ ειναι αληθεια,εχει γινει ακομα πιο χαδιαρα!!οταν δεν κοιμαται και δεν τρωει βεβαια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Raisa έγραψε: #3.510 08-01-09 18:33 εδώ ο ίδιος κούκλος πιο μικρός.... σας λέει τίποτα??? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m2.jpg 25,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.511 08-01-09 18:37 ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η Luna έγραψε: #3.512 08-01-09 18:38 Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα γλυκά μου αλήθεια; φαντάζομαι αυτό θα συμβαίνει στα γατάκια που γίνονται μανούλες σε μικρή ηλικία Click για ανάπτυξη... μμμμ....λες ε? Επειδη ειναι μικρομανες και μετα που θα ειναι εμπειρες να μην τις νοιζει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έχει δίκιο η Γιούλη παιδιά. Καλύτερα να μην έχει κόσμο και ειδικά ξένο κόσμο την ώρα που γεννάει. Τώρα που θα είναι και η πρώτη της γέννα θα είναι αρκετά αγχωμένη και από μόνη της. Click για ανάπτυξη... μωρε το ξερει κι η Αναστασια απλα μας πιανει μια μανια για γεννητουρια ειναι μαγικη η στιγμη που ερχεται στο κοσμο μια ζωουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 17:56 Η Raisa έγραψε: #3.506 08-01-09 17:56 Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:15 Η Luna έγραψε: #3.507 08-01-09 18:15 ουαου!! ποιος ειναι αυτος???μηπως ειναι ο Νερων??ή ο Σιμπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:20 Η Raisa έγραψε: #3.508 08-01-09 18:20 Δεν σας λέω ακόμα νια νια νια Το Λουνάκι τι κάνει? Αλήθεια έγινε ποιο χαδιάρα τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:26 Η Luna έγραψε: #3.509 08-01-09 18:26 ελα καλεεεε!!!!πες μας!!!!!κατσε περιμενε: το 7ο μωρο τι ηταν??αγορι ή κοριτσι??? μηπως ειναι αυτο??? Η Luna εχει λιωσει στον υπνο!!κοιμαται μονιμα!!παιζει πολυ λιγο και ΝΑΙ ειναι αληθεια,εχει γινει ακομα πιο χαδιαρα!!οταν δεν κοιμαται και δεν τρωει βεβαια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Raisa έγραψε: #3.510 08-01-09 18:33 εδώ ο ίδιος κούκλος πιο μικρός.... σας λέει τίποτα??? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m2.jpg 25,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.511 08-01-09 18:37 ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η Luna έγραψε: #3.512 08-01-09 18:38 Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα μικρό Quiz, ποιος μπορεί να μαντέψει ποιος είναι αυτός ο κούκλος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:15 Η Luna έγραψε: #3.507 08-01-09 18:15 ουαου!! ποιος ειναι αυτος???μηπως ειναι ο Νερων??ή ο Σιμπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:20 Η Raisa έγραψε: #3.508 08-01-09 18:20 Δεν σας λέω ακόμα νια νια νια Το Λουνάκι τι κάνει? Αλήθεια έγινε ποιο χαδιάρα τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:26 Η Luna έγραψε: #3.509 08-01-09 18:26 ελα καλεεεε!!!!πες μας!!!!!κατσε περιμενε: το 7ο μωρο τι ηταν??αγορι ή κοριτσι??? μηπως ειναι αυτο??? Η Luna εχει λιωσει στον υπνο!!κοιμαται μονιμα!!παιζει πολυ λιγο και ΝΑΙ ειναι αληθεια,εχει γινει ακομα πιο χαδιαρα!!οταν δεν κοιμαται και δεν τρωει βεβαια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Raisa έγραψε: #3.510 08-01-09 18:33 εδώ ο ίδιος κούκλος πιο μικρός.... σας λέει τίποτα??? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m2.jpg 25,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.511 08-01-09 18:37 ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η Luna έγραψε: #3.512 08-01-09 18:38 Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ουαου!! ποιος ειναι αυτος???μηπως ειναι ο Νερων??ή ο Σιμπα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:20 Η Raisa έγραψε: #3.508 08-01-09 18:20 Δεν σας λέω ακόμα νια νια νια Το Λουνάκι τι κάνει? Αλήθεια έγινε ποιο χαδιάρα τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:26 Η Luna έγραψε: #3.509 08-01-09 18:26 ελα καλεεεε!!!!πες μας!!!!!κατσε περιμενε: το 7ο μωρο τι ηταν??αγορι ή κοριτσι??? μηπως ειναι αυτο??? Η Luna εχει λιωσει στον υπνο!!κοιμαται μονιμα!!παιζει πολυ λιγο και ΝΑΙ ειναι αληθεια,εχει γινει ακομα πιο χαδιαρα!!οταν δεν κοιμαται και δεν τρωει βεβαια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Raisa έγραψε: #3.510 08-01-09 18:33 εδώ ο ίδιος κούκλος πιο μικρός.... σας λέει τίποτα??? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m2.jpg 25,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.511 08-01-09 18:37 ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η Luna έγραψε: #3.512 08-01-09 18:38 Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν σας λέω ακόμα νια νια νια Το Λουνάκι τι κάνει? Αλήθεια έγινε ποιο χαδιάρα τώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:26 Η Luna έγραψε: #3.509 08-01-09 18:26 ελα καλεεεε!!!!πες μας!!!!!κατσε περιμενε: το 7ο μωρο τι ηταν??αγορι ή κοριτσι??? μηπως ειναι αυτο??? Η Luna εχει λιωσει στον υπνο!!κοιμαται μονιμα!!παιζει πολυ λιγο και ΝΑΙ ειναι αληθεια,εχει γινει ακομα πιο χαδιαρα!!οταν δεν κοιμαται και δεν τρωει βεβαια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Raisa έγραψε: #3.510 08-01-09 18:33 εδώ ο ίδιος κούκλος πιο μικρός.... σας λέει τίποτα??? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m2.jpg 25,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.511 08-01-09 18:37 ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η Luna έγραψε: #3.512 08-01-09 18:38 Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα καλεεεε!!!!πες μας!!!!!κατσε περιμενε: το 7ο μωρο τι ηταν??αγορι ή κοριτσι??? μηπως ειναι αυτο??? Η Luna εχει λιωσει στον υπνο!!κοιμαται μονιμα!!παιζει πολυ λιγο και ΝΑΙ ειναι αληθεια,εχει γινει ακομα πιο χαδιαρα!!οταν δεν κοιμαται και δεν τρωει βεβαια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:33 Η Raisa έγραψε: #3.510 08-01-09 18:33 εδώ ο ίδιος κούκλος πιο μικρός.... σας λέει τίποτα??? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα m2.jpg 25,2 KB · Εμφανίσεις: 23 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.511 08-01-09 18:37 ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η Luna έγραψε: #3.512 08-01-09 18:38 Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εδώ ο ίδιος κούκλος πιο μικρός.... σας λέει τίποτα??? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:37 Η Luna έγραψε: #3.511 08-01-09 18:37 ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η Luna έγραψε: #3.512 08-01-09 18:38 Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:38 Η Luna έγραψε: #3.512 08-01-09 18:38 Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:39 Η Luna έγραψε: #3.513 08-01-09 18:39 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι...και την Ραίσα μόνο όταν είναι έγκυος την ευχαριστιόμαστε από χάδια και αγκαλιές...μέχρι και την κοιλιά της μας αφήνει να χαϊδέψουμε Click για ανάπτυξη... φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:43 Η Raisa έγραψε: #3.514 08-01-09 18:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ε,ειναι ο Σιμπα!!!! ποιος αλλος??? εε??? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:46 Η Raisa έγραψε: #3.515 08-01-09 18:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: φαντασου τι γινεται εδω που ετσι κι αλλιως της αρεσει να της χαιδευεις την κοιλια... εχει πιξει το χερι μου!!!!! Click για ανάπτυξη... πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 18:56 Η Luna έγραψε: #3.516 08-01-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέεεεε.....Μπουμπούκος = Σίμπα το βρήκες!!!! Click για ανάπτυξη... α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: πρόσεξε μόνο μην πάθεις καμιά θλάση....έχε κοντά σου καμιά Voltaren για καλό και για κακό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:03 Η Raisa έγραψε: #3.517 08-01-09 19:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: α ναι????εχω μπερδευτει τοσο πολυ?? και το αλλο που πηρε ο μπαμπας του fidel???? ποιο ειναι???γιατι τα εχω μπερδεψει... Click για ανάπτυξη... Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:06 Η Luna έγραψε: #3.518 08-01-09 19:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με τόσα που είχαμε πώς να μην μπερδευτείς, εδώ εγώ μπερδεύομαι Αυτό είναι ...δεν το πήρε ο Μπαμπάς του Φιντέλ, απλώς δικαιούταν 2 και ένα από αυτά ήταν ο Μπουμπούκος Click για ανάπτυξη... ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 19:46 Η Raisa έγραψε: #3.519 08-01-09 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 174 175 176 177 178 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 176 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!! τωρα καταλαβα!!!τι fidel 2 ειναι αυτος??? κουκλος ειναι!!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιι....και απ ότι μαθαίνω είναι κι αυτός σκέτος λαπάς!!! Τόσο χαδιάρης δεν είναι ούτε ο μπαμπάς του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2009 στις 20:00 Η Luna έγραψε: #3.520 08-01-09 20:00 το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
το γλυκο μου!!!!παντως φαινεται πολυ ομορφο και γυαλιστερο μωρο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.